نقل قول:
با توجه به شرایط پرداختی شما همون روآ به صرفه هست و تو دردسر هم نمیوفتین
نقل قول:
با توجه به شرایط پرداختی شما همون روآ به صرفه هست و تو دردسر هم نمیوفتین
سلام.من واسه خرید خودرو از دوستان تقاضای کمک دارم چون تا حالا ماشین نداشتیم اصلا از بحث فنی و خرج ماشین سر در نمیارم 9 تومان پول دارم میخام از شرایط نقدواقساط ایران خودرو استفاده کنم مابقی را چک بدم.به نظر شما چه ماشینی بگیرم:این خودروها مد نظرمه البته انتخاب دیگه ای هم فک نکنم باشه
1--206 اس دی وی20{206sd v20}(میگن خرج نگهداریش زیاده یعنی در چه حد مثلا اختلافش با 405 زیاده از نظرخرجش؟)حدودا16 میلیون تمام میشه
2---405 دوگانه سوزکه حد.دا 15750 تمام میشه
3-سمند se کلاس دو حدودا15200
نکته:واسه خانواده3نفره.زیاد قصد مسافرت ندارم ومصرفم فکرنکنم بالاباشه از نظرسوخت.اینو دوباره بگم که چون از فنی سر در نمیارم دوست دارم خودرو زیاد دنگ وفنگ تعمیرحداقل توسال اولش نداشته باشه.درآمدمم زیاد نیست...برادرای بزرگوار اگه میشه زودتر راهنماییم کنین بدون تعصب
اگر میخواین 9 میلیون تومان پیش پرداخت بدین و مابقی قسط با توجه به صحبت های شما.نقل قول:
پژو 206 SD V8
پژو پارس LX با موتور TU5
سمند LX EF7
تندر 90
پژو 405 SLX با موتور TU5
اینا گزینه های برتر هستن نسبت به SD V20 یا سمند SE
سلام محمد جان
میشه این اپشنهای وی 20 رو دقیق بهم بگی کامل میخام
والا خونواده تصمیم دارن یکی بخرن میخام بدونم اپشناش دقیقا چیه.
بین ال نود و وی 20 نظرت رو کدومه؟؟؟
باتشکر فراوان
نقل قول:
206 SD V20 با همون 206 تیپ 2 فرقی نداره فقط V20 صندوقداره همین.
من تندر رو نسبت به V20 ترجیح میدم به دلیل اینکه تندر از نظر قدرت و شتاب موتور واقعا از V20 سرتره.
اما اگر V8 بود نه نظرم رو V8 بود تا تندر.
V20 پایین ترین مدل SD هست آپشن خاصی نداره عین تیپ 2
ممنون محمدجان ولی وی هشت 18500000 تومان در میاد.l90 هم که پیش فروش داره و حداقل فروردین 91 تحویل میده. پژو پارس هم که گفتین 19850000 تومان در میاد.405 ای ال ایکس هم دوگانه سوز نیست چون مصرفش میگن واقعا زیاده.دوست داشتم حداکثر16 میلیون تمام بشه.نمیدونم این 206 اس دی وه 8 چشه که کسی تعریفشو نمیکنه؟!!!!!!!!!!!
دوست من چرا ال 90 فول نمی گیری اولا که نقدا حدود 15.550.000 تو خود سایت ایران خودرو زده تحویلم 30 روزه از وی 8 هم بهترهنقل قول:
اینم لینک قیمت ایران خودرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
SD V8 الان پرفروشترین نوع در کشور هست.
عملکردش خیلی خوب بوده.
آخه نقدی ندارم 15550000 بدم حداکثر 10 دارم:41: دوست داشتم باقیشو حداقل 6 ماهه چک بدم!!!!!!نقل قول:
سلام
بچه ها بین
لیفان 620 و پژو +206 و سورن elx (همون که داشبورد و تزیینات داخلش عوض شده) نظرتون رو کدوم هست؟
تو رنج 20 تومن پژو elx هم هست که اینقدر قیافه اش قدیمی و امکاناتش کمه که به نظر من نمی ارزه.فکر نکنم گزینه ای دیگه با این قیمت پیدا شه.206 هم نمیخوام!
لیفان
پژو پلاس
سورن ای ال ایکس
صد در صد سورن ای ال ایکس بعد 207نقل قول:
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
شرایط فروش چکی ایران خودرو خیلی خوبه ولی همونطور که گفتی باید تا فروردین 90 منتظر بمونینقل قول:
با سلام
به نظرم الان با توجه به نزدیکی به انتهای سال خریدن ماشین نوی مدل 90 فقط باعث ضرر بیشتر هست
الان کسی تمایل زیادی به این کار نداره
مگر اینکه برنامه سفر داشته باشید
نقل قول:
افرادی که تو بورس ماشین هستن بیشتر تو این فکر هستن تا افراد عادی.
گاهی اوقات برای یه خانواده داشتن خودرو قبل از عید نیاز هست
چون میخوان تو ایام عید راحت باشن.
اما افرادی که تو کار خرید و فروش خودرو خصوصا صفر کیلومتر هستن براشون مهمه
و تقریبا 2 ماه قبل از عید خرید ندارن.
اما ایران خودرو هم ترفندی رو اجرا میکنه و میاد از دهه فجر به بعد تمام محصولات رو با مدل سال دیگه
تولید میکنه تا بازار فروشش کاهش پیدا نکنه.
درسته! منم ماشینم رو اسفند 88 خریدم مدلش رو زدن 89:46:نقل قول:
یعنی اول بهمن ثبت نام کنی تحویل یک ماهه باشه اول اسفند تحویل بگیری مدلشو 91 میزنن.؟اگه بشه عالیه؟:10:نقل قول:
بله دوست من دقیقا همینجوره.نقل قول:
فرق 206 تیپ 2 با تیپ 2 سفارشی توی چیه؟؟؟
دیروز دم نمایندگی دیدم زده سیستم زد قفل داره و فرمان هیدرولیک!:blink::blink:
خب میگه معمولیش اینارو نداره؟؟؟ :angry:
در مورد اینکه ماشین اسفند ماه رو مدل 91 بزنن زیاد هم مطمئن نباشین اول از نمایندگی بپرسین تا مطمئن بشین ! من سمند ثبت نام کردم تحویل یک ماهه 27 اسفند 87 ماشین رو گرفتم به خاطر 2 روز مدل ماشینو همون 87 زدن حسابی اعصابم رو بهم ریخت و جالبتر اینکه بیمه رو هم 20 روز قبل از تحویل تاریخ زده بودن یعنی ماشینی که 20 روز مونده تا تحویلش بیمه کرده بودن
چی میگی؟! :18:نقل قول:
من اسفند 88 سمند ال ایکس سفارشی گرفتم مدل ماشینم رو 89 زدن. کارتشم هست بخوای عکس میگیریم ببینی.
نقل قول:
بله دوست من درسته.
این قضیه از سال 88 و 89 شروع شد که از 2 ماه قبل مدل سال جدید رو بدن تو بازار
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
نقل قول:
206 جدید این موارد رو داره:
رینگ اسپرت
تودوزی چرم
خطر عقب اسپرت
زه های همرنگ بدنه
[QUOTE=mohamad skystar;6745399]بله دوست من درسته.
این قضیه از سال 88 و 89 شروع شد که از 2 ماه قبل مدل سال جدید رو بدن تو بازار
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
پس قطعیه.فکرکردم اونم مثل ماشیناش شانسیه.پس خودروهایی که از بهمن به بعدتحویل میشن مدل سال بعدرو میزنن. به زمان سفارش که احیانا ربط نداره نه؟فقط به تاریخ تحویل که بهمن و اسفند باشه ربط داره حالا پیش فروش 6 ماه قبل باشه یا شرایطی ثبت نام یک ماه قبلش؟؟من اینجوری فهمیدم درسته؟:11:
[QUOTE=kaka200640;6745901]نقل قول:
زمان ثبت نام مهم هست.
