ممنونم:n16:نقل قول:
دو گزینه دیگه چیه؟
کدوم بهتره؟
نگفتی چکار کنم دموی گری رو ببینم،همونی که در موردش صحبت بود:n27:
Printable View
ممنونم:n16:نقل قول:
دو گزینه دیگه چیه؟
کدوم بهتره؟
نگفتی چکار کنم دموی گری رو ببینم،همونی که در موردش صحبت بود:n27:
اون Greg هست که روز تولدتون میاد و به شما سه تا گزینه میده.( البته من تا الان ندیدم روز تولد کسی بیاد.)
اونی که در موردش صحبت هست دموی چند روزه ی Gary شاگرد آهنگر هست که یک روز میاد و و میگه از دست پدربزرگش ناراحت هست و میخواد یک چکش بسازه و از شما میخواد اجازه بدید تو آسیاب کار کنه.
تا اونجایی که من میدونم باید باهاش صمیمی باشید تا این دمو رو ببینید.
بچه ها خسته نباشید من تا حالا این دموهایی رو که گذاشته بودید رو ندیده بودم
من یه سیو از اینترنت پیدا کرده بودم 88% کرده بوده البته با رمز از وقتی با اون دو سه روز بازی کردم دیگه انگیزه ای برای بازی ندارم چون همه چیز رو درست کرده بود و من نمی دونستم چی کار باید انجام بدم
اگه شما یه همچین پیشرفت هایی داشتید عکس بزارید تا ما هم روحیه بگیریم در ضمن از اون دموی چند روزه گری دمو بزارید ولی به نظرم خودم دیده باشم ای ن دمو رو :n19:
بچه ها خسته نباشید من تا حالا این دموهایی رو که گذاشته بودید رو ندیده بودم
من یه سیو از اینترنت پیدا کرده بودم 88% کرده بوده البته با رمز از وقتی با اون دو سه روز بازی کردم دیگه انگیزه ای برای بازی ندارم چون همه چیز رو درست کرده بود و من نمی دونستم چی کار باید انجام بدم
اگه شما یه همچین پیشرفت هایی داشتید عکس بزارید تا ما هم روحیه بگیریم در ضمن از اون دموی چند روزه گری دمو بزارید ولی به نظرم خودم دیده باشم ای ن دمو رو :n19:
البته Gary نیست Gray هست.نقل قول:
در مورد دمو من چند بار این بازی رو تا انتها رفتم ولی فقط یه بار دیدم این دمو رو.اونم چند روز پیش چون به دو ردیف آخر مزرعه دست نزده بودم .اگر کسی به غیر این شرایط این دمو رو دید. بیاد بگه.
10 تا توت فرنگي از كجا بايد گير آورد من 6 تا گرفتم بقيش نميدونم از كجا گير مياد؟؟؟؟
سلام
تو زمستون برو پشت معد ضربدر بزن...پشت معدن یه چند باری باید ضربدر باید بزنی تا یه توت فرنگی قدرتی بگیری
یکیشم ت معدن زمستون
صد تا گل بکار فک کنم مانا میاد بهش اجازه بده گلا رو بچینه تا بهت یه توت فرنگی قدرتی بده
یکیشم از معدن پشت آبشار
یکی از برنامه تلوزیونی
یه روغن به کوتوله فرمز بده بعد 3 تا خیار از جلوی دو تا درخت داخل دریاچه بنداز
5 تا محصول از مزرعه بده به الهه محصول(پشت آبشار)
یه دونه هم از دریا بگیر
یه دونه هم از مسابقه اسب سواری
یه دونه هم از مسابقه شنا
الان برات می زارم توت فرنگی ها رو
يه سوتي دادم در حد تيم ملي.... اون چيني يه چيزي آورد ازش خريدم يكي از توت فرنگي هام پريد...:n30::n28:
الان تكليف اون يكي چي ميشه؟؟؟
به حق چیزای نشنیده من شنیده بودم اون چینیه یه توت فرنگی قدرت قلابی بهت می فروشه تا حالا نشنیده بودم توت فرنگی قدرتی بپره :n13:نقل قول:
آقا یه ساعت مشخصی معلوم کنید تا همه بیان تو فروم تا سریع به جوابا برسیم در ضمن این طوری بیشتر هم حال میده چیه یکی ساعت 12 پیام می زاره جوابشو فردا 8 شب میدید عیبه والا:n01:
راستی از اونایی هم که از من به خاطر مطلب توت فرنگی قدرتی تشکر کرده بودند ممنونم وقتی دیدم واقعا روحیه گرفتم حال داد:n02::n19:
راستی کسی میدونه چه جوری میشه با این فروم تبادل لینک کرد :n12:
نقل قول:
يه سيب قدرتي آورد ازش خريدم خوردمش يكي از توت فرنگي هام پريد 5000 تا هم واسم آب خورد....:n28::n28:
حالا اشکالی نداره خوشبختانه من برای تو راه حل دوازده تا توت فرنگی قدرتی رو گذاشتم اون که پرید:n09:نقل قول:
در ضمن من برای دوستانی که می خواهند راحتر بازی هاروست مون رو انجام دهند من ترینر هایی رو براشون می زارم تا سریعتر و بهتر درصد بازی را زیاد کنند برای کسایی که نمی دونند ترینر چی هست یه چیزی تو مایه های کد گیم شارک منتهی این تو کامپیوتر اجرا میشه و استفاده کردنشم راحتره البته این ترینر ها روی harvest moon: back to nutur که شرکت دلفین تبدیلش کرده جواب میده بازی با این ورژن از هاروست مون خیلی راحته چون نیازی به مبدل نداره فقط باید رو آیکون کلیک کنید
د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n26:
مسابقه شنا هم كه بيخيال شدم خيلي سخته....:n03:
سلامنقل قول:
مسابقه شنا رو هم حتما باید ببری...چون اون توت فرنگی که از الهه عشق(تو دریاچه) می گیری حساب نمی شه فک کنم و فقط برای قدرت بدنی هستش.... :n10:
وقتي نميشه ببري چيكار كنم خب....:n04::n04:
اون بچه شهريه خوب شنا ميكنه..:n02:
ببین بردن توی مسابقه شنا ساده است فقط کافیه سوت رو که زدند از فرمول زیر رو رعایت کنی
آدمک بالا سرت : قرمز - زرد -قرمز - زرد- سبز - قرمز
اگه نتونستی با این یکی امتحان کن
قرمز -سبز- زرد - سبز -زرد -سبز - قرمز:n19:
زیادم سخت نیست.....تند تند ضریدر بزن....دیدی داری خسته می شی مثلثو بزن...فقط اگه ضربدرو تند تند بزنی حله...یه چندبار بری یاد می گیری...خیلی آسونه....
آقا نسخه pc داره این بازی؟
نه هنوز نسخه برای pc نیومدهنقل قول:
آقا نسخه pc داره این بازی؟
آره داداش داره می تونی از لینک زیر دانلود بکنینقل قول:
د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز روزایه تولد همه اهالی دهکده رو با مکان هایی که اون روز هستند و میشه پیداشون کرد رو براتون نوشتم:n16:
روز اسم مکان Spring 2 Louis Gotz House Spring 4 Bold Harvest Sprite House Spring 11 Sabiara Blacksmith Spring 15 Staid Harvest Sprite House Spring 16 Elli Clinic/Elli House Spring 17 Barley Yodel Farm Spring 19 Lillia Poultry Farm Spring 20 Elli Only if yours is Sp16 Spring 26 Aqua Harvest Sprite House Spring 29 Greg Beach Spring 30 Sasha Supermarket Summer 3 Popuri Poultry Farm Summer 4 Harris Inn/Gotz House Summer 6 Cliff Winery(yr2), Ch(yr1) Summer 10 Popuri If you bday is Su 3 Summer 11 Basil His House Summer 16 Timid Harvest Sprite House Summer 17 Ann Inn/Spring Summer 22 Kai Beach/Inn Summer 22 Ann If your bday is Su17 Summer 25 Mayor His House Summer 29 Zack When he comes Fall 2 Gotz Gotz House Fall 5 Stu Church or House
Fall 10 Hoggy Harvest Sprite House Fall 11 Manna Winery Fall 14 Chef Harvest Sprtie House Fall 15 Karen Supermarket Fall 17 Doctor Clinic/mountain Fall 20 Carter Chruch Fall 23 Anna Her House Fall 23 Karen If your bday is Fl 15 Fall 27 Rick Poultry Farm Winter 2 Kano Mayor House Winter 6 Gray Blacksmith Winter 11 Doug Inn Winter 13 Ellen Her House Winter 15 Duke Winery Winter 19 Won Inn Winter 20 Mary Library Winter 22 Nappy Harvest Sprite House Winter 25 Mary If your bday is wi 20 Winter 26 May Yodel Farm Winter 29 Jeff Supermarket By: Arash-30r7
داداش نمی دونم اینو از کجا کپی کردی ولی حداقلش خودم می دونم که بعضی هاش اشتباهه چون من 29 بهار داشتم دنبال ماهیگیره می گشتم کل دهکده رو زیرو رو کردم پیداش نکردم
من سال اول ماهیگیر رو توی روز تولدش پیداش کردم دم ساحل و هدیه تولد هم بهش دادم، سالهای بعدی فکر میکنم نمیشه دیگه. یا اینقدر سالها بچرخه تا روز 29 با روزی که ماهیگیر میاد یکی بشه.نقل قول:
نه بابا راست میگی ؟ پس فقط سال اول میشه گیرش آورد ؟نقل قول:
سلام من یه نرم افزار به اسم Mirillis.Action.v1.13.0.0 گیر آوردم برای ضبط بازی ولی درست کار نمی کنه بازی در میاره از صفحه دسکتاب فیلمبرداری می کنه ها ولی گزینه گیم که همون دسته هست کار نمی کنه هزار جور کرک و شماره سریال زدم جواب نداد تقریبا یه چیزی تو مایه های 1.62 گیگ تو اینترنت این ور و انور رفتم ورژن های مختلفش رو دانلود کردم فایده نداشت کمک کنید
نه خیر این نسخه برای pc نیست همون نسخه ps1 که با کمک شبیه ساز رو pc اجرا میشهنقل قول:
چه فرقی داره مهم اینه که بازی میشه باهاش انجام داد بلکه بهتر از از PS1 هم هست در ضمن این ورژن بی دنگ و فنگه راحت اجرا میشه :n26:نقل قول:
چطوری میشه ماهی حوض زیاد شن؟
یعنی چندتا ماهی باید بزارم تو حوض؟ چه اندازه ای باشن؟ روزی چندتا غذا بهشون بدم؟ چه مدت طول میکشه تا زیاد شن؟ مثلا اگه 10 تا تو حوض باشن چندا دیگه زیاد میشه؟ و کلا اصلا شدنی هست کسی این کارو کرده؟؟؟
سلامنقل قول:
روزی یه دونه غذا کافیه....فقط فک کنم اگه ماهیا بزرگ باشن بهتر و زود تر بچه دار می شن.......
باید از هر دو نوع ماهی آبی و قرمز داشته باشی در ضمن ماهی ها فقط تو پاییز بچه دار میشن :n26:نقل قول:
کلا اگه بازیو با شبیه ساز بازی کنید بهتره....مثلا یه اگه عدد 9 رو نگه دارید بازی تند می شه....واسه کسایی که نمی تونن مسابقه ها رو ببرن خوبه....دیگه لازم نیست هی از اول کلی صبر کنن تا مسابقه شروع بشه....خلاصه خیلی جاها بدرد می خوره....و بازیو سریع تر می ری....
خیلی ها هم هی از فرچه کشیدن حیوونا خسته می شن ولی:
واسه زیاد شدن قلب گاوها و گوسفندها هم لازم نیست حتما فرچه بکشیدشون....فرچه رو گاوها و گوسفندها اصلا تاثیر نداره و فقط صحبت کردن کافیه....فرچه فقط رو اسب تاثیر داره
واسه داشتن آب و هوای خوب هم به الهه محصول زیاد هدیه بدین...مثلا تو تو بهار باعث زیاد شدن بارون می شه....تو بهار می تونین بهترین کاشت و برداشتو داشته باشین چون با هدیه دادن به الهه بارون زیاد می شه....تو بقیه ی فصلها هم باعث جلوگیری از طوفان می شه....یا اگه زیاد هدیه بدین بارونم میاد...
سلام دوستان برام یه مشکل پیش اومده وقتی میخوام سایز صفحه رو با شبیه ساز تنظیم کنم ارور میده نمیدونم چرا قبلا این ارور رو نمیداد:n04:
بهترین کیفیت بازی وقتی میشه که صفحه رو روی 320x240 بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی میزارم و مخوام ok کنم ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
قبلا دقیقا همین کارو میکردم و مشکلی نبود نمی دونم چرا این جوری شد.الان کیفیت تصویر رو میزارم رو 720x480 تا ارور نده که خیلی کیفیتش پایین میاد یعنی تصویرش خراب میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n30:
سلام.پلاگین شما قدیمی هست.نقل قول:
پلاگین جدید بگیر. نه بخاطر این مشکلی که گفتی. کلا میگم. خیلی بهتر شده. مخصوصا پلاگین OpenGL2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستایی گلم.
:»
آموزش قدم به قدم بازی رو پیدا کردم.
فقط ، متنش انگلیسیه!
براتون آپلود میکنم، امیدوارم به دردتون بخوره.
-----------------------------------------
دوست عزیز شما اشتباه می کنید فرچه نیز به اندازه صحبت کردن تاثیر داره البته من بیشتر را ه آسونتر رو دوست دارم برا همین برا شما هم یه سیو می زارم که توش 10 گاو طلا داره که با فن excheng همون گزینه چهارم وقتی می خواین سیو کنید می تونید برداریدنقل قول:
پسوورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]