سلام
بعد از مدتها کانتر انلاین زدم
جالبه بهترین پنگ را تقریبا بین 30 نفر داشتم
بین 25 تا 35
Printable View
سلام
بعد از مدتها کانتر انلاین زدم
جالبه بهترین پنگ را تقریبا بین 30 نفر داشتم
بین 25 تا 35
حالا که رو کم کنیه منم بگمنقل قول:
اون که چیزی نیس
من یه هارد اکسترنال هیتاچی داشتم توپ مامان
یه ترابایت بود هرچی داشتم توش بود
لامصب سوخت و همه چیم نابود شد
بالاتر از این فک نکنم داشته باشیم
با Ashampoo HDD Control 2
و ریکاور مای فایل
و Data Recovery Wizard Professional
هاردمو اسکن کردم که آشامپو از همه بهتر کار کرد وفایلهای مربوط به چند هفته پیش رو بدون کم و کاست برام اورد
ولی این فایلهایی رو که پاک کردم نیاورد
دیتا ریکاوری هم بعد از اشامپو خوب بود
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
شرمنده ولی قصد من رو کم کنی نبودنقل قول:
من فقط منظورم این بود که خاطره های بد تر از این هم داشتم(خیلی تا دلت بخواد):10::40::11:
ولی فدای سرم ،،امشب دوباره دانلود میکنم
تازه اینو میگم یکم بخندید
یه بار یه فایل word داشتم که 72 صفحه بود که تایپ کرده بودم
بعد از تایپ هم اونو ویرایش نهایی میکردم که آماده بشه
صفحه 70 بودم که برق رفت و همه چی بهم خورد
حالا جالب اینه که word خودش اون فایلهارو سیو میکنه که کاربر زحمتش به هدر نره
ولی از شانس من اون هم سیو نشده بود
آقا فانوس به نصیحتت عمل کردم 2 روز پشت سر هم تو این قرعه کشی شاتل شرکت کردم الان دیدم زده:11:
دست گلت درد نکنه :10:کد:
شما برنده شده اید
شما می توانید جهت تحویل سرویس خود با در دست داشتن کارت شناسایی به دفتر فروش شاتل مراجعه نمائید
فردا برم سرو.یس مکس نت جمع کنم بعد برم شاتل ببینم اگه باقی هزینه سرویس 2 مگ خودم بدم قبول میکنن 2 مگ واسم بکشن, چی میشه!!!!!!!!!!!
با 250 شبی بیشتر از 6 گیگ میشه دانلود کرد :19: جو گیر شدم :31:
بهبه
مبارکه
ادم خوشحال میشه که همه سرعت 250 داشته باشه
البته من خودم هم فردا میرم که اکو 128 یک ماهه رایگانم رو برای این یکی خطمون بگیرم:40:
چجوری میشه پست اضافه خودم رو پاک کنم؟؟؟؟
نقل قول:
شما اطلاعات خودتونو از دست دادين ولي من يه بار باعث شدم هارد سرور يكي از سايتهاي دانشگاه موقع تعويض ويندوز بخاطر وجود منحوس تعدادي تروژان يا ويروس (دقيقا نميدونم) فرمت بشه و كلي اطلاعات با ارزش كه ديگه نميشد گيرشون آورد از دست رفتند، البته همه كاسه كوزه ها سر مسئول سايت شكسته شد بخاطر اينكه از اطلاعات سرور بكاپ نگرفته بود و بيچاره مشمول ضرب المثل آش نخورده و دهن سوخته شد و يه توبيخ كتبي خوشگل رفت تو پرونده ش
اطلاعات خیلیها من دیدم پاک شده
تا چند سال هر چی هارد ساتا خریدم خراب شد و درست کار نکرد
بارها چندین 100 گیگ اطلاعات معمولی از دست دادم
اما یکبار تمام عکسهای خصوصی خودمو از دست دادم که اینش قابل جبران نبود
همش هم به خاطر هارد مضخرف مکستور یا سیگیت که یه زمانی فاجعه در حد تیم ملی بودند
بابا تو دیگه کیمسن!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
صبح میرم نمایندگی بپرسم 2 مگ میدن . برام دعا کنین .:31: ای کاش بدن تا منم بتونم دلی از دانلود در بیارم .
---------- Post added at 04:37 AM ---------- Previous post was at 04:35 AM ----------
البته از یه طرف هم زنگ میزنم ماکس بخش فروش چون تعطیل بود نمی تونستم زنگ بزنم از اونجا هم سرویسو تغییر بدم به discovery عالی میشه . 2 تا مودم میگیرم و بال در میارم . اگه بشه شبی 10 گیگ بزنم چی میشه .
من هم امروز میرم شاتل میگیرم
هر دو تا روی همون مودم قبلی وصل میکنم
در حالیکه سرعت دانلود امشب من بین 240 تا 280 بود
فقط تونستن 2 گیگ دانلود کنم اونم تا ساعت 8
ای دی ام دانلود نکرده بود
:41::41::2:
---------- Post added at 06:55 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------
در حالیکه سرعت دانلود امشب من بین 240 تا 280 بود
فقط تونستن 2 گیگ دانلود کنم اونم تا ساعت 8
ای دی ام دانلود نکرده بود
:41::41::2:
احتمالا شما از لینک های دانلود سرور همارا دانلود میکنید که 114 تا میده،لینک های دیگه که وضعیت اینطوری نیست.نقل قول:
نميدونم چون تو مغازه هست :31: خونه همارا دارم! ولي اسفند كه خونه داشتم شبانه 90-100 ميداد!نقل قول:
اينم تست روزانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما كه همارا داريم شبانه از 50 بالاتر نميره معمولا هم رو 40 هست ... من يه بار كه باهاشون صحبت ميكردم ميگفت كه شبانه رو 384 ميبنديم كه قاعدتا سرعت دانلود ميشه 48 ولي شركتايي مثل صبا و پارس سرعت رو محدود نميكنن و كم و زياد بودن سرعت بستگي به تعداد يوزر داره!
چه خبره همه دارند از هارد و اطلاعات صحبت میکنند
از اینجور اتفاقا واسه همه میفته
مثلا من خودم باعث شدم هارد یکی کلا فرمت بشه اونم نه یه بار بلکه دوبار و بعدش من بدو اون بدو:31::31::27::27:
شاتل هنوز واسه ما جوابی نداده از همارا هم خبری نیست
تست همین الانم! این شعر گفته ها دانلودم روی 200 ـــه :31:
شما هم میخواین از شاتل سرویس بگیرین؟نقل قول:
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
این کدوم شرکته؟نقل قول:
گور بابای ماکس و مخصوصا شاتل . می گه تو شهر ما زیر ساخت دادن اینترنت 2 مگ وجود نداره . آخه عوضی 2 مگ رو ماکس داره میده . زنگ زدم ماکس سرویسو عوض کنم میگه نمی تونیم عوض کنیم باید دورت تموم بشه .
یه نفر پیدا میشه مردونگی کنه discovery رو تمدید کنه ببینیم سرعتش چنده . اگه سرعتش بالای 200 باشه رو خط دومم discovery می گیرم . آخه 3 ماهه 69 تومن . 10 تومن هم واسه رانژه . کفر آدمو در میارن .
با چيز پي انه؟ :31:نقل قول:
سرعت اپلودت فوق العادع زیادهنقل قول:
ولی سرعت دانلودت کمه
بچه ها یه مردونگی کنین . الان اگه تمیدید نمی کنین هم این شماره ماکسه بخش فروش زنگ بزنین سرعت دانلود discovery , vip رو بپرسین . من الان زنگ زدم نمی تونم زنگ بزنم . منتظرم :
04113368500
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
دادا وایرلس هست . ما بمیریم هم این سرعت آپلود رو نمی بینیم .نقل قول:
یه لحظه به ساعت ارسال پستت نگاه کن 6:55 بعد شما چجوری تا 8 دانلود کردین؟!نقل قول:
نه مرکز مارو ساپورت نمیکنه واسه یکی دیگه میخواییم بگیریمنقل قول:
بچه ها یه تلفن زدن اینقدر طول میکشه ؟ الان 3 نفر آنلاینن . لطفا بپرسین .ممنون
داداش من زنگ زدم میگه مشغول میباشد!نقل قول:
ممنونم ولی وقتی میگه مشغوله بعدش میگه یا یه دکمه رو بزنین در اولین فرصت با شما تماس گرفته بشه و یا همین الان باز هم بفرسته رو خط . داداش میشه بازم زنگ بزنی . منم ببینم با اکانت پسر خالم میتونم وصل شم .نقل قول:
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
نتونستم با اکانت پسر خالم وصل شم . ارور 910 داد . فکر کنم مک آی پی رو هم موقع وصل چک می کنن .
خوب شاتل رو نوشته که برنده شده اید
دفتر فروشش این آدرسه؟
خيابان امام خمينی – ايستگاه تپلی باغ – روبروی کوچه شهيد غلامی – پلاک 769
????????????????????
نقل قول:
این کدوم شرکته؟
نه وایرلس شرکت ارتباط داده های مهاباد هست! تو تبریز نیست! :31:نقل قول:
این عکس رو از آپلود داشته باش! 176 کیلوبایت! :27:نقل قول:
سرعت اپلودت فوق العادع زیاده
ولی سرعت دانلودت کمه
سرعت دانلودمو سپید تست کم میزنه آخرش! یعنی توی اواسط تست تا 250 میره ولی میرسه به آخرش تا 150 کم میکنه!
آپلودمو اونجا 107 زده من دارم با 176 کیلو آپلود میکنم! خودت حساب کن دانلود رو 150 زده با چند دانلود میکنم! :21: تا 250 میره سرعتم!
.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من هم دیروز و هم امروز باهاشون حرف زدم.
گفتن سرعت 128 رو تا 60 کیلو بستیم
256 رو تا 60 کیلو بازم
512 رو تا 100 کیلو
1 مگ رو تا 200 کیلو اگر در بهترین شرایط باشه!!!!!!!
برای سرویس دیسکاوری هم نپرسیدم راستش چون توی غربی نمیدن این سرویس رو ولی قطعا تا 200 خواهد رفت مطمئن باش.
یعنی ماهی 23 تومن 200 کیلو . اگه 1 مگ رو 200 ببندن دیسکاوری رو حداقل باید یه 250 ببندن . بابا ترو خدا یکی زنگ بزنه vip , discovery رو بپرسه . بخش فروش تا ساعت 3 هستن . من الان منتظرم . احتمالا ظهر برم نمایندگی ولی مثلما اونا سرعتو نمی دونن .
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
داداش اکو 128 رو برا جایطه میدن که سرعتش از 65 بالاتر نمیره . بگو هزینه ی رانژه نمیدم در عوض 2 مگ ببند . سه ماهه 54 تومن .نقل قول:
welcome to page 700
صفحه ی 700 رو تبریک میگم .
میدونمنقل قول:
واسه خودم نمیگیرم
واسه اونی هم که میگیرم زیاد اهل اینترنت نیست و میخواد با حداقل هزینه بگیره همین سرعت واسش کافیه
رو کم کنی چی باو ، هرکس بیشتر دیتا از داست داده باشه بی دقت تره :31: . مال من از همتون کمتر بوده . 10 ساله یه مکستور 160 دارم هیچی از دست ندادم :21:نقل قول:
منم یه مکستور 160 دارم هیچ مشکلی باهاش نداشتم ولی اغلب موقع تعویض ویندوز یادم میره که در بعضی جا ها فایل های مهمی دارم و میپرن .:31:نقل قول:
سلام
رسا هر روز بدتر میشه
دیشب بین 20 تا 40 بود
بالاتر از 40 ندیدم دانلود کنه
دوسم امروز میخواست اشتراک بگیره
منم گفتم برو شاتل بگیر
همین میشه
اوایل میخواستم بگم رسا نت بگیره
حالا که اینطوری شده به کسی توصیه نمیکنم
نقل قول:
همه اين مشكلات بخاطر اينه كه رسانت از ماكس نت پهنا ميگيره، خود ماكس نت در حال نابوديه ببين رسا چه وضعي داره :41:
رسانت = ماکس نت . به نظرم اگه طرف پول براش اهمیتی نداره بگو ماکس سرویس vip بگیر و گرنه بگو شاتل بگیره . البته شاتل 2 مگ از هر لحاظی به صرفه تره . هم زمان دانلود رایگانش 1 ساعت بیشتره و مهم ترین مورد از نظر قیمت ولی احتمالا سرعت ویپ ماکس از 2 مگ شاتل بیشتره .:11:نقل قول:
داداش بازم تکرار میکنم پهنای ماکس به هیچ وجه تغییر نکرده فقط سیاست ماکس تغییر کرده . قبلا سرعت سرویس 128 با 256 با 512 با 1 مگ برابر بود 2 مگ هم قیمتش جوری بود که هیچ کس نمی تونست بخره . اکنون سیاست ماکس اینجوری شده که سرویس 128 رو بگذارن رو 40 تا حداکثر 50 ولی دقت کنین الان سرعت 512 ، 100 و سرعت 1 مگ 200 است . دیسکاوری و ویپ رو نمی دونم . 5 0درصد احتمال داره دیسکاوری رو تا هفته ی دیگه برا خط دیگ بگیرم اونوقت سرعت رو نشون میدم . :21:نقل قول:
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
این پارس آنلاین که هی میگین سرعتش خیلی زیاده رفته بودم تاپیکش اینو دیدم :
نقل قول:
با این روندی که من میبینم. خیلی هم امیدوار نباش. تا آخر خرداد که اینترنت شما رو نصب کنند احتمالا از اینترنت پارس آنلاین چیزی نمونده.
چون همه دارند به شدت به سمت پارس آنلاین میان. و در نتیجه سرعت پارس هم روز به روز داره کمتر میشه. من این موضوع رو هر شب که میزارم دانلود شبانه حس می کنم. این اواخر سرعت روزانه هم داره افت میکنه. افت سرعت کاملا محسوس هست.
فقط همین رو بگم که من قبل از عید تا ساعت 6 دانلود میزاشتم 3.5 گیگ میگرفت. اما الان تا 7 دانلود میزارم اما 2 گیگ بیشتر نمیشه. هر شب هم کم تر از شب قبل میشه.
دیشب از ساعت 1 تا 3 فقط 400 مگ دانلود داشتم. اما قبل از عید فقط ساعت 1 تا 2، 400 مگ دانلودم بود!!
7000 post:46: