خرید گیگ اضافی برای من حدودا بعد از یک روز اضافه شد.
Printable View
خرید گیگ اضافی برای من حدودا بعد از یک روز اضافه شد.
:16: خیلی باحال بود. حال کردمنقل قول:
دیشب به مدت 4 ساعت اینترنتم قطع بود . !!:13:
دیگه از دانلود شبانه ناامید شدم. من سرویس 512 دارم و downatream رو 2 مگ هست. اما شب ها باز به همون اندازه 512 دانلود میشه. دور و بر 70 کیلوبایت بر ثانیه. با این حساب به نظر میاد بهتر باشه برم از یک ISP دیگه اینترنت بگیرم و هزینه کمتری بدم و همین سرعت دانلود رو داشته باشم و وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی طرف نتونه منت بذاره که دان استریم رو بالا بستیم برات!!!!
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
تازه قطعی کمتری هم داشته باشم
من حدود 6-7 ماهی پار آنلاین داشتم سرعت و پینگش خیلی خوب بود اما خیلی قطعی داره شده 48 ساعتی قطع بودم !!!! همین طور خیلی باگ داشت منظورم اینکه شده بود شبا دانلود می کردم اما از روزانم کم می کرد هی باید می رفتم نمایندگی واسه درست کردنش ! از پشتیبانیش هم اصلا راضی نبودم خیلی دیر جواب می دادند ! الان از شاتل گرفتم دوستام که دارند خیلی تعریف می کنند منتظرم خطم رانژه بشه ببینم چه طوریه !
برای منم گاهی وقتها اینجوری میشه به اینا نمیشه اعتماد کرد خیلی ها هم از شاتل ناراضی اند باید بسوزیم و بسازیمنقل قول:
دوستان از طرف مخابرات روی پارس آنلاین هم زیاد پاشون رو میزارن روش؟:دی
دی سی زیاد داره؟
نقل قول:
تو روزهای پنجشنبه و جمعه معمولا یکم تاخیر رو داره ولی روزهای کاری دیگه خیلی زودتر اضافه میشه
مگه اتوماتیک نیس اضافه شدن ترافیک؟؟
بزار اپراتور سوم بیاد.
همشون باید کاسه کوزشون و جمع کنن برن.
...Go To Hell All of The IRAN ISPs
من که این همه isp عوض کردم فعلا از سرویس پارس راضی هستم . جا های دیگه هم از این بدترهنقل قول:
صبانت - آسیا تک - شاتل ..... همه و همه عذاب میدن آدمو :19::19::19:
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
هر کسی هم بیاد وضع موجود درست نمیشه دوست من :31::19:نقل قول:
دیشب تایم رایگان سرعتم بین 5 تا 7 بود . از 12:37 تا 4:12 بطور کلی 500 میگ دانلود کردم با net transport
هیچ موقع تا حالا اینقدر پایین نبوده .
----------------------------------------------------
الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من هم مثل شما بودنقل قول:
از 12.30 تا 1 سرعت 60 تا 70 بود
از ساعت 1 به بعد سرعت 5 تا 15 متغیر بود!
البته نمی دونم چه ساعتی سرعت بالا رفت اما ساعت 6.30
که چک کردم سرعت به حالت قبل برگشته 190 بود
حجم دانلود دیشب هم کمتر از همیشه 1.2 گیگ بود!
شبانه اش از ساعت چند تا چنده؟
نقل قول:
امروز زنگ زدم پارس افلاين و شمشير رو از رو بسته بودم كه اگه دوباره بخواد بازي در بياره و بپيچونه حسابي از خجالتشون در بيام كه ضعيفه گفت بالاخره بعد از يك ماه انتظار خطم رفته مخابرات براي رانژه و ايشالا تا چند روز ديگه رانژه ميشه:27::31:
با ترفند از 12.30 تا 6.57نقل قول:
به صورت قانونی 1.00 تا 6.00:31:
واسه شارژ بگم كه :
اگه از پرداخت الكترونيك استفاده كنيد اتوماتيك اضافه ميشه ولي بايد مودم رو خاموش كنيد واسه چند دقيقه بعد روشن كنيد
اگه ديديد اضافه نشده از يك مرورگر ديگه استفاده كنيد ( اينا كه دارم ميگم تجربه كردم ) اگگه بازم نشد خوب ديگه زنگ بزنيد و ....
ولي اگه از عابر بانك و بانك باشه بايد اونا چك كنن بعد اضافه ميشه
دوستانی که پارس آنلاین از شهر تهران POL-512 و یا POL-1024 دارند ممنون میشم توضیح دهند سرعت دانلود در روز و شب برایشان چقدر است ؟ و همچنین در ساعات شبانه قطعی دارد ؟یعنی میشود برای دانلود گذاشت تا صبح خودش دانلود کند ؟
باتشکر
نقل قول:
چرا میگین ترفند !
معمولی میشه استفاده کرد
من که مودم رو خاموش روشن نمیکنم همون وضعیت 12:30 تا 6:57 برا من هم رایگان هستش .
اتومات هم وصله . همیشه هم وضعیت مصرف رو چک میکنم کم نمیشه .
من شخصا 12:30 رو تست نکردمنقل قول:
مطمئن باشم و تست کنم این قضیه رو؟
12:30 کانکت کنم و دیگه دیسکانکت نکنم تا بعد از ساعت 1 ؟ درسته ؟
منظورم از ترفند یعنی با همین روشی که همه می دونن :46:نقل قول:
مطمئن باشید دوست مننقل قول:
من از ساعت 12.34 کانکت می کنم و یه سره تا 6.57 دانلود دارم هیچ مشکلی نیست و بدون مشکل با احتساب شبانه دانلود میکنه . چند وقتی هست این موضوع رو تست کردم
شما بعد 12.30 کانکت کن تا همون 6.57 :46::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تست کن برادر چون از 6 تا 7 بالای 700 مگ استفاده شده پس اون 205 مگ مربوط میشه به قبل از ساعت 1
یعنی از ساعت 12.30 تا 1 از حجم شما کم میکنه؟نقل قول:
من دیشب قبل از ساعت 1 سرعتم بالا 80 نمیرفت دیشب هم نصف هر شب دانلود کردم
حالا هم سرعت دانلودم بالا 50-55 نمیره به هیچ وجه
توی اکانتمم که میرم دیگه نزده 256 تا 1530 فقط زده 256
این یعنی چی ؟یعنی سرعتا رو کم کردند ؟من همیشه سرعتم بین 180 تا 185 بوده و شب ها بالا 2 گیگ دانلود میکردم
این موضوع رو کجای اکانت میزنه دوست عزیزنقل قول:
این 302 مگابایت غیر رایگان، احتمالاً مربوط میشه به 6:30 تا 7، چون بعد از 7 دیسکانکت کردید.نقل قول:
من پارس ندارم داتک دارم اینهم مال یکی از دوستامه و شاید همینطور باشه که میگی ولی من تنظیم کرده بودم 6.57 دیسکانکت کنه و همین کار رو هم کرده منتها ساعت پارس شاید جلو باشه شایدم ساعت اون عقب باشه نمیدونم حالا بهش گفتم دی سی رو بذاره روی 6.50 ببینیم چی میشهنقل قول:
پارس فقط مودمهای Zyxel رو پشتیبانی میکنه؟
نه اکثر مودم ها رو پشتیبانی میکنه ...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اوکی امشب تست میکنم ببینم چی میشه و نتیجه رو همین فردا اعلام میکنم
فقط ترافیک من چون کم مونده یعنی حدود 400 مگابایت که دانلود کنه DC میشه این مشکلی پیش نمیاره که از ترافیک ما کم کنه ؟
یک سوال دیگه :
من سرویسم رو POL-256-2G سه ماهه شارژ کنم کلا 2 گیگابایت ترافیک میگیرم یا 6 گیگابایت ؟
سه ماهش میشه 6 گیگ
نقل قول:
به ازای هر ماه 2 گیگ ترافیک در کل 6 گیگ ترافیک به شما میدن تو این پکیج
بهترین سرویس چیه؟
منم الان سرویس GP1-9x1 دارم میخواستم تمدید کنم از این ارزونا کدوم بهتره؟
خوشم میاد شما سوال میپرسید چند نفر جواب میدن.نقل قول:
من که همین سوال رو پرسیده بودم. یه نفر اونم با شک و تردید دستش درد نکنه جواب داد.
نقل قول:ممنون پس با این تفاسیر همین الآن تمدید میکنمنقل قول:
:46:
شاید اون زمان که شما سوال رو پرسیدید کسی اطلاع در این زمینه نداشته و یا دوستانی که اطلاع داشتند حضور نداشتند :20:نقل قول:
بنده خدا برو كلاهت رو بنداز بالا...اگه مثل من شاتلي بودي و با 512 شبها سرعتت 5 تا 10 بود و كل دانلود شبانت 300 مگ ميشد اونوقت گله نميكردي...عزيز برادر ما سرعت روزانه 70 تا داريم....خداييش شاتل پكيده بايد بيام پارس...نقل قول:
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
كلاهت پس معركه است...فاتحه دانلود رايان رو بخونيد...نقل قول:
این مثلا سرویس 512 هست در وقت عادی!!!
چند روز روزانه و شبانه من پکیده جریان چیه مثل دیال اپ شده:2::19: