باریکلا به شما... :n02: ماشالله پدیده ای هستین واسه خودتون :n12:نقل قول:
Printable View
باریکلا به شما... :n02: ماشالله پدیده ای هستین واسه خودتون :n12:نقل قول:
سرغت https در حد لاک پشت شده از امشب واسه شما هم اینطوریه :n21::n28:
آدم اشتباه می کنه دیگه :دینقل قول:
ممکنه واسه هرکس پیش بیاد
سلام دوستان.
راستش میخواستم بدونم بالاخره به کاربر خانگی سرویس 512 یا 1 مگ میدن یا نه؟ اخه بعضی حاها خوندم حدیدا ازاد شده هر صورتی که کاربر بخواد بهش میدن بستگی به توانایی مخابراتش داره
بعد بعصی جاها خوندم کارت دانشجویی داشته باشیو شخص حقوقی و این حرفا باشی.کدوم درسته؟
بعدش بنظرتون قیمت تقریبا 2 برابر 1مگ نسبت به 512 می صرفه ادم هزینه کنه یا زیاد فرقی ندارن؟
برای فردی که دانلود زیاد میکنه میشه گفت مثلا 3- 2گیگ در روز مخابرات خوبه؟
برید امور مشترکین نزدیکتون بپرسیدنقل قول:
تا چند وقت پیش با کارت و ... میدادن اما جدیدا تا 1 مگ برای عموم و تا 2 مگ با کارت دانشجویی و ... آزاد شده(این برای مرکز ما بود شما برو برای خودت رو بپرس )
همش 2 یا 3 گیگ؟!!؟!!!؟!!؟؟! قیمتش برای منی که توی یک روز 10 گیگ میگیرم ماهی 40 تومن میصرفه
اما برای شمایی که میخوایی 2 یا 3 بگیری نمیصرفه
شما 512 بگیر خیرش رو ببینی:n02:
اگر سروری که ازش دانلود میکنی قوی باشه
با 512 هر چهار و نیم یا پنج ساعت یک گیگ میگیری
با 1 مگ هر 2 تا 2.30 یک گیگ میگیری
دیگه انتخاب با خودته
100 درصد ... البته به سواد انگلیسی کلاس دوم راهنمایی بیشتر نیازی نیست.... البته اگه شما پورت تلفن رو به مودم وصل کنید مودم اصلا لینک نمیگیره... حتما مودم شما خیلی خارجکی بوده که لینک گرفته... :n16:نقل قول:
مزسی از جوابتون.مخابرات که مثل شاتل وپارس آنلاین محدودیت سرعت برای کاربراش نمیدازه درسته؟من الان نامحدود شاتل دارم دانلود ماهاتم به 20گیگ رسید سرعتم رو محدود کردن .نمیدونستم میشه 10گیگ دانلود کرد حالا منم سعی میکنم بیشتر دانلود کنم به صرفه برام :دینقل قول:
بچه ها شرمنده..اما ما هر چی گرفتیم بکار نکرد از سا کس گرفته تا وی پی و فری گت و.. این روزا هیچ کدوم واسم کار نمیده با این اینترنت مخابرات..یه چیزی معرفی کنین..
ربطی به این نداره که لینک بگیره یا نه!نقل قول:
100 درصد ... البته به سواد انگلیسی کلاس دوم راهنمایی بیشتر نیازی نیست.... البته اگه شما پورت تلفن رو به مودم وصل کنید مودم اصلا لینک نمیگیره... حتما مودم شما خیلی خارجکی بوده که لینک گرفته... :n16:
بحث نویز و این جور چیزا خیلی پیچیده تر از اونی هست که فکر کنی!
مودمم همین تی پی لینک های معمولیه
خططم هم نویز در حالت عادی داره
ولی بازم لینک داشت ولی یا قطع و وصل می شد یا دان استریم می رفت رو 128 کیلو :دی
کسی راه سراغ داره حلش کنه ؟نقل قول:
نقل قول:
چه ها شرمنده..اما ما هر چی گرفتیم بکار نکرد از سا کس گرفته تا وی پی و فری گت و.. این روزا هیچ کدوم واسم کار نمیده با این اینترنت مخابرات..یه چیزی معرفی کنین..
منم مشکل شما رو داشتم.روزی که همه کانکت بودند من داشتم ملق میزدم کانکت بشم ولی حالا درست شده (البته پرا-کسی که دارم فروشنده اش ناتو هست گاهی قطع میشه گاهی وصل).شما هم زیاد چیزای مختلف نخر یک خرده صبر کنید احتمالا درست بشه.نقل قول:
کسی راه سراغ داره حلش کنه ؟
ایا امکان داره سرعت من رو روی 1024 بسته باشن ولی به خاطر نویز زیاد خط downstream 160 به من نشون بده
هر چی به پشتیباتی میگم مشکل از کجاس شاید نویز زیاد دارم میگه نه همه چی ارومه.
البته خطم در حالت اینجوریش که صحبت میکنم نویزی نداره.
در حال حاضر فی جدید که بوجد اومده دیگه هیچ کدوم از روش های قبلی مثل کر...یو س...ا.کس جواب نمیده و الان دوتا سرویس جایگزین شده یکی اس..پ..ر.وکسی که تجاری نشده و باید خودتون رو سرور شخصی یا رایگان راه بندازید یکی دیگه +t..un..ne..l هستش که تجاری شده و اکانتش در حال حاضر خیلی جاها میفروشن تو گوگل سرچ کنید از یه جا خرید کنید(البته اسم اصلی این برنامه چیزی دیگست که فروشندگان با وجدان برای اینکه فقط خودشون سود کنن و کسی نتونه راه بندازه اسمش عوض کردن:n02:) ولی خب یک نفر با وجدان اومد لو داد:n09:
راستی ایا روال کار مخابرات اینه که برای محدود کردن و شلوغ کردن خطها بیان کل سرویس رو روی مثلا 160 ببندن؟
قبلا که پارس انلاین داشتم وقتی سرعت میومد پایین upstream هیچ تغییری نمیکرد و همیشه روی 1024 بود.!
برات نوسان داره؟نقل قول:
اگه ثابته تو هر روز خودشون این کار رو کردن ولی اگه نوسان داره نویزت زیاده.برای من هم همینطور بود
مشکل اینه اینترنت 1 مگ گرفتم ولی دانلودم رو 18 هست.البته نوسان هم داره بین 14 تا 25 ولی downstream روی 160 هستنقل قول:
ایا امکان داره ودم من جواب نده؟.زایکسل استفاده میکنم.
این مودم با این frimware امکان نشون دادن نویز خط رو نداره.پیشتیبانی هم میگه چون خط فیبره ما دسترسی به نویز خط رو نداریم.
چه باید کرد؟
اصلا پشتیبانی مخابرات مفت بدرد نمیخوره من که تا الان موندم فقط برای سرعت بالای نامحدود هست.چون پشتیبانی ندارن سرویسهاشونم محدود نیست این خوبه.نقل قول:
از دو در تست بگیر اگه لبتاب داری ببر دو در فقط دوشاخه مودم رو به پریز وصل کن با اسپلیتر ببین دان استریمت تغییر میکنه یا نه. اگه تغییر کرد سیم کشی خونه رو عوض کن اگر هم تغییر نکرد به بازرسی نامه بده بگو که پشتیبانی حضوری نمیان بازم اگر نیومدن با سازمان رادیویی نامه بده عدم پشتیبانی مطلوب یا همین چیزا بود.الان نامه بدی فردا بهت زنگ میزنن بهشون بگو بیاین خونمون خودتون تست کنینومن هم همین کار رو کردم اونا هم اومدن مثل سگ ترسیده بودند گفت که چرا شکایت کردی منم گفتم که بهتون زنگ میزدم چرا نیومدیم.ولی در کل باز م مشکل حل نشد.
سازمان بازرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازمان رادیویی:
یعنی میگین سرعت رو 1024 بستن ولی بخاطر نویط downstream پایینه؟نقل قول:
ممکنه به خاطر نویز باشه چون برای من هم همینقدر بود بعد از اینکه از مخابرات اومدن توی تابلو مخابرات سیم که از زیر زمین میاد به تابلو وصل میشه لق بود وقتی که درستش کردن رفت بالای 5 مگابیت.البته سرعت بالاتر 480 نرفت به خاطر نویز زیاد نویز از 55 به 30 بیاد سرعت عالی میشه ولی حیف چون برای دوری از مرکز و سیمکشی منطقمون هست.نقل قول:
حالا از دم در تست بگیر بعد بهم بگو منم بهت میگم چیکار کنی جون من سابقشو داشتم.
از سر سیم هم تست کردم بازم تغییر نکرد.نقل قول:
سیم تلفن از بیرون کنار کابل برق اومده تاثیر داره اینقدر؟
کابل فشار قوی؟نقل قول:
اصلا سیم تلفن نباید از مسیر سیم برق معمولی رد بشه من مسیرشو عوض کردم به خاطر همین.آره این که خیلی تاثیر داره
کلا سیم تلفنو جاشو 2 متر از برق دور کردم ولی باز متاسفانه همونه و تغییری نکرد.نقل قول:
این پستو بخون به ترتیب برو جلو.نقل قول:
در نهایت اگه نتیجه نگرفی راه حل همونی هست که دوستمون گفت، شکایت.
اول به بازرسی شکایت کن بگو که نویز داره وقتی اومدن خونت کاهش سرعت بهشون بگو.نقل قول:
اگه خوب نشد سازمانرادیویی شکایت عدم پشتیبانی
من وقتی خودم بهشون زنگ میزنم به بازرسی نامه میزنم میگم پهنای باند خطم رو پایین بیارن نویزم پایین بیاد میگن زنگ بزنین به این شماره تا با استان هماهنگ بشه تا پهنای باند خطتون کاهش بدیم خودشون نمیتونن.
من آسیاتک داشتم تا زنگ میزدی پهنای باند خطت رو هم میوردن پایین هم میبردن بالا کمتر از 1 دقیقه
اون شماره که زنگ میزدین چی هست؟همون بازرسی هست؟نقل قول:
من تو شهر خودم زنگ میزدم.ولی نامه بدی چون کتبی هست پیگیری میکنن الان نامه بدی شاید فردا بهت زنگ بزنن.فقط تا میتونی زیرابشونو بزننقل قول:
خیلی ممنون
واقعا اینقدر پیگیر هستن؟!دستشون درد نکنه واقعا
فعلا نامه رو بده سریع میان خونت فقط شکایت کن.اول بازرسی بعد سازمان رادیویینقل قول:
الان آخرین قند بشکونی که کار کنه چی هست ؟ کی نرو الان کار میکنه ولی هر 30 ثانیه قطع میشه !!
در حال حاضر فی جدید که بوجد اومده دیگه هیچ کدوم از روش های قبلی مثل کر...یو س...ا.کس جواب نمیده و الان دوتا سرویس جایگزین شده یکی اس..پ..ر.وکسی که تجاری نشده و باید خودتون رو سرور شخصی یا رایگان راه بندازید یکی دیگه +t..un..ne..l هستش که تجاری شده و اکانتش در حال حاضر خیلی جاها میفروشن تو گوگل سرچ کنید از یه جا خرید کنید(البته اسم اصلی این برنامه چیزی دیگست که فروشندگان با وجدان برای اینکه فقط خودشون سود کنن و کسی نتونه راه بندازه اسمش عوض کردن:n02:) ولی خب یک نفر با وجدان اومد لو داد:n09:نقل قول:
سلام
وقتی ثبت نام کردیم کارشناس مخابرات برای راه اندازی میاد خونه یا از طریق تلفن راهنمایی می کنن. منظورم اینه اگر خودمون راه اندازی مودم رو بلد باشیم .
اقا اینترنت روی 1 سیم از 2 سیم تلفن فعال میشه یا نه .هر دو سیم لازمه.
بصورت اتفاقی یه سیم تلفن رو وصل کردم یکی دیگش ازاد بود دیدم مودم فعاله و سرویس دارم.این میتونه از اشکال در سیم کشی باشه که بهمین دلیل dowmstream از 1024 روی 160 هست؟
حالا اینکار رو کردی چی شد بالا رفت؟نقل قول:
این دوتا سیم باید باشه یه سیم زوج هستش یه سیم دیگه فرد.مثل فاز و نول برق هستش دیگه
رگولاتوری محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه را برداشته شد
مدیرعامل شركت مخابرات ایران از محدودیت سرعت اینترنت انتقاد كرد و گفت: در مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات كه بر اساس آن ارایه خدمات باید بصورت حجمی انجام شود، بصورت تلویحی محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه برداشته شده است و افراد اگر بخواهند، می توانند از ظرفیت های بالا استفاده كنند.
پوررنجبردر مورد كندی سرعت اینترنت گفت: چالش كندی سرعت اینترنت در مخابرات نیست و در جای دیگری است.
وی افزود:مخابرات واردكننده پهنای باند نیست، ما خریدار پهنای باندهستیم،انحصار پهنای باند در اختیار یك شركت (شركت ارتباطات زیر ساخت) است.
نقل قول:
من فکر کنم اینا انیمیشن سینمایی تهران 1500 رو دیدند و متحول شدند
:n23:
من امرز نامه میفرستم میگم نه باید دیال اپ باشه سرعت ما نمیخوایم 128 رو
فکر کنم اینا میخوان سرعت رو واقعی کنن که محدودیت رو برداشتن.یا اینکه شبکه ملی آماده هستش چون یه جای دیگه شنیده بودم که ملی بشه میتونیم از 128 به بالا بگیریم
من هم اومدم مخابرات
به زودی هم شاتل عزیز رو بعد از 5 سال جمعش میکنم
اگه سرویس 6 ماهه نگرفته بودم همین الان شاتل رو جمع میکردم
با مخابرات حداقل سرعتم ثابته تو روز و شب ولی شاتل فقط روز داره شب اصلا چیزی نداره :n02:
کی ثبت نام کردی؟ کدوم مرکز مخابرات؟نقل قول:
اشتب کردی داش، مخابرات در حال حاظر کلا نداره، باز شاتل روزا داشته !نقل قول:
سرعتت چیه؟نقل قول:
الان طبق این تست از سرور های داخل باید 62 تا بگیری