نظر تون در باره این دو مدل hp چیه؟
Pavilion DV6-3141TX
Pavilion DV6t-3000
در ضمن اصلا hpخوب هست؟
چرا این دو مدل با اینکه شبیه هم هستن و در ضمینه هارد اولی بهتر هست ولی ارزون تره؟
گارانتی hp چطوره؟
ممنون
نظر تون در باره این دو مدل hp چیه؟
Pavilion DV6-3141TX
Pavilion DV6t-3000
در ضمن اصلا hpخوب هست؟
چرا این دو مدل با اینکه شبیه هم هستن و در ضمینه هارد اولی بهتر هست ولی ارزون تره؟
گارانتی hp چطوره؟
ممنون
خواهشا یکی به ما جواب بدهنقل قول:
تو همین هفته میخوام خرید کنم
نقل قول:
از نظر گرافیک تقریبا تو یک رده هستند ولی ati 5650 تو بنچمارک بالاتر از 425 قرار داره یعنی بهتره. ولی به نظر من تو این رده قیمت سونی یا ایسوس بگیری بهتره.
من یگ دستگاه فوجیتسو مدل s710 خریدم بمن بگویید چه امکاناتی داره واز انها چطوری ستفاده کنم مخصوصا فینگر پرنت انرا ایا می شود جوری از سیتاب تنظیم کرد که نصب هیچ سیستم عامل از طریق سی دی رام ممکن نباشه ویا هنگام ورود نیاز به پس ورد نباشه چون در حال حاضر می توان از طریق فینگر در صورت اشتباه از طریق پسورد امکان ورود هست اما من می خواهم امکان ورود به ویندوز از طریق پس ورد نباشه فقط فینگر باشه
سلام اچ پی از نظر گرافیک بهتر - بهد شما چه سایز مد نظرتون بهتره این لب تاب هم نگاه کنیدنقل قول:
asus n43jq
asus n53sv
بهترین لپ تاپ ها در رنج 1 - 1.5 :
hp pavilion dv6-3190 : 1.370
3174 : 1.150
3150 : 1.90
-------------------------
asus n53sv : 1.330
k42ja : 1.280
n61jv : 1.260
---------------------
DELL XPS 501 : 1.430
------------------
قیمت ها همش مربوط به خودم هست و حتما برای خرید و قیمت دقیق PM یا پ.خ بدید
-------------
موفق باشید
----------------------
تا قیمت 1200
یه لپ تاپی که پردازنده قوی و رم بالای داشته باشه
برای نرم افزارهای مهندسی
صفحه نمایشش 15 اینچ باشه.
لپ تاپ عمری و با کیفیتی باشه
فقط کانفیگش نمیخوام روی کاغذ خوب باشه. میخوام تو عمل هم همینطور باشه.
سلام
لطفا لپ تاپی با دارا بودن مشخصات زیر معرفی کنید:
1- رنج قیمت بین 1.2 الی 1.6 ترجیحا سونی
2- پرفورمنس بالا برای کارهای مهندسی محاسباتی
3- وزن کم 1.5 الی 2.3
4- گرافیک برام زیاد مهم نیست چون گیم بازی نمیکنم . گرافیک در حد کارهای معمولی فیلم و...
4.5 - اندازه مانیتور 13 الی 14 اینچ
5- باطری 6 سل و به بالا
6- اگه غیر سونی چیزی تو ذهنتان هست لطفا بگید(مثلا مدلهایی از اچ پی و دل)
ممنون
راستش منظورتونو از سایز رو دقیقا متوجه نمیشم ولی اگه منظور سایز مانیتوره که یه چیزی بین 14 تا 15.6 مثل همین مدل دل میخوامنقل قول:
این مدلهایی از که ایسوس گفتین مشخصاتشون چه از رم گرفته تا گرافیک و CPU از این مدل DELL و HP که گفتم پایین تره نتوستم تو این مدلا برتری نسبت به دو مدل HP و DELL پیدا کنم
این دوتا مدلی که گفتم مشخصاتشون خیلی وسوسه کننده است و تو مارکهای دیگه همچین مشخصات بالایی ندیدم.
نقل قول:
SONY S137 FG/B
CORE I5-2.6-560M
4GB DDR3
320 HDD
NV 310M 512 UP 2.3GB
Display: 13.3 (33.8 cm)TFT wide display screen with resolution 1366 x 768 pixels, LED backlight for extra brightness
DVD-RW
WIN 7
1.9Kg
3سال رهجو 1,470,000
این سری نوت بوک خیلی ظریف و زیباست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
HP Pavilion DV6t-3000
intel core i7 740
8GB DDR3
15.6"
ATI 5650
750GB HDD
DVDRW
Aluminum
1250 toman
میشه به کارت گرافیک های ATI به اندازه Nvidia اعتماد کرد ؟نقل قول:
یه مدل از Dell هست(XPS-L501) که کارت گرافیکش Nvidia (GT 435M هست با این تفاوت که گرافیک دل 2 گیگ هست ولی اچ پی 1گیگ
چطور این دو گرافیک در یه سطح هستن؟
من بین این دو مدل Dell و HP موندم که کدوم بهتره ؟هیچ لپ تاپ دیگه ای رو با این مشخصات ندیدم.
گارانتی کدم بهتره؟نقل قول:
داغ نمی کنه
عزیز جان اصلا ati و nvidia قابل مقایسه نیستند. ati خیلی سرتر هست.نقل قول:
سلام من لپ تاپ مي خوام بخرم لطفا راهنمايي كنين..واسه كاره طراحي معماري مي خوام تا1300باشه قيمتش... بين دل و سوني نمي دونم ...مي خوام 14 اينچ و سبك باشه..
ممنون
سلام منم میخوام تا 1200 اینا برای کاره خاصی نمیخوام فقط سونی باشه
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
Intel 1.73 Core i7 2.86 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
این هست 1300 خوبه ؟
سلام بچه ها...
من بین 3150 و 3172 موندم...3150 فقط رم و هاردش بیشتره ولی 3172 سی پی یو 7i داره و از 3150 قویتره...من بازیای گرافیک بالا مثل call of هم زیاد میکنم...بگین کدوم یکی بدردم میخوره؟؟؟
راستی یک چیز تو مشخصات سی پی یوهاشون دیدم که نمیدونم مهمن یا نه؟! یکی اینکه سرعت پردازش 3172 زده 1.6 to 2.8 و مدل 3150 زده 2.5 to 2.8 اینا چه فرقی دارن؟؟
لطفا جواب بدید.مرسی
گارانتی Dell که زیگورات هستش و فکر کنم گارانتی خوبیه ولی گارانتی HP رو خودمم نمیدونم چیه.نقل قول:
ِِِDell رو هم تحقیق کردم داغ نمیکنه و خیلی هم پرفروشه.
اما با این حال خودمم مموندم کدوم رو بگیرم بهتره
مدل GE600نقل قول:
هارد SSD ندارهکد:http://eu.msi.com/index.php?func=newsdesc&news_no=949
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز این هارد SSD نداره
من دنبال SSD هستم
با تشکر
منم میخوام 3172 بخرم. نظرتون راجع بهش چیه؟
برای بازی ati خیلی بهترهنقل قول:
نقل قول:
میشه بگین گرافیک این مدل چجوریه ؟ یعنی به درد بازی میخوره یا نه ؟
من از استایل این مدل و همچنین وزن کم این مدل خوشم اومد حالا میخوام ببینم این مدل بهتره یا اینکه یکی از سری ea رو انتخاب کنم ؟ مثلا EA17FG/B/W
آیا گرافیک این دو مدل خیلی با هم تفاوت دارند ؟
ممنون
نقل قول:
نه خوب گرافیکشون کاملا فرق داره!
خوب کاربردشون هم فرق داره
گرافیک مدل های EA37 و EA36 برای بازی ها خیلی بهتره ، اگر اهل بازی هستید ، سری S نخرید
EA17 هم که خیلی قدیمی شده!
نقل قول:
کلا کارت گرافیک در مورد گرافیک می پرسید یا بین این دو سری ؟؟؟؟؟
کارت گرافیک 435 , 5650 با توجه به رزولیشن تصویر مانیتور ها در بازی ها به یک حد و اندازه هستند ، بستگی به بازی هم داره مثلا بازی های شرکت EA کلا با انویدیا خیلی بهتر جواب میده ،به خاطر قرار داد این دو شرکت!
اما در کل نمیشه گفت انویدیا بهتره یا ATI ، بستگی به مدلی که مقایسه می کنید داره
میزان حافظه ی گرافیکی هم زیاد مهم نیست، به این دلیل که 1 گیگ کافیه!
با توجه به اینکه صفحه نمایش دو مدل FULL HD نیست ، پس گرافیک ها تفاوت خاصی ندارند و بی دلیل فکرتون رو مشغول نکنید
از ایسوس هم مدل N53SV رو یک نگاه بندازید!!!
خوب تو این رنج قیمت یه لبتاب سبک با گرافیک خوب معرفی کنین لطفا .نقل قول:
ترجیحا 14 باشه .
نقل قول:
همین سری EA3
یا از ایسوس میشه سری a42 رو معرفی کرد
از HP هم سری DM 4
بهترین گرافیکش هم سری EA و A42 داره
به نظرم قیمت زیر 1.5 بهترین xps l501 دل هست اما حدود 1800 سونی سری اف
یه سوال دیگه از بین این دو تا کدوم بهتره ؟
A42JA-VX085
یا
VPCEA37FG/B
ممنون .
با این ضخامت عبارت ظریف کمی نا مناسب به نظر میرسهنقل قول:
سلام.
1400-1500 چی پیشنهاد میکنید ؟
یه لب تاپ همه کاره میخوام ....
xps 501 چطوره ؟
گرافیک های 435 Gt و hd 5730 چقدر با هم فرق دارن ؟
این دو مدل چطورن ؟
Asus N53SV و Asus N53SN
سلام اساتید و دوستان عزیزم
من تصمیم به خرید یک لپ تاپ گرفتم و بودجمم از 1200 تا 1400 دیگه آخر آخرش1500 در ضمن چون رشته درسیمم مهندسی عمرانه میخوام در درجه اول یه لپ تاپی رو بهم معرفی کنید که در ضمینه ی نرم افزارهای مهندسی عمران هیچ مشکلی نداشته باشه.
در درجه های بعدی میخوام در ضمینه اجرای بازیهای سنگین هم مشکلی نداشته باشه و همچنین فیلم.
میخوام تا 19 یا 20 بهمن ماه برم بگیرم
به نظر شما الان برای خرید لپ تاپ وقت مناسبی است از لحاظ افت قیمت و آمدن مدلهای جدید اگر نه؟کی زمان مناسب برای خرید است؟آیا تا بعد از عید امکان افت قیمت و آمدن مدلهای جدید وجود داره؟
با تشکر منتظر راهنماییهاتون هستم فقط لطفا سریعتر جوابمو بدین:31:
با تشکر از ارسال پاسخ:نقل قول:
شما اگه جای من باشید از بین این مدلها کدوم رو انتخاب می کنید؟
1 S 111 FM/S CORE I5-2.26-430M 4096 500INTEL 4500 MHD 13.3" DVD-RW 7 1.9KFP-
WEB-1,500,000
2 S 136 FG/B CORE I5-2.6-560M 4096 500 NV 310M 512 UP 2.3GB 13.3" DVD-RW 7P 2.0Kg-WEB-1,680,000
3 S 137 FG/B CORE I5-2.6-560M 4096 320 NV 310M 512 UP 2.3GB 13.3" DVD-RW 7 2.0Kg-WEB-1,470,000
1- بین کارت گرافیک مورد اول با سوم (که خودتان معرفی کردید) اگه به گرافیک NV مثلا نمره 20 بدید به گرافیک INTEL ردیف اول چه نمره ای میدید؟
2- گرافیک ردیف اول که INTEL 4500 MHD رمش پایه اش چقدره و تا چقدر قابل افزایشه؟
3- هاردهای سری فوق 7200 یا 5000؟
4-بین ردیف دوم و سوم تفاوت حجم هارده(تا آنجایی که من فهمیدم)، که برام تا حدودی مهمه ایا 200 هزار تومان اختلاف قیمت بین هارد 500 با 320 خیلی زیاد نیست؟ نمی شه ردیف سوم رو خرید بعد داد هاردشو عوض کنند و هارد 500 بگذارند و قیمت کمتری از 200 هزار تومان پرداخت کرد؟
5-یک لینک لطف کنید که مشخصات سری فوق رو خیلی زیاد توضیح داده باشه؟
با عرض پوزش سوال سری قبلمو در یک صفحه دیگه پرسیده بودم که جواب زیر رو شما داده بودید:
شما با علامت سوال مشکل دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
SONY EA36FG/B/W
CORE I5-2.6-560M
4GB DDR3
500 HDD
ATI 5650 1G GDDR3
14" LED
DVD-RW
WIN 7
2.4Kg
3سال رهجو 1,360,000
ایا 4. گیلو گرم اضافی رو مپسندید یا مشخصات فوق رو؟ منظورم شما جای من باشید 400 گرم بیشتر رو انتخاب میکنید یا ...؟
dell xps l501 gheyre bluray giret miyad 1450
دوستاننقل قول:
به پست همه جواب دادید جز ما
از کاربران فعال خواهش دارم کمکی کنند
نقل قول:
نقل قول:
سلام
خوب چیزی که می خواهید رو عملا در این محدوده قیمت نداریم
با هارد SSD معمولا لپتاپ های این رنج قیمت عرضه نمی شوند مگر اینکه شما بیش از 2300 خرج کنید و از سری Z سونی یا مدل های مشابه از دیگر برند ها خریداری کنید ، فکر نکنم هارد های SSD ارزش این مقدار هزینه رو داشته باشه.... داره؟
الان مثلا از ایسوس مدل N53SV هست و با هارد 750 گیگ !!!!!!
اظ نظر من که لازم و کافی هست
سری مک بوک ایر در این محدوده قیمت هارد SSD داره .... البته 11 اینچ رو در نظر بگیرید چون 13 اینچش گرونتر از این حرفاست
کلا هارد های SSD رو لپتاپ های سبک وزن و بارک بیشتر کاربرد داره
البته سری portage R7 از توشیبا در این محدوده قیمت معولا با هارد SSD عرضه میشه ، فکر نکنم گیرت بیاد اما بازار رو بگرد
سلامنقل قول:
معمولا لپتاپ ها افت قیمت ندارند ، هر سری که وارد بازار میشه نهایتا 50 تومان کاهش قیمت پیدا میکنه و بعدش هم جای خودش رو به مدل های جدید میده ،
چون تنوع مدل خیلی زیاد هست و مدت و تعداد عرضه در بازار هم کم هست پس توقع کاهش قیمت رو نداشته باشید
اون چیزی که ما بیشتر در بازار می بینیم افزایش قیمت هست
پس هر وقت دوست دارید بخرید
اما برای شما
ASUS N53SV گارانتی سازگار
SONY VAIO F134 فرقی نداره ، هر گارانتی که شد! امرتات ، اریس ، پلازا.....
HP DV6 t3000
LENOVO Y560 گارانتی سازگار
MSI GE 600
DELL XPS L501 گارانتی زیگورات
مشخصاتشون رو در همین چند صفحه بیان کردیم اگر هم پیدا نکردین می تونید در وب سایت گرارنتی ها ببینیند ، بخاطر همین اسم گارانتی ها رو اعلام کردم
نقل قول:
من هم این دو رو به هم ارتباط ندادم !
بعدش هم چقدر رو کلمات حساسید؟ مهم سوال کننده بود که متوجه شد
سری Z سونی , portage R از توشیبا و .... چند مدل دیگه ضخامت کم دارند ،
سونی در کنار زیبایی ظرافت در طراحی هم داره، قبول ندارید؟
نقل قول:
انتخاب سختی هست ، مدل ایسوس کانفیگ بالاتری داره
و سونی هم از نظر شخصی من کیفیت خاص خودش (اصلا منظورم این نیست که کیفیتش از ایسوس بالاتره ، بلکه از نظر شخصی من قابل اطمینان تره)
اگر مدل ایسوس رو انتخاب می کنید ، حتما با یک گارانتی معتبر بخرید ، مثل ویستا ، دیجیتال ، سازگار و.....
نقل قول:
تفاوت 13 و 14 فقط در وزن نیست بلکه بیشتر در حجم هست اگر برید از نزدیک ببینید متوجه می شید
تفئات هارد 320 و 500 هم حداکثر 20 هزار توا هست و نه بیشتر
کارت گرافیک 310 به مراتب بهتر هست و در مقابل نمره ایی که شما گفتید من به 4500 نمره ی 4 میدم !
البته همین 310 هم برای بازی زیاد مناسب نیست و قدرت خاصی نداره اما کرا یک مهندس رو خیلی خوب راه میندازه
اگر با وزن و اندازه دستگاه مشکلی ندارید پیشنهاد می کنم که سری EA رو بخرید
برای مشخصات کامل برید سایت سونی آسیا
کد:http://www.sony-asia.com/product/vpcs136fg
نظرتون راجع به گارانتی الماس چیه:نقل قول:
a42ja با گارنتی دوساله الماس؟