سالار خان ارزشش رو داره این پولی که باید بزارم تا سونی رو بخرم ؟؟؟نقل قول:
با اون پایونر چقدر تفاوت داره ؟؟؟؟؟
Printable View
سالار خان ارزشش رو داره این پولی که باید بزارم تا سونی رو بخرم ؟؟؟نقل قول:
با اون پایونر چقدر تفاوت داره ؟؟؟؟؟
امروز می خوام برم هدفون بگیرم دیگه.
من سبک آلترناتیو گوش می دم مثل Coldplay
کمی راک و آهنگ های آروم مثل Enya.
هیپ هاپ و رپ هم گوش می دم.
قیمت هم حدود ۱۰۰ .
پیشنهاد فعلی klipsch s4.
خوبه؟
نه بابا منظورم اینه که حتما سر بزننقل قول:
شاید هم rezaomido رفته سربازی یه کلا دیگه حوصله اومدن تو این سایت رو نداره وگرنه هر جور باشه آدم ماهی یک بار که میتونه یک سری به اینترنت بزنه مخصوصا جایی که بهش علاقه داره!
خوب هر دو بيس قوي دارن و سوني بيسش قويتر هست .حالا با توجه به نيازتون انتخاب كنين .يا اينكه قبل از خريد هر دو رو تست كنين تا با صداشون اشنا بشين.نقل قول:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
تا 200 هزار تومان هم بخواين بخرين باز هم همين s4 بهتون پيشنهاد ميشه.نقل قول:
سالارخان شرمنده من زیاد میپرسمنقل قول:
به نظر شما من که گفتم ایرانی و پاپ گوش میدم و زیاد دنبال بیس هستم و کیفیت صدا برام خیلی مهمه فول سایز همین سونی یا پایونر رو بگیرم بهتره یا پیشنهاد شما هندسفری هست ؟؟؟؟؟؟؟
آقا يه راهنمايي كنيد . هركي كليپش S4 خريد هم بگه از كجا هم قيمتش چند بوده!
من كه رفتم اون جاهايي كه ميشناختم رو گشتم پيدا نكردم!!! بيشتر مدرها بودن ولي خوب اين مدل انگار وجود خارجي نداشت!!!!
خوب كلا هندسفري كه نه منظور مون هدفونهاي داخل گوشي .خوب ببينين بستگي به استفادتون داره كه با پلير پرتابل بخواين استفاده كنين يا دسكتاپ و اينكه ميخواين بيرون از منزل استفاده كنين يا فقط جايه ثابت ؟نقل قول:
اگه براي استفاده بيرون ميخواين با پلير پرتابل بايد هدفون داخل گوشي استفاده كنين تا پليرتونم راحت بتونه هدفونتون رو درايو كنه در غير اين صورت ميتونين فول سايز انتخاب كنين.در مورد قدرت بيس داخل گوشي و فولسايز معمولا داخل گوشيهاي inear قوي تر هستن (البته بغير از ايرباد ها) ولي خوب فولسايزهايي مثل سري xb سوني كه تاكييد شديدي روي بيس داشته و اينكه از حس لامسه هم براي درك بيسش استفاده ميشه بيسش خيلي قويتر احساس ميشه.حالا بايد با توجه به نحوه استفاده و كاربردتون انتخاب كنين
موفق باشين
من بیشتر پاپ و رپ گوش میدمنقل قول:
ibeats هم مد نظرم هست در این مورد نظرتون چیه؟
در واقع الان بیشتر بین ibeats و cx300II موندم
سلامنقل قول:
اگه فقط بین این دو موندین که خیلی خوبه.یعنی جواب خیلی سادست
cx300II مید خوب های خوب و بیس متعادلی داره
ibeats اگه اصل باشه مید متوسط رو به ضعیف های متوسط و بیس خیلی قوی داره.
برای سبک مورد نظرتون رپ که مید خوب لازم داره و پاپ هم تقریبا با هر هدفونی سازگاری داره ولی خوب مید(که صدای خواننده هم شاملش هست)خوبی هم داشته باشه بهتره.با این تفاسیر فکر کنم انتخابتون روشن باشه.
موفق باشین
بچه ها ما آشناییما:31:نقل قول:
فقط یه نکته باقی میمونه من الان حدود دوساله ep630 دارم خداییش هم ازش راضیم میخوام ببینم تفاوت محسوسی داره با cx300؟چون من اینو 14 تومن خریدم و cx300 الان حدود 110 تومن هست.یعنی قیمتش حدود 8 برابره اونه برای همین میخوام اگه پول میدم واقعا تفاوتی داشته باشن باهمنقل قول:
با سلامنقل قول:
ببخشین بخاطر تاخیر
ath-sj55 از لحاظ بیس قوی ولی متعادل و غیر پانچی و مید خوب و شفاف و های خوب ولی هدفون فول سایز نیست و ایرپد هست.هدفون خوبی هست و مقایسهای که با m50 شده گفتن که برادر کوچک m50 هست ولی بنظر من کمی اقراق شده و soundstage بازی نداره .
برای سبک مورد علاقه شما اگه ایرپد دوست داشته باشین که راحت بیرون هم ازش استفاده کنین قویا sennheiser px 200II رو بهتون پیشنهاد میکنم که بمراتب صدای بازتر و تفکیک بهتری نسبت به ath-sj55 داره.
موفق باشین
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
خوب الان ep630 هم گرون شده حدود 40 تومان شاید پس میشه حدود 3 برابر قیمت و اگه کاربر حرفه ای نباشین شاید همین 3 برابر کیفیت بهتری براتون داشته باشه.ولی خوب 3 برابر هم کم نیست و مطمعنا این تفاوت براتون محسوس خواهد بود.نقل قول:
دم همتون گرم بنده امروز کل پایتخت رو زیر و رو کردم S4 نبود. مغازه 109 هم که دوستان گفته بودن نداشت.
S3 بود. S5 هم بود. اما S4 هیچی!
من امروز تو پایتخت چند تا هدفون تست کردم.
AKG K330 که صدای بمی داشت و بیس قوی اما مید شفافی نداشت. برای من که طولانی مدت گوش می کنم فکر کنم بیس زیادش اعصابمو داغون کنه. (فکر کن 1 ساعت بیس تو گوشت بوم بوم!!!) قیمت هم 150
Sennheiser CX550 که مید عالی ای داشت اما از لحاظ بیس راضیم نکرد.
خوب، نظرات؟ کی این ها رو تست کرده؟
دوستان هدفون های سونی mdr-z1000 و xb500 و PQ1 چطور هستن نسبت به قیمت خودشون؟
با سلامنقل قول:
اينها هدفونهاي جديد سوني هستن كه با استفاده از اخرين دستاورد هاي تكنولوژي طراحي و ساخته شدن كه صفحه ديافراگم از جنس پليمر كريستال مايع كه از ورقه فولاد هم زخامت خودش مقاومتر هست و چرم بكار رفته شده در پد ها از جنس اورتان كه ايزوله صدا رو خيلي بيشتر ميكنه و بقيه مواد بكار رفته از بهترين مواد و تركيبات موجود در طبيعت استفاده شده.اين بار سوني با چهار هدفون جديدش z1000,xb1000,ex1000 وpq1 شاهكار محصولات هدفون خودش رو تكميل كرده كه هر كدوم براي سبك موسيقي خاص طراحي شدن بعنوان مثال ex1000 با صداي فلت براي سبك كلاسيك xb 1000 با بيس خيلي قوي براي سبك الكترونيك و زير شاخه هاش z1000 تقريبا براي مانيتورينگ و استوديو و pq1 براي دي جي ( البته سبكهاي گفته شده كلي هستن و براي سبكهاي مختلف هم استفاده ميشن) طراحي شدن.
البته اين هدفونها به دو صورت براي مصرف ژاپن و اروپا طراحي شدن كه ورژن ژاپنيشون گاها تفاوتها و برتري هايي نسبت به مدل اروپايشون دارن مثل كابل و نظارت دقيق در مراحل تست اكوستيك و نظارت مرحله به مرحله ساخت و اسمبلي قطعات كه باعث افزايش قيمت ورژن ژاپني شده .و خبر خوب كه نمايندگي ايران رهجو اين هدفونها رو با مبلغ فوق العاده پاييني (حتي پايين تر از قيمت دلاريشون )وارد كرده كه يه امتياز محسوب ميشه كه ميتونيم با قيمت پايين يكي از بهترينهاي موجودي بازار جهاني رو تهيه كنيم.
با این حساب و قیمت هی موجود الان aoudio technica m50 بهتره یا این ها؟ (مثلا z1000(نقل قول:
دوستان من یه ایرفون میخواستم که صدا از توش بیرو نیاد
وقتی تو مترو نشستم و به موسیقی گوش میدم افراد کناری صداش رو نشنوند
خوب نمیشه راحت بینشون مقایسه انجام داد چون نه قیمتشون نزدیک بهم هست ونه سبک و کاربردشون.نقل قول:
z1000 برای مانیتورینگ بکار میره یعنی صدای کاملا طبیعی داره که ممکن از استفاده اون برای موسیقی لذتی که با m50 موزیکالیته میبرین رو نبرین.z1000 بقیمت 570 هزار تومان و m50 حدود 320 هزار تومان البته تخفیف هم شاملش میشه .ضمنا جنس و کیفیت ساختشون هم کاملا با هم متفاوت هست..در کل مقایسه منصفانه ای نیست و کلا مقایسه خوشایندی هم نیست.
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
با سلام.نقل قول:
معمولا ایرفونها نشتی صدای انچنانی ندارن که تو او شلوغی مترو کسی راحت بتونه بشنوه و ناراحت هم بشه مگر ایرفونهای خاصی که اونها هم متاسفانه هیچ راه چاره ای فعلا ندارن.مگر بفکر تهیه inear (داخل گوشی )باشین
تا 100 تومن چی پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
با سلام.
معمولا ایرفونها نشتی صدای انچنانی ندارن که تو او شلوغی مترو کسی راحت بتونه بشنوه و ناراحت هم بشه مگر ایرفونهای خاصی که اونها هم متاسفانه هیچ راه چاره ای فعلا ندارن.مگر بفکر تهیه inear (داخل گوشی )باشین
همونطوري كه من گفتم شركت وارد كننده هرچي s4 داشت فروخت. ولي چيزي كه من رو حساب متعجب كرد هدفونSkullcandy بود.
اين هدفون البته در بحث بيشتر هدست جزو بهترينهاست.
يه مدل بيشتر تو بازار نبود ولي كلا انگار اين برند واسه متال بازهاست!!! ولي جزو هدفون هاي خوش ساخته!
يه مدل از Sennheiser بود مدل IE8 كه چون قيمتش حدودا 85 تومن بود شك كردم كه اصل باشه . به احتمال قوي تقلبي بود.
مدل كليپش هم كه همونطور كه دوستمون گفت مدل s4 نبود ولي مدل s5 خيلي جالب بود و البته گرون (150 تومن ) ولي تنها بديش اين بود كه كليد هاي كنترل صداش خيلي گنده بود!!!
با اين موجود بازار چه كنيم!؟
يه سري مدل هاي JVC هم بود كه همشون ارزون و خيلي ساده بودن. مدلهايي هم از سوني بود كه اصلا سمتش نرفتم!!!
حالا دوستان چه راهنمايي ميتونن بكنن با اين وضعيت بازار؟
sennhesier mx580نقل قول:
sennheiser cx270 و cx271
sennhesier cx280و cx281
sennheiser cx300II
panasonic hje 300
creative ep830
سلام
دوستان در مورد هدفن های بیتز یه راهنمایی میخواستم .
الان ایران اصلشون هست؟ قیمت چند هست؟ از کجا میشه خرید؟
من برای آیفون و موزیک ایرانی و خارجی بیشتر پاپ گوش میدم و بیشتر مد نظرم فول سایز هست ولی داخل گوشی خوب هم اگه باشه خوبه.
ممنونم از راهنماییتون
عزیز من قبلا هدفونهای Skullcandy رو دیده بودم. فیک بودن! تازه حتی اصلش رو هم گیر بیاری همچین چیز خاصی نیستن، انتخابای بهتری داری. اون IE8 هم که دیدی مسلما فیک بوده. اصلش 600+ هست.نقل قول:
تو این انتخابات فکر کنم همون S5 منطقی تر باشه برات.
عزیز اصلش هم تو ایران هست. فروشگاه قیطریه اش مثلا من شنیده ام اصلش رو داره. تو پایتخت هم یک مغازه بود انگار اصلش رو داشت.نقل قول:
ولی خب شما ببین هدفت چیه؟ اگه بخاطر قیافه اش میخوایش، که یک فیک با کیفیتش (high copy) بگیر! از نظر ظاهری یکسان هستن! اگه کیفیتش برات مهمه که خب کلا بیخیال بیتس باید بشی :دی مخصوصا اگه بخوای اونهمه هزینه کنی خیلی گزینه های بهتری داری که بخری...
موفق باشید
اقایون من به هندزفری بین 50-80میخوام یه jabra rythm هم دارم ولی اصلا دوست ندارم هر جور اهنگیم گوش میدم با صدای کم (35%) روزی 3ساعت میخوام تو گوشمم زیاد بمونه ممنون من اهل تبریزم یه مغازه هم معرفی منین خوبه ارزوون تر بهتر تفکیک صداشم خوب باشه گوشیمم تکنولوژی beats داره
سلام،یه هدست خوب میخوام که میکروفون خلبانی (:31:) داشته باشه و کیفیت صدای خوبی داشته باشه و گوش رو اذیت نکنه :31::8:
زیر 100 تومان !
بعد از کلی فکر و تحقیق آخرش t-Jayz Three خریداری شد با قیمت 133 هزار تومن (که البته 140 ولی من دیگه 133 بیشتر نداشتم فروشنده اولش گفت نمیشه آخرش 100 تا جا زنگ زد گفت باشه!)
صداش با اینکه هنوز Burn-In نشده اما عالیه! از این بهتر نمی شد. بیس عالی و مید عالی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينه؟
اگه اين مدليه خيلي طراحي جالبي داره!!
قيمتش هم خوبه! فقط از اينكه روي هدفون هاي خوب همش تبليغ آيفون و آيپاده احساس انزجار ميكنم!!!!
:angry:
بله، همین طوریه. بسیار عالی تو گوش جا میشه (مگر گوش های کوچیک که خیلی اذیت می کنه)نقل قول:
روی این هدفون هم اصلا هیچ اسمی از محصولات اپل برده نشده بود :46::8::8:
و جدا از این ها جعبه حمل و فوق العاده ای داره و لوازم جانبی و باکس بسیار زیبا.
من v-jays رو داشتم واقعا کیفیت صداش عالی بود حیف که دیگه موجود نیس وگرنه حتما دوباره تهیه میکردم .نقل قول:
با سلام به دوستان.میشه سریعا منو یک راهنمایی کنید؟
یکی از بچه ها تو فروم پی تی هدستی با این مشخصات برای فروش گذاشته.
Nokia Bluetooth Streo Headset BH-908
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من چک کردم ظاهرا مال نوکیا نیست و ظاهرا فیک هست!35 کارکردش ارزش دارد یا نه؟
با تشکر:40:
با سلامنقل قول:
خوبي علي جان؟
اتفاقا يادم رفته بود بگم v-jays هم مجتمع پايتخت ديدم.فكر كنم همون فروشگاهي كه دوستمون t-jays رو تهيه كردن داشته باشه چون هر دو رو باهم ديده بودم.
اون جابب که من خریدم فقط t-jays 3 و a-jayz 2 و a-jayz 3 داشت. که من t-jaz رو برداشتم فقط دو تا مونده.
دوستان دیگه نظرشون در مورد این t-jays three چیه؟نسبت به ibeats چطوره؟
کلا تو رنج قیمت اینا هدفونی هست که هم مید خوبی داشته باشه هم بیس خوبی؟
مبارکت باشه سید ، خوشحالم که از صداش خیلی راضی هستی :10: !نقل قول:
آره طراحیش خیلی خفنهنقل قول:
ولی شکل درست گذاشتنش اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من چون کمپانیش تازه ناسیسه داره ارزون میده مشتری جمع کنه:31:
چون واقعا قیمتاش پایینه
و از خیلی از گوشی های موبایل که خروجی ضعیفی دارند هم بیس میکشه بیرون
و صداشم به نظر من واقعا بلنده :8:
با اینکه زده 97 db خیلی بیشتر به نظر میاد.
چیزی که خیلی مهمه اینه که حتما باید سری مناسبشو انتخاب کنین برای اینکه اگه کامل نره توی گوش به دیواره ی گوش فشار وارد میکنه
برای همین 5 دست سری گذاشته تو جعبش
با سلامنقل قول:
از چه نظر؟کیفیت صدا یا مدل ساخت و قیمت؟
و تو رنج قیمت کدوم؟بیتس یا jays ها؟
سلام دوستان،
میخواستم هدفون بخرم.
استفادم بیشتر برای موزیک (پاپ،راک،کانتری و ...) و بازی و فیلم هستش.
بودجه همه 120 هست و بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم.
ممنون میشم چنتا مدل خوب پیشنهاد کنید.
ضمن اینکه من شهرستان هستم و برای خرید باید از فروشگاه های اینترنتی استفاده کنم.
تشکر فراوان
منم ادمما کاش کسی جواب مرا نیز بدهد
فول سایز میخواین یا تو گوشی ؟نقل قول:
منبعتون چیه؟