طرح کمپین طلایی بازهم محدود به 90
Printable View
طرح کمپین طلایی بازهم محدود به 90
- اینکه میگم هجوم میارن بخاطر شب رایگان میباشد و تمامی مشترکینی که شب رایگان دانلود خود را بصورت اتوماتیک برای این زمان تنظیم کرده و دانلود انچام می دهند که برای شبکه مشکل ایجاد میشود این موضوع مثل این میباشد که بگویند حلیم پرسی 4 هزار تومان خب هرکسی نیاز داشته باشد برای خرید اقدام میکند ولی اگر رایگان باشد همون لحظه اول صف اتفاق می افتد و تمام میشودنقل قول:
- خرید عرض باند به اندازه کافی انجام شده در حدود 2200 مگا برای مشترکین adsl که دلیل ان هم سرعت خوب روز میباشد و تجهیزات هم از تجهیزات خوب دنیا میباشد
- در شبکه کافو نوریها هم تجهیزات جدید تا 3ماه اینده نصب میشود
-
پیامک شد...نقل قول:
رو 90 چرا ؟
میگم مهندس
هر چی هست باز یه فیلمی سر این فیبر نوری ها درآوردند .
چون ازتورنت که دانلود میکردم دیشب ساعت 11 سرعتش دقیقا 240 پایین تر نمی اومد .
به محض اینکه شد ساعت 12:30 کلا ترکید و از 11kb/s دیگه بیشتر نشد .
هر چند میدونیم پورت های کلاینت های تورنت رو دادید بستند .
این حتما درست میشه مطمئن باشیدنقل قول:
پس یعنی قراره مثل گوگل از اون بالون ها بفرسید هوا تا مردم مشهد از اینترنت گیگابایتی و رایگان و بی سیم لذت ببرند ؟:n26:نقل قول:
pls نگید .
حتما حلش میکنم مطمئن باشیدنقل قول:
نقل قول:یک هفته سر کاریم.نقل قول:
با idm کار کنیدنقل قول:
مهندس می شه یک سوال بپرسم این محدودیت ازکجا اعمال می شه ازهمین مشهده یاتهران؟
یعنی واقعا اینقدرکارسختیه بخوان یک محدودیت رو درستش کنن؟/
مشکل شبانه چی میشه؟ کی قراره شبانه طرح خانواده 2باره وصل بشه؟
مهندس دانلود دوستان من که از شاتل سزویس میگیرن روی5 مگ و 6 مگ هستن که از سرور های ایرانی با سرعت 700 تا 800 دانلود می کنن.
اینارو شما بالا بگیر .نترسید ملت حجوم نمیارن.فقط میشه براتون تبلیغات.سرور ایرانی آنچنان موارد مورد دلخواه عموم را ندارن که مردم همه برن سمتش
ولی برای مسائل آموزشی بسیار خوب هست.
پس یادتون باشه مهندس دارید قول میدید .
اجرتون با امام حسین انشا... . و حرمت این ماه رو نگه دارید.
ممنون .
مهندس جون. تورنت که کلا peer to peer کار میکنه. idm برای لینک مستقیمه. دیگه من بیام اینو بگم که زشته!نقل قول:
نگید این حرف رو .نقل قول:
سرورهای تورنت اون قدر پر سرعت هستند و قدرتمند که idm باید بیاد جلو بـــوق بزنه .
بعدشم عرض کردم . تا قبل از ساعت 12 سرعتش خوب بود ولی بعدش از 11 دیگه بالاتر نرفت . ( حتی به 90 هم نرسید )
نقل قول:
حالا انجوری نه سعی میکنیم در حد اندازه سرویس خوب مشهدی باشد
ویرایش شد پست اشتباهی
خب مهندس جان شما که میگی ساعت یک که میشه همه هجوم میارن من یه پیشنهاد میکنم بهتون یکم روش فکر کنید
مثلا میتونید ساعت رایگان بعضی از طرح هاتوتن رو عوض کنید مثلا طرح بعثت رو بکنین از ساعت 7تا1 بعد از ظهر.
ایا می شود همچین چیزی؟؟؟؟!!دوستان نظرشون در مورد این پیشنهاد بگن لطفا
خب ما که مثل شما وارد نیستیم منظور من این بود با idm هم همین مشکل هستنقل قول:
دوستان انگار محدودیتی که برای من اعمال شده بود برداشتن
البته خدا کنه که همین جوری ادامه داشته باشه الان سرعت 260 هستش
مهندس جان شب رایگان یک اوانس روی سرویس هست و اونم توسط اپراتورها تحلیل میشه و بعد تصمیم گیری میکنن و در کل جهت جذب مشتری این طور موارد در نظر گرفته میشودنقل قول:
جدی ایمان کدوم طرحت ؟
طلایی یا خانواده؟
کاره بسیار بسیار بدیهنقل قول:
این جوری کیفیت کل سرویس روزانه از بین میره و همش با تایم اوت شدید مواجه میشیم
تازه این جوری در حق بعضی ها ظلم میشه هر کی طرحش کم طرفدار تر باشه بیشتر دانلود می کنه
البته دوستان دیگه یک با ر مودم خودشان را خاموش روشن نمایند و بعد تست کنندنقل قول:
مهندس مال ما 80 تا شده ولی نه تا حد این دوستمون.نقل قول:
داداش شانست گرفته.مودمو قطع وصل نکنی که ....
مهندس چطوری مال این آقا این جوری بعد مال ما پت پت
خانوادهنقل قول:
خدا کنه دیگه دستش نزنند باور کن این مدت اعصابم به هم ریخته بود این همه پول بده اخرش بشه سرعت 90 کیلو بایت ادم افسرده میشه:n02:
حتما طلایی هستنقل قول:
اقای مدیر شما سرعت هارو اصلاح کردید یا گند زدید بهش؟
همین الان سرعت من از سرور داخلی بالاتر از 50 نمیاد! اونم به زور......
همین صفحه هم به زور بالا اومد که پست بدم.....چه وضعشه؟
چند بار رفرش کردم تا بالا اومد!
پ.ن : طرح بعثت!
اون اشنای خانواده یکساله روش محدودیت نزاشتن چند نفردیگه هم شب های قبل گفتن سرعتشون محدود نشده تنها طرحی که محدود نکردن همونه
چه سرویسی هستنقل قول:
گفتم ظلای 2 مگ
نقرایی 1مگ
برنزی 512 کیلو بایت در شب رایگان شده
طرح شما بعثت هست ؟نقل قول:
مودمو، ریستو اینا جواب نمیده. 90. طلایی.
مهندس میشه بگید دقیقا کی قراره بررسی کنیم ؟ شماره ی خط رو پیامک کردم با شماره ی 43****09358نقل قول:
شماره تلفن سرویس پیامک شود تا با هم بررسی کنیم
ضمنا پروتوکل ها شونم فرق داره تورنتudp هست ولی اون یکی http هست و تحت پورت 80 زمین تا اسمون فرق دارن این گفته شما مثل این میمونه ک بگینgpsهمون gprs هست در مقیاس وسیع تر lolنقل قول:
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
نه پیامک نداشتم لطفا دوباره ارسال نمایید
بله بعثت هستنقل قول:
طرح شما بعثت هست ؟
ماله من از این طرح های خانواده هست که تو هفته مخابرات می دادند با پهنای باند 2 مگ
شانس اوردم همون موقع خریدم الان که شارژ هر ماه رو زیاد کردن خیلی به دردم میخوره دیگه پول شارژ ماهانه رو نمیدم
نه مال ایمان اشنای خانواده که یکساله با یک گیگ بود وبیشتربرای شبانه می گرفتنش اونو محد نکردن
منم ریست کردم دقیقا می ره رو حداکثر85
خب تشکر میکنم خیلی ممنوننقل قول: