2 مگ، حدود 4/5 گیگ دانلود می دهنقل قول:
سرعت دانلود شبانه حدود 240 کیلوبایته
Printable View
2 مگ، حدود 4/5 گیگ دانلود می دهنقل قول:
سرعت دانلود شبانه حدود 240 کیلوبایته
من این سرویس رو گرفتم (تمدید) : DP-2048-BU
الان توی پنل کاربری این پیغام رو زده :
" توجه : کاربر گرامی شما فاکتور سرویس دوره بعدی خود را پرداخت کرده اید و در تاریخ 1394/02/03 به مقدار 665600 مگابایت شارژ خواهید شد "
665 گیگابایت شارژ یعنی چی ؟
نامحدوده دیگه فکر کنمنقل قول:
این مشکل حجم خوری برای من هم بوده دیشب، حدود 1.1 گیگ کم شده از بنده. استفاده هم تو ساعات رایگان بوده.
(سرویس 40 گیگ محدود)
شمام حتما زنگ بزن پشتیبانی،من زنگ زدم گفت رسیدگی میشه،هر چی تعداد شاکیان بیشتر،رسیدگی زودترنقل قول:
میشه دقیقا بگین چقدر تو سایت که چیزی ننوشته شاید منظورتون 2 درصد مالیات ارزش افزوده هستنقل قول:
توجه:
نمایندگی فن آوا در مشهد جهت تکمیل کادرپشتیبانی فنی و فروش خود استخدام می کنند. دوستانی که تمایل به همکاری دارند لطفا حداکثر تا تاریخ 3 اردیبهشت ماه رزومه خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند.
info@pdnf.ir
مشکلتون برطرف شد؟نقل قول:
نه متاسفانه..نقل قول:
از حجم من و بسیاری از دوستان دیشب بخاطر دانلود شبانه رایگان کم شده
سلام
دیشب از من 2600 مگابایت کم کرده اون هم توی بازه زمانی رایگان
به احتمال زیاد برای کسانی که دانلود زیاد دارند، حجم کم می کنه ولی نمی گن.
الان زنگ زدم بازهم زیر بار نمی رن. فن آوا هم مثل صبانت دزد شد رفت ...
دوستان پیگیری نکنن،دزدی اپیدمی میشه ها :n18:
با سلام
من توی چند تا سرویس دهنده مختلف از این مشکلات داشتم (بدترینش آسیاتک بود). اگر که مودمتون خاموش و روشن نشه در بازه رایگان , این مشکلات برای همشون هست. من هم یک مودم ساده تک پورت بدون وایرلس گرفته ام و به صورت بریج تنظیم کرده ام. هر موقع که شب بخوام دانلود بکنم , سیم تلفن مودم وای فای رو قبل خواب درمیارم میزنم به این (ارزونترش هم مودم یو اس بی اگر که پیدا بشه). دانلود منیجر ها هم همشون تنظیم دارند برای دیال کردن (وصل کردن) یک کانکشن در زمان خاص , تنظیم شده که 2:02 وصل بشه و 6:59 قطع بشه و کامپیوتر رو هم خاموش کنه. دیگه چون توی لاگ هم میزنه زمان قطع و وصل رو هیچ رقمه نمیتونن کم بکنند.
من مصرفم شبانه آنچنان بالا نیست (نهایتا 10-15 گیگ در ماه) ولی همینرو در آسیاتک پدرم در اومد. اندازه پول مودم پول تلفن حرف زدن با ساپورتشون میشد (به غیر از اعصاب خوردیش) منم خیال خودم رو راحت کردم.
اخه من این مشکل رو نداشتم،الان جدیدا به وجود اومده توی فن آوا،تو پارس آنلاین که خوراکش بودنقل قول:
اینستاگرام برا کسی باز میشه؟
فیلتر نیست ولی هیچی لود نمیشه
متاسفانه فن اوا هم دزد شده و حجم می دزده ...
تمام کسانی که ازشون توی ساعات رایگان حجم کم شده، حتما به پشتیبانی زنگ بزنن و پیگیری کنن.
اگر پیگیری نکنید، مطمئناً برای بقیه کاربران هم اتفاق خواهد افتاد.
من که از فردا سرویس نامحدودم شروع می شه و دیگه این مشکل رو نخواهم داشت. ولی کسانی که حجمی می گیرن، حجمشون دزدی می شه.
راستش بنده استفاده نکردم در هفته دو الی سه بار استفاده میکنم وتا حالا از من کم نشده ولی مطمئن هستم که خطا در سیستم های کامپیوتری هست
باز دوباره این فناوای ما پکید! پینگ داخلی رفته بالای 300 :n03:
واقعا بی ثبات این فناوا
درسته که فن آوا هم یکسری مشکلات داره ولی سگش شرف داره نسبت به شرکت های دیگه الان شما غیر از فن آوا یک شرکت رو اسم ببرین که نامحدود واقعی بده با همین قیمتنقل قول:
کدوم سرویس نامحدود ؟همه سرویساش محدوده!نقل قول:
بهترین سرویس نامحدود رو مخابرات میداد ک اونم ب لقاالا پیوست
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته از بعضی لحاظ بهتر و واسه همین که من موندم فناوا اما واقعا کیفیتش خوب نیست...
همین امروز از صبح دازم زنگ میزنم پشتیبانی، اما تا میخواد وصل بشه پشتیبانی میگه "با تشکر خدا نگهدار"!!! این یعنی پشتیبانی تعطیل!
تا یک مشکلی عمده ای پیش میاد پشتیبانی قطع میکنن! پشتیبانی واسه پاسخ گویی در هر شرایطی هست و نه سرکار گذاشتن مردم!
واقعا راست میگی خودمم واسه داداشم که فن اوا داره زنگ زدم قبلا این مشکل و داشته . به نظرم هم از نظر پشتیبانی و هم سرعت اصلا خوب نیست فن اوا ، میتونید در این دو مورد در سایت 195 شکایت کنیدنقل قول:
ببخشید شماچند ساله از فن آوا سرویس نگرفتین که میگید نامحدود نداره؟:n23:نقل قول:
بله برای کسانی که تند تند پول ترافیک میدن و سرعت بالا و پینگ پایین میخوان و پول براشون مهم نیست و پولدارن شرکت های دیگه خوبن اما فعلا فن آوا به نظر من اگه بخوای نسبت به قیمت و ترافیک نگاه کنی و همینطور شبانه بهتره
این لیست تعرفش تو سایتش نامحدود دیدی مارم خبر کن:n20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا 100 بار تو این تاپیک و جاهای دیگه گفته شد که این حداقل حجم ها واقعیت نداره و الکیه...نقل قول:
پس اینا چی هستن؟!:n24:نقل قول:
یعنی ب گفته شما فرضا سرعت 512 با تعرفه 38 تومن با 87 تومنی هیچ تفاوتی ندارهنقل قول:
و اختلاف قیمت الکی هست؟:n13:
چقدر جالب
اصلا ولش کن آره فن آوا کلا نامحدود نداره الان همه میان نامحدود میگیرن کلا سرویس های نامحدودشو برمیداره:n34:
نقل قول:تعرفه گرونترش رو برای خنده نگذاشته توی سایت هم نوشته 1 به 10 تقسیم میشهنقل قول:
شما و اون دوستتون هم مثل اینکه
مرغتون یک پا داره
نه؟!:n02:
فعلا از بعد عید همه شرکت ها مشکل پینگ و پکت لاست و تایم اوت دارن کم بیش و مشکل از زیر ساخت هست
من غیر از نامحدود فن آوا روی خط دیگه از آسیاتک سرویس محدود دارم و اونم برخی اوقات مشکل شدید پینگ داره ....
در ضمن سرویس های نامحدود فن آوا محدودیت حجمی اصلا ندارند و به دو نوع برنزی و طلایی تقسیم میشن
مثلا 512BU نوع برنزی و سرعت همیشه روی 64 هست و 1 به 8 هست در واقع
و 512GU نوع طلایی هست و سرعت همیشه روی 128 هست همیشه و 1 به 4 هست
و به هیچ عنوان هیچ محدودیتی در حجم ندارند ...
نقل قول:
نه دادا، مشکل از اون دوستان و پای مرغشون! نیست، مشکل از شماست :دی که ندونسته و نشناخته با فن آوا، داری حکم میدی در حالیکه اونا دارند از این سرویس استفاده میکنند.
فن آوا نا محدود هاش هیچ گونه محدودیت حجم مصرفی (مصرف منصفانه و ...) ندارند، این مقادیری که توی سایتشون زده، همینطوری هست (گواهشم همه ی بچه های اینجا!) و اون سرویس هایی که گرون تر هستند، سرعتشون رو بالاتر میبندند، مثلا 512 رو در حد 1 مگ میبندند.
از صبح کسی با پشتیانی فناوا تهران تماس گرفته؟ از صبح دارم زنگ میزنم تا میخواد وصل بشه به پشتیبانی میگه "با تشکر از تماس شما، خدانگهدار"!!! کسی خبر داره چی شده؟؟؟
عزیزان مشکل قندشکن ها حل شد یا پرچم مسدودیت بالاست ؟
یرای من که 2 روزه حل شده این مشکل
یک سوال برام پیش اومده و اینه که چرا با وجود این که گفته میشه سرعت پهنای باند حداقل بین سه نفر تقسیم میشه ولی هیچوقت از سرعت اسمی پایین تر نمیاد مثلا ۱ مگابیت که همون ۱۲۸ کیلوبایت میشه حتی تو اوج شلوغی شبکه؟:n13:
دوستان طرحمو برای اولین بار تغییر دادم از طریق سایت, مودم رو ریست کردم بعدش دیگه چراغ نت قرمز شده , بیشتر از یک ساعته. همیشه همینجوری قطع میشه موقع تغییر طرح ؟! زنگ هم زدم پشتیبانی گفتن کلاً یه مشکلی پیش اومده خدافظ :|
توی تنظیمات مودم هم میرم ip شده 0.0.0.0.0
مودم رو ریست کردید؟نقل قول:
یعنی چیکار کردید دقیقا؟
همون خاموش روشن بود منظورم. البته وصل شده الان. دوباره کانفینگ هم کردم.نقل قول:
..
تست 1 مگ نامحدود ماهی 72 تومن , اهواز. همه چیزش خوبه فقط پینگش به درد گیم آنلاین نمیخوره..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که پهنای باند بین 8نفر تقسیم میشه در حالت استانداردنقل قول:
اگر هم شرکت زیرساخت درستی داشته باشه دیگه مهم نیست همه نیم میلیون کاربش همزمان استفاده کنند یا نه چون Down stram خط شما روی 1مگ بسته شده این سرعت بطور مطلوب در اختیار شما می زاره
پس چطور هزینه های میلیونی زیر ساخت برای فروش پهنای باند ۱ مگ رو میده؟!نقل قول: