سلام
آقا به نظرتون این اصله بخرم ؟ قیمتش هم گفت حدود 60تا70 که دقیقاً مشخص نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
آقا به نظرتون این اصله بخرم ؟ قیمتش هم گفت حدود 60تا70 که دقیقاً مشخص نیست.
درسته...وزرا رو با جمهوری اشتباه کردم :دینقل قول:
والا من که خیلی از مغازه های تهران خبر ندارم ولی از یکی از دوستان که پرسیده بودم میگفت توی همین وزرا هست جایی که آمویج (یا همون امواگ) رو دارن...و البته بعضی کارهای تام فورد...
و برای خرید عطرهای دیزاینر هم فروشگاه هیوا در وزرا رو خیلی تعریفش رو میکرد...
قیمت بوتیک با قیمت سایت یکی هست..اگه کسی از پاریس میتونه براتون خرید بکنه که دامنه انتخابتون خیلی بالا میره..میتونید بهترین عطرهای جهان که در ایران یافت نمیشه رو راحت اونجا گیر بیارید..مثلا با حدود 200 دلار میتونید کارهای فردریک مال رو بخرید یا میتونید عطرهای مشهور سررژ لوتنر (حدود قیمت 120 دلار برای 50 میل) رو خریداری کنید....این دو شرکت از بهترین های عطر دنیا هستند....
یا حتی میتونید از بوتیک شنل در پاریس عطرهای سری اکسکلوسیو شنل که از بهترین عطرهای دنیا هستند رو بخرید...مثل سیکومور -کورومندل و....
نقل قول:
آخ گفتی! سرژ لوتنز! سری اکسکلوسیو!
من خودم خیلی علاقه داشتم یکی از کار های اکسکلوسیو تو ویترینم باشه ولی متاسفانه...........
حتی از لحاظ کیفیت هم با عطر های دیزاین شنل متفاوت هستند و یه جز عطر های نیچ محسوب میشن
تو اروپا و امریکا هر کس به ادکلن علاقه داره و تعداد ادکلنهاش قابل توجه هست حتما چندتایی هم سرژ لوتنز تو ادکلنهاش پیدا میشه ولی ما تو ایران......!:13:
هاوانا بوش شیرینه اما نه اونشیرینی نسخه انجل ارحینالپخش بوش خیلی خوبه به اون چیزایی که فرید گفت یه بویی شبیه به مربای البالو هم اضافه کن که کم کم از شدتش کم میشه اخرش بیشتر ادویه و تنباکو میمونهنقل قول:
منم واقعا دوست دارم یکی از این کارای لوتنز رو داشته باشم اما حیف که گیر نمیاد تو ایران همینطور از کارای لورنزو ویلورسی اون اومو رو خیلی علاقه دارم ببینم چجوری هست
خب میتونی کارای لیمیتد ادیشن تق رو بخری که خیالت راحت باشهنقل قول:
دوست عزیز از اینجا که نمیشه قضاوت کرد.نقل قول:
دوستان من تو فراگرانتیکا یک نظر سنجی قرار دادم تا به صورت واضح تر مشخص بشه مردم دنیا اکثرا رایحه های اورینتال رو میپسندند یا وودی!؟
البته تا الان فقط 31 نفر شرکت کردند که با هم میتونه یک نمونه جامعه آماری هر چند کوچک باشه
اورینتال: 20 نفر
وودی: 11 نفر
توجه: این نظر شخصی من نیست و هیچ منظوری هم ندارم فقط و فقط هم برای اطلاع رسانی بهتر اینکار رو انجام دادم تا بهتر بتونیم اطلاعات رو در اختیار همدیگر قرار بدیم
چون یکی از دوستان خیلی اصرار داشت که تو دنیا وودی طرفداران بیشتری داره:31:
البته اگر نرید 10 تا یوزر بسازید و همش به وودی رای بدید:laughing:
الان دئودورانت رکسونا بهتره یا نیوا ؟؟ یا برند دیکه ای ؟
برای زیر بغل دئودورانت موثرتره یا مام ؟
ممنون .
نقل قول:
به نظرم گروه بویایی نباید مورد بررسی قرار بگیره.چون ممکنه ترکیب نت ها و بالانسشون خیلی تغییرات ایجاد کنه.من که نمیتونم بگم از کدوم خوشم میاد.بستگی رایحه ادکلن داره و چجور باشه.هم تو اینور از چیزایی خوشم میاد و هم اونور .هم از یه سریا اینور تنفر دارم و هم
اونور :31:
نقل قول:
بارک ا... cyber که اسم قشنگت رو یادم رفته
البته بی احترامی به فرید دوست خوبمم نشه
ولی به نکته خوبی اشاره کردی و اون اینه که دو تا ادکلن چوبی مختلف از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن و همین رابطه در مقایسه بین دو ادکلن شرقی هم صدق میکنه و نتیجه میگیریم این ضد و نقیض بودن باعث میشه ما بعد از بوییدن یه عطر چوبی به فضا بریم -ولی روز بعدش با بوییدن یه عطر شرقی به فضا بریم و مجددا روز سوم که عطرای چوبی یا شرقی از کمپانی های دیگر رو تست میکنیم چرخه تصمیم گیری 180 درجه نسبت به روز قبل تغییر میکنه و نظرمون نسبت به روز قبل بالعکس میشه.
و برای همینه که میگن دنیای عطر انتها نداره.یه بار این گروه جلو میزنه یه بار اون گروه بویایی! یه رقابت بی پایان !:13:
نقل قول:
والا منم زیاد علاقه ندارم که گروه بویایی رو بررسی کنم و خب برای اطلاع رسانی انجام دادم.....
ولی تا حدودی با حرفتون موافق هست اما بیشترش رو متاشفانه موافق نیستم علی جان
چون همیشه ما برای انخاب یک ادکلن باید از کل به جز برسیم و باز از این حرفم هم منظور این نیست که چشم روی دیگر گروه بویایی ببندیم
ولی به نظر من خوبه که آدم بدونم بیشتر به کدام گروه بویایی گرایش داره. شما ها هم میتونید با کمی دقت به ادکلنهاتون به این نکته پی ببرید. بسیار در انتخاب عطر کمک میکنه
من خودم اونقدر تنوع طلب هستم که از هر گروهی بگی ادکلن دارم
اون که گفتی ترکیب نت ها با بالانسشون رو من ارتباطی با این موضوع نمیبینم اگر میشه کامل تر توضیح بدید
یک چیزی هم هست در مورد قسمت بولد شده که شما دارید عناصر و نت های بویایی رو با گروه بویایی قیاص میکنید که به نظرم اشتباه هست. اونجا این بحث پیش میاد که هر فرد از کدام عناص و گروه بویایی خوشش میاد که اصلا گرفتن آمار در این مورد کار غلط و نا ممکنی هست. ولی در مورد گروه بویایی میشه این کار رو انجام داد و حتی بهتر از اینکه ادکلن خنک طرفدار بیشتر داره و یا گرم!
مرسی فرید جان منظورت از لیمیتد ادیشن تق کدوم هست؟نقل قول:
نقل قول:
اسمش علی بود!:31:
اختیار دارید دوست گرامی. چه بی احترامی!؟ اینجا همه برای نظر دادن آزاد هستند و خوشحال میشیم نظرتان شما دوستان رو هم بشنویم
به هر حال ما اینجا جمع شدیم تا تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بزاریم و مطمئنا تا به اینجا خیلی برای من و فکر میکنم برای شما ها هم این تاپیک مفید بوده و مهمتر از اون چندتا دوست هم پیدا کردیم
کاری رو که اینجا آقا حامد برای من انجام داد شاید یکی از دوستان خودم تو شهرستان برام انجام نمیداد.
تق لیمیتد ادیشن زیاد داره با طرح های مختلفنقل قول:
مثلا این یک نمونه که موجود هم هست
مرسی قیمتاشون چطور هست؟ من تا حالا تو مغازه ها ندیدم.. البته تو فروشگاه زند شیشه تسترش طرح لوزی لوزی داره روی شیشه اون هم لیمیتد ادیشن هست؟
نقل قول:
آخه وقتی بگی فقط فلان گروه ,نمیشه بگی از بقیه خوشت نمیاد.
اصل این قضیه مشکل داره.بعد من بخوام گروه خاصی رو بگم قطعا مرکبات هست نه این دوتا.ولی دلیل نمیشه که از این گروه ها لذت نبرم.
خب این گروه ها خودشون زیر مجموعه دارن.تو همون زیر مجموعه که یکم جزیی تر میشه بازم نمیشه بگی از همه خوشت میاد.علتش به نظرت چی میتونه باشه؟جز نت ها و مقدار دوزشون و نحوه باز شدنشون؟
نمیدونم تونستم قضیه رو بگم یا نه؟حالا تو موزیک میگم که مثلا من هم سنتی دوست دارم و هم 6&8 .ولی تو اینا از یه ساز هایی خوشم میاد و یه سریا زیاد خوشم نمیاد.حالا دلیل نمیشه به خاطر ساز یا نوازنده بگم فلان سبک بده یا خوب.
نقل قول:
علی جان اصلا من هم اتفاقا خواستم بگم که مثلا شما از هیچکدومشون خوشت نمیاد و بیشتر به عطر های مرکباتی گرایش داری
منم همین رو گفتم که کسی پیدا نمیشه فقط از یک گروه بویایی استفاده کنه. نمونه اش خود من که همه جوره دارم. ولی بحث کلی و اولیه من چیز دیگری بود که کمی ازش دور شدی
و اون هم این بود که پر طرفدارترین گروه بویایی تو دنیا شرقی هست که دوست خوبم جناب 30vil نظر دیگری داشت. دلیل نمیشه که شرقی بهترین باشه و تو حیطه عطر و ادکلن همه چیز سلیقه ایی هست.
فقط و فقط بحث پر طرفدار ترین مطرح بود که کمی شما از اصل قضیه دور شدید و به بحث در مورد سلیقه پرداختید
این که عکش رو گذاشتم یک شیشه 125 میل + 30 میل هست که وقتی 30 میل تمام شد قابل شارژ هست. قیمتش در حدود 250 هست. شاید هم کمترنقل قول:
اون طرح لوزی لوزی و یا نمونه دیگرش طرح H هم جز طرح های متفرقه هستند و کم پیش میاد تقلبی داشته باشند.
الان متوجه عنوان پستتون شدم> پایان کل کل!:laughing:نقل قول:
اینجا که کسی کل کل نمیکنه! علی جان جز اولین دوستان من تو نت هست:11:
هر منطقه ای ممکنه از یه گروه بیشتر خوشش بیاد بنابر آب و هوا و یا سبک زندگی.مثلا طرفای جنوب که هوا گرم تره ارینتال بیشتر میپسندن ولی اینورا وودی بیشتر میپسندن.
یه سری رایحه ها هستن تو یه منتطقه ای بهتر جواب میده.مثل غذا میمونه دیگه.مثلا ما اهوازیا اغلب عاشق خورشت بامیه هستیم ولی خب بری جای دیگه ممکنه بدشون هم بیاد .حالا ممکنه بلد نباشن درستش کنن و شاید از ل
زجیش خوششون نیاد.
حالا چند ساله اراکیا و تهرانیا هم دست به ابتکار زدن و برای خودشون متد میدن و بامیه رو تو خورشت و غیره میندازه که بسیار مزخرف میشه از نظر من .ولی خب خودشون اینجور بیشتر دوست دارن.بامیه همونه ولی نوع ترکیب
کردنشون فرق داره.
من خودم اصلا برام مهم نیست که بگم فلان ادکلن یا فلان گروه بیشترین طرفدار رو داره.هر چی خودم خوشم بیاد بهترینه.ولی به نظر و سلیقه دیگران احترام میزارم و ممکنه یه زمان سلیقه من و اونا همسو بشه.
:7:
دوستان اگر تمایل داشته باشید میتونیم برای همین تاپیک هم نظرسنجی های گوناگونی بگذاریم ( مانند همین رایحه ها و گروه بویایی و برندها و ... ) ، دست به دامن اجنبی نشیم :دی
به هرحال اگر تمایلی و درخواستی برای گذاشتن نظرسنجی در این تاپیک باشه با کمال میل در خدمت دوستان هستیم .
بابا بیخیال این دو نوع رایحه بشین !
خیلی تخصصیه
علی جان حالا خورش بامیه دوست داری یا نه:31:نقل قول:
خوب جدای اینها بایستی به فصل و درجه هوا هم توجه کرد خوب اگه من بیام یه بوی گرم و تو گرمای 40 درجه بزنم خودم فکر میکنم 10 درجه دیگه به گرمیه هوا اضافه شده...!!!
از توجه شما به این موضوع ممنون و کاری بس پسندیده هستنقل قول:
فقط یک مورد هست که تعداد اعضایی که با این گروه روایح آشنایی داشته باشند محدود به همین تاپیک هست و البته تعدادی دیگر
من هم به این دلیل اونجا چنین نظر سنجی قرار دادم که اعضای اونجا از تمام نقاط جهان هستند و با سلیقه های گوناگون و البته چندین سال هست که این حرفه رو به صورت تخصصی دنبال میکنند درست مثل اعضای این تاپیک
وگرنه ما هم چندان دل خوشی نداریم که از سایت های اجنبی استفاده کنیم و خوب این سایت و چندتای دیگر یک جور مرجع تو دنیا حساب میشن.
به هر حال ممنون از حسن نظرتون
مگه عطر تابستانه شرقی نداریم!؟:27:نقل قول:
منظورم 100% بوی گرم بودش اما خودم جوان استفاده میکنم حس ترش و فرش و تازگی رو میده.نقل قول:
دوستان کسی میتونه به من یک عطر زنونه خوب و با پخش بوی مناسب درحدود قیمت 80معرفی کنه؟
راستی من بوی بربری بیت رو خیلی دوست میدارم
من آمتیس از لالیک / silk way از تد لاپیدوس و آپریشن اسکای از امانوئل اونگارو / I love love از موسکینو , azzaro now و twin رو پیشنهاد میکنم تست کنی. البته اینا بیشتر برای خانمهای جوان مناسبه .
پیشنهادهای خوبی بنظر میرسن البته اکثرشون رو نمیشناسم از سرچی که زدم این حرفو میزنمنقل قول:
حالا باید از نزدیک تست کنم ممنونم از شما دوست عزیز
راستی یک سوالی هم دارم
chopard wishبنفش رنگ
و BLV notte
بدرد تابستون میخورن؟ جفتشون نوشته خنک اما بعد نوشتن توی سایتها که اون اولی برای فصل زمستون خوبه!! تعجب کردم گفتم دوستانی که تست کردن نظرشون چیه؟
من به شخصه نظر افراد رو به این سایتهای مختلف ترجیح میدم چون بنظرم به واقعیت نزدیکتره
نقل قول:
ویش چوپراد بدرد تابستون نمیخوره و یک عطر تقریبا وانیلی هست
متاسفانه در مورد بی ال وی نت تا به الان تجربه ایی از نزدیک نداشتم و من هم تعریفات سایت ها رو قبول ندارم و اکثر مواقع نظراتشون با نظر خودم متفاوت هست
سلام
قیمت تقریبی این ادکلن ها چقدره؟
Calvin Klein Eternity
D & G Pour Homme
Clinique Happy
لطفا چند جای معتبر هم برای خرید معرفی کنید.یکی دو تا از مراکزی که تو تاپیک ذکر شده رفتم ولی هیچ کدوم نداشتن.
رسیدن تاپیک به صفحه 700 بر تمام دوستان مبارک باد:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته طرفای مروی هم دقت کنی اصلشون گیرت میاد ارزونتر از اینجا.
دوستان!
برای ما بدبخت بیچاره ها هم عطر(عطرها، نه عطر!!) پیدا میشه یا نه؟!! :45:
یه عطر میخوام بین 10 و ماکزیمم دیگه 15(برای شروع، بعدا بودجش بیشتر میشه:5:)
بوش هم یک پخش و موندگاری معقولی داشته باشه
برای فصل تابستون و منطقه گرم و خشکی مثل مشهد مناسب باشه
مردونه هم باشه دیگه!
راستی اگه دوستان مشهد یک جای خوب و مطمئن برای خرید سراغ دارن معرفی کنن لطفا(اگه نشد PM بدید لطفا)
با سپاس قبلی:40:
دوست عزیز با بودجه شما باید سراغ کارهای اجمل و sapil یا کارهای ناشناخته بریدنقل قول:
از سپیل میشه نایس و چی چی و سالید رو معرفی کرد , از اجمل ویس و نوترون و تیتانیم
بچه ها کی اینو دیده تا حالا؟البته افترشیوش منظور نیست.
ممنوننقل قول:
با اینایی که فرمودید آشنایی ندارم، بو پخش بو و موندگاریشون چطوره؟ لینکی-چیزی دارید ازشون؟
بعدش هم موضوع مهمتری که هست، یک جای مطمئن برای خرید عطره! عطرفروش زیاده، اما مشکل اینه که اکثرشون به نظرم عطر نیست! دیدی میری 15تومن پول عطر میدی، یه چیزی بهت میده که هزار تومن هم ارزش نداره!! اینو به نظرتون چیکارش کنیم؟! :23:(وگرنه عطرش مطمئن باشه ممکنه تا 30-40هزار هم بتونم بودجه بذارم پاش)
دوست عزیز پخش و ماندگاری قابل قبول در حد بودجه شما دارندنقل قول:
کارهای آدیداس هم به بودجه شما نزدیکه یه کار هم از کارلوس مویا به نام GAME داشتم میتونید اونم تست کنید
در مورد فروشگاه مطمئن هم متاسفانه آشنایی با عطر و ادکلن فروشهای مشهد مقدس ندارم
متاسفانه چاره فقط کلینیک رو داره.فروشنده ها میگن D & G یا CK دیگه نمیاد و هر چی تو بازار هست از قبل مونده.نقل قول: