با سلام
دوستان بهترین راه برای نوشتن این نوع کلمات که زیر یک خط قرار می گیرن چیه
مثلا در تقدیر نامه ها یک همچین چیزی سرکار خانم/اقای ( اگه بخواهیم روی هم قرار گیرند )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
Printable View
با سلام
دوستان بهترین راه برای نوشتن این نوع کلمات که زیر یک خط قرار می گیرن چیه
مثلا در تقدیر نامه ها یک همچین چیزی سرکار خانم/اقای ( اگه بخواهیم روی هم قرار گیرند )
با تشکر
به نظر من بهترین کار استفاده از Text box هست !نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین در این مورد
در ورد 2007 از تب Insert میتونید Text box رو پیدا کنید. میتونید با ایجاد دو تا Text box (یکی برای خانم ، یکی برای آقا) و ایجاد یه خط بین اون ها که در همون تب Insert قسمت Shapes هست ، چیزی که میخواید رو ایجاد کنید !نقل قول:
اما کلا این کار غیر حرفه ایه ؛ امیدوارم دوستانی که ورد حرفه ای کار کردن ، راهنمایی کنن !
سلامنقل قول:
علاوه بر کاری که دوستمون گفتن، شما میتونین برای این کار (در واقع حالت کسره)، این مسیر را برین:
insert >> equation
را انتخاب کنید
وقتی رو equation کلیک میکنید، پنجره ای همون بالا باز میشه که شما میتونین با توجه به نیازتون یکی از آنها را انتخاب کنید . و قسمت بالا و پایین کسره قابل ویرایش هست و میتونین آنچه که میخواین را بنویسین.
عکس هم ضمیمه شد
موفق باشید :11:
با سلام
خواهشاً راهنمایی کنید
تو ورد 2011 وقتی یه متن رو از جایی به ورد کپی میکنم منظم کپی نمیشه و همه چیز بهم میریزه.مثلا اول جمله میره وسط و وسط جمله میاد اول و ...
از جایی که . داره بهم میریزه.مثلاً اگه از یه سایت متنی رو بخوام تو ورد کپی کنم سر و ته نداره و اول جمله . داره و ...
همینطور اگه تو متن فارسی کلمه انگلیسی وجود داشته باشه
با سلام
یه مسئله ای برای سیتم یکی از کارمندا امروز حسابی سردر گمم کرد اگه کسی هست که با ایم مسئله روبرو شده راه حل بده:31:
اولا که word 2003 کار میکنه. ولی وقتی صفحه ای رو باز میکنم مکان نمای برنامه میره میچسبه گوشه بالا سمت راست و هر چقدر هم تو page set up عدداشو تغییر میدم بازم اندازه واقعیش رو نمیده.بعد تازه دو صفحه ای همشده یعنی پاییت که تایپ میکنم بالا هم تکرار میکنه .میخ.ام دیگه هر دفعه نرم تو print prewie ببینم نوشته هارو کجای صفحه انداخته همینطوری هم معلوم باشه.یک بار هم پاک کردم دوباره نصبش کردم بازم نشد؟؟؟؟
:21:
من هنوز این مشکل رو دارم. راه حل پست 6952 کمکی نکردنقل قول:
؟
سلام...نقل قول:
شما وقتی متن فارسی را در ورد کپی میکنی، با توجه به عکس زیر، اول رو شماره 1 کلیک کنید و بعد راست چین (شماره دو) را کلیک کنید
ببینید مرتب میشه؟
آقا از طریق خود ورد میشه فایلی رو تبدیل به پاورپوینت کرد ؟
سلام . امیدوارم این کارتو راه بندازه ؟؟؟نقل قول:
البته نمیدونم چرا این سایت مدتیه اسم سایت هارو به شکل زیر میکنه ولی اسم سایت پی سی دانلود دات کام هست .
:20:کد:http://-----------.com/archives/utility/office/download_okdo_document_converter_professional_full/
نقل قول:
سلام دوستان
میشه جواب این سوالات را بدهید
من آخرش متوجه نشدم باید چکار کنم
برای از بین بردن تمام پاورقی ها
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
نقل قول:
سلام من یه سوال بپرسم شرمنده
چطور عکس ها را به این صورت ضمیمه کرده اید
ممنون می شم
جواب بدهید
نقل قول:
سلام دوست عزیز
مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
1- فایل خود را باز کنید
2- در تب "Home" بالای نرم افزار ورد دکمه "Replace" را بزنید.
3- کادر محاوره ای The Find and Replace باز می شود در قسمت "Find what" عبارت "^f" را بدون " تایپ کنید
4- در قسمت "Replace with" چیزی تایپ نکنید و خالی باشد
5- دکمه "Replace All" را فشار دهید و تمام
موفق و موید باشید
مهران
من داشتم یک متن مینوشتم که یه دفعه فونتش اینجوری بهم ریخت:
اون علامت ته هر پاراگراف اضافه شد، نیم فاصله هاش خراب شد و نقطه اومد وسط هر کلمه، چیکار کنم؟
اینو امتحان کنیدنقل قول:
مسیر زیررو برید
درقسمت Displayتیک تمام گزینه های always show these formatting marks on the screen رو بردارید
امیدوارم حل بشه
با زدن این مشکلتون حل میشه :نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من به کمک و راهنمایی شما دوستان نیاز داشتم
من یک متن یا صفحه اماده مثل عکس زیر دارم چطوری میتونم توی قسمت های لازم تایپ کنم
نرم افزار خاصی لازم داره یا توی ورد با ازمون وخطا مکان مناسب تایپ رو پیدا کنم؟
و وقتی میخوام پرینت بگیرم در مکان مورد نظر توی فرم بیوفته؟
اگه کسی از دوستان میدونه راهنمایی کنه زیاد به این موضو نیاز دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک مربوط به عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/jtxw6qgeic5x4dvpitb7.jpg
سلام
دیشب یه سری تحقیق نوشتم امروز خواستم باز کنم دیدم باز نمیشه.کسی میدونه دلیلش چیه؟ممنون
[IMG][/IMG]کد:http://up4.--------.com/images/u12hwg70fdapwvh3kvgr.bmp
توی سورت الفبایی حرف "آ" بعد از "ا" می آید
و کلماتی که اولش با " ال" شروع می شه تو حرف "ل " سورت می شه مثل الهه یا الان و ...
راه حلش چطوری که دو مورد بالا تغییر پیدا کنه؟
سلامنقل قول:
شما میتونید از قسمت سورت استفاده کنید(طبق شکل)
نقل قول:
عزیزم این رو که خودم می دونم .
سوال رو متوجه نشدی
آسون ترین کار اینه که همین صفحه رو طراحی کنید !نقل قول:
درسته من فکر کردم سوال این بوده،ببخشید:20:نقل قول:
سلام عزیزان
من به مشکلی در ورد برخورد کردم. موقع ای که میخوام نوشته ای را که نوشته انتخاب کنم و روش نوشته دیگه ای رو بنویسم نوشته بهش اضافه میشه و نوشته قبلی پاک نمیشه. کسی میتونه بم بگه چه باید کنم
با تشکر
توی سورت الفبایی حرف "آ" بعد از "ا" می آید
و کلماتی که اولش با " ال" شروع می شه تو حرف "ل " سورت می شه مثل الهه یا الان و ...
راه حلش چطوری که دو مورد بالا تغییر پیدا کنه؟
فرض کنید توی ورد2007 من یه چیزی مینویسم ...
مثلا :
سلام
حالا این خطی هست که زیرش کشیدم ... میخوام زیر این خطه یه چیزی بنویسم ...
مثلا بنویسم به روسی ترجمه کنید ...
چکار باید بکنم ؟؟
از حالت کسری نشد استفاده کنم ...
از منوی insert گزینه equation رو انتخاب کن و بعد حالت عدد کسری رو انتخاب کن و نوشته مورد نظرت رو تو جای مناسب خودش بنویس.نقل قول:
برای من به راحتی شد.
همین مسیر رو طی کردی که نشد؟
سلام عزیزاننقل قول:
من به مشکلی در ورد برخورد کردم. موقع ای که میخوام نوشته ای را که نوشته انتخاب کنم و روش نوشته دیگه ای رو بنویسم نوشته بهش اضافه میشه و نوشته قبلی پاک نمیشه. کسی میتونه بم بگه چه باید کنم
با تشکر
kاین میشه ولی بغیر این ...
چیز دیگه هم هست ؟
در ضمن من این خط کش کناره و بالا متحرک شدن ...چکارش کنم که ثابت شه ؟؟
جواب سوال من اون بالا یادتون نره
سلام..
من ورد 2007 دارم..
فارسی که تایپ میکنم بعد میخوام وسطش یه حرف انگلیسی تایپ کنم میره پشت حروف فارسی!
هر کاری هم میکنم نمیشه!
مخصوصا وقتی میخوام یه متن مخلوط رو کپی پیست کنم که دیگه واویلا!
یادمه یه تنظیمی رو باید تغییر بدیم..یادم رفته..
الان عجله دارم خواهشا یکی کمک کنه.
---------------------
سلام برای گرفتن سرعت تایپ باید چکار کنیم
اینکه میگن تایپیست حرفه ای و غیره انقدر کلمه می زن چطور این کلمات محاسبه می شود
1- فاصله های بین کلمات هم حساب می شود
2- کلمات حساب می شود یا حرف ها
3- غلط ها چطور حساب می شود
اگه منظورتون اینه که اونو با یه چیزی تست کنید واسه این کار سایت هست که یه متنیو میده و شما با زمانی که گذاشته تایپ میکنید و سرعتو بهتون میگه ولی اگه میخواید خودتون محاسبه کنید که دوستان اگه باشه بهتون میگن.نقل قول:
عجب مشکلی شده هانقل قول:
سلام شما قبل از شروع به تایپ ctrl+shift سمت راست کیبرد رو بزن و شروع کن تا چیدمان از راست به چپ شه .نقل قول:
برای تکمیل جوابم بیا به لینکی که توی امضام هست . :20:
ممنونم میشم کمکم کنید من برای درست کردن مقاله از پایان نامم می خوام که تایپ شده فایل مقاله بصورت 2ستونه دربیاد یعنی در هر صفحه 2ستون داشته باشم نه اینکه مثل تایپ عادی همه پشت سرهم باشه می تونید کمکم کنید که چطوری می تونم این کارو انجام بدم؟
با سلام . در ورد 2010 از تب page layout گزینه columns رو انتخاب کن و حالا گزینه two رو بزن تا دوتا ستون در سند ایجاد شه . :20:نقل قول:
سلام . شما در ورد 2010 بیا توی ورد آپشن . حالا طبق عکس زیر عمل کن ....نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در پایین پنجره باز شده گزینه reset all رو بزن . امیدوارم درست شده باشه . :20: