شما کجا شنیدید؟نقل قول:
شرکت خصوصی چرا باید به یه سازمان دولتی تخفیف بده؟مگه اینکه قراردادی بینشون باشه که اگه هست شما یه ندا بده ما هم استفاده کنیم
Printable View
شما کجا شنیدید؟نقل قول:
شرکت خصوصی چرا باید به یه سازمان دولتی تخفیف بده؟مگه اینکه قراردادی بینشون باشه که اگه هست شما یه ندا بده ما هم استفاده کنیم
اگه باشه منم میرم تخفیفه رو بگیرم گوره بابای پارس آنلاین. بین بد و بدتر آدم بد رو انتخاب میکنه به فرض اینکه اندیشه بهتر از پارس نباشه ولی خوب ارزونتره.نقل قول:
تو این 2 ساعته هنوز سرعت جو زده مونده.
به کارمندای دانشگاه گیلان(اساتید و حتی خدمه) میدونم اندیشه 50% تخفیف میده. ولی در مورد نظام مهندسی نمیدونم ولی اگه باشه عالی میشهنقل قول:
نه تخفیف نداره من برای شرکت می خواستم بگیرم تخفیف ندادننقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد دانشگاه داستانش فرق میکنه! تا جایی که من میدونم شرکت اندیشه با مرکز کامپیوتر دانشگاه گیلان همکاری نزدیکی داشته ! تا حدی که من شنیده بودم دانشگاه که قبلا از طریق ماهواره به اینترنت وصل میشد بیشتره پهنای باندشو به اندیشه میداد و با هم قرار داد داشتند! بعد هم فیبرنوری در ایران راه افتاد و دانشگاه هم برای افزایش پهنای باند از روشهای قدیمی دست کشید و کل اینترنت دانشگاه رو کلا به اندیشه سپرد! بعد هم برای کارمندای دانشگاه سرویس دایل آپ رایگان راه انداخت که کاربرانش فقط پول تلفن میدادند و بعد از اون سرویس ADSL مخصوص اعضای هیئت علمی و هم اکنون هم ADSL برای همه اعضا و کارمندان و.... دانشگاه! با 50% تخفیف!
کارت عضویت نظام مهندسی هم یه تخفیف هایی بهش تعلق میگیره ولی بعید میدونم برای اینجا هم صدق کنه!
[/IMG]من خبر دارم اعضا نظام مهندسی 20 درصد تخفیف دارن اصلا یه تعرفه جدا دارن و دانشگاه گیلانم 50 درصد تخفیف داره:5:[IMG]
[/IMG]
:18::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
بدون شرح
شما خیلی پرتید بابا:31::31::31:نقل قول:
من خودم از پارس تخفیف گرفتم (از طریق کارت نظام مهندسی یا نظام پزشکی)
می تونید تشرثف ببرید پارس بگید لیست تعرفه های نظام مهندسی می خوام، یه لیست بهتون می دن که سرویس ای مزخرفشون!! رو با تخفیف می تونید بگیرید:31: مثل 128 3 گیگ
2 ماه پیش که رفتم اینجوری بود
داشتم می گفتم... می تونید از لیست سرویستون رو انتخاب کنید و کارت نظام پزشکی / مهندسی رو نشون بدید تا سرویستون رو فعال کنند
دوست من از اندیشه تخفیف گرفته بود الان می خوا ببینم تعرفه هاشو کسی داره یا نه
:10:
سلام به همه دوستان من الان اینترنت پارس انلاین دارم میخوام برم فسق کنم و اندیشه بگیرم به دلیل گرانی بیش از حد سرویس نامحدودش مودممم symphony هست 48 تومن گرفتم میخوام 128 نامحدود ماهانه که 155000 ریال هست را بگیرم
میشه بگید هزینه راه اندازی و هزینه اولیه که باید بپردازم چقدر میشه
ممنون
اگه مودمتو خودت نصب کنی یا ببری شرکت برات نتظیم کنن هیچی فقط پول سرویستو باید بدینقل قول:
یعنی همون 15500 تومن
دمت گرم دوست من
یعنی دیگه اون 20 تومن یا چه میدونم هزینه ثبت تو مخابرات را از من نمیگیرن دیگه ؟؟؟
نه نمیگیرننقل قول:
سلام می شه توضیح بدین بابت چی 20 هزار تومان می گیرن بعدش هزینه ثبت تو مخابرات این که گفتی یعنی چه من تا حالا نشنیده بودم چون اینجا بچه های پارس هستن ولی کسی همچین چیزی نگفته بود :18:نقل قول:
من پارس بودم 20 تومن هزینه راه اندازی ازم گرفتن و گفتن مال مخابراته شاتل هم رفتم گفتن 15 تومن پول راه اندازی باید بدم که با کارت تخفیف مسخرشون شد 5 تومننقل قول:
من خودم 10 هزار تومان پول نصب داده بودم به اندیشه فکر کنم پارسال اجباری بود ولی الان ظاهرا براشون مهم نیست چون وقتی 2 هفته پیش رفتم واسه یکی از بچه ها پرسیدن خودتون نصب می کنین یا کارشناس بفرستیم ما گفتیم خودمون طرفم گفت اگه گیر کردین زنگ بزنین پشتیبانی از قضا مودم بی سیم هم بود اصلا راه نمی افتاد یه 1 ساعتی با پشتیبانی همه چیزا روچک کردیم تا ردیف شد ولی 10 تومان پول نصب ندادیم:8::8:نقل قول:
پارسال هم پول نصب اجباری نبود چون من خودم نصب کردم.پول هم ندادمنقل قول:
با تشکر.
هادی
سلام.این مودم وایرلسی که خود اندیشه میده قیمتش چنده؟من شنیدم که 60 تومانی tplink داره که با 4 تا پورت lan هست ولی همون مودم تک پورت lan هست 45 تومان.درسته؟
مودمش چطوره؟مثلا اگه مودمو تو اطاق بزاریم و با لپ تاپ تو حال بمونیم تو سرعت تاثیری داره؟اگه در اطاق رو ببندیم چی؟ممنون میشم یکم راجع ببه کیفیتش بگین.
سلام خدمت همه دوستان
یه مدت نبودم جاتون خالی رفته بودم مسافرت می بینم که دوستان سخت مشغولن ، راستی امروز یه احوالی از شاتل گرفتم
یه هدیه جدید تو پائیز دارن می دن دوستان
اگه از امروز برین اونجا ثبت نام کنین و مودم رو هم از اونجا بگیرین 1 ماه اینترنت رایگان می دن
راستی قیمت گیگ هم تو این سرویسش خیلی اومده پائین جالبه 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر 5000 تومن
مخلص همه دوستان
اوضاعه بر و بچ اندیشه خط 4 چطوریاست؟
دوست من، اندیشه هزینه ی راه اندازی نداره و شما فقط هزینه ی اکانت رو پرداخت می کنین.نقل قول:
در ضمن باید خدمت تمام دوستان عرض کنم، تمام شرکت هایی در ایران که دارن هزینه ی راه اندازی خط ADSL از طریق مخابرات رو می گیرن غیر قانونیه و مخابرات هیچ پولی بابت راه اندازی خط ADSL یا همون رانژه کردن خط نمی گیره.
حالا یه شرکتی می گه من 10 تومن می گیرم و نیرو می فرستم خونه تا اینترنت تحویل بده بهتون،که این درسته، اما به هیچ وجه بابت راه اندازی اولیه، حتی 1 ریال هم نباید از مردم اخذ بشه.
الان خوبه، قبلا یه سری قطی داشتن که به خاطر مشکلات برق Dc بوده و الان برطرف شده.نقل قول:
هزینه ی نصب هیچ وقت اجباری نبوده دوست من (;نقل قول:
اندیشه من الا ن شنیدم مودمی می ده به اسم Zyxel که می گن خیلی هم خوبه و قیمتش 85 تومنه.نقل قول:
اگر ساختمون شما به لحاظ سازه خیلی قدیمی ساخت با دیوار هایی با قطر بالای 40 سانت نباشه تو یک طبقه مشکلی پیش نمیاد براتون.
اگر زمانی هم مشکلی پیش بیاد تو ارتباط بین مودم و سیستم هست و زمانی که مودم شما به Pc وصل شد دیگه مودم کار خودش رو انجام داده و به هیچ وجه مشکلی به لحاظ سرعت نخواهید داشت.
دوست من، در حال حاضر اینجوریه :نقل قول:
ADSL - 512kbps با ترافیک 10 گیگابایت در ماه 355000
ADSL - 256kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 425000
دوستان، اندیشه با نظام مهندسی قرار داد داره و یه چیزی حدود 20 تا 25 درصد تخفیف می دن به مهندساd:نقل قول:
دیگه سوالی نبود ؟ D:
با سلام امروز یکی دو ساعت اندیشه قطع بود . برعکس همه که ناراحت میشن من خوشحال شدم. چرا؟
چون فکر کردم شاید دارن سرعت مارو افزایش میدن قطع کردن که درسش کنن. اما:
الن که وصل شدم میبینم همون آش و همون کاسه
حالا کسی نمیدونه چرا قطع بود؟
سلام.نقل قول:
چه ساعتی؟
و کدوم مرکز؟
11.5 تا 2 بعدازظهر که من بیدار بودم.نقل قول:
شهرستان شهیدپرور لنگرود.
مودم شما رو حالت اوتوماتیک هست یا کانکشنی خودتون کانکت می کنین؟نقل قول:
نه خودم کانکت میشم.نقل قول:
امروز کانکت میشد ولی هیچ سایتی رو باز نمیکرد
بله دوست من، 2-1 ساعتی قطع بود فکر می کنم D:
سلام بچه ها من خیلی وقته غیبت دارم:20:
یه چیزی راجب فرق بین zyxel و بقیه مودم های بی سیم بدم چون برای همه سواله چرا 85000 تومان قیمتشه:41:
بخاطر اینکه اگه شما بخواهید در مسافت بیشتر یعنی یک خونه ویلایی یا یک سالن بزرگ که برد یک مودم نمیرسه واسولا زیره 100 متره از مودم بی سیم استفاده کنید باید از دو عدد مودم بی سیم استفاده کنید که ارتباط این دو با سیم هست ولی مودم 85000 تومانی zyxel دارای امکانات wds هست و دو مودم می تونند بی سیم به وصل بشند و یک مودم یکپارچه با برد دو برابر رو درست کنند امیدوارم بدرد خورده باشه:31:
سلام دوست عزیز خیلی جالب بود می شه کمی بیشتر توضیح بدین و نحوه تنظیم کردنشو برام شرح بدین:10:نقل قول:
توی قسمت wds مود مک آدرس اون یکی رو میزنی و توی این یکی هم مکه اون یکی بعد رمز بی سیم ها رو هم یکی میزارین و دومی هم در حالت بریج بعد دو تا یکی میشن راستی اسم بی سیمشون هم باید یکی باشه
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
راستی dhcp دومی هم باید خاموش باشه و ip 11 رو باید یه چیزه دیگه بزارین
سلام دوستان
امروز رفتم اندیشه.. درباره تخفیف به کارمندان و .. دانشگاه پرسیدم! گفتند که تخفیف اونا 25% شده! و دیگه 50% نیست!
از جای دیگه شنیدم که قراره یه مرحله دیگه قیمتا بیاد پایین و سرویسهای نامحدود بیشتر بشه!
جدا از کی پرسیدی یعنی بازم می یارن پایین تر نگفتن چقدر و اینکه سرویسهای نامحدود بیشتر بشه یعنی چه؟نقل قول:
دوستان خواهشا زود زود جواب بدین اورژانسیه::46:
مهمترین سوالم اینه: سرعت دانلود سرویس ECO512 شاتل تو روز و شب چقدره؟
شاتل تو رشت واسه مرکز 4 سرویس میده؟
آدرس شرکت رو هم بگید ممنون میشم :11:
چقدرش رو نمیشه الان پیش بینی کرد ولی در آینده نزدیک اینجوری خواهد شد!نقل قول:
در مورد اون مطلب هم : ..... یعنی اینکه بیشتر تو بورس میرن و بصرفه تر خواهند شد!
جالبه الان رفتم تو سایت دانشگاه گیلان برای کارمندان و.... دانشگاه زده 50% تخفیف!
من چند روز پیش رفته بودم دانشگاه دیدم اونجا تبلیغات کردن 50% تخفیف برای کارمندان دانشگاه!کد:http://computer.guilan.ac.ir/home.php?id=158
اخه مگه میشه برای کارمندا تبلیغ کنن که فقط تا 17 شهریور فرصت دارید و بعد 2 روز نشده بیان بگن : نه نمیشه قیمتا اومده پایین پس تخفیف هم باید کم شه! متاسفم برای این شرکت!
همه راه کلک زدن رو خوب یاد گرفتن! تازه میخواستم برم واسه دو تا از دوستام که فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاه هستن ازشون سرویس بگیرم ولی دیگه عمرا ....!
عجب سرعنی داری تو قضاوتنقل قول:
مگه اعلام کردن که اونایی که قبلا قرارداد بستن رو چیکار میکنن؟ که سریع فهمیدی دارن کلک میزنن!
فکر کنم 512 سرعتش مثل 128 رو حدود 64 بسته شده من 128 دارم روز سرعت 68 ولی شب بین 40 تا 65 نوسان دارهنقل قول:
تو مرکز 4 سرویس میده ولی سرعتش از اندیشه پایین تره قطعی خیلی کم داره اگه بشه هم در عرض چند دقیقه درست میشه پینگشم پایین تره
آدرس:حاجی آباد-روبروی پاساژ گوهر یه کوچست داخل رفتی همون اول کوچه سمت راست یه کوچه کوچیکه که آخرش یه مجمتمع هست که شاتل توش هست :11:
آره جیگر! من خودم 5 ماهه که قرارداد دارم و اینجوری برخورد میکنن!نقل قول:
یعنی سرعت 512 با 128 هیچ فرقی نمیکنه؟!نقل قول:
ببخشید این خبر که تخفیف باید کم بشه رو کجا نوشته؟ من خودم از تخفیف هیئت علمی استفاده میکنم و از این قضیه اطلاع ندارم!نقل قول:
جایی ننوشته! ولی انشاا... که ایندفعه میخوای بری تمدید کنی بهت میگن عین ماله میخوای بخوا نمیخوای ....!نقل قول:
الان تخفیف 25% شده! و دیگه 50% نیست!
من که میرم دنبالش از دانشگاه که ببینم این چه تفاهم نامه ای که اینقدر بی اعتباره! و بدون خبر و... یک طرف سرخود از انجامش خود داری میکنه! امیدوارم که حل شه وگرنه که ضد حاله اساسیه! و خوشبینی خودمو نسبت به اندیشه از دست میدم و دیگه کسی رو به این ISP دعوت نمیکنم!
انشاا... که حل شه!