آقا چرا جو می دی گاد آف وار تهش 40 گیگه چه خبره 80 گیگ !!!! الان بازی هایی که جدید می آد و فریم ور 3.60 می خواد که فعلا هیچ کدوم رو کنسول -- شده قابل اجرا نیستن !
Printable View
آقا چرا جو می دی گاد آف وار تهش 40 گیگه چه خبره 80 گیگ !!!! الان بازی هایی که جدید می آد و فریم ور 3.60 می خواد که فعلا هیچ کدوم رو کنسول -- شده قابل اجرا نیستن !
نقل قول:
آقا چرا میزنی حالا :دی
اطلاعات غلط دادن به من :دی
حالا شرمنده :11: همون 40گیگ اصن 2گیگ ::دی
چه فرقی داره حالا
...........!!!؟؟؟:9:نقل قول:
آقا چرا میزنی حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات غلط دادن به من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون 40گیگ اصن 2گیگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقی داره حالا
آره تو دستگامه...نمیدونم چه مرگشهنقل قول:
میتونی بگیری خیالت راحت حالا حالا ها نمیادنقل قول:
cfw -- شده با فریمور 3.55 هست
ولی الان بازی های جدید رو 3.60 اجرا میشه که هنوز -- نشده
از داخل خود کنسول بخش سیتینگش میشه فهمید
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
نقل قول:
نه زیاد من kill zone 3 رو 15 دقیقه طول کشید ریختم :31:
همه بازیها رو میریزن رو هارد
هم هارد ps3 هم هارد اکسترنال
فقط بازیهایی که این چند روزه اومده رو نمیشه کاریش کرد چون فریمور 3.60 میخواد که هنو -- نشده
اینجا که ما هستیم هر بازی 5000 تومان میریزن واسط
اهم اهم :31:نقل قول:
بلوری 100 گیگی از خود بازی اورجینالش گرون تره :31:نقل قول:
اگه کسی resistance 2 بازی کرده یه کمکی بده:
من بازی رو تا اینجا اومدم و گیر کردم اونجا که تویه راهرو گیر کردم و اون تیغه های فلزی مثل پشه میریزن اول اون دکتر رو سمت چپ میکشن بد می یان تو راهرو حالا چیکار کنم هر کاری می کنم دخلمو می یارن ممنون
دوستان یه سری به لینک های زیر بزنید و نظرتونو بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://www.gamespot.com/features/6191251/index.html
کد:
http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-3.html
کد:
http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-5.html
کد:
http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-6.html
کد:
http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-7.html
کد:
http://www.gamespot.com/features/6191251/xbox-360-versus-playstation-3-graphics-comparison-round-3/p-8.html
کد:
http://www.gamespot.com/features/6240138/index.htm
Change Log:کد:http://www.multiupload.com/CWC1API6LO
Fully working XXMB display mode(XMB clone).
Editable options in “settings” column of XXMB.
Gave Covers and posters in game column of XXMB.
Improved XXMB scrolling, speed, etc.
Theme options in “multiMAN/Home” XXMB column.
Changed options/options__default.ini.
Direct boot method changed.
Select+x auto sets BD Mirror option and is remembered
سلام به همه دوستان .
چند نفر اینجا CFW نصب کردن ؟ اخه چرا ؟ :41: چند نفر تو PSN فعالیت دارن ؟!!! کدوم بازیو بیشتر بازی میکنید ؟
دوتا سوال اخرو فقط Sony loyal guys!! جواب بدن :31: . ممنون .
پس جرا هنوز تو خود سایته ps3-hacks هنوز نیومده؟؟نقل قول:
بعد این XXMB چی هست؟
ویرایش:
تازه بعد 1روز اومد!!!!!!!!1
بابا خیلی کارت درسته شما از سایتشم جلو تری دمـــــــــــــت گرم
بچه ها تو این مولتی من جدیده BDROM-Reset کارش چیه دقیقا؟
Third PSN Attack Takes Place - Personal Data Leaked - PSN Delayed
:44::9:
ریختن بازی روی هارد خود کنسولت زمان زیادی میبره.اون اولاش دستگاه رو میبردی برات میریختن رو خود هاردت اما الان 70 80 درصد مغازه ها این کارو نمیکنن چون میگن برامون نمیصرفه.یه هارد 500 گیگ باید بگیری جداگانه بازیا رو توی اون بریزن برات هم از لحاظ زمان به صرفه تره هم دیگه هر وقت بخوای بازی بریزی نباید کنسولو برداری ببری با خودتنقل قول:
همه بازیا رو هم برات روی هارد میریزن ولی خوب مغازه ها با هم فرق دارن.مثلا بعضی جاها Eboot و PARAM بازیایی که مثلا رو فریمور 3.56 اجرا میشن رو دانلود میکنن و جایگزین میکنن بعد از شما میپرسن دستگات کاستل فریمور چنده؟اون وقت اون بازی رو بهت میدن که دمشون گرم.اما اکثر جاها بازی رو به صورت دست نخورده میدن که اگه فریمور 3.56 باشه خودت باید بیای از نت eboot و param فریمورت رو دانلود کنی و جایگزین کنی
هزینه نصب بازی هم 5 تومن هست اما اگه عمده ای بخری تخفیف بهت میدن.مثلا من خودم 20 تا بازی با هم گرفتم یارو دونه ای 2.5 باهام حساب کرد:46:
از چه لحاظ میگی توصیه میشه؟یعنی شما میخوای صبر کنی تا پلی 4 بیاد؟:31:یه دونه بخر کو تا پلی 4 !!نقل قول:
کاملا ساپورت هم باز منظورت رو نفهمیدم.مگه الان ساپورت نشدس؟
تا فریمور 3.55 اومده که البته گفتم بازیایی رو که 3.56 هستن هم پخش میکنه فقط باید Param و eboot بازی رو دانلود کنی و جایگزین کنی
برو توی ستینگ بعد سیستم ستینگ اونجا نوشته چنده
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
من یه بازی کپی کردم روی دستگاه بعد الان خود بازی رو از رو هاردم پاک کردم
دوباره نمیتونم از رو دستگاهم کپی کنم روی هاردم ؟
هر بازی 5 هزار تومن؟:31::13::19::18::27:نقل قول:
چرا میتونی با مولتی من مخصوصا این ورژن 2ش عجب چیزیزهنقل قول:
پس چی 1 تومن؟:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
خوب چه جوری؟میشه توضیح بدینقل قول:
زیاده؟نقل قول:
اون موقع که ما بازی میخریدیم 120 هزار شما نبودی تعجب کنی.
کجا بودی؟
دی::31: تو لباسام :31::27:نقل قول:
دوستان یه سوال داشتم.
من اگر تو دستگاه کپی خور نشده بازی کپی بریزم و بعدش بیام خودم خونه دستگاه رو کپی خور بکنم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
اون چند نفر رو که دقیق نمیدونم اما خیلی ها نصب کردن......نقل قول:
خود من رو یکی از دستگاهام واسه امتحان کردن زدم ولی پشیمون شدم:31:
اگه منظورت بچه های اینجاس فکر کنم به تعداد انگشت های دست هم نرسه اما اگه منظورت جهانی هستش فکر تا خبر داون شدن سرورهای سونی حدود 70 میلیون کاربر ثبت نام کرده بودن............
من خودم بیشتر , AC:B, MW2 . Black Ops , Fifa 11 بازی میکنم البته قبل از به فا... رفتن PSN...............
نه فقط پول مفت میگیرننقل قول:
اتفاقا همینجا تاپیکش هست مو به مو توضیح داده خودت انجام بده
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
یه بار دیگه نظرتو خوندم
نه اینجور که تو میگی نمیشه اول تو خونه کپی خور کن بعد بازی بریز
یکی جواب بدهنقل قول:
اقا شرمنده میون کلامتنقل قول:
من الان مولتی 1.15 دارم
اگه بخوام این مولتی 2 رو نصب کنم کار خاصی باید انجام بدم..؟؟؟
یعنی یه وقت بازیایی که رو هارد کنسوله پرپر نشه...!!!؟؟؟
نه کاریش نمیشه :46:
نه بابا ربطی نداره نصب کن خیالت راحتنقل قول:
شما تو دستگاه کپی خور نشده چه جوری میخوای بازی بریزی؟!!!!:13::13::18:نقل قول:
سلام دوستان
بر حسب بیکاری هارد ps3 رو به pc وصل کردم و با فت32 فرمتش کردم الان به کنسول وصلش میکنم میگه کابل رو وصل کنم و اپدیت 3.41 بریزم اینکارم میکنم تا 100 پر میشه و ریستارت میشه بازم میگه کابلو وصل کن و اپدیت کن/توی منوی ریکاوری هم هارد رو نمیشناسه نه تنضیمات اولیه برمیگرده نه سیتینگ میگه هارد صحیح نیست.اگه میشه راهنمایی کنید
دوست عزیز هیچ وقت هارد یا رم دستگاه دیگه رو با ویندوز فرمت نکن چون تمام فایلهای سیستمی پاک میشهنقل قول:
شما هارد رو یه بار با سونیت فرمت کن درست میشه
خوب تمام اونایی که نصب کردن دیگه باید قید PSN بزنن . آخه چرا ؟ حیف PS3 نیست که بازی کپی باهاش بازی شه یا همیشه آفلاین ؟خدایی حیف !!!نقل قول:
اره منظورم بچه های اینجا بود که میگی به تعداد انگشتهای دستم نرسه ؟!!! این دیگه چرا ؟ چون بیشترشون sh*t CFW نصب کردن ؟
خوبه پس ! اگه به لطف خدا!! PSN آن شد بازی میکنیم MW2 یا BO :46:
اگه CFW نصب کردی که هیچی اگه نه و Original یوزری باید از اینجا :نقل قول:دانلود کنی . اره شاید داشته باشی 3.41 اما از 3.41 دو نسخه اومد که نسخه ی دومش این مشکلی که شما الان داری برطرف میکنه .کد:http://www.ps3hax.net/downloads/PS3_FW_341.rar
دوستانی که SOCOM 4 رو به صورت Eboot دارن یه خواهشی داشتم ازشون.
من pkg اش رو دارم.
نصب که میکنم رو هارد داخلی مسر نصبشو پیدا کردم.
ولی تو فولدرش فقط فولدر PS3_GAME وجود داره.
حالا از شما میخوام اون فایل PS3_Disk یا یه همچین چیزی که تو فولدر بازیتون هست برام آپ کنین بی زحمت.
چون میخوام بازی رو از اونجا بردارم بریزم تو هارد اکسترنال.
بدون اون فایل نمیشه.
اگه فولدر دیگه ای هم هست ممنون میشم بگین.
مثلا تو بعضی بازیا فولدر PS3_UPDATE هم وجود داره.
مرسی.
آقا اگه مدرن میزنی من پایه ام!نقل قول:
خوب اولین بازی که ۳.۶۰ میخواست روی ۳.۵۵ اجرا شده
اونم بازی Brink
Brink - 3.60 Game Working on Rebug CFW 3.55.1 With Patch
منم نظرم همینه،ولی بیشتر کسایی که PS3 دارن با من مخالفن:31:نقل قول:
بازی آنلاین زیاد تو ایران طرفدار نداره،حالا چه با ps3 چه با هر کنسول دیگه ای.................
انشالله بازی میکنیم...........
من از ساعت 10 تا 2 شب توی PSN آن هستم..........
ولی به نظر من هم ارزش نداره Ps3 رو انگولی کرد .نقل قول:
بازی های انحصاری رو که اگه کپی بخری ، به خودت خیانت کردی که اون پک و دم و تشکیلات رو بیخیال شدی .
بازی های مالتی رو هم پول بدی اوریج بخری باز به خودت خیانت کردی چونکه توی Ps3 مثل 360 اجرا نمیشند .
در نتیجه
Ps3 رو بذارید برای بازی های انحصاریش و آنلاین و ... و حالشو ببرید .
360 رو هم بذارید باری مالتی و لایو و ...
البته گویا اخیرا 360 در ایران از BMW سری 7 هم گرون تر شده :13:
متاسفانه این -- بیخود PS3 باعث شده بازی اوریج (انحصاری) بسیار کم و گران بها بشه . به نظر من جزو مزخرف ترین هکهای تاریخ همینه . هنوز که هنوزه KZ3 رو که کمیاب هم هست میفروشن 80.000 هزار نامردا . چه بر سر ما فدا شدگان PSN خواهد آمد . مساله اینست ...
پ.ن : دوستداران -- و سونی , با نظر شخصی تعصبی برخورد نکنید لطفا ;-)
البته خب مغازه دار های ما یکم کم شعور هستن وگرنه نباید بازی کم بشه .
چون بالاخره کسی هم که بازی وارد میکنه آمار فروش رو از فروشنده ها میگیره دیگه.