سلامنقل قول:
همون موقع که صدا میده , سریع کلاچ بگیرین و خلاص کنین
آیا صدا یکدفعه قطع میشه ؟
Printable View
سلامنقل قول:
همون موقع که صدا میده , سریع کلاچ بگیرین و خلاص کنین
آیا صدا یکدفعه قطع میشه ؟
سلامنقل قول:
پدال گاز برقی هست یا سیمی ؟
احتمالاً پدال یا سیمش و سنسورش و یا استپر مشکل داره
===========================================
نتاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنم خبرشو میدم خدمتتوننقل قول:
سلام .من ميخوام يه سوال بپرسم.نميدونم درست اقدام كردم يا نه.به هر حال اگه درست نيست ببخشيد.علامت نشانگر نقص فني در خودرو گراند ويتارا (سوزوكي)
كه ظاهرا مربوط به سيستم آلايندگي خودرو هستش چه اشكالي رو نشون ميده و بايد چطوري رفعش كرد.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام .من ميخوام يه سوال بپرسم.نميدونم درست اقدام كردم يا نه.به هر حال اگه درست نيست ببخشيد.علامت نشانگر نقص فني در خودرو گراند ويتارا (سوزوكي)
كه ظاهرا مربوط به سيستم آلايندگي خودرو هستش چه اشكالي رو نشون ميده و بايد چطوري رفعش كرد.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام، باید برید دیاگ بزنید، روشن شدن این چراغ دلایل زیادی داره که فقط تو دیاگ مشخص میشهنقل قول:
دوستان عزیز سلام دیروز چادر ماشین وتو حیاط برداشتم ماشینو روشن کردم رفتم تو خونه کلید وبردارم و اومدم دیدم گلاب به روتون یه جانور از خدا بیخبر مثل کلاغ یا غمری یه ان بزرگی کرده تو شیشه جلو ماشینم از همون توحیاط بعد اومدم با لونگ پاکش کردم نرفت تاید وشیلنگ گرفتم نرفت سرکه و وایتکس ریختم نرفت نفت ریختم نرفت اب غوره ریختم نرفت اصلا نمیدونم ان کرده این جانور یا اسید یه بدبختی شده من با چی اینو پاکش کنم ماده مخصوصی داره بزنم پاک بشه؟:n02::n13::n14:
امروز که خشک شده باز هم با اسپری شیشه شوی امتحان کنید وایتکس برای شیشه خیلی ضرر داره استفاده نکنیدنقل قول:
منظور از اسپری شیشه شور چیه؟نه والا بازم پاک کردم نرفتنقل قول:
- - - Updated - - -
منظور از اسپری شیشه شور چیه؟نه والا بازم پاک کردم نرفتنقل قول:
گاهی اوقات که ماشین ها رو میبرن نقاشی روی شبشه ها گرده رنگ میشینهنقل قول:
که با کاردک کوچک راحت از روی شیشه پاک میشه.
این یه مثال بود.
شما هم یه امتحان بکنید برای این مشکلتون ببینید کارساز هست یا خیر
- - - Updated - - -
گاهی اوقات که ماشین ها رو میبرن نقاشی روی شبشه ها گرده رنگ میشینهنقل قول:
که با کاردک کوچک راحت از روی شیشه پاک میشه.
این یه مثال بود.
شما هم یه امتحان بکنید برای این مشکلتون ببینید کارساز هست یا خیر
بله عزیزمنقل قول:
خداروشکر دیگه مشکلی برام پیش نیومد
نقل قول:من سوالم رو خوب نپرسیدم ولی جواب شما باعث شد یه سوال دیگه هم یادم بیاد:n02:نقل قول:
سوال اولم که همون سوال قبلی هست با این توضیح که منظور من از سرازیرهای طولانی، اونی نیبست که ماشین خیلی سرعت بگیره که در نهایت مجبور به ترمز شدیدم بشم. منظور سرازیرهایی با شیب ملایم ولی طولانی هست مثل شمال به جنوب اتوبان امام علی که اگه خلوت باشه میشه با خلاص کردن کلی از مسیر رو بدن فشار دادن پدال گاز طی کرد.حالا نمیدونم این کار در مصرف سوخت تاثیر داره یا نه و یا اینکه خطری داشته باشه
سوال دوم اینه که در سرازیرهای طولانی با شیب تند معمولا باید با دنده سنگین حرکت کرد تا به ترمزها فشار نیاد تا در هنگام لزوم ترمزها عمل کنن.اینجور مواقع عملا دور موتور بالا میره. سوالم اینه که این بالا رفتن دور موتر تا چقدر مجازه؟(ماشین پراید) و بهترین نوع رانندگی که نه به ماشین فشار بیاد و نه خطری ایجاد بشه چیه؟
ممنون
دوست عزیز نمیدونم تو همین تاپیک بود یا یه جای دیگه یه نفر گفته بودن توی سرازیری حرکت به دنده خلاص مصرف سوخت رو 5 درصد بیشتر میکنه چون باید بنزین بسوزه تا موتور روشن باشه ولی اگر تو دنده باشه موتور نیرو رو از گیببکس میگیره، جدا از اینکه کنترل رو ماشین به شدت پایین میاد وقتی ماشنی دنده خلاصه. درسته دور موتور بالا میره ولی حتی با دنده 5 هم ( که خیلی دنده ی سبکی هست و توی سرازیزی شبیه خلاص هست) دور موتور از 3 هزار رد نمیشه ... حتی اگرم بشه شما تا اون خط قرمز روی درجه گاز هم بدید مشکلی به جز مصرف سوخت بالاتر و در بعضی مواقع دمای بالاتر پیش نمیاد ولی اگر بیشتر گاز بدید یا با معکوس کشیدن اشتباه دور موتور از اون قسمت قرمز رد بشه آسیب جدی وارد میشه به ماشین ( بعضی ماشینا اتوماتیک جریان سوخت رو قطع میکنن قبل از رسیدن به اونجا، یعنی هرچقدر هم که گاز بدید بازم پشت خط قرمز یه لحظه میمونه و میاد عقب و دوباره میره و همین روند ... دقت گنید گفتم با گاز دادن مصرف میره بالا نه فقط توی سرازیری با دنده. توی پراید فکر میکنم 5500 باشه خط قرمز.نقل قول:
بهترین روش توی سرازیری اینه که روی دنده مناسب با توجه به سرعت بزارید تا ماشین خودش با مصرف سوخت نزدیک به صفر راه بره و الکی هم دور نگیره ... ولی دنده خلاص نه. توجه داشته باشید که ماشین سالم تا وقتی که در حال حرکت هست و جریان هوا به موتور میرسه دماش بالا نمیره حتی اگر هر دنده رو تا 5000 تا گاز بدید... توی ترافیک هست که به خاطر کمبود جریان هوا دمای موتور ممکنه از 90 هم رد بشه ولی به محض اینکه سرعت میگیرید موتور خنک میشه... پس مشکلی نیست
در صورتی که شیب ملایمه تا دنده 5 هم بزنید ماشین نه آنچنان سرعت میگیره نه دور میره بالا ولی توی شیب زیاد حد اکثر دنده ی 4 استفاده کنید.... من توی شهر حداکثر تا 3 میرم و در مثلا شهرستان ها با شیب بسیار زیاد که انگار تپه هست دنده 2 هم که بزنم نیاز به ترمز دارم
سلام
من خیلی دوست دارم بدانم چطور است که وقتی ماشین در حالت درجا هست و کار میکنه امپر روی 4 هست و وقتی فن خاموش بشه راحت میاد روی 3
اما در حرکت به هیچ عنوان نمیاد روی 3 و همیشه روی 4 هست
میگم شاید فیلر ها سفت هستند ، میشه؟
پراید 111 مدل 91
- - - Updated - - -
سلام
من خیلی دوست دارم بدانم چطور است که وقتی ماشین در حالت درجا هست و کار میکنه امپر روی 4 هست و وقتی فن خاموش بشه راحت میاد روی 3
اما در حرکت به هیچ عنوان نمیاد روی 3 و همیشه روی 4 هست
میگم شاید فیلر ها سفت هستند ، میشه؟
پراید 111 مدل 91
سلام دوستان من ماشینمو بردم تعمریگاه (پراید 83 کاربرات) برای تعویض تسمه تایمینگ (80.000) ماشین کارکرده بود به تعمیرکار گفتم اگه شستشوی کاربرات نیازه انجام بده که گفت نیست اول سوالم این بود چقد کارکرد باید تمیز شه؟ همینطور شمع ها
+ گفتم فیلر گیری ، ایشون دلکو (اگه اشتباه نکنم) رو یکم چرخوند از اون روز ی ذره گاز بدم ماشین خرخر میکنه انگار دنده مردم میدم ، بهش گفتم گفت مشکلی نیست چند وقتی بنزین سوپر زدم از زمانی بنزین سوپر قیمتش رفت بالا و روی کارت نمیدن مجبور شدم معمولی بزنم ، خودش میگفت موتور ضعیفه این همه سال کارکرده البته درسته مدل پایینه ولی چند سال گوشه خونه بوده تازه الان رسیده به 92.000 میگفت خوب اببندی نشده و دلکو رو دیگه تنظیم نکرد گفت ما باید به ساز موتور برقصیم و نه مشتری
میخواستم بپرسم حرف ایشون درست بوده و مشکلی نیست؟ البته خودم شک میدونم اینطور باشه دنده 4 رو عمرا نمیتونم بزنم مگه اینکه با دنده سه بالای 80 برم بعد بزنم 4 وگرنه ذره ای بخوام گار بدم صدا میده
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
بطور کلی در پرایدها مشکل قدرت کم موتور با نسبت دنده وجود دارد و به همین دلیل در بهترین شرایط نیز همیشه مقدار کمی صدای سوپاپ زدن میاد ( همان خرخر که گفتید) بخصوص موقع استفاده از کولر که توان بیشتری از موتور گرفته میشه، اما با کمی مهارت و دقت در مقدار گاز دادن و نحوه تعویض دنده این مشکل به حداقل میرسه.نقل قول:
در مورد تنظیم دلکو و سوپاپ باید با دقت انجام بشه و اینکه با کمی چرخاندن تنظیم انجام بدن درست نیست، همینطور تنظیم سوپاپ که باید در حالت موتور گرم صورت بگیره و بعد از اون تنظیم مجدد دلکو هم انجام بشه.
خیلی از مکانیها بصورت تجربی و نه علمی این کار را انجام میدن که بگیر نگیر داره و شاید بهتر باشه اول دنبال مکانیکی بگردید که بر اساس منطق علمی کار انجام بده( که خودم هنوز بصورت 100% ندیدم!) و بعد ماشین دستش بسپارید.
با چیزی که در مورد دنده 4 گفتید حدس من این هست که مکانیک دقت لازم در تنظیم دلکو را انجام نداده و حتی مقداری هم شک در نحوه تعویض تسمه تایم و تنظیم تایمنگ مجدد دارم که ممکنه یکی دو دنده جلوتر یا عقبتر بسته شده باشه.( منظور دنده های سر میل لنگ و میل سوپاپ هماهنگ نباشن)
در مورد کاربراتور هم اگر نیاز به سرویس داشت باید انجام بشه و بیشترین مشکل در مورد دریچه دوم کاربراتور که در سرعتهای بالا و شتاب سریع باز میشه ، رخ میده که اگر ماشین اکثرا با شتاب کم و سرعت پایین حرکت بکنه، به علت کار نکردن اون دریچه، رسوب میگیره و کم کم کاربراتور و در نهایت موتور قدرت شتابگیری نداره.
خلاصه کلام اینکه من فکر میکنم بهتره با یک مکانیک باوجدان و متبحر دیگه مشورت کنید.
- - - Updated - - -
بطور کلی در پرایدها مشکل قدرت کم موتور با نسبت دنده وجود دارد و به همین دلیل در بهترین شرایط نیز همیشه مقدار کمی صدای سوپاپ زدن میاد ( همان خرخر که گفتید) بخصوص موقع استفاده از کولر که توان بیشتری از موتور گرفته میشه، اما با کمی مهارت و دقت در مقدار گاز دادن و نحوه تعویض دنده این مشکل به حداقل میرسه.نقل قول:
در مورد تنظیم دلکو و سوپاپ باید با دقت انجام بشه و اینکه با کمی چرخاندن تنظیم انجام بدن درست نیست، همینطور تنظیم سوپاپ که باید در حالت موتور گرم صورت بگیره و بعد از اون تنظیم مجدد دلکو هم انجام بشه.
خیلی از مکانیها بصورت تجربی و نه علمی این کار را انجام میدن که بگیر نگیر داره و شاید بهتر باشه اول دنبال مکانیکی بگردید که بر اساس منطق علمی کار انجام بده( که خودم هنوز بصورت 100% ندیدم!) و بعد ماشین دستش بسپارید.
با چیزی که در مورد دنده 4 گفتید حدس من این هست که مکانیک دقت لازم در تنظیم دلکو را انجام نداده و حتی مقداری هم شک در نحوه تعویض تسمه تایم و تنظیم تایمنگ مجدد دارم که ممکنه یکی دو دنده جلوتر یا عقبتر بسته شده باشه.( منظور دنده های سر میل لنگ و میل سوپاپ هماهنگ نباشن)
در مورد کاربراتور هم اگر نیاز به سرویس داشت باید انجام بشه و بیشترین مشکل در مورد دریچه دوم کاربراتور که در سرعتهای بالا و شتاب سریع باز میشه ، رخ میده که اگر ماشین اکثرا با شتاب کم و سرعت پایین حرکت بکنه، به علت کار نکردن اون دریچه، رسوب میگیره و کم کم کاربراتور و در نهایت موتور قدرت شتابگیری نداره.
خلاصه کلام اینکه من فکر میکنم بهتره با یک مکانیک باوجدان و متبحر دیگه مشورت کنید.
با سلام دوستان من یه اس ال ایکس خریدم 5 هزار تا کار کرده فوقولعاده ازش راضیم فقط کلاجش سفته راه حلش چیه لطفا کمک کنید ممنون
سلامنقل قول:
اول اینکه پرایده و باید درحد خودش ازش توقع داشته باشی فکر کنم به احتمال99% که ماشین شما GTX c.l.c هست و عمده ضعفش همین کاربراتور مدار بسته c.l.c هست که نسبت به GTX کاربراتوری و انژکتوری ها حدود 10-15 اسب ضعیفتره،وگرنه از لحاظ قطعات بجز کولر کیفیتش نسبت به صفرها سرتره
در مورد دلکو،مکانیک واقعا گند زده!!!نمیشه که همین طور دیمی تکونش داد،تجربی هم بخای دلکو را بچرخنی که خودم چند بار کردم بازم باید بری باهاش تست کنی وروی بهینه ترین حالت تست کنی،طرف آوانس و ریتارد و..هم حالیش نبوده!ایم کار طرف حتی شاید باعث بشه زمستون ماشنیت بد روشن بشه!!اگر شتاب خوبه که هیچ ولی اگر موتور لرزش و صدای بنظرم خودت کمی دلکو بصورت میلیمیتری را خلاف جهت یا درجهت ساعت بگردون ببین لرزش موتور چطوریه،موتور باید صاف صاف کار کنه،بعد هر بار تست هم یک دوری با ماشین باز ببین نفس و شتاب و صدای موتور چطوریه،این بهترین روشیه که خودم هم تست کردم!!یادم نمیاد ساعتگرد میچرخوندی آوانس میشد یا پاد!!!ولی دلیل صدای سوپاپت همین گندکاری مکانیکه واین راه حل تجربی
اگه هم راه حل علمی میخای که خیلی کم پیدا میشه،بره دنبال تنظیم موتوری که چراغ دلکو داشته باشه و با اون برات تنظیم کنه،به علاوه اگه از این دستگاه های مراکز معاینه فنی که آلاینده ها مثل کربن مونواکسید و..هم تست میکنه داشته باشه خیلی خوبه چون باهاش میتونی نسبت سوخت و هوا کاربرات هم تنظیم کنی
سلام
ممنون دوست عزیز کلا شتاب پایین هست نسبت به بقیه پراید ها و کاملا محسوسه ، دریچه ی دوم رو میتونم بدم تعمیرکار بگم رسوب گیری کنه؟نقل قول:
بطور کلی در پرایدها مشکل قدرت کم موتور با نسبت دنده وجود دارد و به همین دلیل در بهترین شرایط نیز همیشه مقدار کمی صدای سوپاپ زدن میاد ( همان خرخر که گفتید) بخصوص موقع استفاده از کولر که توان بیشتری از موتور گرفته میشه، اما با کمی مهارت و دقت در مقدار گاز دادن و نحوه تعویض دنده این مشکل به حداقل میرسه.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
در حد پراید ازش توقع دارم اما چون از زمانی که دست تعمیرکار دادم اینطور شد اینجا ذکر کردم قبلش مشکلی نداشت البته شتابش اینطوری به نظرم ی ذره بیشتره
بله حدستون درسته clc هستش
چطوری میتونم میتونم دلکو رو بچرخونم اول یک پیچ داشت که باید باز میشد درسته؟ بعد بچرخونم و هر کجا که صاف کار کرد محکم کنم؟ روی دور موتور هم تاثیر میزاره ؟
با سپاس
مشکل ستاب برای همون تنظیم دلکو هست که فکر کنم طرف ریتارد کرده
سلام مجددنقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز
راستی یکی از دوستام میگفت صدای فیلر هاست و با فیلر گیری خوب میشه ، میخواستم بپرسم ربطی داره؟ اصلا از کجا بدونم فیلر تنظیمه؟
با سپاس
والا بنظرمن اگر قبلش مشکلی نداشتی ربطی به فیلر گیری نداره،اگه قبلش صدای ماشین درشت و خشن بوده و یا زود گرم میکرده،میشه به فیلر ربطش داد ولی این حالت بعد حرکت دادن دلکو همونطور که اونجا بهت آدرس دادم مشکل خودم هم بوده که تازه باعث میشد ماشین بد روشن بشه و شتابش هم کم بود که با تکون دادنش خیلی بهتر شد
سلام مجددنقل قول:
ممنون دوست عزیز
دوست بنده اینطور میگفت که زمانی که فیلر زیاد بسته شه گرم میشه و شتاب بیشتره اما زمانی که سفت نباشه اینطوری صدا میده
ممنون از شما در اسرع وقت لینکی که شما دادید رو میخونم و انجام میدم
با سپاس
سلام.من تازه وارد هستم توی این انجمن و نمیدونم جای درستی پست میزنم یا خیر؟!
سوناتا 2012 دارم که به دلیل ارتفا بسیار پایین ماشین گاها بر روی دست انداز های توی خیابون زیر ماشین ضربه میخوره
آیا میشه کمک رو بالا آورد؟
تنظیم ارتفا دستی داره یا باید کمک رو کلا عوض کرد؟
لطفا راهنمایی کامل بفرمایید
بروزباشید
سلام.من تازه وارد هستم توی این انجمن و نمیدونم جای درستی پست میزنم یا خیر؟!
سوناتا 2012 دارم که به دلیل ارتفا بسیار پایین ماشین گاها بر روی دست انداز های توی خیابون زیر ماشین ضربه میخوره
آیا میشه کمک رو بالا آورد؟
تنظیم ارتفا دستی داره یا باید کمک رو کلا عوض کرد؟
لطفا راهنمایی کامل بفرمایید
بروزباشید
با سلام. مشکلات پراید مدل 86 ساژم من.
به علت شتاب کم خودرو .صفحه کلاچ ماشینو عوض کردم. و همزمان دسته موتورهارا نیز عوض نمودم و شیلنگ کنیستر که مدت ها قطع بود وصل کردم. و یک سویچ مخفی هم نصب کردم. و اما مشکل بوجود امده:
ماشین در دور ارام میلرزه و فرمون تار میشه کلا.ولی تا یه ذره گاز میدم عیب برطرف میشه. و فقط مشکل تو دور موتور 830 هست. دیاگ هم همه چیو درست نشون میده. مشکل چیه دوستان
- - - Updated - - -
با سلام. مشکلات پراید مدل 86 ساژم من.
به علت شتاب کم خودرو .صفحه کلاچ ماشینو عوض کردم. و همزمان دسته موتورهارا نیز عوض نمودم و شیلنگ کنیستر که مدت ها قطع بود وصل کردم. و یک سویچ مخفی هم نصب کردم. و اما مشکل بوجود امده:
ماشین در دور ارام میلرزه و فرمون تار میشه کلا.ولی تا یه ذره گاز میدم عیب برطرف میشه. و فقط مشکل تو دور موتور 830 هست. دیاگ هم همه چیو درست نشون میده. مشکل چیه دوستان
سلام
دوستان اگر به خاطر داشته باشید من مشکلم بالا رفتن دمای آب بود در حال حرکت و درجا مشکل نداشتم.
امروز دیاگ زدیم و در حالت درجا ، گاز زیاد دادیم. دما بالا رفت و رفت سمت 94-95 و تا جایی که فن دوم در مدار امد..
و مشکل از امپر آب نیست..و واقعا دمای آب بالا میره..
خلاصه فیلر ها رو نگاه کردیم و خوب بودند.از سمت اگزوز خبری نیست اما درب رادیاتور باز کنیم، مقداری کف مانند رو میاره بالا..
کارکد 69 هزار تا و مدل 91 . پراید 111
طرف میگفت واشر ضعیف کرده و تعمیر موتور نیاز هست. نظر دوستان چیه؟!
- - - Updated - - -
سلام
دوستان اگر به خاطر داشته باشید من مشکلم بالا رفتن دمای آب بود در حال حرکت و درجا مشکل نداشتم.
امروز دیاگ زدیم و در حالت درجا ، گاز زیاد دادیم. دما بالا رفت و رفت سمت 94-95 و تا جایی که فن دوم در مدار امد..
و مشکل از امپر آب نیست..و واقعا دمای آب بالا میره..
خلاصه فیلر ها رو نگاه کردیم و خوب بودند.از سمت اگزوز خبری نیست اما درب رادیاتور باز کنیم، مقداری کف مانند رو میاره بالا..
کارکد 69 هزار تا و مدل 91 . پراید 111
طرف میگفت واشر ضعیف کرده و تعمیر موتور نیاز هست. نظر دوستان چیه؟!
یر هیچ یک از علائم ی که ماشین مشکل داشته باشه نداره.برای همین هم 1 ماه هست، همش شک به سمت خرابی فشنگی و این چیزها داشتیم،نقل قول:
2 تا چیز فعلا مشخص شده.
1- مقداری کف میاد. (این ممکنه به خاطر وجود ضد یخ باشد؟!)
2- با گاز دادن دما میره بالا . دیاگ زدیم، گاز دادیم ف فن کند روشن شد و جوابگو نبود و دما همین طور رفت سمت 95 و فند تند وارد شد.
روغن کم نمیکند. خبری از چربی آب نیست. مشکل شتاب یا کارکرد بد هم نداره.
کارهای زیر هم به علت نشتی یا خرابی در ماه های پیش انجام شده:
تعویض رادیاتور و واتر پمپ
تعویض ترموستات با 76
تعویض فشنگی
طرف میگفت اولش هست ... طرف گفت باید سرسیلندر باز بشه بره تراشکار ، زیر فشار بزاره و مشکل ش رو پیدا کنه
اگر تونست رفع کنه که هیچ و گرنه یک سر سیلندر میخواد..
بعد هم 2 نفر بودند.یکی میگفت زود تر برسی ، خرج کمتر
اون یکی میگفت ، من باشم می رونم. چون بلاخره همینی که هست. تا درستش کنی. و فرقی تو خرج نداره!
- - - Updated - - -
یر هیچ یک از علائم ی که ماشین مشکل داشته باشه نداره.برای همین هم 1 ماه هست، همش شک به سمت خرابی فشنگی و این چیزها داشتیم،نقل قول:
2 تا چیز فعلا مشخص شده.
1- مقداری کف میاد. (این ممکنه به خاطر وجود ضد یخ باشد؟!)
2- با گاز دادن دما میره بالا . دیاگ زدیم، گاز دادیم ف فن کند روشن شد و جوابگو نبود و دما همین طور رفت سمت 95 و فند تند وارد شد.
روغن کم نمیکند. خبری از چربی آب نیست. مشکل شتاب یا کارکرد بد هم نداره.
کارهای زیر هم به علت نشتی یا خرابی در ماه های پیش انجام شده:
تعویض رادیاتور و واتر پمپ
تعویض ترموستات با 76
تعویض فشنگی
طرف میگفت اولش هست ... طرف گفت باید سرسیلندر باز بشه بره تراشکار ، زیر فشار بزاره و مشکل ش رو پیدا کنه
اگر تونست رفع کنه که هیچ و گرنه یک سر سیلندر میخواد..
بعد هم 2 نفر بودند.یکی میگفت زود تر برسی ، خرج کمتر
اون یکی میگفت ، من باشم می رونم. چون بلاخره همینی که هست. تا درستش کنی. و فرقی تو خرج نداره!
میگم بهتر نیست سمت تراشکار و رفع عیب سرسیلندر نریم؟ و کلا یک سرسیلندر نو بخریم؟
چون این سرسیلندر بلاخره 3 سال کارکرده، الان هم بخود 50-60 تومن حتما بگیره تا مشکلش رو رفع کنه. چند وقت بعد باز حتما سرسیلندر این دفعه تاب برمیداره!!
2 تا سوال دارم
1. روغن موتور چند کیلومتر باید عوض کرد ؟؟ من شب عید عوض کردم الان 11 هزار تا رفتم ماشینم پرشیا 2 گانه مدل 90
2. چند وقته که داخل ماشین بوی بنزین میاد دلیلش چیه؟؟ چه چیزایی باید تست کنم که متوجه بشم بوی بنزین از کجاست؟؟
- - - Updated - - -
2 تا سوال دارم
1. روغن موتور چند کیلومتر باید عوض کرد ؟؟ من شب عید عوض کردم الان 11 هزار تا رفتم ماشینم پرشیا 2 گانه مدل 90
2. چند وقته که داخل ماشین بوی بنزین میاد دلیلش چیه؟؟ چه چیزایی باید تست کنم که متوجه بشم بوی بنزین از کجاست؟؟
درود.بستگی به روغن موتور داره.ولی شما معمولا هر 10 هزارتا روغن رو عوض کن و به طبع ر چه زودتر عوض کنی خوب بهتره ولی 10 هزارتا خوبه.من کاسترول GTX استفاده میکنم برای پرشیای خودم و هر 10 هزارتا عوض میکنم.نقل قول:
برای بوی بنزین هم بهتره که به تعمیرگاه های مجاز مراجعه کنی تا خیالت راحت تر باشه
سلام ی سوال فوری دارم برای امشب
دوستان این 206 v8 ما شیلنگ هیدرولیکش مشکل پیدا کرده روغن میریزه تقریبا شدید
رفتم جلو بندی ساز اینو گفت
اجرت 60 - پرس شیلنگ با هزینه پیکش جمعا 45 تومن حدودا = 105 110 اینا
یا
اجرت 60 و خرید اون شیلنگ ک میگه اصلش بالایه 100 تومنه و تعویضش
بنظرتون پرس جواب میده یا کلا تعویضش کنم؟ اگ نظرتون رو تعویضه دنبال مشخصات خاصی باشم؟
ممنون
راه بهتر این هست که شیلنگ فشار قوی صنعتی بگیری و خودت بدی برات پرس بزنند و فقط اجرت بدی برات تعویض کنندنقل قول:
آدرس جایی را هم که پرس می کنند می تونی از فروشنده این شیلنگ ها بپرسی
اینطوری ماشین هم کمتر می خوابه
در مسیر سربالایی وقتی ترافیک سنگین هست یعنی ماشین ها یه زره میرن جلو دوباره وای میستن مسیر هم سربالایی هست
بهترین حالت رانندگی چطوری هست؟؟ به ماشین فشار نیاد
منظورم حالت دنده و کلاج و دستی هست...مخصوصا کلاج
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
والا پراید هرچی هم بد باشه توی این کیلومتر مشکل موتوری براش عجیبه،پراید با اون همه بدی،روی گاز طول عمر بهتری از پژو داره،بنزین که بماند،واشر زدن بیشتر توی 405 اپیدمی هست بنظرمن زیاد به حرف مکانیکا اعتماد نکن،خصوصا شما که به ماشین فشار نیاوردینقل قول:
مطمئن نیستم ولی ببین از طریق کمپرس گرفتن میشه فهمید واشر مشکل داره؟اگه میشه اندازه بگیر و با ماشین سالم مقایسه کن...الکی خرج ماشین نکن...
برای سربالایی که اولش باید نیم کلاچ بری ولی بنظرم جوری حرکتت را تنظیم کن که کمتر نیاز به کلاچ و ترمز و نیم کلاچ گرفتن داشته باشی،و با سرعت5 کیلومتر بری و وقتی خواستی وایستی،کلاچ و ترمز گرفتی خلاص کنی و یکسره پات روی کلاچ نباشه اگه توقف بیشتر از10 ثانیه بود،دستی هم بکش ودیگه پات را از ترمز بردارنقل قول:
سلام و ممنون از پاسخ شمانقل قول:
ببخشید منظور از کمپرس گرفتن چیه؟
والا کاری که کرد اومد درب قالپاق موتور رو برداشت و یک اچار نمیدانم 65 و 70 انداخت روش که سفت کگنه. بعد گفت این سفت سفت هست! و کیپ
فیلر ها هم دست زد، گفت اینم خلاصی خوبی داره و مشکل نداره
بعد سر شمع ها رو باز کرد. گفت یک مقدار شسته شده..
فعلا جز بالا رفتن دما در حرکت علائم دیگری نداره
سلام
راستش رو بخواهید نمیتونم مطمئن حرف بزنم.
وقتی واتر پمپ نشتی میداد. امپر اب قاطی کرده بود قبلش و همیشه روی 3 قرار میگرفت..(چند روز قبلش)
با واتر پمپ من ترموستات هم عوض کردم.
از 2 روز بعد دیگر فن ماشین خاموش نمیشد!!! و اگر روشن میشد به این راحتی ها خاموش نمیشد
خلاصه رفتیم ، ترموستات مجدد عوض کردیم و درست شد و فن خاموش شد.
قبل از ترموستات ، به خاطر شک به فشنگی ها، فشنگی آب و فشنگی فن رو هم عوض کردیم.
و این داستان بالا بودن دمای آب در حرکت شروع شد...
و ما همش فکزر میکردیم که فشنگی آب خطا دارد..که با دیاگ زدن مشخص شد با گاز دادن دمای آب بالا میره..
- - - Updated - - -
سلام
راستش رو بخواهید نمیتونم مطمئن حرف بزنم.
وقتی واتر پمپ نشتی میداد. امپر اب قاطی کرده بود قبلش و همیشه روی 3 قرار میگرفت..(چند روز قبلش)
با واتر پمپ من ترموستات هم عوض کردم.
از 2 روز بعد دیگر فن ماشین خاموش نمیشد!!! و اگر روشن میشد به این راحتی ها خاموش نمیشد
خلاصه رفتیم ، ترموستات مجدد عوض کردیم و درست شد و فن خاموش شد.
قبل از ترموستات ، به خاطر شک به فشنگی ها، فشنگی آب و فشنگی فن رو هم عوض کردیم.
و این داستان بالا بودن دمای آب در حرکت شروع شد...
و ما همش فکزر میکردیم که فشنگی آب خطا دارد..که با دیاگ زدن مشخص شد با گاز دادن دمای آب بالا میره..
سلام رفیق
این مطلب را داشته باش،والا توی شیراز نمیدونم کجا هست،بگردی پیدا میکنی
از بچه های TTبپرسی بهتر راهنمایی ات میکنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گل کردن در رادیات ماله چیه؟ از ضد یخ نیست؟
و اینکه اگه آمپر از وسط رد بشه ولی با فن دوباره برگرده به وسط ماشین مشکل داره؟
با تشکر
سلام
به نظرم مشکل برقی نداره
چون با افزایش دما فن دوم در مدار میاد و با کاهش دما فن دوم خاموش میشه و سر موقع فن ها روشن و خاموش می شوند.
اما خرابی واتر پمپ، با اینکه تازه نو شده دور از ذهن نیست...
چون با کاز دادن، باید چرخش واتر پمپ بیشتر بشه و شاید واتر پمپ مالی نیست و خراب هست و خوب نمیتونه چرخش کنه.
راه تست واتر پمپ چیه؟!
با این اوصاف اگر سرسیلندر هم مشکل نداشته باشه، دماش که هی میره بالا بدتر ، سرسیلندر هم مشکل دار میکنه
نقدا، ماشین رو تکون ندادم. هرچند 1 ماه هست این وضعیتش هست