چرا قیمت ها اضافه شده؟ خیلی قیمت ها پایین بود ، حالا اضافه هم کردند ... :D
Printable View
چرا قیمت ها اضافه شده؟ خیلی قیمت ها پایین بود ، حالا اضافه هم کردند ... :D
برای سرعتای بالا نیاز به نامه شرکت هست؟
eco که ثابت مونده و فقط art افزایش پیدا کرده اونم برداشتن روندش کردن اعداد رونقل قول:
اکو رو هم 100% نقشه میچینن براش اعدادش رو گرد میکنن به مبلغ بالاتر:31:
سلامنقل قول:
ممنون بابت پاسختون
سوالی داشتم درباره مودم
من خودم مودم adsl رو دارم ایا شرکت شاتل از همین مودم استفاده میکنه ؟؟asus هست
مشکلی نیست مودم های asus را ساپورت میکنن.نقل قول:
---------------
تا چند دقیقه پیش رایگان بودن تمام شد:41: دیگه داره کنتور میندازه!:27:
بالاتر از 128 يه نامه از دانشگاه يا مهر ثبت شركت:11:نقل قول:
خدارا شکر:دینقل قول:
تا چند دقیقه پیش رایگان بودن تمام شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه داره کنتور میندازه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشت اعصابم خورد میشد یهنی چی برای شما مجانی میکنن برای ما کنتور مینداز:دی
راسی یه خبر خوب که میدونم همتون خوشحال میشین
درخواست دادم سرویسمو 512 کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
يه نفر مي گفت بابا مو ميفروشم ، گفتن مگه كسي باباشو ميفروشه؟ گفت يه قيمتي مي گم كه كسي نخره! حالا حكايت شاتل ! شبها رايگان ولي طوري سرويس ميده كه نتوني دانلود كني.شبها سرعت وحشتناك پايينه و هر نيم ساعت قطع ميشه!
خوب به ما چه :31::31::31: (شوخي)نقل قول:
کجاش خوشحال کننده بود؟!! از دست دانلودهات راحت بودیم، شبکه خلوت بود، الان میای شبی 2 گیگ دانلود میکنی همه قطع میشن!!!:13:نقل قول:
شما کدوم شهر و کدوم مرکز مخابراتی هستی دوست عزیز؟! تا حالا مشکلت رو به پشتیبانی اطلاع دادی؟!نقل قول:
نقل قول:فعلا که دارن اذیت میکنننقل قول:
هی بهانه میارن
یا میگن نامه درخواستت نرسیده
یا میگن دوباره باید نامه دانشگاه را بفرستی
:13::19::19:
تقصیر خودت بود که برگشتی 128! هر چی بهت گفتیم 4 تومن ارزش نداره هی گفتی دیگه دانلود ندارم! حالا نگران نباش، ایشالا دیگه بهت 512 نمیدن.:31:نقل قول:
من الان صبانت دارم میخواستم بدونم وضع شاتل چه طوریه(سرعتش چنده قطعی داره؟) و آیا برای گرفتن سرویس 512 گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا مدارک دیگه ای هم میخواد؟(هر اطلاعات دیگه ای که دارید بگید)
قطعی خیلی خیلی کم ... من خودم تو 3 ماه 3 بار داشتم ... هر کدوم حدود نیم ساعت ... اونم 2 تاش به خاطر مخابرات بود ...نقل قول:
سرعتش ثابته ... برای آرت از قرارداد بیشتره ... برای اکو همونیه که باید باشه ...
اشتغال به تحصیل رو قبول نمی کنند ... باید نامه خودشون رو ببری دانشگاه ... ولی اگه جواز کسب مغازه ببری راحت تره ...
کلاً می تونم بگم عالیه ... همین :8::5:
سرعت دانلود 128 و 256 ارت و اکو چنده؟
128 آرت : 21 ثابتنقل قول:
256 آرت : فکر کنم 35 ثابت
128 اکو : 16 تا 17
256 اکو : حدود 32
برای 512، با گواهی، قیمتش فرقی هم میکنه ؟
(خدا کنه شاتل زودتر بیاد تو منطقه چمران هم بده ، از دست این فن آوایی های زورگیر راحت شیم...)
سلام
پدر من برای شرکتشون adsl نامحدود یک ساله گرفته از شاتل . 400 هزار تومن شده !!!
سرعت دانلودش هم 22 هست ! این کدومه ؟ چرا اینقدر گرونه !؟
احتمال زیاد art2 بوده که مشخصاتش توی لینک زیر هست:نقل قول:
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
تست سرعت.:31:
اصفهان-اکو 512-مرکز مخابراتی ولیعصر
سرعت دانلود 59-67
ping yahoo:211 m/s
ping google:192 m/s
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود ....
دوستان می خواستم مودم بخرم ...
بهترین مودم توی بازار چه مارکی و چه مدلی است ...
صرف نظر از قضیه مالی ، بهترین مودم وایرلس را می خواستم ...
البته شاتل هم ساپورت کنه ...
مرسی از همه شاتلی ها !
دوستان من سرویسم رو از arthome به art1 تغییر دادم.
اما الان توی پیش فاکتور 9500 تومن "تفاوت قیمت سرویس جدید" رو حساب کرده.
28800 تومن هم هزینه سرویس art1 .
این هزینه تغییر سرویس درسته یا اشتباهی شده ؟
سرعت 512 الان اندازه دایل آپ شده
سلام دوستان
مشکلاتی که مطرح کردم در مورد سرعت دانلوم مشکل از خودم بود و بس
1.پورت lan کامپیوتر را مث مرد خودم نصبش کردم بدون اینکه کارت شبکه عوض کنم ولی به نظر من با usb افت سرعت وجود دارد
2.در مورد کنسول مودم کلا ریستش کردم مشکلم بازم حل شد (با شبکه 1 ثانیه کانکت میشد)
3. سرعت شبانه به خاطر غیر مستقیم بودن لینکها پایین بود ولی امروز با اکانت رپید شیر 1.14 گیگ دانلود کردم که بیشترم میشد
4. قطعی اصلا ندارم
نتیجه گیری اخلاقی شاتل عالیه به همین روال باشد 6 ماهش میکنم
توصیه: اگه بین شاتل ودیگر isp ها چند دلی شاتل انتخاب خوبیه:31::31::31::31::31::31::31::31:
سلام اصلا میشه یه نفر واسه من توضیح بده داستان این adslشاتل چیه؟
دوستان سرعت من شده چند کیلوبایت. اشکل از چیه ؟
البته سرعت وب گردیم نه دانلود
شاتل سرويس اكوش داراي اكانت شبانه از ساعت 1 الي 7 است؟
سرعت شبانش مثل روزانه است؟يعني اگه 128 اكو بگيري شب هم 128 است؟
پينگش خوبه؟ من الان صبا دارم پينگش 500 است چند ثانيه طول ميكشه تا حاليش بشه من رو يه لينك كليك كردم و دير بالا مياد با اينكه سرعت دانلود 21 است
سلام
شاتل خيلي خوبه امكاناتش جالبه داداشم داره خودم هم اسياتك دارم خيلي راضي هستم فقط عيبي كه داره اينه كه حجمش كمه
نه برای شبانه اکانت همون اکانت رورانه هست و از 1 به بعد اتوماتیک رایگان میشهنقل قول:
بله سرعت شبانه مثل روزانس
پینگش بد نیست . پینگ یاهو برای من 200 هست
asusنقل قول:
شما از اول سرویس جدید آرت 1 شدید یا چند روز مونده بود به تموم شدن آرت هوم؟! اگر از اول سرویس شروع کردید و 9500 اضافه شده با پشتیبانی تماس بگیرید یا ایمیل بفرستید تا درستش کنن.نقل قول:
سرعت خوبه، یعنی عالیه، مشکلی نیست. مشکل از براوزرت نیست؟!نقل قول:
نقل قول:
بله، 1 شب تا 7 صبح رایگان هست.
شبانه نوسانش بیشتره ولی خوبه.
پینگ و سرعت و ...بستگی به مرکز مخابراتیتون داره، ممکنه خیلی عالی و ممکنه خیلی افتضاح باشه!
اگه من 512 اكو بگيريم ميشه رو سرعت ميانگين 60 در شبا حساب كرد؟ يعني ميشه 1.2 گيگ دانلود كرد؟نقل قول:
بله، 1 شب تا 7 صبح رایگان هست.
شبانه نوسانش بیشتره ولی خوبه.
پینگ و سرعت و ...بستگی به مرکز مخابراتیتون داره، ممکنه خیلی عالی و ممکنه خیلی افتضاح باشه!
شما كه ميگين نوسان داره ميشه بگين چقدر؟ يعني 60 نشه 20؟!! اگه بالاي 50 باشه خوبه.
روزانه هم رو چنه عددي ثابت است؟
بله-چرا نشود حساب کرد.؟؟؟؟نقل قول:
من هر شب با سرعت بین 59-67 دانلود دارم و بین 1200 تا 1300 مگ دانلود میکنم.
افت سرعت آنقدر ها که فکر میکنی نیست.در حد 4-5کیلو بایت هست.
روزانه هم بیشتر وقت ها روی 62-63 میچرخه.
البته به مرکز مخابراتی شما هم بستگی داره که زیاد از حد شلوغ نباشه.
لینک ها هم باید مستقیم باشه تا از حداکثر سرعت استفاده کنی.
سلام بروبچ
من از ماه دیگه میخوام آرت 3 خودم رو بکنم آرت 1 یا ART Home(چون دیگه دانلود ندارم زیاد). :14:
اونهایی که آرت 1 یا ART HOme دارن یا میدونن، لطفا یه کمکی بکنن::40:
1. سرعت متوسط تورنت چنده (منظورم با سید زیاد و تورنت درست و حسابی هست)؟
2. اگه از اول سرویس (یعنی برا من از 5ام ماه بعد)، سرویسم رو عوض کنم که هزینه اضافی نباید بدم؟
3. اگه تا 5ام ماه بعد با سرعت 256 فعلیم، دان کنم از ظرفیت 12 گیگی آرت 1 جدیدم (یعنی ماه بعد) کم میشه؟
4. من اون اول که خواستم با شاتل قرارداد ببندم، بهم گفتن نمیتونیم 128 بهت بدیم اما 256 میشه. حالا سوالم اینه که اگه اینها پورتاشون پر باشه که برا من فرقی نمی کنه؟ یعنی من هر سرعتی که بخوام میتونم بگیرم دیگه؟
اصلا شاید هم آرت هوم گرفتم، نظرتون چیه؟
1. حدود 19-20نقل قول:
2 و 3 و 4- زنگ بزنين 23099 داخلي 620 خيلي صحيح تر از ما اين سؤال هاي ريز فني رو جواب ميدن :31: در ضمن آرت هوم رو بيخيال شو ناراحتي اعصاب ميگيري.
جناب blackhero عزیز!نقل قول:
مدتی است در این فکر هستم که چرا در دانلود Free از رپیدشیر اینترنت قطع می شه و ضمناً سرعت هم بعضاً از مقدار استاندارد پایین است. اولاً بگویم بنده از آذرماه سال گذشته که ADSL گرفتم شاید برای چندماه مشکلی نداشتم حدوداً از ماه اسفند بود که قطعی شروع شد و حتی امکان این وجود نداشت که یک فایل 100 مگی تا پایان دانلود شود به تازگی که اکانت گرفته ام این مشکل به کلی حل شده است. اما درمورد اینکه چه نهادی این مشکل را به وجود آورده می توان گفت یکی از این موارد است 1- خود رپیدشیر 2- شاتل 3- مخابرات، دولت، نظام و ...
شما نظرتان روی گزینه یک است و می گویید علت رپیدشیر است اما من شک دارم. ببینید مسلماً باید بین دانلود Free و پریمیوم تفاوت هایی وجود داشته باشد و خود رپیدشیر نیز این تفاوت ها را گفته از جمله اینکه در دانلود پولکی دیگر زمان انتظار وجود ندارد، حداکثر سرعت را می دهد، همزمان می توان چند فایل دانلود کرد و ... اما آیا گفته که در دانلود free امکان قطع دانلود نیز وجود دارد؟! اساساً اگر نتوان یک فایل 100 مگی را به صورت free دانلود کرد آیا انگیزه ای برای خرید پریمیوم باقی می ماند؟ درست است free محدودیت هایی دارد اما اگر نتوان حتی یک فایل را تا انتها از آن دانلود کرد که دیگر "اساس" و "نفس" این قابلیت زیر سئوال می رود. ضمن اینکه بازهم تاکید می کنم چندماه قبل چنین مشکلی نداشتم، حتی عید هم این مشکل رفع شده بود. برای بعضی ها قطعی در مگ 5 پیش می آید برای بعضی ها در مگ 50 و ... و خیلی ها هم شاید قطعی نداشته باشند اما "عموما" این مشکل وجود دارد. در نتیجه می ماند شاتل یا مخابرات. در این بین من دخالت مخابرات را هم ضعیف می دانم چونکه سرویس دهنده مستقیم به ما شاتل است. اما چرا شاتل این کار را می کند؟ دو دلیل به ذهن من می رسد: یکی به خاطر منفعت طلبی، یعنی احتمال می دهم دست شاتل با شرکت های عرضه کننده اکانت پریمیوم تو یک کاسه باشد و هماهنگ کرده باشند که دانلود را قطع کنند تا ما برویم و اکانت بخریم. دلیل دیگر این مساله می تواند دستوری از مقامات بالا و مخابرات باشد که در راستای همان "اینترنت برای جوانان بد است!" می باشد یعنی این ها اینترنت را از زاویه منفی می بینند و نمی خواهند ما دانلود آهنگ، شو، فیلم و ... داشته باشیم به هر حال اگر نظر من را بخواهید معتقدم خود شاتل در محدود کردن رپیدشیر دست دارد.
اقایون کمک لطفا
من به تازگی adsl2+ خریدم
512 eco
میخوام یه چیزی رو بدونم
من وقتی شب ها میزارم برای دانلود ، این که IDM کودن چرا دانلود را قطع میکنه و بقیه فایل ها که تو queue هستند را دانلود نمیکنه بماند
این سوال منه!
که چرا من send زیاد دارم؟
تو روز هم همینطوره
چطوری میشه از این send بی رویه جلوگیری کرد :D
اخه تا الان یه چیزی حدود نصف ترافیک منو این send برده
لطفا کمک کنید
و پیشنهاد شما برای دانلود شبانه چیه؟ با چه برنامه ای تنظیم کنم که دانلود کنه و قطع نشه، اگر هم شد دوباره تکرار کنه
مرسی
یکی از آشناهای ما جمعه رفت مالزی همین الان 10 دقیقه پیش داشتم باهاش صحبت میکردم تو هتل بود گفت سرعت دانلود 5mbit هستش یعنی چیزی حدود 1250 کیلوبایت در ثانیه فقط گفت چون هتل هستش خیلی گرون در میاد هر شبانه روز که استفاده کنی 18 هزار تومان هزینش میشه
سرعت واقعا عالیه کاش اکو 5mbit هم میومد :31: (1mbit پیشکشش:27:)
نقل قول:البته ممکنه مثل من دانلود HTTP با سرعت حدود ۱۶ باشه و دانلود تورنت با سرعت متوسط ۱۴ (ماکزیموم به ۱۶ هم میرسه اما با احتساب زمانهایی که نوسان میکنه و Overhead مربوط به تورنت، ۱۴ در میاد)نقل قول: