نقل قول:ممنون ولي فكر ميكنم روش اول بهتر و آسون تره!!:31:نقل قول:
بازم ممنون :11:
Printable View
نقل قول:ممنون ولي فكر ميكنم روش اول بهتر و آسون تره!!:31:نقل قول:
بازم ممنون :11:
سلام
آقایون ایا گوشی 5700 سری 60 و ورژن 3 هستش؟؟؟
من تازه خریدم ولی میخوام مطمئن بشم و روش نرم افزار نصب کنم.
راستی یکی لطف کنه نرم افزار acrobat redaer و برنامه ای که فایلهای Microsoft office رو باز میکنه رو لینکشو بزاره.
ممنون.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ورژن سیمبیان 5700 سری 60 ورژن 3.1 هست. تمامی نرم افزار های سری 60 ورژن 3 رو جواب میده.
برای acrobat reader هم بهتره تو قسمت نرم افزار دنبالش بگردی.
اين نوكيا واقعا خره.3250 با اون cpu ضعيفش و سيمبين قديميترش چنين مشكلي نداشتنقل قول:
با نرم افزار X-plor میتونی 300 تا که هیچی 3000 تا عکس رو تو یه دقیقه از تو Inbox گوشیت کپی کنی تو مموری کارتت:5:نقل قول:
عزیزم، پیتون یه برنامه ی زبان نویسیه که برنامش که روی گوشی نصب میشه برنامه ها و فایل های این زبون رو می خونه... رو هیچ گوشیی از اول نیست و باید نصب کنی... تو همین پی30 ورد بگردی پیدا می کنی...نقل قول:
اون سایته هم اینه...
www. gsmaria .com
راس میگیا!!! شاید اگه ما با بلوتوث به ان95 وصل شیم اون از جی پی اسش استفاده کنه ما هم بتونیم... خوب چیپ اونو به عنوان چیپ اکسترنال استفاده می کنیم دیگه...نقل قول:
N95-8GB هم GPS data داره ميشه با بلوتوث بين 5700 و n95 ارتباط برقرار كني تا موقعييت رو نشون بده يا فقط بايد اكسترنال بخري؟
یکی امتحان کنه توروخدا!!! خیلی تو کفشم...
آره خیلی راحت به وسیله ی فلش پلایر گوشی جواب میده...نقل قول:
چي جواب نداد؟
اين كه فقط يك فايل فلش و نياز به نصب و ساين و اين جور چيزها نداره!!!!
به راحتي جواب ميده
شاید بخاطر همون مشکل باتریتونه... رو گوشی من که عالی جواب میده...نقل قول:
اقا اینکه همش میگه 220 ساعت یا 390 دقیقه!!!!
اصلا هم تکون نمیخوره
اما تو توصیفش گفته شده بود وضعیت واقعی و همزمان باتری رو گزارش میده!
این چیه دیگه؟!!!
منم 5700 دارم...
نمی تونم دقیق بهت بگم... ولی من خودم اصلا با هنزفری 5700 حال نکردم... ان82 هم زیاد به درد بخور نیست... ان73 هم امتحان نکردم... ولی به نظر من ان91 هنزفری خدایی داره... من وقتی میذاشتم قبلنا که ان91 داشتم می رفتم فضا...نقل قول:
.هنذفري n82 5700 n73 كدومشون بهتره ؟ RATE بندي كني
نمی دونم... سوالت عجیب فنیه ولی فکر کنم آسیب برسونه... من پیشنهاد نمی کنم...نقل قول:
2.ميشه باتري هاي با گنجايش بيشتر مثلا 1500 ميلي آمپر (5500SPORT) رو رويه اين گوشي انداختت؟
من زیتونیشو دارم... این رنگی خریدم فقط به خاطر اینکه خز نباشه... هنوزم خز نشده این رنگش... قرمزش شدید کثیف میشه... ولی قرمزشم زنونه نیست... مشکیش شاید به نظر همه قشنگ تر باشه... اصلا چه فرقی میکنه؟؟؟نقل قول:
3.رنگ مشكي گوشي بهتره يا قرمز؟(به نظر من مشكي :كمتر كثيف ميشه)
خوب نداره دیگه... برو از نوکیا بپرس نه از ما...نقل قول:
5.چرا رو ريموت دكمه STOP(مربع) نداره؟
خیلی ناراحتی؟؟؟؟ خوب نوکیا اینجوریاس... حال نمی کنی برو سونی اریکسون چینی بگیر... به خاطر اینه که بری به بقیه کارات برسی... بهتون حالم میده ناشکری می کنیدا!!!نقل قول:
چرا موقع بلوتوث وقتي يارو داره يه چيز ميفرسته تو گوشي من نشون نميده چقدرش مونده؟
اینم دست منو تو نیست... همینی که هست می خوای بخواه نمی خوای برو سونی اریکسون چینی بگیر...نقل قول:
چه جوري فايلايي كه ميگيريم بره تو يه فولدر كه ما مشخص كرديم نه Inbox ؟
شوخی می کنما ناراحت نشی...خوب نوکیا سیمبینش اینطوریه دست منو تو نیست که...
خوب هر کاری چاره ای داره... با برنامه ی x-plore می تونی همه رو مارک کنی بعد سیوشون کنی...نقل قول:
حالا كه نميشه اگه 100 تا عكس واست بلوتوث شد چه جوري تو مموري (يا همون گالري) سيو ميكني؟
نميشه كه تك تك باز كني موقع بستن سيو كني!!
نقل قول:
من موقعي كه دارم آهنگ گوش ميدم اگه sms بفرستم آهنگ قطع و وصل ميشه.واسه همه اينجوري؟البته واسه فرستادن بلوتوث هم اينجوري ميشه
شما اگه تو اون پروفایلی که هستی وارنینگ تون رو خاموش کنی فکر کنم درست شه... مال من که هیچوقت اینطوری نمیشه...نقل قول:
مشکلی نیست!
واسه همه اینجوری میشه!
شما در حد تیم ملی بیکاری...نقل قول:
چرا دقيقا تنها راهش همينه.ما 300تا عكس رو هم اينكارو كرديم.100تا كه بچه بازي
خدارو شکر یه آدم با سواد ما اینجا پیدا کزدیم... از این جور آدما دیگه کم گیر میاد...نقل قول:
اینکه مشکلی نیست :
1- x-plore رو باز کنید ....
2- دکمه 4 رو فشار بدید ...
3- حالا وارد قسمت مسیجینگ گوشی شدید ..
4- هر چی بلوتوث گرفتید mark کنید ....
5- حالا به هرجا خواستید منتقل کنید ( مثلا تو مموری کارت ، پوشه Images )
این روش فقط وقتی جواب میده که مسیجاتون رو مموری سیو بشه... برا خیلیا رو فون مموریه خوب...نقل قول:
چرا يك راه ديگه اي هست
وسايل لازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- شما بايد حافظه مسيج هات رو مموري كارت باشه
2- رم ريدر داشته باشي
شما بعد از اين كه عكسات رو برات بلوتوث كردن و توي اينباكست رفت
مموري گوشيت رو دربيار و بزار تو رم ريدر و به كامپيوتر وصل كن
حالا كامپيوتر رو تنظيم كن كه فايل هاي مخفي رو نشون بده
بعد برو توي مموري كارتت و در پوشه ي Private حالا اينجا سرچ ويندوز رو بزن
گزينه ي اول رو انتخاب كن Picture,music,video
بعد تيك picture رو بزن
بعد يكم پايين تر روي Use Advancd Serach Option كليك كن تا فقط همون پوشه رو بگرده و بعد رو سرچ كليك كن
تموم شد حالا برات عكسات رو مياره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكته : اين روش فقط براي عكس جواب ميده براي آهنگ امتحان كردم جواب نداد
راستی یه نکته ای رو واسه همه اس ام اس بازا بگم...عزیزان اگه مسیجاتونو تنظیم کنید که رو فون مموری سیو بشه سرعت مسیجاتون بیشتو میشه... امتحان کنید... تضمینیه...
بله... همینه چی کارش داری؟؟؟کاری کرده؟؟؟؟نقل قول:
سلام
آقایون ایا گوشی 5700 سری 60 و ورژن 3 هستش؟؟؟
من تازه خریدم ولی میخوام مطمئن بشم و روش نرم افزار نصب کنم.
راستی یکی لطف کنه نرم افزار acrobat redaer و برنامه ای که فایلهای Microsoft office رو باز میکنه رو لینکشو بزاره.
ممنون.
اونا هم که گفتیو برو تو درخواست نرم افزار درخواست بده... هرچند انقدر فراوونه که تو هر سوراخی چندتا لینک دانلودش هست...
