اینجا مطرح کنید
مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208107
Printable View
اینجا مطرح کنید
مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208107
سلام دوستان من اشتباها آی دی خودمو تو سایت یاهو حذف کردم
الان دیگه هیچ راهی برای بازگردوندنش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
اینفو هاشو دارم
فکر کنم یه سه ماهی باید بصبری تا دوباره بتونی بسازیش :31::27:منم فکر کنم سه ماه بود صبر کردم تا دوباره تونستم درست کنم.نقل قول:
یاهو تا چند ماه پس از ترمینیت کردن آیدیتون اطلاعات رو توی دیتابیسش نگه می داره می تونید برش گردونید برید در سایت یاهو mail.yahoo.com اونجا ایدی و پسوردتون را وارد کنید بعد ادامه مراحل ازتون میپرسده می خواهید آیدتون را reactive کنید که شما yes انتخاب کنید و آیدتون برمیگردهنقل قول:
سلام با تشکر از جوابنقل قول:
ولی من وقتی یوزر و پسمو میزنم وارد نمیشه
میشه آی دی تون رو بدید تا یاهو بیشتر حرف بزنیم ؟
خوب اگر آیدتون اکتیو باشه می تونید با سوالات امنیتی که یاهو ازتون هنگام ثبت نام میپرسه پسوردتونو پس بگیرین
پ . خ استفاده کنید
پسورد رو که دارم :|
مشکل من اینه که کلا حذف شده تو یاهو
خوب طبق راهنمایی خود یاهو شما برید لینک زیر
اونجا یوزرنیم و پسوردو وارد کنید بعد مستقیم وارد میل باکس نمیشه و ازتون میپرسه که آیا میخواهید اکانتتون را فعال کنید شما گزینه یس رو بزنید فعال میشهکد:www.mail.yahoo.com
---
براتون پیام خصوصی فرستادم
من وقتی یوزر و پس رو میزنم وارد نمیشه ....
میگه وجود نداره :|
سلام
میشه بگید مشکل از کجاست ؟
یکی از دوستان گفت برو چک کن ببین آی پی و ------ توی اینترنت آپشن نزده باشی ... چک کردمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6300820&postcount=1
با ای دی اس ال کانکت میشم ..
مرC
1-موقعی که داری چت میکنی با ویس یا هر چیزه دیگه امکان چیدا کردن شماره تلفن وجود داره به راحتی..نه با روشهای --
2- چرا در ورژن جدید که آرشیو مسجات روی هر سیستمی هست به صورت نصفه نمایش داده میشه و کامل نیست
ممنون
دوستان من بعد مدتها مسنجحر رو نصب کردم.
ورژن 11.
مشکلی که دارم اینه که هر چی تایپ می کنم تو محیط Conversation و یا طرف مقابلن تایپ میکنه رو نشون نمیده. رنگ صفحه اش سفیده و با تغییر تم هم درست نشد.
رنگ فونت رو هم که عوض می کنم باز هم نمیشه.
سلامنقل قول:
راه حل زیر رو امتحان کنین:
توی استارت بنویسین Run و اینتر کنین
توی Run بنویسین regedit و اینتر کنین
توی Regedit به مسیر زیر برین:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft\ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones
اونجا باید 5 تا فلدر که اسم هاشون از 0 شروع میشه تا 4، باشه!
هر فلدر دیگه ای به غیر از این 5 تا بود رو پاک کنین.
بعد از پایین صفحه کنار ساعت یاهو رو ببندین و دوباره لاگ این کنین.
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم با یاهو مسنجره
مشکلم اینه که هر کاری می کنم تا آی دی رو به لیستم Add کنم نمیشه آخرش یه صفحه میاد و مجبوری finish بزنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کمک
اینو هم اضافه کنم بارها و بارها از یاهو مسنجر خارج شدم و دوباره امتحان کردم فایده ای نداشت بعلاوه چند تا یاهو مسنجر مختلف رو حذف ( دستی و غیر دستی ) و نصب کردم بازم نشد .
ولی اگه برم با یه آی دی دیگه طرف رو add کنم میشه ولی این آی دی که الان باهاش کار میکنم هیچجوری نمیشه کسی رو add کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
راستی اون ای دی هم که میخوام اد کنم کاملاً درسته ....
ممنون از همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلً توی یه روز فقط چندتا آی دی میتونی ادد کنی و وقتی از اون میزان میره بالا این پیغام رو نشون میده
سلام و خسته نباشید
خدمت دوستان عزیز
نرم افزار یاهو روی سیستم سون دارم که ارورر میده و کانکت نمیشه
و ویندوز این ارورر رو ثبت کرده :
چکار باید بکنم ؟؟
و عکس سوم هم که می بینید وقتی برای حل این مشکل میزنم میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه یاهو که روی سیستم خودتون نصب هستش کامل پاک کنید ورژن داخل تاپیک پایین دان کنید نصب کنید ببینید بازم ارورمیده اگربرنامه ------ هم دارین بطور موقت غیرفعالش کنید :20:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6219794&postcount=172
سلام
همونطوری که گفته شده یاهو مسنجر رو پاک کنید و اخرین نسخه پایدارش رو نصب کنید...متن اروری که خود یاهو مسنجر هم میده رو بزارین بهتر میشه گفت مشکل از کجاست...از پراک سی ک استفاده نمیکنی؟
تصویر زیر هم تنظیمات بخش کانکشن یاهوست اینطوری بزار ببین تغییری میکنه؟
ممنونم از پاسخگووییتون !!
اما همین نرم افزارو که دادین نصب کردم و الان این ارورر رو میده :
بی زحمت بازم راهنمایی کنین !!!!!
ببین دوست من ، شما Internet Explorer رو باز کن و از Tools برو به Internet Options.
سپس برو به تب Connections و اون پائین LAN Settings برو و چک کن که Use a p.r.o.x.y server for ... تیک نداشته باشه.
چک کردم
تیک نداره :41:
یک ------ برای یاهو مسنجرت و اکسپلورر تعریف کن ببینید بازم تو باز شدنش مشکل داره.
چیجوری یه ------ تعریف کنم ؟
میشه واضح تر بگین ؟؟؟
ببینید میخاین اینجوری بگم که از وی.....پی .... ان استفاده کردم
بعد قطع شد
آل.ترا استفاده کردم برای اولین بار رو سیستم و IE رو از تومنو تنظیمات آل.ترا غیرفعال کردم که باز نشه !
بعد وقتی کامپیوتر روروشن خاموش شد دیگه یاهو کار نداد
بعد اومدم دستی اونن آدرس ها که تو فایر فاکس منظورم منو تنظیماتش بود واسه پروکس همه رو پاک کردم دیدم باز نشد
یعنی حتی اون لوکال هاست 127.0.0.1 رو هم پاکیدم
حالا اگه این توضیحات فرقی می کنه راهنمایی بفرمایین
والا اگه نه همینی که گفتین دستی ------ بدم به یاهو اکسپلوره رو برام بگین کدوم قسمت باید برم
در ضمن الان آل.ترا رو هم زدم اما اکسپلوره کار نداد باهاش !!!
اول ازهمه یک سایت بوسیله اکسپلورربازکنید وقتی صفحه سایت کامل لود شد باآیدی خودتون که داخل یاهو مسنجرهست کانکت بشین ببینیدپیغام میده باز اگربازم پیغام داد به وسیله همون برنامه ultra surf برنامه اکسپلورراجراکنید بعدش به تپ Connections برین بعد Settings اونجابعدش تیک گزینه Use a proxy server بزنیدپورت که درون برنامه ultra surf نمایش داده شده رو تو قسمت پورت وارد کنیدبعدش یک سایت به وسیله اکسپلورراجرا کنید وقتی کامل لود شد به وسیله آیدی خودتون تو یاهو کانکت بشین .نقل قول:
سلام
به یک مشکل اساسی بر خوردم مدتی از ایمیل استفاده نمیکردم حالا بهش نیاز دارم اما پسوردم را فراموش کردم و فقط به صورت ستاره رو مسنجر هست از تمام برنامه های معمول استفاده کردم اما ورژنش بالاس آیا راهی هست برای باز یابیش؟
سلامنقل قول:
»» http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6274896&postcount=3
در مورد این که همزمان میشه از 2 کامپیوتر مختلف با یاهو آنلاین شد و چت کرد توضیح میدید
من یاهو مسنجر نمیدونم چرا فارسی تایپ نمیکنه یه کلمه فارسی میزنه بعد انگلیسی میشه هرچی فارسی انتخاب میکنم باز هم همینه ولی تو آفیس تایپ میکنم بعد داخل یاهو past میکنم چیکار باید بکنم؟؟ یاهو مشکلی نداشت نمیدونم چرا اینطوری شده؟ جدیدترین ورژن هم هست
چرا وقتی یک سری تنظیمات رو از روی کامپیوتر خودت انجام میدی از روی کامپیوتر دیگه قابل انجام نیست و همون تنظیمات اولیه رو نشون میده
مثلا وقتی رنک صفحه رو قرمز میکنی واسه یک آیدیت باز بر میگرده به همون حالت قبلی از روی یک سیستم
و اینکه وقتی مثلا میگی این افراد وب کمت رو بدون اجازه ببینن و آیدیشون رو وارد میکنی عمل نمیکنه از روی یک سیتم دیگه..میشه کاری کرد که این تنظیمات یک بار انجام بشه و از هر سیستمی آنلاین شدی دیگه نخواهی دوباره انجام بدی؟
دوستان من در L4u messenger یا world فارسی مینویسم ولی داخل یاهو مسنجر کلمه اول فارسی میزنه بعد انگلیسی میشه هر کاری میکنم درست نمیشه. یاهو مسنجر رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد. قبلا هم این اتفاق افتاده بود یادم نیست چطور درستش کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز عرض کردم ورژن جدیدشِ
دوستان دیگه ترفندی بلدن
سلام ...
من می خوام با یه اکانت یاهو چندین ای دی داشته باشم ... چند تا جا خوندم که اینکار از طریق سایت یاهو امکان پذیره ... خودم رفتم تو سایت ، قسمت اپشن یه چیزایی تو این مایه ها بود ولی سر در نیاوردم ... کسی می دونه چطور میشه اینکار رو کرد ؟؟
منتظر جوابتون هستم :5:
با سلام خدمت اساتید
چند وقتیه وقتی میخوام وارد چتروم در یاهو مسنجر بشم ارور زیر ظاهر میشه و چه Yes را بزنم و چه No وارد Room نمیشه.
1-دلیل ایجاد این ارور چیه؟
2- چطوری این ارور را رفع کنم؟
نمی دونم چرا تو یاهو مسنجر نمی توتنم برم . حتی تنظیمات IE رو روی default و برگردوندم ولی باز هم درست نشد !؟ عکس خطایی هم رو که میده ضمیمه کردم .
ببینیدتنظیمات ------ برای یاهو و همچنین اکسپلوررتعریف نکرده باشین بعدش آخرین ورژن فلاش پلایر نصب کنید ازآخرم یک سایت بوسیله اکسپلورر باز کنید وقتی لود صفحه کامل شد با آیدی خودتون کانکت بشین ببینید درست میشه.نقل قول:
این دو تا روش داخل سایتهای پایین اعمال کنید احتمالا درست بشه:20:
لینکلینککد:http://www.ehow.com/how_4853622_fix-internet-explorer-script-errors.html
کد:http://www.fixcleaner.com/blog/index.php/internetexplorer/175-iescripterror
لینک اولی روشی را گفته بود که با مراجعه به تنظیمات IE و بررسی آن نیازی به دستکاری نبود چرا که تنظیمات به همان شکلی بود که در این آدرسی که شما ارائه داده بودید.
آدرس دومی هم توسط آنتی ویروسم بلاک شد چراکه اعلام کرد دارای محتویات خطرناک است.
این یکی سایتی که گذاشتم ببینید گفته گفته یاهو خودتون ازنوع تصب مجدد کنید احتمالا درست بشه.
کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061004045430AAev0fl
تنظیمات همگی روی استفاده نکردن از ------ و درست هست حتی از طریق وب مسنجر خود یاهو تو بروزر کانکت می شم ولی با نرم افزار مسنجر همون پیغام رو میده ؟
راه دیگهای نیست؟