نقل قول:
سلام
نه ارزش تعمیر نداره
نه برا اسپیکر های جلو دستتون بازه هر مدلی میخواین میتونید بر دارید البته بستگی به وات و توانش داره شاید برا شما یه کامپ مناسب باشه
پس اشکال از خود اسپیکر ها بوده :41:
نقل قول:
سلام
نه ارزش تعمیر نداره
نه برا اسپیکر های جلو دستتون بازه هر مدلی میخواین میتونید بر دارید البته بستگی به وات و توانش داره شاید برا شما یه کامپ مناسب باشه
پس اشکال از خود اسپیکر ها بوده :41:
سلامنقل قول:
من پیشنهاد میکنم پخشتون رو مدلش رو به حد اقل سری 5 یا 6 پایونیر ارتقا بدید.
بله با حدود 450 تومن البته بدون پخش میتونید یه سیستم بسیار با کیفیت (بدو نیاز به ساب ووفر)تهیه نمائید.
نه فکر کنم نشه.نقل قول:
این اسپیکرها طراحی شده بودند برای خروجی پخش فابریک. اگر بخواهید مجدد از پخش فابریک استفاده نمائید از هر برندی منتها با توانهای 35-30 وات RMS/Nominal باید بهره ببرید. همونطور که محمد عزیز هم فرمودند کامپوننتها 13 سانتیمتری هم میتونه کیفیت بهتری از یه اسپیکر معمولی بهتون بده به شرطی که قدرتشون کم باشه ونیاز به آمپلیفایر برای درایو کردن نداشته باشند.نقل قول:
سلام دوستان
قیمت کامپ JBL 6508 میخواستم بدونم چند هست؟
واینکه کیفیت صداش در چه حدی هست؟
و اینکه با ضبط فابریک 206 هماهنگ هست؟
سلام
این بلندگو روش نصب میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 عدد بگیرم اشکالی پیش می یاد؟یا اون بلندگویی هم که سالمه باید تعویض بشه؟
شرکت ایرانی هم اسپیکر تولید می کنه؟
سلامنقل قول:
موج نیکان و دوران الکترونیک دوتا برند ایرانی تولید باند فبریک خودرو هستند و اصلا بدرد نمی خورند جون کاغذی و نوشون هم صدای افتضاحی داره شما حتما باید یا یه دست دوم مال یکی مثل من که عوض کرده رو بگیرین یا با حدود 60 تومان یه جفت باند عالی سونی (پیشنهاد من)و یا باند ارزون 15 تا 20 30بذارید حتما هردو رو عوض کنید
سلامنقل قول:
البته درايورهاي كاغذي بهترين صدا رو توليد ميكنن :8:و دليل توقف توليد شون به خاطر اين بود كه زود فرسوده ميشدند خصوصا زير تابش نو خورشيد،منتها نه هر كاغذي.:46:
فقط اینا (ایرانیا) مخصوصا در صدای بلند خیلی ضعیف عمل می کنند و با وضع هوای ایران زود از بین می روند من فابریک جلوی ماشینم موج نیکان بود واقعا فکر می کردم پاره شده ولی وقتی اونو باز کردم دیدم کاملا نو و سالمه باند های عقب هم دوران بود و ترسیدم که با یکم افتاب بپوسند این بود که اونارو هم عوض کردمنقل قول:
با سلام به دوستان عزیز ماشینم(تندر 90) ضبط فابریکش cd میخوره ولی باندای عقبش زیاد مال نیست.میخواستم ببینم با ضبط فابریکش اگه یه جفت باند خوب بندازم فایده داره با حتما باید ضبط رو هم عوض کنم؟
نه فکر نکنم تاثیر انچنانی داشته باشه:41:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من شما هم رادیو پخش نصب کن هم باند.
اینجوری کیفیت خیلی بهتری نسبت به سیستم فابریک خودرو به دست میاری.
شما باند تنها نصب میکنی اما انتظار صدای بهتر و قوی رو نداشته باش.
اگرچه نصب باند بیضی نسبت به باند فابریک تاثیر محسوسی داره اما رادیو پخش به مراتب
تاثیر بیشتری داره.
دوستان می خوام برای پراید یه باتری 74 امپر بندازم سیستمم برقش توپ شه :31:
حالا چه مارکیو پیشنهاد میدین ؟
سلامنقل قول:
دلكور عاليه:46:
كسي ضبط دو دين كه پانلش جدا بشه سراغ داره؟
دوست عزیز دقیقا به علت ضعیف بودن امپلی فایر هم صدای خوبی ندارید و هم احتمال سوختن دستگاهتون تا حدودی استنقل قول:
پس خودتونو راحت کنید
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
برای چه ماشینینقل قول:
فابریک فکر کنم mtxبهترین پیشنهاد ه
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
دوستان یه پخش jvcداشتم روی پراید با یه جفت باند پایونیر معمولی
صداش عالی بود برای اونارو باز کردم و روی پرشیا گذاشتم حس می کنم صداش توی پراید بهتر بود با اینکه باند جلورو هم عوض کردم
کواکسیال تا 60 تومان چی هست الان با این گرونیا؟
بدون آمپ درایو شه !
سلام به همه دوستان خسته نباشید.من تازه عضو این انجمن شدم .میرم سر اصل مطلب من راستیتش از سیستم و ضبط و باند زیاد سر رشته ای ندارم میخواستم که شما عزیزان منو راهنمایی کنید می خوام یه چیزی ببندم که نه زیاد حرفه ای باشه نه دیگه خیلی پایین باشه باز هم ممنون ازتون
با تشکر از همگی
نقل قول:
سلام و تبریک به شما کاربر گرامی به خاطر پیوستن به انجمن p30
دوست عزیز شما بودجتون رو بگید تا راهنماییتون کنیم؟:8:
نقل قول:
به نظر من شما میتونی از این اسپیکر پایونر استفاده کنی که بدون آمپ هم را میافته
Pioneer TS-A6964S
قیمتشم حدود 65فکر کنم باشه با ظبط فابریک هم درایو میشه و وات پایینی داره که این برای نصب بدون آمپ مناسب میباشد
وات آر اس ام این اسپیکر 40 هست
:10:
به نظر شما به خود هديونيت هم ربطي داره يانه؟نقل قول:
چون اين صفحه لمسيه
يه آمپ دوكانال ارزون قيمت هم معرفي كنيد، چون باندام ضعيفن 60 وات آر ام اس هستن
ممنون
من می خواهم برای سمندم یه جفت باند خوب بگیرم چی پیشنهاد می کنید تا140هزار تومان +یه مدل هم از مارشال بدید؟
درضمن من می خواهم بعد عید تا1.5ملیون سیستم را افزایش بدم پس باند خوب پیشناد کنید
دوستان من ساب 3013 کنوود رو خریدم 78 هزار تومن ، گرون خریدم ؟
طرف بهم قویا پیشنهاد کرد با 8105 ببندم
نقل قول:
آمپ 2 کانال کنوود هست مدل KAC-1502S
قیمتش هم ارزون و کیفیت مناسبی هم داره.
با توجه به افزايش قيمت ها چيزي گيرت نمياد تو اين رنج . اگه كواكسيال بخواي من jbl p963 پيشنهاد ميدم به شرط اصل بودن كه قيمتش الان بالا كشيدهنقل قول:
خوب خريدي پيام جان با 8105 توپ ميشهنقل قول:
میخواستم واسه 405 به خاطر کم بودن بوجه به قول بچه ها تیکه تیکه سیستم جمع کنم د ر حد معمولی.هدیونیت رو 7016 انتخاب کردم شانس ما قیمتش رفته بالا.میمونه باند و آمپ و آخرش هم اگه شد کامپ.اساتید به خصوص حمید جان چی پیشنهاد میدین.بودجه500 که نصفش میره واسه یونیت با بقیش چی بگیرم.سوال فرق 7016 با 8016 فقط بلوتوث نداشتن یا چیز دیگه ای هم هست؟
ممنون امیر جون
راستی روی خود جعبه ساب ، باکس پیشنهادی سیلد و پورتد رو مشخصات ساختش رو نوشته ، به نظرت از این بهتر هم میشه باکس طراحی کرد یا همینی که خودشون پیشنهاد دادن عالیه ؟
سلا خدمت دوستان عزيز
يه سوال : چرا وقتي ولووم رو زياد ميكنم صفحه ي هديونيتم برقش قطع و وصل ميشه؟
براي رفع اين مشكل بايد چيكار كنم
هديونيت: مارشال ME-3672
به نظر شما به خود هديونيت هم ربطي داره يانه؟
چون اين صفحه لمسيه
ممنون
سلامنقل قول:
خب به سلامتی و میمنت.
پخشت خوبه.
بعد از پخش بیشترین هزینه رو روی آمپلیفایر کن.بعد از اون اسپیکرها.اکسسوری خوب که دیگه نیاز به گفتن نداره و بارها تکرار کردم.
اگر فقط LCD خاموش میشه،مشکل از صفحه هست ولی اگر کلا برقش قطع میشه تو مسیر سیم کشی یه جائی قطعی داره.نقل قول:
یعنی با 140تومان چیزی نمی شه خرید پس صبر کنم بعد عید بخرم آیا قیمت ها کم می شه یا نه؟
آره كلا قطع ميشه ولي فقط تو ولووم بالانقل قول:
اگر فقط LCD خاموش میشه،مشکل از صفحه هست ولی اگر کلا برقش قطع میشه تو مسیر سیم کشی یه جائی قطعی داره.
بعضي موقع ها هم كه ماشين خاموشه و ولووم رو زياد ميكنم كلا هديونيت خاموش ميشه و دوباره روشن ميشه كه اگه صدا رو كم نكنم باز دوباره خاموش و روشن ميشه
خيلي خيلي ممنون
با سلام این سیستم روی ماشین یکی از بچه ها صدای بدی داشت اما از پخشش خوشم اومد البته اسپیکراشم مزخرف بود یه نگاهی به این سیستم میندازید ببنید قیمتاش چند ظبط+یه جفت باند مناسب+امپلی مناسب آیا کیفیتی خوبی مثه برند پایونر میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
آقایان اینجانب می خوام برای ماشینم پخش بگیرم و باند که همه مشخصات ذیل را داشته باشد
دنبال آمپی فایر و ساب و بقیه چیزا هم نیستم فقط ضبط و باند . قیمت هم برام مهم نیست.
ولی لطفا با ذکر قیمت روز منو راهنمایی کنید .
باند :
ترجیحا گرد . نمی خوام کنسول عقب رو برش بزنم . کیفیت پخش عالی
پخش :
کیفیت پخش عالی. usb خور . بلوتوث جهت ارتباط با موبایل . پنل جدا شوند . تصویری نباشد .
لطفا پخشی که معرفی می کنید حتما همه مشخصات رو باهم داشته باشه
ضمنا یک سوال هم داشتم . این دمو چیه ؟ فرق ضبط دمو دار و بدون دمو چیه ؟
یکدنیا تشکر
[QUOTE=LOVEFORLOVE;6878423]من قیمته اینارو ندارم یعنی جزو برندهای معتبر نیستن پایونیر هم مدل های بالاش جزو وسایل خوب حساب میشه...نقل قول:
با سلام این سیستم روی ماشین یکی از بچه ها صدای بدی داشت اما از پخشش خوشم اومد البته اسپیکراشم مزخرف بود یه نگاهی به این سیستم میندازید ببنید قیمتاش چند ظبط+یه جفت باند مناسب+امپلی مناسب آیا کیفیتی خوبی مثه برند پایونر میده
____
راستی امپ رو روی فلز نصب کرده!!!!!!!!!؟
؟
[QUOTE=dops dops;6878806]اره ظاهرا اگه میشه یه قیمت بهم بدید و بهترین اسپیکری که میشه به مارشال بست چیهنقل قول:
[QUOTE=LOVEFORLOVE;6879055]من روي ماشينم اين پخش رو داشتم...البته من اونو نخريدم روي ماشين نصب بودنقل قول:
در يك كلام پولتو حروم نكن و اسپيكر گرون بخر چون ديستورشن اين پخش به مرور پدر تيوتر و ووفر اسپيكرت خوب رو در مياره
من اون پخش رو محض رضاي خدا دادم به كسي و به سفارش بچه هاي همين انجمن رفتم يه 7016 كنوود خريدم
دست همشون درد نكنه
از صدا لذت ميبرم
با سلام.
دوستان مشخصات سيستمم توي امضام هست ، قصد دارم استيج جلو رو تغيير بدم و كامپوننت ببندم .
در كل سوالم اينه،به نظر شما
1- يه جفت كامپ خوب ببندم با يه آمپ 2 كانال ( يا حتي يه آمپ 4 كانال بخرم كه هم اسپيكرهاي عقب رو درايو كنه هم استيج جلو و آمپ 2 كانال خودم رو هم بفروشم؟)
2-يا اينكه 2 جفت كامپ متوسط (ارزون) بخرم و با يه آمپ 4 كانال متوسط هم درايوشون كنم ( هديونيتم 3 rca رو داره و البته به اين شكل يه مقدار شلوغ بازي هم ميشه) مثلاً يه 4 كانال 8401 ببندم و 2 جفت كامپ
در هر صورت(روش 1 يا 2)لطف كنيد پيشنهاد بديد از چه برندي و چه كامپ و چه آمپلي استفاده كنم و لطف كنيد حدود قيمتشون رو هم بديد...
توي انجمن هاي ديگه پيشنهاد جايگزيني x41 رو بم دادن و يه جفت كامپ قوي كه حدوداً 600 پام آب ميخوره::2::2::2::2:...ميخوام كمتر از اينا در بياد اما كيفيت و قدرت هم از دستم در نره:8::8::8:
سلام دوست عزيز.كمتر به ما سر ميزنيد؟اسمتون رو نميدونم چيه ولي قبلا بيشتر تشريف مي آورديد:40:نقل قول:
حقيقتش پيدا كردن قطعات خوب و با كيفيت و اونهم ارزون تو اين بازار آشوب خيلي دشواره.چون برندهائي خوش نام اغلب قيمتهاشون نجومي رفته بالا.الان بهترين موردي كه ميشه پيشنهاد داد هرتز سري انرژي مدل ESk 165 هست كه حدود 195000 تومن ميتونم بگيرم براتون.البته دوستان كمتر هم خريدن ولي خب من مستقيم از شركت ميگيرم.نياز به آمپليفاير قوي هم نداره 50 وات كافيه براش.
سلام به همه اساتید و تمامی کسانی که انقدر کامل و باصبر به بقیه کمک می کنند. ایمان هستم و دیروز با سایتتون آشنا شدم.:46: باند و آمپلی برای ماشینم می خوام ببندم. قدرت و کیفیت واسم خیلی مهمه! چون تصمیم به خرید ساب ندارم. خودم تعریف کدنس رو خیلی شنیدم. 6975 یا 718 نمی خوام چون صداشونو شنیدم. کدنس هم بهم از 280 تا 340 قیمت دادن. هدیونیت مهم نیست چون عوضش می کنم. دوستان تعریف پایونیر 1073 رو کردند. حالا از شما پیشنهاد راهنمایی و قیمت می خوام که امیدوارم کمکم کنید.
فیمت زیاد مهم نیست ولی باصرفه باشه برام بهتره. اگه کسی فکر می کنه که کدنس نسبت به قیمتش می ارزه ست کامل با قیمتشو بگه ممنون می شم. ممنونم.
دوست عزيزنقل قول:
من كدنس zrs710 رو يك سال استفاده كردم... واقعاً عاليه . البته اون موقع ارزون تر بود!!!
روز اول مثل شما فكر ميكردم. اسپيكر قوي بخرم كه ساب نخرم!! اما بعد پشيمون شدم و رفتم ساب هم خريدم
دليلش هم اينه:
آهنگي كه شما گوش ميكني از كليه فركانسهاي قابل شنوايي شما تشكيل ميشه. فركانس هاي پايين ، متوسط و بالا... . شما وقتي ميخواي همه اينا رو توي قالب يه كواكسيال خلاصه كني يعني همش رو توسط يه بلندگو پخش كني ، خيلي از اين فركانسها يا بد اجرا ميشن يا اصلاً اجرا نميشن...
براي پخش فركانسهاي پايين حتماً به يه ساب ووفر نياز داري
به شما توصيه ميكنم به جاي پرداخت 300.000 جهت يه اسپيكر قوي و آمپ ايده ال كه به اندازه پول اسپيكرت ازش صدا بگيري نياز به يه آمپ 150 هزار تومني كه درايوش كني بري يه ساب معمولي بخري و يه جفت اسپيكر معمولي هم كنارش بزاري و با يه آمپ 4 كانال به صورت 3 كانال درايوشون كني...
اگه هم مشكل مالي نداريكه فبهالامراد!اسپيكر قوي بخر ، كامپوننت هم براي جلو بخر ، ساب هم بخر... همش رو نياز داري!
ساب ووفر فقط براي جلب توجه نيست، براي پخش فركانسهايي از آهنگه كه اسپيكر توان پخش اونا رو نداره......
[QUOTE=LOVEFORLOVE;6879055]والا نمیدونم زیاد فرق نداره چون مارشال تو محصولاته car audio شناخته شده نیست....نقل قول: