من یه مودم 604 ایسوز خریدم 44 تومن با گارانتی پارس ارتباط
الان مشکل اینه که دو تا کامپیوتر باهم نمیتونن وصل شن..باید اولی دیسکانکت بشه از pppoe تا اون یکی وصل شه...
وقتی میخوام همزمان با پی سی دوم وصل بشم ارور 619 میده
لطفا کمک کنید..مرسی
Printable View
من یه مودم 604 ایسوز خریدم 44 تومن با گارانتی پارس ارتباط
الان مشکل اینه که دو تا کامپیوتر باهم نمیتونن وصل شن..باید اولی دیسکانکت بشه از pppoe تا اون یکی وصل شه...
وقتی میخوام همزمان با پی سی دوم وصل بشم ارور 619 میده
لطفا کمک کنید..مرسی
خیلی ممنون.نقل قول:
پس شما به اون استاد ادبیات Pm بزن و شرح ماجرا رو بهشون بگون . چون تاپیک به مغالطه کشیده میشه برای آگاهی از جزئیات ممنون میشم به من Pm بزنید.
البته منکر تحقیقات شما نمی شم ولی توی قوی ترین تئوری ها در عمل ممکنه تفاوتهایی وجود داشته باشه.
توی پست قبلیم گفتم که :نقل قول:
ویکی پدیا هم در این زمینه راهگشاست:نقل قول:
البته فکر میکنم از طرف خروجی مودم ، هم سیگنالهای مربوط به ADSL و هم سیگنالهای مربوط به تلفن رد میشن و این حرف من (قبل از اینکه شما گوشزد کنی) این جمله دوستمون رو رد میکنه:
Typical installation for an existing home involves installing DSL filters on every telephone, fax machine, voiceband modem, and other voiceband device in the home, leaving the DSL modem as the only unfiltered device
در مورد زیاد بودن نویز ، طول سیمها روی نویز اثر داشته
فکر کنم باید این پستت رو هم در مورد ف-لتر ADSL تصحیح کنی:
من هیچ موقع به قطعیت نگفتم اسپلیتر برای مودم ، تاثیری روی نویز داره!کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4822252&postcount=6901
محتوای مخفی: در هر صورت
درستهنقل قول:
البته منکر تحقیقات شما نمی شم ولی توی قوی ترین تئوری ها در عمل ممکنه تفاوتهایی وجود داشته باشه.
ولی چه ربطی داره؟
شما جوگیر شدید!
احتمالا میکروف-لتری که تحقیق ایشون بوده ، وظیفش ف-لتر کردن فرکانس توی هر دو تا (یا هر چند تا) خروجی بوده که فکر نمی کنم به تئوری و عمل ربطی داشته باشه
توضیحات ایشون برای ف-لتر کاملا درسته ، ولی این در مورد اسپلیتر دی اس ال ، صدق میکنه ولی برای یه خروجی!
اجازه عبور ندادن به موج با طول موج یا فرکانس خاصی ، کاملا عملیه ، این همه دانشمند این کارو انجام دادن ، اونوقت چون در مورد اسپلیتر صدق نمیکنه ، باید بگیم تئوری و عملی با هم فرق داره؟
ضمنا من که قبل ایشون حرف شما رو تایید کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4825930&postcount=6947
ولی یه چیزی برام نامفهوم بود ، اونم توی تجربه ای که داشتم که احتمال میدم بازم به دلیل اسپلیتر روی گوشی اول یا دوم بوده!نقل قول:
(حتما میگی اینم حرف تو رو تایید میکنه ، باشه:31:)
دست شما درد نکنه تازه اگر دو تا مودم هم داشتید از دوجای مختلف با لینک از یک شرکت همین حالت پیش می آمد چه برسه به 1 مودم .نقل قول:
تنها راهش اینه که یوزر و پس رو روی مودم ست کنید.
