به حرف دفتر مخابراتی گوش نده ،کار خودتو کننقل قول:
Printable View
به حرف دفتر مخابراتی گوش نده ،کار خودتو کننقل قول:
الله و اعلم ولی به نظر من اون خواسته دودلت بکنه و 40 تومن 512 یک به پنج را ازت بگیره اما شارژ 512 با قیمت 25 تومن را برات انجام بدهنقل قول:
دو مگ حجمی....نقل قول:
این دورم تموم شه برنزی 128 میگیرم تا 2 مگ آپش میکنم!
امروز که خوب بود، انشاالله بقیشم همین باشه
با دوستم رفتیم، دوستم که با این داستان تمدید آسیا مشکل داشت رفت 512 پارس گرفت... میگه 26 ت شده حدودا بدون هزینه رانژش
وصل نشده، اما به محض وصل شدنش وضعو میپرسم. و اینجا میزارم
در کل هنوزم به نظرم صبانت بهترین پینگه اما کاش نامحدود هم اضافه میکرد...
اما پینگ آسیاتک درسته که بالاست (350) اما تایم اوت نداره
این وضعیت پینگ الانشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میگی تایم اوت نداره!!!!!!!!!!
لول پینگ الان من 160 بدون تایم اوت:n07:
با آی پی های دیگه تست بگیرنقل قول:
با این من همش تایم اوت و حتی یه سالم نیست :n02:
با 8.8.8.8 تایم اوت +پینگ رنج 300نقل قول:
سـلام.
دوستـان میگـم قدیمـا میشـد بـا یـوزر و پسـورد یکـی دیگـه از کاربـران مخابـرات, بـه نـت متصـل شـد و از اون سرویـس استفـاده میکردیـم.
هنـوز هـم میشـه ایـن کـارو کـرد: دی ؟؟!.
سلام ،سجاد جان نه دیگه نمیشه مفت خوری :n02: کردنقل قول:
یادش بخیر، 64 شارژ میکردیم 2 مگ ممیکیدیمنقل قول:
حسابگر خوبه اما تعرفه بالاس:n04:
از غروب که یه بار قطع و وصل شد کمی سرعتا کم شده ... الان میانگین دانلود پنل 70 هست ...
ولی هنوز برای 512 نامحدود خیلی خوبه
من در مورد وقتی که آن بودم نظرمو گفتم... اون موقع که سالم بود!!! به هرحال 12 ساعتم نیست که وصلمنقل قول:
راستی قضیه این پنلش چیه؟ چطوریه که قسمت تغییر سرعتی نمیبینم؟ شما تا حالا تغییر سرعت دادی؟
تغییر سرویس ندادم چون از طریق نمایندگی خراب شدش ثبت نام کردم اما اگه اینترنتی ثبت نام کرده باشی میتونی تغییر بدی ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر میتونه کمکت کنه ،تو تاپیک آسیاتک هم برا یکی قبلا گفته بودنقل قول:
متوجه شدم که باید چی کار کردنقل قول:
برات پ.خ میکنم
البته فردا، که مطمئن شم
سلام به دوستان و عزیزان همشهری
دوستان من اینترنت 2 مگ 10 گیگ مخابرات دارم و خدایی سرعتشم خوبه همیشه بالای 240 میگیره ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی با دانلود منیجر دانلود کنم این سرهت رو بهم میده و وقتی که مثلا آنتی ویروس آپدیت میکنم با گوشی رو آپدیت میکنم با سرعت نهایتا 10 کیلو بایت دانلود میکنه که خیلی کمه.راهی هس که این مشکلش حل شه؟
سرویس های نامحدود هم همینطورین؟
همه سرویسا این طورین و در واقع این سرعت پایین با تک کانکشن نشونه کیفیت واقعا فضایی مخابراته. یه تست با speedtest بگیر اون وقت میفهمی این سرعت خوبی که تا این حد ازش تعریف میکنی واقعا چقدر خوبه.
میتونی سرعت تک کانکشن رو با قیلتر شکنی مثل فریگیت بالا ببری منتهی واسه این کار باید تنظیمات پراکسی آنتی ویروس رو تغییر بدی.
سرویس نامحدود هم همینه اما کمتر به چشم میاد چون که کاربر خانگی نهایتا 512 میگیره که زیاد افت تو این سرعت معلوم نیستنقل قول:
با قند شکن سرعتت بیشتر میشه اما. برای آپدیت گوشی و کار با تبلت راهی که تاثیر داشته باشه نداری!
سلام دوستان.
کسی میدونه سرویس های نا محدود حسابگر سرعت دانلودشون چنده؟ با IDM
مثلا سرویس 768 واقعا 96 می گیره یا share میکنه؟
شبا سرعتش چطوره؟
ممنون
منظورت همون سرویس 200 هزار تومنیه ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
200 هزار تومن بدی سرعتت 96 باشه؟!!
2 مگ مخابرات 77 تومنه سرعتشم 240 ....
2 مگ اسیا تک 70 تومنه سرعتشم 180-190
.
.
واقعاً دور ریختن پوله 200 هزارتومن در ماه بدی حسابگر برای سرعت 96 ؟؟؟؟
اگه پینگ برات مهم نیست نیا حسابگر یا صبانتنقل قول:
اما اگه برات مهمه فقط این دو شرکت
نقل قول:نقل قول:
آره، ممنون دوستان حالا دوتا سناریو دارم به نظرتون کدوم مناسبه؟
۱. گیر بدم به شرکت مخابرات که الا و بلا شما باید تا در خونه ADSL رو درست و حسابی با SNR بالا بهم تحویل بدین؟ (ممکنه دیگه درسته؟) بعد که این درست شد از یه شرکتی میگیرم....
۲. برم سراغ وایمکس مبین نت....مشکلی که با کلا وایمکس دارم وضعیت حجمیشون هست. من حداقل سرعتی که میخوام ۲۵۶ هست اونم ترجیح میدم نامحدود باشه. میزان مصرف حجمیم معمولا بالاست. دانلود خاصی هم ندارم ولی کلا مصرفم بالاست واسه همین مبیننت به نظر خیلی گرونتر میاد.....
شما کدومیک ازین دو تا رو پیشنهاد میکنید؟ راه دیگهای هست؟
پ.ن: خونمون الهیه است و مطمئنم مبیننت پوشش میده ولی پوششش حاشیهای هست فکر کنم هرچند من خودم توی اصفهان از حاشیهی بیم آنتن ۳ خط و ۴ خط رو گرفتم...
تایید میشه واقعا پینگ حسابگر خیلی خوبه توی همه ساعتا تقریبا عالیه.مثل بعضی دیگه شرکت ها نیست فقط صبحا پینگ خوب بده.توی سطح کشور هم یکی از بهترین پینگارو داره.نقل قول:
جهت تاکید عرض می کنم که مخابرات واسیاتک بدترین پینگ ممکن رو دارن!!
اگه پینگ مهمه براتون نیاد این دوتا .... ئلی اگه مهم نیست و سرعت دانلود کارتون رو راه میندازه اونوقت :n18:
واقعاً ظلمه 200 هزار تومن بدی حسابگر برای سرعت 96 .... با این پول میتونی 3 تا خط 2 مگ از مخابرات بگیری بریزی رو یه هاب خروجی بالای 750 سرعت دانلود داشته باشی !!!!!
خیر سرم اومدم بعد از چند ماه کانتر بازی کنم با سرور خود آسیاتک پینگش رو 800 -900 میره ،یعنی خاک عالم تو سرشون
کاملا درستهنقل قول:
اگه کسی می خواد فقط دانلود کنه و پدر اینترنت رو دربیاره بهترین راهکار مخابرات یا کلا سرویس های نامحدود با ارزانترین قیمت و سرعت متعادل هستند
برای کسایی مثل من که هروز اینجا داشتن فحش میدادن به پینگ و ... و اعصابشون خورد بود بهترین راهکار تعویض سرویس دهنده به اوناییه که پینگ بهتر دارن
در واقع خود آدم باید تصمیم بگیره و تکلیفش رو معلوم کنه
یه سرویس مثلا 10 گیگی بسشه؟ یا نه در ماه بیش از 100 گیگ هم مصرف می کنه و ....
من آدم زیاده خواهی نیستم ولی ... ولی برام سواله!
سواله که چرا تو خوزستان مخابرات استانش اینترنت نامحدودی که با ما شروع به دادن کردن و قیمتاش هم مثل ماست باید سرعتش دوبرابر نامحدود مخابرات ما باشه؟ (تقریباً دوبرابر)
الان اونا 512 با IDM رو 120 تقریباً .... 512 من رو 77-80 .... (معیار رو IDM گرفتم چون هردو برای تست از یه معیار واحد باید استفاده کنیم)
:37::4:
مخابراتیا شما میتونین به L2TP وصل شین؟
فکر کنم دیگه باید دور نامحدود رو خط کشید
امشب تو اخبار تعرفه جدید رو اعلام کرد...
مثلا
512 رو باید 4500 بدی و بعد پول حجم رو بدی
راستی 2 مگ برنزی اسیاتک 150 تا میده
همین الان رفتم تو سایت آسیاتک قسمت تعرفه ها ،سرویسهاشو برداشته ،:n14::n14::n14:
منم امروز اصلا نتونستم وصل بشم!!!نقل قول:
آسیاتک تعرفه های جدید رو زده ،بد جور قیمتها رو بردن بالا :n14::n14:
بهنام ... ماشاءالله هرجا میری پستات هست !
آدم نمیدونه کدوم تاپیک جواب بده :n13::n02:
من فکر کنم این کار اسیا تک به خاطر زیاد شدن حجم مشترکای نامحدودشه ... میخواد تعادل رو بین تعداد نامحدودها و محدودها برای بیشترین استفاده از پهنای باندش برقرار کنه ...نقل قول:
فکر نکنم به اخبار دیشب مربوط باشه
:n02: ما همه جا حضور خود جوش و پر رنگ داریمنقل قول:
چی بگم میثم جان فعلا هیچی مشخص نیستنقل قول:
مخابرات کرمانشاه امروز تو پنلش یه تغییر ایجاد کرده !نقل قول:
به جای 512 نامحدود نوشته " 512 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 8 " .......
یعنی همون 512 که قبل این تغییرات عجیب و غریب وجود داشت
آره ،مخابرات هم شرکت با نمکیها :n08:نقل قول:
سرعتش کم شده 512 نامحدود مخابرات؟یا قیمتش رفته بالا!؟؟نقل قول:
سلام مخابراتیها شما چیز پی ان تون کارمیکنه از دیروز تا الان نمیتونم وصل بشم