سايت پچ براي كانتر بلد نيستي؟
Printable View
سايت پچ براي كانتر بلد نيستي؟
دوست عزیز احتیاجی به معرفی نبود ! از پست دادنت معلوم بود !
این برنامه وال هک رو که شرمندم . نمیخوام کانتراستریک آنلاین هم تعطیل بشه .
در مورد دمو ( نه دیمو ) هم قبلا مسیرشونو نمیدونم .
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من برنامه وال هک رو لازم دارم تازه 70 % کسایی که آنلاین بازی می کنن استفاده می کنند و بعدش هم وال هک کد نیست که بزنیش که من برم به سرور هایی که آنتی چیت دارن برم اینو که میزنی تنها تو کامپیوتر تو وقت اجرا می شه . تازه من یه تازه کار نیستم من 5 ساله که کانتر بازی می کنم و تمام چیت ها رو دارم ...
اگه میشه لطف کن اونو بزار امروز تا ساعت 11 شب . بعدش حذف کن
مخلصیم
سلام به همه ی حرفهیا.........
کسی نیست بگه که چطور میشه از بازی فیلم(دمو) بگیری ؟(یا با چه برنامه ای)
ببخشید اگه سوالم ساده بود.نا سلامتی من آماتورما.....
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وال هک برنامه ای است که به وسیله آن شما می توانید پشت دیوار ها و دشمنانتان در پشت دیوار ها را ببینید.برای دریافت برنامه به سایت ریر مراجعه کنید:
بچه ها من نتونستم دانلودش کنم هر کی تونست به من حتما بگه چون خیلی لازمش دارم !
واقعا" که خجالت نمیکشین ؟
کجا 70% ملت وال میزنن !
اونا یه مشت نوب هستن .. واقعا" که متاسفم /... دوست عزیزی که میخواست بیرون از کانتر دمو ببینه باید با برنامه fraps از بازیت فیلم بگیری تا بتونی تو WMPLAYER ببینیش !
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نگفتم که 70% ملت وال میزنن
من گفتم کسانی که آنلاین تو اینترنت بازی می کنن از وال استفاده می کنند !
از ایران نه که
مثلا از کشورهای عربی از وال زیاد استفاده می کنند تا خواستی حرکتی کنی نمی زاره تو بیایی اونوره دیوار از پشت دیوار می زنه .
اگه دارین بگذارین استفاده کنیم ؟
منتظرم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما ای دی خودتان رو که تو یاهو است به من بگو کارت دارم اگه می شه !
نقل قول:
:19: بابا خندم ننداز .. اتفاقا" بیشتر کسانی که وال و چیت و aim میزنن همین ایرانیهای خودمونن :18:
ولی من پیشنهاد میدم کسی تو این تاپیک چیت از هر نوع رو نذاره .. چون همون طور که یکی از دوستان گفت بازی بقیه رو ضایع میکنه !!
در ضمن id من اینه : red_roze1362
آلان on هستی