سلام....امروز خطمون رو عوض کردن.....واسه ی همین adsl دیگه ندارم.....حالا شرکته adsl رو روی این خط میزاره ؟
Printable View
سلام....امروز خطمون رو عوض کردن.....واسه ی همین adsl دیگه ندارم.....حالا شرکته adsl رو روی این خط میزاره ؟
سلام به همه
هر کسی میخواد پر سرعت ترین اینترنت تو شهرشو بدونه کجاس به من بگه تا براش پیداش کنم.فقط باید اسم شهرشو بدونم
راستی می خوام اینترنت mongolia رو با اینترنته ایران مقایسه کنم اگه خوشتون اومد تشکر بزنین لطفا:
این مال mongolia هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمت منگولیا فک کنم همون مغولستانه top 10 isp رو نگاه کنین حالا اینو داشته باش:
این بدبختی مردم با مملکتو میرسونه حالا ماله کره شمالی رو نگاه:
ولی خودمونیما کره جنوبی که یه نقطس رو نقشه پر سرعت ترین اینترنت جهانو داره
همیشه میگن"فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه نیزه"
تشکر یادتون نره:5:
سلام
پینگ چیه؟ زیاد باشه بهتره دیگه نه؟ :دی
لینکی چیزی...
دوستان از ISP های دیگه هم امروز پینگ و سرعتتون افتضاح بوده؟می خوام ببینم واقعا مشکل از طرف مخابرات بوده و سراسری بوده یا این شاتل خراب شده مشکل داشته
مازندران --> قائم شهرنقل قول:
به نظر خودم كه بالاترين سرعت اينجا 64 هست :31:
سلامنقل قول:
اين خدمت شما
همه چيز در مورد پينگ توش هستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3167392&postcount=17
با تشكر:11:
اصفهان ...اصفهاننقل قول:
من از این شرکت عصر انتقال داده ها یه سالی میشه اینترنت گرفتم اما هیچ وقت راضی نبودم و متاسفانه شرکت دروغ گویی هستن
اولا اینکه پشتیبانی بسیار ضعیفی دارن و با اینکه برخوردشون خوبه اما با حرف های دروغین خوب بلدن شما رو از هر اتفاقی مطمئن کنن
قطعی های زیادی دارن و متاسفانه گاهی به سه چهر روز هم میرسه !!! و همیشه بهانه اینو دارن که در مرکز شما داریم تجهیزات رو عوض میکنیم !! مگر در طول یکسال چند بار تجهیزات عوض میشه اونم هر دفعه به مدت چند روز !!!
حدود 12 روز پیش هم اینترنت من رو قطع کردن و بعد از اولین تماس گفتن مشکل نویز داخلیه
تا 5 روز من رو سرکار گذاشتن که مشکل داخلیه و وقتی خودم تمام خونه رو امتحان کردم و مودم رو جای دیگه تست کردم خلاصه روز ششم راضی شدن که فرداش کارشناس بفرستن !!!! کارشناس پنج شنبه اومد و تایید کرد که من حتی سر خط (جلوی در ورودی) هم اینترنت ندارم و به من قول دادن روز شنبه حتما از مخابرات پیگیری میشه و تا ظهر وصل میشه
روز شنبه گفتن تا بعد از ظهر وصل میشه (خانم مهدوی یکی از کارشناس هاشون )
روز یکشنبه گفتن 100٪ تا بعد از ظهر وصله ( خانم خلیلی - کارشناس )
روز دوشنبه گفتن حتما امروز فردا وصل میشه مشکل تعویض تجهیزات بوده :18: (خانم پور دهقان سرپرست کارشناسان )
روز سه شنبه گفتن حتما امروز وصل میشه - بعد از ظهرش یهو از شرکت زنگ زدن که چرا شما اینترنت خودتون رو که 2 روزه شارژش تموم شده شارژ مجدد نمیکنید :27: که منم واسه اون دخترک بنده خدا توضیح دادم که قضیه چیه خودش خجالت کشید از اینکه چرا زنگ زده :31:
روز سه شنبه گفتن امروز حتما وصل میشه و بعد از تماس ساعت 8 شب گفتن ما تا 12 شب اینجاییم و اگه حل نشد چون فردا تعطیله میره برای 5شنبه :41:
واقعا تعدادی دروغ گو نشستن توی این شرکت و فقط دنبال جذب مشترک جدید و بی احترامی به مشترکان قبلی هستن !!!
فقط تنها کاری که این شرکت خوب بلده اینه که سر موقع شارژ سیل حملات اس ام اس و زنگ به شما شروع میشه که بیایید زودتر شارژ کنید !!!
واقعا اگه دنبال یه شرکت adsl اعصاب خرد کنی و دروغ گو هستید حتما اولین گزینتون شرکت عصر انتقال داده ها باشه :46:
asretelecom.net
این پست رو اینجا هم زدم تا دوستانی که گذرشون به سمت این شرکت افتاد با چشم بازتری برن جلو
من واقعا و شدیدا ناراضی ام از سرویسشون چون بیش از حد فقط به فکر منافع خودشونن
واقعا به چه امیدی هنوز داری ازشون سرویس میگیری؟من بودم یه ثانیه هم تحمل نمیکردم سریع میرفتم یه isp دیگه.نقل قول:
بهترین ISP که در مشهد پوشش میده چی هست !؟
من شاتل دارم و واقعا نامرد شدن ! از 8 مرداد هم که فاجعه ی به تمام معنا ، صدا تمام بچه ها در اومده !
از هرجا می گیرید . از شاتل و پارس انلاین نگیرید که اونا به اسم اینترنت اینترانت میدن همه چی اینجا فی ل *** تر میشه
دوست عزيزم من كه از صبانت استفاده ميكنم و واقعا ازش راضي هستمنقل قول:
براي هزينش كه نميشه چيزي گفت؛ چون كل ايران همونه - فقط در مورد قطع و وصليش ميشه نظر داد كه اصلا قطعي نداره
البته بستگي به منطقه هم داره
موفق باشيد.
دوستان عزیز
آی اس پی ها میتونن کاری کنن که مشتری پینگش پایین نشون بده ، ولی واقعیت چیزه دیگه ای باشه ؟
من یه مطلب گرفتم از یه سایت که میگه به پینگی که رو سیستم خودت میگیری اعتماد نکن
این سایت رو دادن و گفتن میشه از این سایت پینگ واقعی رو بگیرید
اگر پینگ بالا باشه معمولیه و دستکاری نکردن . ولی اگر پینگ خیلی پایین باشه . 100 % اینترنت رو دستکاری کردن تا سر مشتری ها رو شیره به مالنکد:http://network-tools.com
میشه یکی بیاد توضیح بده در مورد اینکه چطورری میشه پینگ واقعی خودم رو چک کنم ؟
ممنون میشم :10:
درباره داتک چند تا سوال داشتم
اول اینکه هر چی گشتم تاپیک داتک رو پیدا نکردم !!!!!
1- سرویس هاش چطوره ؟
2- کیفیت ؟
3- پشتیبانی ؟
4- قطعی ؟
5- سرعت در شبانه روز ؟
6- تعرفه ها ؟
7- سرعت در زمان free ؟
مشکل من رو هم که حتما خوندید :41:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5348603&postcount=6971
سلام دوستان ببخشید بهترین سرعت رو تو تبریز کدوم داره؟
با تشکر
سلامنقل قول:
تاپيك شركت داتك
با تشكر:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247417
سلامنقل قول:
شرکت لایزر
با سرعت 128 و محدودیت هفت گیگ
سلام بچه ها كسي ميدونه كه adsl 512 سرعت دانلودش بايد چند باشه
با سلامنقل قول:
دوست عزيز به اين لينك مراجعه كنيد
Adsl / شهر تبريز
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220031&page=499
معمولا براي هر شهر و شركتي متفاوت ميباشهنقل قول:
چون هيچ شركتي تضمين نميكنه كه با پهناي باند دقيق به شما سرعت بده
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
بستگي به شركت داره كه روي چند شير كنن
شير4
شير8
شير12
كه معمولا روي شير 8 بسته ميشه سرويس ها
پس سرعت استاندارد دانلود براي سرويس 512 اينطور بدست مياد
512/8
كه ميشه 64
حالا كم لطفي شركت ها يا سخاوتشون هم تو اين موضوع تاثير داره و باعث كم و زياد شدن اين سرعت ميشه
با تشكر:11:
ممنون از راهنمايي هاتون من 512 دارم سرعت دانلودم متغيره بين 60 تا 64
من سرویس 512 10 گیگ عصر انتقال داده ها دارم شبانه از ساعت 2 تا 8 سرعت دانلدوم بین 100-130 هست رپید و این سایت ها هم همشون کار میکنن
اینو گفتم جواب اون دوستمون که صفحه قبل در مورد این شرکت اشتباه نظر داده بودند
فکر کنم اگه اسمش رو اشتباه نزاریم بهتر باشه نه ؟؟ چون در هر مرکز مخابراتی هر ساختمانی هر خونه ای ممکنه کیفیت یک شرکت متفاوت باشه چون به خیلی از چیزها بجز خود شرکت مربوط میشه کیفیت .نقل قول:
میگم سرعت اینترنت شما هم اومده پایین ؟؟ ماله من فرق نکرده اما صفحه لاگین یاهو نمیشه فقط صفحه لاگین به ایمیل نه مسنجر یا ایندکس سایت . سایت adobe.com هم باز نمیشه . زنگ زدم پشتیبانی گفتن یاهو و ادب مشکل داره و سرعت اینترنت تو کل ایران اومده پایین تا یکی دو روز دیگه هم درست میشه ..
این فجیره نابود شه که بیچاره کرده مارو !نقل قول:
دوست عزیز اگه شما مشکل ندارید دلیل نمیشه همه بدون مشکل باشن منم قصد فرافکنی ندارم چون این اتفاق دقیقا برام اتفاق افتاده و باید اینجا مطرح میکردم تا دوستانی که قصد تهیه سرویس از این شرکت رو دارن اگر به به و چه چه شما رو از سرویس هاش میخونن مشکلات یکی مثل من رو هم بخونن تا با چشم بازتری انتخاب کنننقل قول:
امروز 5شنبه بعد از 13 روز خلاصه صبح زنگ زدن که اینترنت شما مشکلش حل شده و 8 روز بابت این مشکل 13 روزه به من اینترنت اضافه کردن و متاسفانه من 13 روز با سرعت پایین دایال آپ سر کردم و هر روز زنگ زدم و پیغام دادم و پیگیری کردم تا مشکلم حل شد !!!
دیگه این چند وقته اونقدر از دستشون ناراحت شده بودم که امروز زنگ زدن و بعد کلی معذرت خواهی سرویس من رو وصل کردن
من هیج نظر اشتباهی ندادم دوست عزیز
خوبه حالا همه از وضعیت اینترنت ایران خبر دارن
دوستان شرکتی وجود داره که یک روز از هفته را رایگان بشود دانلود داشت
تهران هستم:10:
با سلامنقل قول:
نه دوست عزيزم
همه ي شركتها يا شبانه دانلود رايگان دارند و يه زماني هم بود كه پنج شنبه و جمعه ها داشتن دانلود رايگان كه الان ديگه نيست
يا هم از مخابرات ميتونيد بگيريد و نامحدود باشه ترافيكتون
ياهو مسنجر و ياهو ميل كلا اختلال داشته چندروزهنقل قول:
و سايت ادوب هم طبيعي هست كه گاهي بالا نياد چون تحريم كرده
موفق باشيد.
اگه وایمکس می خواهید مبین نت شب ها و جمعه ها رایگان ولی شاید یک مدت دیگه که مشتریهاش بیشتر شد حذفش کنه .نقل قول:
براي چي شاهد افت شديد سرعت اينترنت هستم ؟!
چيز پي ان ها هم از كار افتادند !
ياهو مسنجر هم ظاهرا خرابه ...
چه خبر شده باز ؟!
برای من که سرعت تغییر آن چنانی نکرده یاهو مسنجر هم سالمه و باز میشه ولی صفحه لاگین یاهو نه .نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم به تاپيك زير مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=436303
هیچ وقا از داتک شاتل و پارس آنلاین نگیرین که واقعاً فقط به فکر جیبشونن . همیشه مشکل ف****ل ****تر رو داری بعدم اینکه می بیی بعضی وقتا دی ان اس ها رم اینا فی*** می کنن که دیگه منگنه بشی تموم بشه .
پارس آنلاین هم که خدا خیرش بده اگه مشکل داری پیش آمپول زن سر کوچتون بری مطمئن باش زود تر جواب میگیری تا از تکنو لوژی ارتباط صوتی یعنی تلفن استفاده کنی .
دوستان سلام
کدام سرویس دهنده پیش شماره 2610 رو ساپورت میکنه؟
نقل قول:
لایزر یه سری از سرویساش هم شبانه رایگان هم جمعه ها رایگان داره
کد:www.laser.ir
سلامنقل قول:
واسه تهرانه اين پيش شماره؟؟
آخه محل سكونت زدين تهران
بايد دو رفم اولش مثل هم باشه
مثلا 8850
اگه هم شهر ديگه اي هستين لطفا كد شهرم بزارين
با 4رقم اول تلفنتون
نقل قول:
بعضی از تلفنهایی که بعد از 8 رقمی شدن ثبت نام میشن دورقم اولشون مثل هم نیست!
مثل شرکت لایزر 82955555
بله پیش شماره داراباده مرکز مخابراتیش هم تو نیاورونه
دوستان فردا میخوام برای ADSL اقدام کنم ...
با توجه به استفاده ی من ( بازی آنلاین ) آخرین نظراتتون رو در موردِ بهترین ISP ها بدین ...
اولویت ها : 1- پینگ 2- سرعت آپلود 3- سرعت دانلود
پیش شماره ی 7705
ممنون. :20:
سلام
میشه یه شرکت خوب به من معرفی کنین
تهران عاطف
صبانت میگه پورت خالی ندارم
آقا کسیV.P.Nرایگان داره !؟ اگه دارید طرز استفاده رو هم بگید ممنون
فوری نیاز دارم