یعنی واقعا ممکنه همچین اتفاقی بفته؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
اینجوری که خیلی ضد حاله
من حداکپر برای 2 بازی مصدوم بودم
Printable View
یعنی واقعا ممکنه همچین اتفاقی بفته؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
اینجوری که خیلی ضد حاله
من حداکپر برای 2 بازی مصدوم بودم
یک سوال دیگه
ببخشید از کجا باید فهمید ورژن بازی چنده؟
چند جا توی این تاپیک دیدم که باید کرک رو با توجه به ورژن بازی بریزی
بعد این جریان Bal اینا چیه ؟
کجاست این قسمت؟
میشه توضیح بدید
شرمنده تازه کاریم :11:
مرسی
در صورتی اتفاق میومفته که دقیقا مثل کرایزر بشی. یعنی مصدوم باشی، دوباره با همون مصدومیت بازی کنی و یکی دوباره بزنه مصدومت کنه!!!!!! :13::دینقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز :10::10:
krauser جان ایا این فایل اپدیت که قرار بود به فایل زیپ تبدیل کنین و اون رو اپ کنین ایا تموم شد یا نه؟
برای عموم :
اون هایی که دارن بال بازی می کنن دقت کنن وببینن که چی میگم
اول یه سوال ایا شما توی بال تا حالا که بازی کردین بیشتر از 75 % مالکیت توپ رو داشتین ...
اما یه چیز جالب من تو بازی با رئال مادرید 90% مالکیت توپ رو داشتم این هم به خاطر یه اتفاق جالب بود نمی دونم که ایا اسم اینو باگ بذارم یا چیز دیگه ای ؟
این هم از دقیقه ی 12 شروع شد تا اخر بازی ومن اینو تو سه سیو مختلف ذخیره کردم واولیش نشون دهنده ی چگونکی این اتفاق بود وبقیشون ماله ادامه ی ماجراست و من این رو تو چند زوز اینده اپش می کنم امیدوارم خوشتون بیاد.
اما کلش 11 مگ هستش اگه بتونم همشو اپ میکنم اگه که نه فقط اولین سیو رو اپ می کنم
قربانتان :40::40::10:
دوست عزيزنقل قول:
هر تيم يه لباس خانه داره و يه لباس خارج از خانه
اون برند هايي كه روي لباس در مسابقات مختلف مي بيني براي لباس نيست بلكه جزو تصاوير داخل بازيه
اگرم ميخواي تغييرش بدي با GGS فايل UN885 رو تغيير بده و عكساي مورد نظر خودتو بذار
براي يك تيم هم دو نوع لباس ميشه وارد كرد اما براي هر مود دوتا نميشه در واقع جا نمي گيره بهت خطا ميده كه فضا نداري
معمولا اينطور ميشهنقل قول:
اين فايل آموزش صحيح فريب داوره ! (X( Diving
نقل قول:
کد:www.youtube.com/watch?v=ZxqhYuJKG7A
آره عزيزنقل قول:
همچين بازيكنايي تو اين فوتبال زيادن
همون داويد سيلوا از والنسيا خريدمش از روي توانايي هاي اون موقع اش فكر كردم بازيكن خوبي نيست اما الان مسي ازش كم مياره و يه بازيكن فوق العاده شده
الكساندر پاتو - بنزما و خيلياي ديگه براي خودشون يه فوق ستاره ميشن اگه ادامه بدي پشت سر هم
شدیدا پر حجمه دوست عزیز .... منم اینترنتم ذغالیه !! دی:نقل قول:
یه کم حجمشو میخوام که فقط لوگو و اینا رو درست کنه ...
من نمیدونم این دوستان با چه سرعتی آن میشن ؟؟
من واسه 4 مگ باید نیم ساعت وقت بذارم تا دانلود شه ، انوقت اینجا پره از پچ های پرحجم !!!!؟؟؟؟؟
این آخری که شاهکار بود 300 مگ ؟؟!!!!!؟!؟!؟
کسی عکس از صورت رونالدو برزیلی داره برام بزاره.
برای این که ندارش می خوام درستش کنم.
با تشکر از attractive عزیز من هنوز جواب سوالمو نگرفتم ، می خوام بدونم میشه کیت یک تیم تو champions league با کیتش تو لیگ داخلیش فرق کنه یا نه یهنی کلا یک رنگ دیگه تو champions league داشته باشه مثل لباس سوم تیمها ، اگر می شود لطفا آموزش وارد کردن بیش از دو کیت رو برای من بزارید ممنون میشم
آقا من چطور ميتونم مثل فيفا تنظيمات كيبرد رو انجام بدم
توي pes نميشه دكمه هاي كيبرد رو تنظيم كرد??؟؟
در ضمن قسمت انتخاب devide توي تب كيبرد غير فعال هست و من هر چي تنظيمش ميكنم تاثيري نداره
آيا pes مثل فيفا تنظيمات مخصوص كيبرد رو نداره كه بايد از روي عكس و اسم دكمه هاي دسته تنظيمش بكنم؟؟
با سلام به تمام عزیزان و مدیران این تاپیک هنوز جواب سوالمو نگرفتم ، می خوام بدونم میشه کیت یک تیم تو champions league با کیتش تو لیگ داخلیش فرق کنه یا نه یعنی کلا یک کیت با رنگ دیگه تو champions league داشته باشه مثل لباس سوم تیمها ، اگر می شود لطفا آموزش وارد کردن بیش از دو کیت رو برای من بزارید ممنون میشم
چرا تو این برنامه ی استودیو نمیشه گزینه های the cristiano ronaldo dribble و the flip flap dribble رو برای باریکن ساختگی انتخاب کرد.
جواب سوال اول شما بله هست بطور مثال لباس دوم ليورپول در حالت معمولي شيري روشن هست و در CL لباس دومش خاكستري رنگ همون لباسي هم كه چند ماه پيش مقال اورتون هم پوشيد توي ليگ برتر و اين اولين باري بود كه امسال از اين لباس استفاده كرد.نقل قول:
شما يك سوال هم پرسيده بوديد كه ميشه 3 تا لباس داشت و همزمان بشه كه مثل فيفا از هر سه استفاده كرد جواب نه خير هست فقط 2 تا لباس مشه استفاده كرد و لباس سومي وجود نداره در يك بازي. و شما نميتونيد از 3 تا لباس استفاده كنيد يا وارد كنيد تعريف نشده اين مسئله شما ميتونيد براي تيم هاي حاضر در CL 2 تا لباس مغاير با اونچه كه توي ليگ مي پوشند استفاده كنيد من البته خودم IMG هاي خود بازي رو نگشتم ببينم كجا هستند ولي IMG فايل cv0f رو گشتم حتي لباس خاكستري رنگ ليورپول رو هم از اونجا برداشتم شما اگه يه كيت ديگه وارد كنيد جاي اون توي CL همون لباس ديده ميشه براي ليورپول.
براي اينكه توي همون اديت يك بازيكن شما قادر هستيد با تيك زدن گزينه هاي دريبلينگ و تكنيكال دريبلينگ هر دو اين دريبلها رو داشته باشيدنقل قول:
ایا میشه برای بازیکن ساختگی دریبل زیدانی و دریبل رنالدینیویی بزاری.
اگه میشه بگین چجوری بزارم.
ما که هر کاری کردیم نتونستیم این دریبلهارو بزنیم.
باید دریبل تکنیکت بالا باشه عزیزنقل قول:
من بال رو نمیگم تو ادیت بسازی.
اسپید دریبل 99
دقت دریبل 99
تکنیک 99
گزینهی دریبلینگ تیک دار
گرینهی تاکتیکال دریبل تیک دار
از این بهتر می خوای نمی زنه زیدانی و رونالدینیویی.
آقا من چطور ميتونم مثل فيفا تنظيمات كيبرد رو انجام بدم
توي pes نميشه دكمه هاي كيبرد رو تنظيم كرد??؟؟
در ضمن قسمت انتخاب devide توي تب كيبرد غير فعال هست و من هر چي تنظيمش ميكنم تاثيري نداره
آيا pes مثل فيفا تنظيمات مخصوص كيبرد رو نداره كه بايد از روي عكس و اسم دكمه هاي دسته تنظيمش بكنم؟؟
آقا من يه مبدل adx كه فرمت صداهاي pes هست به mp3 ميخواستم
ممنون
نقل قول:نقل قول:
هیچکی نیست جواب ما رو بده :10:
والا من که خیلی راحت تنظیمش کردم هیچ مشکلی هم نداشتنقل قول:
من پچ بوندسليگا رو ميخوام!
كجا بايد درخواست بدم؟!
بفرما اينم پچ بوندس ليگانقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32850
اقا پچ هست كه شوچنكو و دويد بكهام تو ميلان باشن
پچ كه هست ولي خيلي كارهاي بهتر از ايني كه گفتي انجام ميده اگه شما صرفا مي خواهيد اين دو توي ميلان باشند دستي اين كار رو انجام بديد با صرفه تره راه صحيح و درست اينه كه بازي رو اپديت كنيد يعني بعد نصب پچ 1.20 يا 1.30 بريد به قسمت Setting و گزينه دالود رو بزنيد تا فايل cv0f دانلود بشه و ترانسفر هاي زمستاني هم اعمال بشه مثلا آرشاوين تو آرسنال و ...اين دو مورد هم كه 100% با اين كار اعمال ميشه البته لازم به ذكر هست كه فايلي كه دانلود ميشه 180 مگ حجمش هست اگه اينترنت پرسرعت نداريد فعلا همون دستي رو قانع باشيد از توي اديت داخل بازي فعلا تغيير بديد بازم من در خدمتمنقل قول:
اگه پچ نصب نكردي ورژن بازي شما 1.00 هست شما بايد پچ رسمي 1.20 يعني يكي مونده به آخري (بهترينش همين هست پچ 1.30 كونامي درست نيست كركش هم درست كار نميكنه) 1.20 رو همراه با پچ 26.8 مگابايتي دانلود ميكني حالش رو مي بريBAL هم همون Become a Legend هست كه فقط يك بازيكن رو تا آخر مديريت ميكني در واقع شما و بازيكن شما كاراكتر اصلي يك بازيكن جوان ميشه كه مي خواد پله هاي ترقي رو طي بكشه :31:نه ببخشيد طي كنه :31: تا پيشرفت كنه و الي آخرنقل قول:
نوشته شده توسط shahi666
یک سوال دیگه
ببخشید از کجا باید فهمید ورژن بازی چنده؟
چند جا توی این تاپیک دیدم که باید کرک رو با توجه به ورژن بازی بریزی
بعد این جریان bal اینا چیه ؟
کجاست این قسمت؟
میشه توضیح بدید
شرمنده تازه کاریم
مرسی
در واقع بهش نميگن كرك چيزي كه شما لازم داريد يك ترينر هست ولي تنها ترينري هم كه ساخته شده بود اولا جواب نميداد در ثاني با اومدن ورژن هاي 1.10 و 1.20 و 1.30 براي بازي اصلا اون ترنر اصلا ديگه كار نميكنه تنها راه استفاده از برنامه آرت ماني هست يا شما اين برنامه رو دانلود كنيد يا اگه دوست داشتيد سيو خودتون رو يه جا آپلود كنيد من مقدار پول شما رو به هر عددي كه خواستيد افزايش بدمنقل قول:
نوشته شده توسط shahi666
ببخشید اگر سوالم تکراری هست و در صفحات قبل موجود باشد ولی خداییش حق بدید بهم تعداد صفحات رو ببینید.
سوالم اینه که آیا کرکی هست تا بشه توی مستر بهت پول بده یا از پولت کم نکنه ، آخه یک کرکی گرفتم از جایی که می گفت از پول توی فصل نقل و انتقلات کم نمی کنه ولی آخر نقل و انتقلات که شد ، دیدم زده یک مبلغی بدهکار و game over شدم.
لطفا زودتر راهنمایی کنید موندم این وسط و اگر کرکی که درخواست کردم بزارید ممنون میشم.
بعد سوال دومم اینه که این gourcuff جان واسه کدوم تیمه؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید.
بازم ممنون.
نقل قول:
اوكي 180مگ دانلود ميكنم :8:
سلام
krauser:40::40: جان ایا این فایل اپدیت بازی که قرار بود زیپش کنین تموم شد یا نه ؟
با تشکر از شما دوست عزیز :10::10:
قربانتان :40::40:
زيپ كردن 180 مگ كه كاري نداره صحبت آپلود 30 و خورده اي مگ هست كه با سرعت 64 سخته سعي ميكنم امروز آپلود كنم ولي فكر كنم به 5 پارت تقسيم كنم راحت بتونم آپلود كنم اونقت مناسب با پچي ميشه كه ساختمنقل قول:
نقل قول:
دوست گلم خیلی ممنونم ازت ، فقط یک سوال این پچ 1.20 رو باید از کجا بگیرم و لطف کن اگر آموزشی هست که چیکار باید کرد برام لینک بزار. بعد این پچی که گفتی 26.5 مگابایتی هست یا اون 26.8 مگابایتی یک فایل دیگه هست.
شرمنده اگر راهنمایی کنی که چیکار کنم خیلی ممنونت میشم.
مرسی:11:
تا كمتر از ساعاتي ديگه پست كاملي ميزنم واسه اون هايي كه ميخوان از pes بازي كردن لذت ببرند منتظر باشيد
با تشکر از راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز می خواستم بگم من هم میدونم که لباس سوم نمیشود وارد کرد ولی نمیدونم چطوری میشه همون طوری که شما هم گفتید لباس یک تیم را در champions league عوض کرد که مثل لیگ داخلی تیم نباشه ، مثلا برای من هر دو لباس لیورپول تو لیگ انگلستان و champions league یه شکل است و فرقی ندارد . لطفا آموزشش رو برام بگذارید.
یه سوال دیگه هم داشتم که من برنامه ای که فیس یا لباس یا اسکوربرد یا هر چیز دیگر که خودم ساختم را به فرمت bin تبدیل کنه میخواهم. بسیار ممنونتم
از كحا تنظيمش كرديد؟؟از setting بيرون بازي يا از داخل بازي؟؟نقل قول:
ميشه يه توضيح بديد ،الان چند روزه دارم روش كار ميكنم اما نميشه!
دوستان عزیز میشه یکی لیست بازیکنان بایرن مونیخ همراه با شمارشون رو بده .
شما به سایت رسمی بایرن مونیخ برین میتونین لیست بازیکنان و شماره اونها رو پیدا کنید
کد:www.fcbayern.t-home.de
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Bayern_Munich
سلام
میخواستم ببینم برنامه ای هست که بشه نام بازیکنی رو که توی become a legend ساختی رو تغییر بده؟
سلام میشه یه من تازه بازی بعد از چند ماهی نصب میکنم یه پچ کامل که کارمو راه بیندازه برام بزارید یعنی تمام نقص ها رو برطرف کنه
این پچ های که برا دانلود هستند نصب کردنی هستند یا احتیاج به یک برنامه دارند.
اگه میشه لینک دانلود برنامه ای که باهاش توپها و ... وارد بازی می کنند رو برام بزارین. ( اگر گذاشتید از رپیدشر نباشه )
همين امشب كار آپلود بهترين پچي كه مي تونستم براي اين بازي بسازم رو ميذارم توي همين تاپيك قول ميدم از كار با هاش لذت ببري كارش تمومه همين الان ميخوام آپلود كنم تمامي چيزهايي كه ميخوايي براورده ميكنه اين پچنقل قول:
آقا یه سوال
تو BAL اگه درجه سختی بازی رو بالا ببریم امتیاز هایی که به stregnth بعد از پایان هر بازی میده بیشر میشه یا فرقی نمیکنه ؟؟
دوستان چه جوري ميشه تو مستر بازي كن خريد...ما كه هرچه ور رفتيم نشد... ميريم قسمت novogo...)همچيين چيزي) سرچ ميكنم مثلا من مسي ميخوام ميخرمش اون فلش هم مياد روي تيمم اث ميلان قرار داد هم ميبن ولي اصلا نمياد..:41:
نقل قول:
اره من قبلا اماتور بازي ميكردم...پوينت كم ميداد..الان پروفشينال بازي ميكنم..يك ذره اي بيش تره ولي خيلي سخته.. 10دقيقه اي بازي ميكنم..خيلي خوب بازي كنم.. 1گل ميزنم...البته به خود شخص هم ربط كه بازيش در چه سطحيه.. من زياد تو ساكر حرفه اي نيستم 1گل ميزنم.با اث ميلان