آخیش تموم شد...بای
آهان راستی
تو مسیج نمیشه شکلک آورد؟
تو سونی اریکسون بود تو 5700 نیست؟
ارین شکلکهای اینجوری D: یا ((: یا $:
نمیشه؟
مییشه؟
چجوریه؟
کسی این پست رو ندید؟نقل قول:
در مورد باتری و مشکلاتشه
جوابی ندارید؟:41:
شما گیر دادین هااااا. ولش کنید. چیزیه که شده. همینطوری باهاش بسازین.نقل قول:
شما اول يك باتري سالم پيدا كن با گوشيت امتحان كن اگر جواب نداد و اون رو هم خالي كرد بعد ببر تعمير گاهنقل قول:
شايد گوشيت درست باشه و باطريت خراب
ببین سونی اریکسون هیچ مزیتی نداره که نوکیا نداشته باشه... من که تاحالا ندیدم... یعنی داره ها!!!! ولی بوسیله های برنامه های شاخش همه اینا حله!!!!!!!1نقل قول:
این شکلکا هم با برنامه ی sms wizard (شاید املاش غلط باشه) یا animation sms حل میشه... جفت این برنامه ها شکلکارو تو این گوشی فعال می کنه... یکیش بسه... دوتاشو نریزی گوشیت هنگ کنه...
تو قسمت نرم افزار سایت: www. gsmaria .com پیدا می کنی...
حق با شماست. اصلا SonyEricson حساب نیست.(با اون سیستم عامل اشغالش. Java رو میگم) ساده بگم:نقل قول:
Nokia(Symbain) = Windows
SonyEricson(Java) = DOS
آقا من 70تا فايل نت گرفتم با بلوتوس.ايني كه واسه عكس گفتين بدون باز كردنشون واسه نت هم جواب ميده؟چه حوريه دقيقا؟
بچه های قدیمی کسی نیست؟5700 رو فروختم.............
پی 1 خریدم..اشتباه کردم به نظرتون؟
اگه شما هم گوشی میخریدی با کلی ذوق بعد اینجوری میخورد تو حالت مثل من ولو بدتر میشدینقل قول:
اب نداره
ایشالا که هیچوقت اتفاقی نیوفته که منو درک کنی حاجی
شرمنده اگه پست های ما جالب نیست
بی سوادی ما تو زمینه موبایل هم دردیه دیگه
شرمنده:37:
کاملا موافقم... من الان بعد این همه مدت هنوز عاشق گوشیمم و خیلی راضیم ازش...نقل قول:
آره با برنامه ی x-plore میشه... اینا همه 200 بار تو همین تاپیک گفته شده... شما یک بار اگه از اولشو می خوندی تا الان مطمئن باش دیگه هیچ مشکلی با گوشیت پیدا نمی کردی... البته خیلی زیاده دیگه الان نمیشه...نقل قول:
آقا من 70تا فايل نت گرفتم با بلوتوس.ايني كه واسه عكس گفتين بدون باز كردنشون واسه نت هم جواب ميده؟چه حوريه دقيقا؟
برنامه رو نصب کن برو توش شماره ی 4 رو بزن حالا همه فایلای بلوتوثی که گرفتیو نشون میده... همه رو کپی کن تو یه قسمتی از گوشیت دیگه...سخته؟؟؟
مبارکت باشه... ولی حیف نبود این گوشی؟؟؟ سیمبین به این خداییو دادی uiq گرفتی؟؟؟؟ گوشی خوبیه پی وان ولی من جات بودم با یه گوشی سری ان عوض می کردم تا باسونی اریکسون... مشکل این گوشی به نظر من فقط دوربینشه همین...نقل قول:
راس میگی... درکت میکنم... مارو هم در غم خودت شریک بدون...به خاطر عزیز از دست رقته فاتحمه اصلوات...نقل قول:
گه شما هم گوشی میخریدی با کلی ذوق بعد اینجوری میخورد تو حالت مثل من ولو بدتر میشدی
اب نداره
ایشالا که هیچوقت اتفاقی نیوفته که منو درک کنی حاجی
شرمنده اگه پست های ما جالب نیست
بی سوادی ما تو زمینه موبایل هم دردیه دیگه
شرمنده
تا حالا امتحان كردي استند باي گوشيت چند ساعت دووم مياره؟نقل قول:
مبارکت باشه ولی از لحاظ سیستم عامل 5700 سرترهنقل قول:
موفق باشی
باتری گوشی من تو استند بای 8 روز دووم آوورد:5::20:نقل قول:
بابا منظور بد میگیریا؟؟!!؟؟نقل قول:
منم گوشیم باطریش زود تموم میشه:
1. استند بای: تا 3 روز صبر کردم حوصلم سر رفت ولش کردم.
2. برنامه و بازی هایی که روی گوشی نصب بود (اورجینال) حدودا زیاد ( تقریبا 20-24 ساعت)
3. برنامه و بازی هایی که روی گوشی نصب نبود و خودم نصب کردم: 3-8 ساعت.
4. آهنگ: 5-10 ساعت.
میریم مسافرت تا میرم بعد اهنگ بازی کنم, زرت باطری لو (Battery Low) میده.
پس منم چنین مشکلی دارم و دنبال ره حلشم زیاد گشتم. ولی تنها راه: "باتری اصل" که اونم باید بگردی و معلوم نیست که اصل هست یا نه. (البته بیشتر مواقع جواب این سوال "نه" میباشد).
ايول عجب باطريي داري :18:نقل قول:
من با وجود اينكه زياد باطري عوض كردم الان اين باتري ديگه آخرش سه روز دووم آورده
سلام دوستان
امروز بعد از چندین ماه میخواست بهش صدمه برسه اما نرسید ..
توی پارکینگ از ماشین پیاده شدم با شتا از دستم پرت شد گوشی روی سیمان کف پارکینگ سر خورد رفت جلو اما هیچ طوریش نشد ..اخه نگفت دمش گرم ...
بگو ماشااله!نقل قول:
بزن به تخته:20::46:
من خیلی مواظب باتری گوشیم هستم،چون میدونم هیچ باتریی مثل باتری فاریک نمیشه.:8:
منم میخواستم از ماشین پیاده شم از دستم افتاد رو آسفالت،فکر کردم داغون شد اما هیچیش نشد,دمش گرم:46:نقل قول:
ما شااله!نقل قول:
تق تق تق تق
:31:
گوشی من هم 3 ،4 مرتبه افتاده اما بدتر از همش این بود از فاله 2 متری از دستم پرت شد روی آسفالت شیب دار بود اونجا هم هم یه 3 ، 4 متری سر خورد (گفتم برم ال سی دیس رو جمع کنم از روی زمین) ولی هیچیش نشد(دمش گرم بگید ماشاالله ،چشتون دراد :):27::31:
من با هندزفری 2 ساعت نهایت 2.5 ساعت آهنگ گوش کردم اونم با صدای متوسط باتری تموم و خاموش شد
باتریش هم عوض کردم نشد
باتریش همیشه پره اما یهو از 4 تا یا 5 تا ÷ر یهو خالی و بتری low میده و ذرت خاموش
چاره نداره ظاهرا
ای بابا
مشتری با انصاف گیرم بیاد میفروشمش
ممنون از همه
خب شماها خوش شانس هستيد.من امروز نشستم تو شركت گفتم بزار يه دست pub mania بزنم كه جوي استيك گوشيم به ملكوت پيوست.ميزنم پايين ميره بالا.ميزنم چپ ميره پايين فكر كنم بايد برم سراغ 5320 و اينو بفروشمش :(
سلام.نقل قول:
واقعا متاسفم. حیف شد. حالا این 5320 درسته که OS 9.3 هست. ولی یکم بی ریخت نیست؟ بنظر شما کدوم بهتره؟ 5700 یا 5320؟ راستی قیمتش چجوریاست؟
اطلاعات راجع به 5320:
کد:http://mobile.softpedia.com/phones/Nokia/Nokia-5320-XpressMusic.shtml
سلام !
یادم قدیم ندیما یکی از بچه های گل اینجا یه حالت اکولایزر قرار داد که به طور محسوس صدا را بهتر می کرد !
اگه کسی داره بزاره لطفا...
نقل قول:
سلام دوست عزیز
منم با نظر شما موافقم.
از 5700 بهتره ولی دو تا عیب خیلی بزرگ داره:
1. صفحه نمایشش فقط 2 اینچه (خیلی کوچیکه)
2. خیلی بی قیافه است. بیشتر به این گوشی چینی ها می خوره (البته این نظر کاملا شخصی و سیقه ای هست)
اینم یک لینک از مقایسه این دو تا گوشی
اینم عکسش:کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1936&idPhone1=2348
به نقل از raynisky50 ( امین عزیز) :نقل قول:
نقل قول:
اولی از سمت چپ تا اخر بالا
دومی 13 تا بالا برو بالا
سومی رو 9 تا برو بالا
چهار و 5 روتا ته ببر بالا
به نظر من روی جاز بزاری بهترهنقل قول:
البته نظر شخصیم بود
چطوري ميشه از شماره گيري با صوتش استفاده كرد؟
من يكي رو ديدم كه گوشيش (n958gb) بود اما وقتي كسي بهش زنگ مي زد اسم طرف رو مي خوند تو گوشي ما هم ميشه اين كار رو كرد؟
بله
برو توی پروفایل بعد گزینه جنرال و بعد هم این گزینه رو on کن
say caller's name
نقل قول:
منم موافقم،ولی امکاناتش به نظر من خوبه؛یا باید قیافه رو بچسبی یا امکانات:46:
آره یادش به خیر؛الان N82 گرفته1:5:نقل قول:
من قبلا هم گفتم 5320 اصلا آپديت خوبي براي 5700 نيستش.قيافه هم نداره اصلا.ولي تو رنج قيمت 200 تومن ميرزه اين گوشي.منم تا سيمبين 9/5 نياد قصد خريد گوشي گرون رو ندارم
اي كاش نوكيا يه گوشي ميداد كه عين 5700 بود ولي دكمه هاي ميوزيكش مثل 5320.پايينش رو هم كه ميچرخوندي دكمه هاي انگيج ميومد با دوربين 3/2.عجب فازي ميداد خدايي
داداش کجاها میچرخی؟: مریخ؟ فضا؟ یا...؟نقل قول:
هیچ وقت یه شرکت معتبر مثل نوکیا نمیاد گوشی با ای مشخصات (عالی) بزنه که! چون :
1. تنوع گوشی های نوکیا از بین میره.
2. موقع ساخت گوشی بعدی کارش سخت میشه.
3.بازار فروشش به خطر میفته(قیمتش).
برا همینه که مثلا CPU 5700 از N95 بیشتره. یا دوربین 7610 با N70 فرقی نداره و...
ولی خودمونیما اینکه گفتی چه گوشی میشدها! اگه من میداشتمش 24 ساعت باهاش همه کار میکردم.
سلام
اون اولا که 5700 اومده بود ، بچه ها تو همین تاپیک مشکلاتشو شناسایی کرده بودن ، ولی اون موقع راه حلی واسش نداشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
منم از اون موقع به این تاپیک سر نزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; چند تا مشکلش اینا بود :
تاریخ SMS رو اشتباه میزد
وقتی تو Gallery چند تا رو مارک میکردی تا Move کنی ، فقط یدونه Move میشد
برنامه واسه چراغ قوه نداشت
الان واسه اینا راه حلی پیدا شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که الان 4 ماه هست که گوشی رو دارم با اون دو مشکلی که گفتی برخورد نکردم و ام مشکل سوم یکی از بچه ها یه کاری میکرد که میشد فلاش گوشی رو برای 10 ،20 ثانیه روشن نگه داری
کی گفته 10، 20 ثانیه؟؟؟؟نقل قول:
من که الان 4 ماه هست که گوشی رو دارم با اون دو مشکلی که گفتی برخورد نکردم و ام مشکل سوم یکی از بچه ها یه کاری میکرد که میشد فلاش گوشی رو برای 10 ،20 ثانیه روشن نگه داری
من نیم ساعتم روشن نگه داشتمش...
نقل قول:
تاریخ اس ام اس هنوزم مجهوله.... خیلیا می گن واسه اپراتوره ولی من این نظرو ندارم...
دیگه از بچه های قدیم کسی نیست...
فکر کن کار به کجا رسیده که من فکر کنم تو این جمع تنها کسی هستم که از اول این تاپیکو خونده... البته فکر کنم...
من اون مشکل مارک کردنو هیچوقت نداشتم واسه همینم راه حلی ندارم شرمنده...
نرم افزار که نیست هنوز ولی یه راهیو بچه ها فهمیدن خیلی توپه...
بدون اینکه گوشیو بچرخونی از منو برو تو camera...
بعد گزینه ی فلاش رو از اتوماتیک بزار رو روشن...
بعد با دکمه ی جواستیک عکس بگیرو همون لحظه هم زیر گوشیو بچرخون...
شاید دفعه اول نتونی ولی چند دفعه امتحان کنی قلقش میاد تو دستت...
راستی یه سوال... قیمت این 5320 چنده؟؟؟ اصلا اومده تو بازار؟؟؟؟ من شاید بخرمش...فقط تنها مشکلش صفحه نمایش کوچیکشه... وگرنه هیچ مشکلی نداره... من خیلی خوشم اومده... کاش ارزون باشه... مثلا 200 تومن...