خیلی خیلی ممنون.نقل قول:
Resource Hacker نتونست کامل فارسی کنه و EXE Scope هم به مشکل خورد ولی Notepad++ راحت فارسیش کرد.
راستی؛ بازی هم گیر کرد یا نه؟؟
خیلی خیلی ممنون.نقل قول:
Resource Hacker نتونست کامل فارسی کنه و EXE Scope هم به مشکل خورد ولی Notepad++ راحت فارسیش کرد.
راستی؛ بازی هم گیر کرد یا نه؟؟
راستش رو بخوای وقت نداشتم امتحان میکنم بهت خبرش رو میدم
سلام ابی جان اقا بازی اجرا نشد خوب شد چند روز پیش با KLS Backup 2007 Professional یه بک اپ گرفتم وگر نه 4.5 گیگ نصب کردن کم حرفی هم نیست
راستی چند وقت پیش شما یعنی یکی از دوستان گفته بود ساختمان های بازی یا ادم ها غیب میشن این حالت برای منم اتفاق میوفته من مشخصات رو برای شما مینویسم بگید از سیستم هست یا نه
cpu : 4 ghz dual core
motherbord: asus p5p800sed gr2
vga: 512 mb 8800 Gforce
ram: 2 GB DDR 1
monitor : samsung MAGIC GREEN dfx 17750
اگه مشکل از سیستم هست بگو
یه خواهش هم دارم لینک دانلود برنامه Notepad++ رو برام بزاری قربونت
رضا
با این مشخصات سیستم شما میتونید روی نهایت قابلیتهای گرافیکی بازی کنید و غیب شدن اصلا معنی نداره.نقل قول:
مگر اینکه بازی که خریدید به صورت پک پاشه یعنی GTA sa که خریدید از اول دستکاری شده باشه و این غیب شدن به خاطر رعایت نکردن حجم تکسچرها باشه.
ولی به نظر من نباید اصلا همچین چیزی بشه.
یه مورد که سیستمت داره رمشه!!! چرا DDR 1 هست؟
اگر میشه نوع رابط گرافیک رو بگو یعنی 64bit یا هر چی که هست.
یه نکته دیگه اینکه CPU مطمئنید همین هستش؟ Dual Core یا Core to duo؟؟؟ 4Ghz؟؟؟؟؟
نقل قول:
Notepad++ برنامهای رایگان برای ویراش كد اصلی (source code) برنامه ها و جایگزینی مناسب برای Notepad ویندوز است. این نرم افزار، زبانهای برنامه نویسی متعددی را پشتیبانی مینماید. امكانات این برنامه عبارتند از: مشخص نمودن syntaxها ، تفكیك و قالب بندی كدها، تكمیل خودكار كدها، ویرایش همزمان چند فایل، Drag & Drop متون، قابلیت جستجوی كامل و ... همچنین این برنامه قابلیت ضبط و اجرای ماكروها را نیز دارد. علاوه بر تمام امكانات فوق، این نرم افزار که به زبان C++ نوشته شده است نظر بسیاری از كاربران را جلب نموده است.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Notepad++ 4.5 :
- داشتن ویرایشگر WYSIWYG
- نمایش دستور-Syntax های زبان های برنامه نویسی مختلف به صورت رنگی
- پشتیبانی از زبانهای برنامه نویسی:
ASP, Ada, ASCII art, Assembly, AutoIt, BAT, C, C#, C++, Caml, CSS, doxygen, FORTRAN, HTML, Haskell, Java, JavaScript, KiXtart, Lisp, Lua, makefile, Matlab, Objective-C, Pascal, Perl, PHP, PostScript, Python, Ruby, Scheme, Unix Shell Script, Smalltalk, SQL, Tcl, TeX, Verilog, VHDL, VB/VBScript, XML
- دارای Auto-completion به طوری که شما می توانید در هر قسمت از متن با فشار دادن کلید های Ctrl+Space از کلمه ها و عبارات تعریف شده در زبان برنامه نویسی استفاده کنید. حتی می توانید این کلمات را خودتان برای این ویرایشگر تعریف کرده و از آنها استفاده کنید.
- قابلیت نمایش، ویرایش چندین سند و فایل متنی به صورت همزمان
- قابلیت Drag & Drop، باز کردن اسناد به وسیله Drag & Drop به داخل نرم افزار یا انتقال اسناد در داخل محیط نرم افزار به وسیله Drag & Drop
- قابلیت بزرگ نمایی و کوچک نمایی به روی متن
- قابلیت باز کردن چندین فایل در یک پنجره و امکان فراخوانی آنها با باز کردن مجدد نرم افزار
- جستجو گر منظم و با قاعده و قابلیت جایگزینی متن
- پشتیبانی از زبان های مختلف از جمله فارسی در منو ها نرم افزار
- پشتیبانی از قابلیت Bookmark
- قابلیت ضبط و اجرای Macro
- حجم کم نرم افزار
- توانایی بالا در باز کردن فایل های متنی سنگین (که معمولاً Notepad از باز کردن آن ها عاجز است)
- و ...
پلاگین های گنجانده شده در این نرم افزار:
1. TexFX v0.24a
2. Function list v1.2
3. ConvertExt v1.1
4. NppExec v0.2 beta 4
5. Spell checker v1.2
6. Quick text v0.02
7. Light Explorer v1.4
8. Hex editor v0.84
دانلود کنید
[HTML]http://umn.dl.sourceforge.net/sourceforge/notepad-plus/npp.2.0.Installer.exe[/HTML]
نمیدونم چرا همه این سوال رو میپرسننقل قول:
من زیاد سرم نمیشه ولی سید ( رفیقم همون که سیستم رو جمع کرد) گفت که اینه
رم DD1 هم تقلبی نیست هم قدرت خوبی داره
ARO tuning:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1197807713_ARO%20tuning.rar
Nissan Y34:
دانلود:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1197803473_NISSAN_CEDRIC.ZIP
(همه ی دوستان شرمنده که اینجا بحث سخت افزار میکنیم ولی دیگه آخریشه)نقل قول:
هر رمی Orginal داره و تقلبی.
اینکه رم شما BUSش 400 یا 333 هست فقط مربوط به رم نمیشه.
بزار یه توضیح بدم.
بازی میکرو رو میشه تو سگا گذاشت؟
همونطور که اون رو نمیشه رم DDR1 رو هم نمیشه جای DDR2 گذاشت یعنی MainBoard که رم روش DDR1 باشه یعنی Slot مخصوص اون رم رو داره و یعنی CPU ضعیفتری میخوره و یعنی گرافیک ضعیفتری ساپورت میکنه.
مشخصات سیستم شما با هم جور در نمیاد و فکر میکنم سرتو کلاه گذاشته.
الان روی آشغالترین سیستمها رم با BUS 667 میبندند ولی رم شما نهایتا BUSش 400 هست.
وارد RUN شو و بنویس DXDIAG.
تو صفحه اول مشخصات رم و CPU هست و تو صفحه ی سوم مشخصات کارت گرافیک.
ببین اونجا هم مشخصاتش درسته یا نه؟
آخه من 4GHz Dual Core ندیدم (نمیگم نیست. من ندیدم) و فکر میکنم قیمت خیلی بالایی داره.
شما یک سر به تاپیک سخت افزار بزن.
باز هم از دوستان عذر خواهی میکنم.
نرم افزار TXD Workshop که بسیار لازم میشه:
امکانات:
دیدن محتوای فایلهای IMG و TXD به صورت گرافیک و نمایش آلفا.
ویرایش و ذخیره فایلهای IMG در زمان بسیار کوتاه (بر خلاف IMG Tool)
امکان استخراج فایلهای گرافیکی به صورت عکس و بر عکس.
مشکلات:
عدم وجود کلید FIND که بسیار آزار دهنده است.
عدم امکان Delete کردن یک فایل از داخل آرشیوهای IMG و فقط باید فایلهای جدید را Replace کنید.
دانلود کنید با حجم 400 کیلو بایت ورژن 4:
[HTML]http://mihd.net/g6p2s7[/HTML]
یک نرم افزار به تمام عیار و کم حجم برای ویرایش Handling.CFG که امکان دستکاری جزئیات رو میده.
مثلا: نصب هیدرولیک، اکسل های مک فرسون، چرخهای عریض و باریک، تنظیم نور چراغها، تنظیم قدرت و قیمت و هرچیز دیگر در رابطه با ظاهر ماشین.
واقعا از دست ندید.
[HTML]http://mihd.net/zm3k7j[/HTML]
نکاتی درباره این نرم افزار:
اگر اتوبوسی وارد کردید گزینه IS BUS را تیک بزنید و یا اگر ماشین شما هاچ بک است این گزینه رو تیک بزنید.
برای ماشینهای کوچیک مثل Forklift گزینه IS LOW رو علامت بزنید و به همین ترتیب تا ماشینهاتون یک Handling و کنترل خوبی داشته باشه.
گاهی اوقات شده که ماشینی که وارد میکنید چرخهای بزرگی (از نظر عرضی) دارد و با تیک زدن گزینه Narrow در این نرم افزار برای اون ماشین میتونیداون رو طبیعی کنید و یا اینکه ماشینهای بدون در مثل فرمول یک رو اگر دیده باشید وقتی میخواهید سوار بشین کارل در رو باز میکنه در حالیکه دری وجود نداره و با تیک زدن گزینه No Doors این مشکل رفع میشه.