1.دیگه وارد صفحه تنظیمات نمیشه(192.168.1.1)نقل قول:
2.ست کردن رو لطفا توضیح بدید
خیلی مرسی!
ip کارت شبکتون رو به 192.168.1.10 تغییر بدید اول تا بتونید وارد صفحه کانفیگ بشید. فایل آموزش رو هم از اول همین تاپیک دانلود کنید. کار خیلی آسونی هست.نقل قول:
سلام . مودم من Comtrend-ct 562
مثل ct-507 فقط یه کم بزرگ تر . من الان مودم رو بریدج تنظیم میخواستم روی PPPOE تنظیم کنم . اگه میشه کمک کنید .
من وقتی ip 192.168.1.1 میزنم این صفحه رو میاره در صورتی که مارک مودم من یه چیز دیگست !!!
کد:http://up.--------.com/Files/42e91e4b30ee43a19e41.JPG
نقل قول:
من اخرش نتونستم یه بار دیگه وارد صفحه کانفیگ بشم
حتی موردمو ریست کردم همینطور خاموش کردم ولی جواب نگرفتم
منظور شما از کارت شبکه ip address تو قسمت اینترنت پروتوکل هس دیگه..؟!
ممنون
دوستان کسی مودم Linksys wag120N داشته؟ من بین این مدل و Asus N10 موندم! می خواستم بدونم کدوم برای آن لاین گیم و دانلود و استفاده مداوم بهتره؟ و آیا wag 120N با اکانت مخابرات سازگاره؟
اگر کسی مدل بهتری از سری های N می شناسه ممنون می شم معرفی کنه! (سری های N دارای سرعت و برد بالا تر می باشند)
کنار ساعت ویندوز یک connection هست دیگه راست کلیک و properties و سپس TCP/IP و ای پی بهش بده 192.168.1.10
و سپس در مرورگر از ای پی مودتان برای ورود به firmware مودم استفاده نمایید !@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شبیه ct507 هست احتمالا تنظیمش هم مثل همونه که شاتل راهنمای فارسیشو گذاشته:نقل قول:
ولی این چیزی که توی عکسه ، کلا یه مدل دیگست و ضمنا شرکت سازنده و راهنماش هم پیدا نمیشه (من گشتم نبود)کد:http://www.shatel.ir/media/images/stories/FAQ/ct507(2).pdf
توی مودم های ساپورت پارس آنلاین موجوده :
پس زنگ بزن پشتیبانی پارس ، اگه لازم شد و خودت نتونستی ، ببر برات کانفیگ کنن ، یعنی همون PPPOEکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/adsl_modem
معمولا هم باید quick setup رو بزنی ، و VCI و VPI رو وارد کنی (که معمولا به ترتیب 35 و 0 هست) و NEXT و گزینه PPPOE رو انتخاب کنی و یوزر و پسورد و ریبوت مودم!
ولی بهتره زنگ بزنی پشتیبانی!
نقل قول:
مرسی جیگر همه این کارهارو کردیم الانم با adsl دارم پست میدم فقط دو pc با هم نمیتونن استفاده کنن
مشکل اصلی اینه که نمیتونیم وارد کنسول مودم بشیم
دفعه اول که وارد تنظیمات کنسول شدم خودش تنظیمات رو پیش فرض انجام داد و طبیعتا Bridge گذاشت
الان میخوام وارد کنسول بشم تنظیمات رو برگردونم رویPPPOE
منتها دیگه هرکار میکنم وارد نمیشه..مودمو ریستم کردم..خاموشم کرد..ولی فایده نداره
بله حتما باید اینکار رو انجام بدی:نقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files/139c11035f304abeb9dc.JPG
Linksys بهتره و با مخابرات هم هر مودمی سازگاره.نقل قول:
سلام خدمت دوستان
یکی از دوستان ، چند وقتیه که یه مودم دی لینک 2640یو گرفته ، ولی باهاش مشکل داشت ، امروز رفتم خدمت اش ، ولی هم چنان مشکل پا برجاست .
مشکل این جاست که وقتی تنظیم می کنیم روی pppoe درست کار می کنه ، کانکت هم می شه ، ولی به چند دقیقه نرسیده دی سی می شه و دیگه کانکت نمی شه ، مگه این که مودم ری استارت بشه .
اولین موردی که به ذهنم رسید ، نویز بود ، رفتم از دم در این کار رو تست کردم ، آما باز هم به جایی نرسیدم .
به ذهنم رسید که بذارم روی بریج کانکت بشه ، تست کردم و جواب داد ، ولی بلند مدت تست نگرفتم که ببینم دی سی می شه یا نه ، ولی بهش سپردم که حتما با بریج تست کنه ، به صورت بلند مدت .
ضمنا مودم رو هم با آخرین فریم ویر از توی سایت آپ کردیم ، اگه فرض رو بر این بذاریم که با بریج بتونه بلند مدت وصل بمونه و دی سی نشه ، بحث نویز بی فایده است ، و مشکل از مودم و به نظر بنده فریم ویر هست .
چیزی هم که مشکوک می کنه قضیه رو اینه که پورت مال مخابرات هست ، مرکز شهید محلاتی ...
دوستان ، کسی نظری یا تجربه ای نداره در این مورد ؟
باز خوبه نوشتی که همه کارا رو انجام دادی!نقل قول:
مودمتو از کامپیوتر جدا کن ، با دکمه پشتش ریست کن ، بعد وصلش کن به کامپیوتر!
من روی فن آوا این مشکلو داشتم ولی روی شاتل نه!
اگه با دکمه پشت مودم ریست میکردم ، مطمئنا درست میشد!
میتونی از این عکس هم کمک بگیری ، فقط DNS هاشو نمی خواد کانفیگ کنی ( چون برای شاتله) ، همون ip هاش کافیه :
کد:http://up.--------.com/Files/e02c036ddd7844ad84a3.jpg
کجا بودی شما استاد PCMنقل قول:
یکسری دیگه از بچه ها هم که از مخابرات سرویس می گرفتند به همین مشکل خوردند.
ولی همیشه دلیل نویز مشکل از سیم کشی داخلی نمیتونه باشه ممکنه از مرکز بد رانژه شده باشه.
شما اگر بتونی اطلاعات زیر رو از مودم پیدا کنید میشه فهمید خط مشکل داره یا نه:
کد:http://www.kimag.es/share/31215568.jpg
کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
سلام به همه
( مخصوصا دوستان خوبم Sei_pm و Mahdi.p30 )
خوب شد به این بهانه تونستیم یه بررسی کامل روی Splitter انجام بدیم که فکر کنم واسه همگی مفید بوده .
اینم دل و روده ی یکی از Splitter هام. که جانش فدای دوستان . . .
عکس سمت راست مدار چاپی (PCB) از پشته که تو فوتوشاپ نسبت به محور افقی Mirror کردمش. در نتیجه دو مدار متناظر هم هستن:
ببخشید دوستان.
من می خوام مودممو تو حالت bridge قرار بدم.ولی تو تنظیمات مودم گزینه ی bridge نیست.
مرسی ، واقعا از اطلاعات شما استفاده کردیم:10:نقل قول:
حالا جالبه این ایران بلاگ امروز سخت بالا میاد ، همه (همچنین خودم) میرن عکسشونو اونجا اپ میکنن!:13:نقل قول:
چیه ، شما هم هوس سرعت بالا به سرت زد؟؟
خدا بگم این شاتلو چه کنه!
نام مودم رو لطف کنید
نبابا.من یه چند وقتیه می خوام bridge کنم.شبا زیاد دانلود نمی کنم.:31:نقل قول:
مودمم am602 هست.
اون عکسم قسمت Quick Setup مودمه.
باید کار خاصی کنم تا گزینه ی bridge بیاد.
والا من که این مودمو ندارم ، ولی توی عکسی که شاتل گذاشته:نقل قول:
همه گزینه هاش مثل مودم خودم ، موجودهکد:http://www.shatel.ir/media/images/stories/FAQ/am602.pdf
نمیدونم چرا برای شما اینطوریه!
فکر کنم اگه از قسمت management ، گزینه restore default رو پیدا کنید ، ریست بشه ، برگرده ، پیش فرضش همون bridge باشه
مشکل ورود به کانفیگ مودم حل شد دوستان...
از قسمت advanced setup و زیر شاخه های wan و lan نوع کانکشن رو pppoe انتخاب کردم..nat رو هم
فعال کردم و ذخیره و reboot کردم اما هنوز نمیشه دو تا پی سی رو همزمان به نت وصل کرد.
وقتی یه پی سی وصل باشه و دومی بخواد کانکت بشه ارور 619 میده...
ممنون میشم مثل همیشه کمک کنید
:11:
خب الان روی پی سی اول ، چطوری به اینترنت وصل میشی؟نقل قول:
در این صورت (PPPOE) کانکشنی وجود نداره که بخواد ارور 619 بده!!!!
پس احتمالا هنوز بریدج هست!
اگه PPPOE تنظیم کنی ، مودم روشن بشه ، به اینترنت وصله ، خاموش بشه یا LAN رو از کامپیوتر diable کنی ، قطعه!
از بخش quick setup ، اقدام فرمایید!
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
1-بهترین برنامه برای این که مقدار send و Recive رو بشه دید چیه؟؟؟؟
2- یه سایتی بود که سرعت اینترنتو نشون میداد چی بود؟؟؟؟
3-نمیشه کاری کرد که تو حالت pppoe سر ساعت معین یوزر پسورد عوض یبشه( برا اکانت شبانه هی باید یوزر پسورد عوض کرد؟؟؟)
4-یه سوال دیگه هم داشتم نمیدونم به اینجا مربوط میشه یا نه
برنامه ای هست برا موبایل که موبایل رو با wireless با کامپیوتر شبکه کرد و بشه اطلاعات رد و بدل کرد؟؟؟
ممنون
1- DU Meterنقل قول:
2- Speedtest.net
3- خیر عیب صبا نت همینه
ممنوننقل قول:
اسپلیتر که چیزیش نشده دوباره ببندش مثل ساعت کار میکنه.
من یکی از دستم افتاد مدار پشتش از رو برد جدا شده به هزار زحمت تونستم لحیمش کنم.
باز کردن اینها مکافاته چجوری راحت باز می کنید؟
همین دور و اطراف ، مشغول مبارزه بنیادی با Pcm .... :31:نقل قول:
من که فعلا نمی تونم اوایل هفته برم خونه شون ، می گم بهش این رو چک کنه ...
مودم هم قبلا برده بوده دفتر ، و هیچ مشکلی نداشته انگار ، و این که وقتی سیم لاین داخل مودم هست ، اصلا آی پی روتر Response نمی ده ، وقتی لاین رو می کشم ، عین بلبل می آد بالا :18:
همه این ها حرف شما رو تایید می کنه که مشکل از خطه ( حالا یا داخلی ، یا خارجی ) اما اگه این طوری بود ، نباید بریج هم کانکت می شد ( حالا الآن منتظرم که جواب بده که بریج کانکت می مونه یا نه )
ضمنا ، بحث درباره اسپلیتر و این حرف ها رو هم خوندم ، دم تون گرم ، خیلی حال کردم ، به این می گن تولید محتوا ، دستتون درد نکنه ( ولی کارتون یه ایراد داره ، اگه جدا بود و منسجم ، خیلی خیلی بهتر می بود )
به هر حال من استفاده کردم ، از sei_pm ، a6l3i ، Mahdi.p30 ، بسیار ممنونم :11: :10:
فعلا یا حق
آقا، مودمی بنام Asus N10 نداریم! اون مدلش Asus RT-N10 هست و فقط روتر وایرلسه. شما اصلا چقدر بودجه می خوای بزاری؟ خودت الان کلا مودم سیم دار هم نداری؟نقل قول:
من همونطوری که میدونید دنبال مودم وایرلس هستم
خواستم ببینم تو tplink مدلی هست که بخوام بگیرم و ظاهر خوبی داشته باشه ؟
یعنی قیافش مثل td-8811 نباشه
چون شاید نخوام واسه مودم 80-90 هزینه کنم
ممنونم میشم اگه راهنمایی کنین
ریست کردم ولی نیومد.نقل قول:
نگفتم ریست کنی که اون بیاد ، گفتم ریست کن ، برمیگرده به پیش فرض که معمولا بریدج هست ، بعد بدون اینکه چیزی تنظیم کنی ، یه کانکشن بساز ، وصل شو!نقل قول:
چرا tplink با 85 هزار تومان می تونی Wag120N بگیری.نقل قول:
سلام
میشه بگین تو سایتچجوری باید سرعت adsl رو چک کنمکد:http://speedtest.net/
هر کاری کردم نمیشه
اگه میشه قدم به قدم بگین
ممنون
یه ذره وایستین تا کامل لود شه. بعد کلید Begin Test رو بزنین. اگه error داد ، یه بار دیگه صفحه رو لود کنید و در نقشه ی جهان وسط صفحه یه server دیگه رو انتخاب کنید.نقل قول:
من می خوام تو رنج 100 باشه... تو این مدل های N برند Asus مناسب ترینش کدومه؟ (از نظر قیمت و برد)نقل قول:
نخیر، من تازه اشتراک Adsl گرفتم، ممنون
اقدام کردم دوست مننقل قول:
از همین بخش quick setupگذاشتم رو auto connection و خودش تنظیمات رو انجام داد درحالیکه دو تا پی سی با لن به مودم وصل بودن ولی بازم خودش bridge رو ست کرد.
من چندین ساعت به تنظیمات ور رفتم ولی فایده نداره
فکر کنم بهتر باشه قدم به قدم با عکس از شما کمک بگیرم
فقط قبلش بگم مودمم ایسوز wl am604 هس و از مخابرات adsl گرفتم
و میخوام مودم رو pppoe ست بشه که بتونم همزمان دو پی سی رو به نت وصل کنم
این بخش quick setup هس..الان کدوم گزینه رو بزنم..!؟
سلامنقل قول:
تیک DSL Auto - Connect رو بزن ( تا مقادیر VPI/VCI خاکستری و غیر فعال شن) و بعد Next
نقل قول:من اون تیکو میذارم ، بریدج تنظیم میشه!نقل قول:
یعنی فکر میکنم وقتی اونو بذاری ، نوع کانکشن ، اتوماتیک همینی که هست تنظیم میشه!
از راهنمای AM602 که توی سایت شاتله هم میتونی استفاده کنی:
کامل توضیح دادهکد:http://www.shatel.ir/media/images/stories/FAQ/am602.pdf
ممنون ، این راهنما و راهنمای بعضی مودم ها رو تو پست اول هم گذاشتیم . . . :46:نقل قول:
یادمه 2 پست قبل تر گفتی مرحله به مرحله با عکس پیش بریم . پس شما تیک رو بزن ، بعد Next . از صفحه بعدیش عکس بذار. ببینیم روشو میشه کم کرد یا نه. . .
- اون تیک مشخص میکنه که VPI/VCI رو دستی بهش میدی یاخودش از ISP درخواست کنه.
سلام
بزرگان انجمن
میشه منو برای خرید مودم وایرلس بین این گزینه ها راهنمایی بفرمایید:
*** مودمی که کمترین اختلال رو با isp های شرکتهای خصوصی بخصوص صبا نت و شاتل داشته باشه ***
D-LINK MODEM ADSL DSL-2640U
Linksys Modem ADSL2 WAG54G2
TP-Link TD-W8920
حدود قیمتاش رو هم اگه بگین ممنون میشم