مثلا شرکت اعلام میکنه افرادی که تو طرح دهه فجر تا عید خودرو ثبت نام میکنن
خودروشون مدل سال 91 خواهدبود.
پارسال که همین بود.
[QUOTE=mohamad skystar;6745994]درسته من همین نیم ساعت پیش از نمایندگی سوال کردم گفت تا22 بهمن مدل90 میدن بعد از22 بهمن ثبت نام بشه 91 قطعیه:10:یعنی تا پایان جشنواره که الان رنگین کمان اسمشه همش مدل 90 تحویل میدن:2:نقل قول:
سلام خسته نباشید دوستان
یه پراید 141 مدل 87 هست که 8 ماه هم بیمه داره و کارکردش 110 هزارتاس
بدنش اصلا رنگ شدگی نداره و موتورش رو هم نشون دادم گفتن خوبه
فقط یه کم به علت اینکه زیاد کار کرده تو سه سال سروصدا داره توش(البته صدای داخلش نسبت به بقیه پرایدا که دیدم زیاده)
ماشین یه دوسالی اهواز بوده و یکم بعضی قطعاتش زنگ زده که بردم نشون دادم گفتن زیاد مهم نیست
قیمت هم میگه حدود 5800 که بخاطر همین که زیاد کار کرده نسبتا قیمت خوبیه فکر کنم
در کل نظرتون در مورد خریدنش چیه؟؟؟
ممنون
فکر کنم قیمش کمی بالا هست و زیاد معقولانه نیست
رو مدلش قیمتش مناسبهنقل قول:
اما اینکه میگی قطعات زنگ زده و فرسودست جهت اطمینان بیشتر باید این قطعات عوض بشن.
سلام دوستان.خسته نباشين..
راستش چند وقتي بود كه وقت نكرده بودم به اينجا بيام.آخرين بار براي مشاوره خريد 206 اومده بودم..دست همه شما عزيزان درد نكنه.خوب راهنمائيم كردين..
حالا يه مشاوره هم در مورده پرايد 111 و پرايد 132 دارم .البته مدل هر دوشون اس ايكس هست..ميخواستم بدونم كدومش رو پيشنهاد ميدين.آخه داداشم ميخواد بگيره و كمي در خريدش دو دل شده..ميگه كه از دوستاش شنيده پرايد 111 چون هاچ بك هست خريدنش ريسك هستش به خاطره زود چپ شدنش.چون هندلينگ خوبي نداره..ميخواستم اگه ميشه لطف كنين منو كمي راهنمائي كنين..
راستي 206 رو هم گرفتم..دستتون درد نكنه واقعا ماشين باحالي هست
سلام دوست من.نقل قول:
به مراتب در هر حالتی مشخصه که خودروی صندوقدار هندلینگ بهتری نسبت به خودروی هاچ بک داره.
چپ شدن خودرو بستگی به رانندگی هم داره.اگر راننده احتیاط کنه چرا هاچ بک چپ کنه؟
انتخاب یکی از این دو خودرو هم راحته:
اگر برادرت ماشین رو فقط برای مصرف شخصی خودش میخواد هاچ بک گزینه خوبیه
اگر با خانواده هستن خوب صندوق عقب هم نیاز میشه.
داخل هردو خودرو هم شبیه به هم و امکاناتشونم مثل همه و مورد خاصه دیگه نیست.
من داداشم 111 رو هفته پیش سه شنبه صبح تحویل گرفت. مشکلی نداره و ازش راضیه. تو جاده هم رفته:46:نقل قول:
سلام
از دوستان ديگه..كسي نيست راجب پرايد 111 و 132 نظر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني ميخوام با راهنمائي كامل براي خريدش اقدام كنيم..
با تشكر از همه شما عزيزان
نقل قول:
شما ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو دقیق ذکر کنید تا راحت تر به جوا برسیم.
ببین عزیزم پراید که دیگه نظر دادن نمیخواد الان چندین ساله که پراید اومده و هر امتحانی رو که باید پس بده داده حالا چه خوب چه بد به هر حال در ایران با بودجه زیر 10 میلیون پراید اولین گزینستنقل قول:
سلام
به نظرتون با 30 میلیون چه ماشینی خوبه ؟ آیا مزدا 3 قدیم با این قیمت گیر میاد ؟
نقل قول:
با این بودجه مزدا 3 تیپ 1 مدل 86 به سختی اگر گیر بیاد که احتمالش صفر هست.
اما مگان 2000 میشه انتخاب کرد
ماکسیما مدل 84 هم میشه
ممنون . مگان چطور ماشینیه ؟ میشه یه عکس از اتاقش بزارید ؟نقل قول:
مزدا 2 قیمتش چنده ؟
مگان با استفاده از قدرت کمکی الکتریکی فرمان نرمی داره اما باز به نرمی ماکسیما نیستنقل قول:
در دو تیپ 1600 دستی و 2000 اتومت در پارس خودرو تولید میشه
این خودرو توسط شرکت رنو با 6 کیسه هوا تولید شد اما متاسفانه پارس خودرو 4 تای ان را هاپولی هاپو کرد و با 2 ایربگ عرضه میکند
کلا خودروی نرم و خوبیه و ایمنی بالا تری نسبت به ماکسیما داره و در سال 2002 ایمن ترین خودروی اروپا شد البته این برای وقتی بود که 6 کیسه هوا داشت ولی الان 2 تا داره
مزدا 2 یک خودروی هاچ بک کوچک با امکانات معمولی. خریدنش رو زیاد توصیه نمی کنم چون به صرفه نیست قیمتش هم حدود 38 تومنه.
اگه سوال دیگه داشتی در خدمتم
نقل قول:
در مورد مگان دوستمون توضیح دادن.
مزدا 2 مدل 90 قیمت 34000000 تومان
ممنون از توضیحاتتون . ببخشید mvm x33 چطوره ؟
نقل قول:
خودروی شاسی بلند محسوب میشه اما اصلا قابلیت های یک شاسی بلند رو نداره.
حتی نمیشه با سوزوکی مقایسش کرد چه برسه به هیوندای یا تویوتا.
معایب زیر رو نسبت به یک شاسی بلند مثل هیوندای یا تویوتا داره:
موتور ضعیف
ایمنی ضعیف
امکانات ضعیف
عملکرد ترمز ضعیف
در کل باید بگم فقط برا کلاس گذاشتن تو شهر خوبه و مثل یک خودروی معمولی
میشه بهش نگاه کرد تا یک شاسی بلند.
سلام دوستان..راستش من چون خودم وسواس دارم و حتی در مورده 206 تیپ 5 حدوده 2 ماه تحقیق کردم و کلی از شما دوستان سوال کرده بودم..داداشم هم مثل من وسواس داره..راستش بهش گفتم 206 بگیره چون خدائیش من که راضی هستم..ولی چون هنوز کامل رانندگی بلد نیست .چطور بگم این پراید رو واسه تمرین میخواد بگیره..گفتم لاقل دست دوم بگیر ولی گوشش بدهکار نیست..خلاصه میخواد صفرش رو بگیره و بهم گفت اگه میخوایی کمک کنی فقط در مورده 111 و 132 یه کوچولو تحقیق کن..
راستش چون من تا حالا با پراید رانندگی نکردم نمیتونستم نظر بدم..از شما دوستان گلم در موردش نظر میخوام..میدونم کل کشور رو پراید پر کرده ولی لاقل یه راهنمائی بکنین که آیا این سری هایی که تولید میشن .از نظر موتور..بدنه..رنگ..ترمز..فرمان ..خلاصه از هر نظر بهتر شدن یا پس رفت کردن.؟
ببخشین سوالاتم زیاد بود شرمنده..
راستی 132 بهتره یا 111...درضمن کدومش اسپورتش خوب از آب در میاد؟
اگه هم زحمتی نباشه ..مناسبترین لاستیک و رینک اسپورت و شمع رو اگه بگین.شرمندم میکنین..:40: