آقا کسی جواب مارو نداد که . دختره الان کجاست که من باید ازش عکس بگیرم ؟ وقتی که با هم دعوا کردن یارو زد تو صورتش بی هوش شد و بعد رسیدیم در یه خونه یه نفر برداشت بردش حالا کجا باید برررررررررررررررررررررررم :41:نقل قول:
Printable View
آقا کسی جواب مارو نداد که . دختره الان کجاست که من باید ازش عکس بگیرم ؟ وقتی که با هم دعوا کردن یارو زد تو صورتش بی هوش شد و بعد رسیدیم در یه خونه یه نفر برداشت بردش حالا کجا باید برررررررررررررررررررررررم :41:نقل قول:
بابا به خدا قسم نسخه کامل یا ناقص وجود نداره و هر کی که این حرفو از همون اول ریلیز بازی شروع کرده بود صد درصد هیچ چیزی از جی تی ای نمیدونسته !
ثابت کردن : من اورجینال دارم و وارد لایو هم میشم . ولی تا حالا همیچنی چیزی ندیدم . یعنی حتی تو اورجینالشم نیست !
----------
شما هم برو توی خونه بازی رو سیو کن . چند ساعت بعد باید بهت زنگ بزنند ! زنگ نزنن فکر کنم باز باید صبر کنی .
اگرم زنگ نزدن آخر سر صد درصد سر کاری هستش !
چه زشت . یعنی آخر بازی رو نمیشه دید ؟!نقل قول:
شما هم برو توی خونه بازی رو سیو کن . چند ساعت بعد باید بهت زنگ بزنند ! زنگ نزنن فکر کنم باز باید صبر کنی .
اگرم زنگ نزدن آخر سر صد درصد سر کاری هستش !
دوست عزیز نگو ارجینالش نیست .نقل قول:
من خودم یه نسخه دارم 2dvd با حجم 9 گیگ هست .
یه پک بزرگ هم داره .
داخل پک هم یه نقشه ی شهر Liberty City و پشت همین نقشه عکس بزرگ اون دختره ( loly فکر کنم ) هست.
+ یه دفترچه راهنمای بازی
+ یه دفترچه مربوط به بازی آنلاین .
پشت دفترچه راهنمای بازی هم سریال نامبر ارجینال رو زده
اینو یکی از اقوام از استرالیا واسم آورده .
الآن هم من نمیدونم شماها دارین در مورد چی حرف میزنین .
اگه میخواین ببینید چیزی هست یا نه بگید تا من برم واستون نگاه کنم .
کاملا حق با شماستنقل قول:
بابا به خدا قسم نسخه کامل یا ناقص وجود نداره و هر کی که این حرفو از همون اول ریلیز بازی شروع کرده بود صد درصد هیچ چیزی از جی تی ای نمیدونسته !
ثابت کردن : من اورجینال دارم و وارد لایو هم میشم . ولی تا حالا همیچنی چیزی ندیدم . یعنی حتی تو اورجینالشم نیست !
----------
نخسه که میگن کامل نیست همه الکیه و همه کامله اصلا بازی که سانسور نمیخواد
تو بازی 70$ بدی خودت که میدونی !!!
Censorship!نقل قول:
میخوایم ببینیم یه جا هایی که تو بازی سانسور شده مثل اول مرحله که میشل و نیکو میرن خونه میشل و فقط در و دیورا و شهر و فقط صدا هست رو نشون میده کاملش رو یا نه؟؟!!!!
ببین عزیزم .
من خودم پک اورجینالشو برام از خود راکاستار از طریق آمازون و پست dhl اومده! کلیم هزینه کردم و هیچی نداره . شما اگه خیلی از این چیزا دوست دارید کافیه یه ----- شکن وردارید و برید یوتیب و سرچ کنید و ویدیو ببینید و لازم نیست توی بازی ببینید ! ;)
نه بابا! :دی
مهم نیست.. فعلا من یه مشکل دارم روی صدا تو بازی که نمیدونم چرا از موقعی که patch جدیده رو نصب کردم اینطوری شده! داره رو مخم راه میره :دی
این نسخه هایی هم که توی ایران هست با اورجینال فرقی نداره
فقط فرقشون توی حالت online بازی هست...وگرنه هیچکدوم سانسور نشدن
اگخ قرار بود سانسور بشه صحنه های توی ماشین و توی club رو قرار نمیدادن
پس اگر هم قابلیت برداشتن سانسور باشه باید خود راکستار یه بچی مثل همون هات کافی بعد ها براش بده!
ای بابا...
اصلا سانسوری در کار نیست که بخواد برداشته بشه
درسته اگه میخواست سانسور بشه اول بازی میزدنقل قول:
ای بابا...
اصلا سانسوری در کار نیست که بخواد برداشته بشه
16+ یا اگه فجیع تر بود 18+:21::21::21::21:
یوهوووووووووووووووووووووو ووو بالاخره پگیرینو رو کشتم
ولی خداییش مسخره ترین مرحله بازی بود
پس انگار من شانسی تونستم این مرحله رو با 1 بار تموم کنمنقل قول:
راستی حالا میخوای چیکار کنی؟؟؟
بازی رو میپاکی یا 2 باره 1 جوره دیگه تمومش میکنی؟؟؟؟
کاملا تایید میشه .نقل قول:
منم بازی رو یه بار تا آخر بردم هیچی نداشت .
پس شایعه نندازین !!!
این بحث رو هم تموم کنید .
:11:
مهدی جان شما اگه اورجینال داشتی الان بیشتر بهت حال میداد. چون دو تا اچیومنت باحال میگرفتی:دی
--------------------------
ببین عزیزم . اگه شما خیلی دوست داری چرا میخوای تو بازی باشه ؟ خب برو یوتیب ویدیو ببین . اینجا رو هم خراب نکن
خوب هنوز مراحل فرعی کلی برام مونده الان حدود 64-65 درصد بیشتر نرفتم...یه چنتا مراحل فرعی رو میرم بهدش دوباره میخوام اون یکی پایان رو هم ببینم...نقل قول:
راسی کسی سیو برای پایان داره (چون میخوام پایان برای حالتی که معامله را انتخاب میکنیم رو هم برم)
حالا مثلا اچیومنت به چه دردی میخوره؟؟؟نقل قول:
مهدی جان شما اگه اورجینال داشتی الان بیشتر بهت حال میداد. چون دو تا اچیومنت باحال میگرفتی:دی
دوستان برای رفتن پایان دوم باید از مرحله ی چند شروع کنیم؟ یعنی شماره ی اون مرحله ای که بین کشتن رومن و دزدیدن الماس ها انتخاب می کردیم شمارش حدودا چند بود؟
منظورت کشتن دیمیتری و یا معامله هستش؟نقل قول:
مرحله90 باید بری(اگه سیوش رو داری بهم بده ممنون میشم منم میخوام پایان دوم را هم ببینم:دی)
توش هست به همراه xlive_wrapperنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/216061312/bbb.rar.html
ولی آخر سر با رونج ادامه بده که رومنم زنده بمونه
اگه میشه لینک بهترین و کامل ترین و جدید ترین کرک رو برام بزارین.
و لینک پچ درست شدن فریم ریت رو برام بزارین.
سلام من آخرین مرحله که رد کردم دزدی بانک با packie بود که پول هنگفتی بهم دادند می خواستم بدونم این پولا به چه دردی می خوره تو بازی ... البته یه سری کاربرداش مثلا خرید اصلحه و لباس و غذا خوردن و تاکسی و ... رو می دونم ولی اینا خریدای ارزونی نسبت به اون همه پول هستند!
یه سوال
تعداد ماشینهای جیکوب که باید دلیوری بشن چنتاس؟
من فکر کنم نزدیک 6-7تایی رو دلیور کردم ولی هنوز انگاری ادامه داره.
سوال بعدی
نقشه این پرنده هایی که باید بزنیمشون کجا میشه پیدا کرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که وارد اینترنت میشوید در ADDRESS BAR نام این سایت رو وارد کنید:
اینطوری میتونین جای کبوترها رو پیدا کنینکد:www.whattheydonotwantyoutoknow.com
نقل قول:
خوب رفتم توی این سایت میخوام یه کاری کنم که محل کبوترهاو غیره بیات روی نقشه خود بازی....بازم اینطوری خیلی سخته پیدا کردن اینها
اونطوری مشخص نمیکنه
توی این سایت فقط جاهای کبوترها رو نشون میده
فکر نکنم بشه کاری کرد که روی نقشه بازی جای اونها مشخص بشه
آقا ما رسیدیم اونجایی که نیکو با رومن میره سراغ vlad که دوست دختر رومن رو اذیت کرده بود.. بکشمش یا نه ؟؟
اگه نکشمش از ش دور بشم ؟
اره بکشش...به غیر از این هم راهی نداری
حتما باید بکشیش
شما اگه اورجینال داشته باشی آخر بازی اگه 500 هزار دلار پول داشته باشی بهت یه اچیومنت میده
نقل قول:
این اچیومنت چیه؟آقای اورجینال؟:27:
چون مسخره کردی جوابتو نمیدم .
برو گوگل سرچ کن اچیومنت . میفهمی چیه
قصد مسخره نداشتم شوخی بودنقل قول:
اگه ناراحت شدید : معذرت:11::11:
خواهش میکنم.
اچیومنت یه نوع جایزه هستش که وقتی لایو وصل باشی بهت میده .
بعضی از بروبچ گفته بودن برای کاراهای +18 باید زنهای خیابونی رو بردایم و ببریم خونه ولی تا در خونه پیاده میشیم اون زنها هم پیاده میشن میرن که ... ..
من فقط تونستم توی جای خلوت توی همون ماشین ........ :d
توی خونه نمیشه برد...فقط لولا بود که مثل این که میشه بردش توی خونه
که از شانس ما انگار اصلا توی نسخه pc پیداش نمیشه
سلام به همگی .
دوستان اون قسمتی که باید بریم به S e X Shop و 3 تا Actor هستن باید چیکار کنیم ؟ من میکشمشون برمیگرده از اول .
مخلصیم .
شما یکم صبر کن دیمیتری به نیکو میگه پای طرف رو هدف بگیرهنقل قول:
جناب آقای HoJJaT_007
پس چی شد قول داده بودی داستان بازی رو به طور کامل برامون بزاری...!!
فقط وقتي live وصل باشي ميده ؟؟؟نقل قول: