فقط کافیه به پنجره نگاه کنید تا دقت کنتراست رو متوجه بشید . اگر lcd بخواد نزدیک zt60 بشه فقط ax900 که اونم با قیمت 3 برابر و البته فقط تقلیدی از plasma هست local dimming و یک تقلید کننده هیچ وقت مثل اصلش نمیشه ...
Printable View
فقط کافیه به پنجره نگاه کنید تا دقت کنتراست رو متوجه بشید . اگر lcd بخواد نزدیک zt60 بشه فقط ax900 که اونم با قیمت 3 برابر و البته فقط تقلیدی از plasma هست local dimming و یک تقلید کننده هیچ وقت مثل اصلش نمیشه ...
تو سایت بانه مارکت مثلا سوال پرسیدم و جواب اینو داده:n29:
نقل قول:
سلام میگم چرا مدل AX802 که یکی از بهترین Led های 4k در جهانه و فقط 2000 هرتز اسکن تصویرشه و مشکی عمیقش در حد پلاسما هست رو نمیارین و الان خیلیها دنبال خرید این تی وی هستن ولی جایی نیست بگیرن خصوصا مدل ----- دارش و اگه امکانش رو دارین بجای این ال جی و سامسونگ در پیت از این مدلها خصوصا پنجاه اینچش بیارین.با تشکر
واقعا جواب قانع کننده و ویران گری داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پاسخ سلام
دوست گرامی قیمت این مدل بالا است و برای خاور میانه تولید نشده است.
اخه یکی نیست به اینا که مثلا فروشنده هستن بفهمونه اون ورژن عامریکاییش شرف داره به مدل خاورمیانه ایش که حالا سخت افزارش تو سرشون بخوره که همه چیش رو کم میکنن و قابلیتهای نرم افزاری و اپدیتش هم برمیداره پاناسونیک و اون تیونر دیجیتال ایران هم من حاضرم بکنم بندازم دور اگه قراره با همچین تی وی بشینم کانالهای به لعنت خدا نیارز ایران رو ببینم:n21:
ساعت کارکرده تلوزیون های پلاسما پاناسونیک رو چطوری بیارم تو مغازه که 1وقت تلوزیون ویترینی ندن بهم؟قصدم خرید vt60 هست.اتفاقا یکی ازدوستان هم در صفحات قبلی همین سوالو جندبار پرسیده بود ولی کسی چیزی نگفته بود
بچه ها اولا از شهرخودمون قیمت گرفتم که 60 اینچ vt60 رو میگفت 6150 که البته باعقل زیادجور درنمیومد بعد گفتم بزار از گچین قیمت بگیرم و ازگچین قیمت گرفتم البته نداشتن سفارشی میارن از دبی.منvt60 میخواستم که زنگ زد دبی گفت نداریم بعد قیمت 65اینچ st60 رو بهم داد که گفت 8 تومن درمیاد البته گفت قیمتی که باسودش براخودم درمیاد اینقدر میشه ولی قیمت بازارشو ندارم اگر باشه حتماگرونتر میدن خلاصه عرضم به حضورتون هرکی دنبال st60 هست 65اینچ قیمتش نسبت به بانه 2.5میلیون پایینتره راستی اینم بگم گفت مدل 55es800 قیمتش 8500 درمیاد ولی گفتم es یا ax گفت به من یارو گفت es منم گفتم فکرنکم Es800 باشه ax800 گفت دیگه نمیدونم به من که اینو گفت
به نظرشما من همون vt60 رو بخرم یا st60 بخرم درکل چه فرقی باهم دارن؟
خیلی فرقی ندارن. سایز بزرگتر ارجحیت داره
اقا مهرداد اصلا پیدا نکردم vt60 توگچین شما شماره مغازه دارایی که vt60 سراغ دارند به من میدادید ممنون میشدم.به نظرشما قیمت 65st60 چطور هست؟امکاناتش چه چیزهایی کمتر از vt60 هست؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز من با بخش مشکلات تلویزیونهای پانوسونیک کار داشتم پیدا نکردم هرکدوم از دوستان بلدن زحمت بکشن لینک بزارن
بازم ممنون
به ترتیب از چپ سونی x950b - اون کوچیکه مانیتور حرفه ای oled سونی - ax900 پاناسونیک - ax800 پاناسونیک - zt60 پلاسما پاناسونیک.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت نوشته که ax900 اگه بخواد میتونه تا 700 کاندلا به متر مربع روشنایی تولید کنه بدون halo که با سیستم جدیدی نوردهی که مهندسای کورو و zt60 درستش کردن به دست اومده. یه سیستم کنترل گاما جدید داره bt1886 که تا قبل این فقط تو مانیتورهای حرفه ای بوده.اولین بار تو تاریخ led تونستن اشباع رنگو به پلاسما برسونن و بقیه و چیزا.
عجب کنتراستی داره ... حیف که halo effect هنوز به قوت خودش باقیه :(((( اون عکس که tv ها صفحه ی مشکی رو نشون میدن به وضوح مشخصه ... نکته ی جالب clouding وحشتناک سونیه که واسه یه flagship فاجعه است ....
امسال منتظر oled پاناسونیک هستم تا بعد از سالها بعد از CRT یه پنل بدون نقص ببینم
عجب کنتراستی داره ... حیف که halo effect هنوز به قوت خودش باقیه :(((( اون عکس که tv ها صفحه ی مشکی رو نشون میدن به وضوح مشخصه ... نکته ی جالب clouding وحشتناک سونیه که واسه یه flagship فاجعه است ....
امسال منتظر oled پاناسونیک هستم تا بعد از سالها بعد از CRT یه پنل بدون نقص ببینم
به نظر من که یه جورایی تو تنظیمات برایتنس و کنتراست سونی دست برده و تنظیم کرده اند که جلوی پاناسونیک ضایع بشه. وگرنه در چند سال گذشته ال ای دی ها ی سونی را دیده ایم که بهتر از پاناسونیک ظاهر شده.:n13::n13:
دلیلش این بوده که تا چند سال گذشته کلا پانسونیک در رده ی flagship حاضر نبوده و تمام تمرکزش روی پلاسما بوده ! این اولین flagship پانی با تکنولوژی led محسوب میشه (و شاید هم آخرین)
اونی که عکسو انداخته تو همون ترد که لینکشو گذاشتم گفته اون halo به خاطر اثری که نور روی سنسور دوربینش ایجاد کرده به وجود اومده تو واقعیت اونجوری نیست.نقل قول:
کافیه چراغا رو خاموش کنی و از زاویه به tv نگا کنی تا تو واقعیتم همونجوری بشه !!! من خونه خودم تلویزیون local dimm دارم تو نور عادی تقریبا halo نداره ولی تو شب فاجعست ! مخصوصا از زاویه که اصلا نمیشه بهش نگاه کرد ... این خاصیت local dimming هست غیر قابل اجتنابه . ولی احتمالا تو AX900 به حد اقل رسوندنش
سلام دوستان من تلویزیون پاناسونیکم مدل vt30 هست بعد 7 چراغه شده دادم بردش رو عوض کردن الان نگاه می کنم حالت مشاهده اون دوتا گزینه حرفه ای 1 و حرفه ای 2 که میشد کالیبره کنیم رو نداره دوستان علتش رو میدونن؟
تو قسمت setup باید گزینه Advanced (isfccc رو فعال کنی تا اون گزینه ها بیاد.نقل قول:
ممنون دوست عزیز در ضمن گارانتی بانیان میگفت نبایدنقل قول:حالت مشاهدهرو داینامیک بزاری و در ضمن نباید دوباره کالیبرش بکنی و کنتراست رو بالا ببری وگرنه دوباره برد تلویزیون میسوزه واقعا" اینجوریه؟
میخواستی بگی خاموش بزارمش دکوری چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا منم دقیق نمیدونم ولی اره راست میگن و هر چی کنتراست رو بالاتر ببری بیشتر داغ میکنه و به طبع به برد بیشتر فشار میاد و خود من حالت ecomode روشنه و روی حالت تی وی ایران کنتراست 0 و مد نرمال گذاشتم چون محتواش بی ارزشه از نظر خودم و روی حالت بازی و فیلم حداکثر 50 یا 60 میزارم و کارم هم که تموم شد خاموش میکنم بکل و با کالیبره کردن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی کنتراست رو هر چی کمتر بزاری عمره همون برد کذایی بیشتر میشه.
مال شما چند اینچ هست و چقدر ساعت کارکرد موقع خراب شدن برد بود و چقدر هزینه تعویض برد شد؟
بازم ممنوننقل قول:
50 اینچ
ساعت کار کرد رو چجور باید حساب کنم؟
بله بردش سوخت هزینشم 420 شد
ساعت کارکرد رو باید وارد منوی مخفی بشی و بهتره انجام ندی اگه بلد نیستی و تا حالا انجام ندادی چون ریسک داره.نقل قول:
تازه 420 خرجش کردم ریسک نکنم بهتره :n02:نقل قول:
PANASONIC LED 3D SMART TV 42FT60
32,100,000 ريال
-----------------
PANASONIC LED 3D SMART TV 42AS670
30,700,000 ريال
---------------
PANASONIC LED 3D FULL HD TV TX- L42ET6
33,700,000 ريال
این 3تا چجورین ؟فرقشون چیه
در کیفیت باور نکردنی AX900 که شکی نیست , ولی قیمت اصلا خوبی نداره , گرون تر از OLED LG هست
در کل بهترین 4K سال 2015 هست , البته اگر 4K OLED ها به حساب نیاد
قیمتش تاید نشده ولی احتمالا چندان با oled ها فرقی نداشته باشه و کلا فکر نکنم خیلی رو فروشش پانی حساب کرده باشه. فقط خواسته نشون بده که نهایت LCD ها چه شکلیه
تاریخ ces رو کسی می دونه؟ خدا کنه دو تا oled درست حسابی پانی معرفی کنه...
بچه ها من سریع میخوام بدونم که بین این مدل ها کدوم رو بخرم پاناسونیک مدل vt60پلاسما که ماله 2013ست وپاناسونیک 55as800aکه led هست مال 2014 2تاش هم قیمت هستن فقط بگید کدوم بهتره که بخرم
قطعا پلاسما تصویر بهتری داره ولی مراقبت بیشتری هم میطلبه و مصرف برقش هم یه مقدار بیشتره...
این مدل led که گفتید الان تو ایرانه یا از جای دیگه میخواید بخرید و اگه سایتی میفروشه ادرسش بزارید و قیمتش هم بگید.ممنون:n16:نقل قول:
توایران که هیچ نمایندگی یاحتی بانه نداره تازه تو دبی اومده ولی بندر عباس سفارشی 48ساعته از دبی میارن 55اینچش قیمتش 8800 درمیاد مدل دقیقش هم th55as800a هستش.حالا vt60 بخرم یا اینو؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرقشون تو امکانات جانبیه بیشترنقل قول:
ft60 و et60 مدلای 2013 هستن as670 مدل 2014 هست به نظرم as670 بخر.
بستگی به محیط خونت داره اگه پر نوره و بیشتر کاربردت با تی وی اخبار دیدن و از اینجور چیزاس as800 بخر ولی اگه خونه معمولا کم نوره و فیلم بازی یعنی فیلم اچ دی و فول اج دی زیاد نگاه میکنی حتما پلاسما بخر.نقل قول:
تو اینکه تصویر vt60 یه چیزه دیگس حرفی نیست ولی من ترجیح میدم همون th55as800a رو بخرم و مشکل burn in پلاسما رو مخم نباشه.نقل قول:
burn-in دیگه مشکل چندان حادی نیست تو پلاسما ... بیشتر در حد image retention هست که اجتناب ناپذیره و باید یه جورایی باش مدارا کرد دیگه ...
والا ما بورن این هم ساختیم ولی مشکلاتی همچوت سوختن برد vt30 کلا حال ما رو از همه پلاسماها بهم زد:n27:نقل قول:
حق دارید ... اون همه پول بابت تلویزیون اینجوری حروم بشه واقعا غیر قابل توجیه هست ... این اتفاقات چهره ی برند رو خراب می کنند . ولی من فقط در مورد جنبه ی فنی گفتم وگرنه فاجعه ی vt30 ننگی بود واسه پلاسماها !
کیفیت چی؟نقل قول:
یا مدل دیگه هم هست توی این قیمتا
بچه ها بین این 2مدل کدوم بهتره؟باذکردلیل
1.پاناسونیک TH 55AS800Aمدل 2014
2.پاناسونیک 55WT60مدل 2013
ممنون