نه بابا خواستم ببینم اگه به سلامتی سقط شدن ، یه مجلس جشنی چیزی بگیریم ...:31:نقل قول:
Printable View
نه بابا خواستم ببینم اگه به سلامتی سقط شدن ، یه مجلس جشنی چیزی بگیریم ...:31:نقل قول:
پس ما رو هم خبر کننقل قول:
شما كه 24 ساعته آني بجاي اين دري وريها يه مطلبي چيزي بزار:13:نقل قول:
خدايش بيامرزادنقل قول:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:نقل قول:
از قرار معلوم بعضيا منتظر مرگ و مير هستن كه بيان تو تاپيك...:27:نقل قول:
سلام محمد رضا جان.نقل قول:
با سلام خدمت همه ی بروبچ باحال P30 WORLD
امیدوارم که حالتون خوب باشه
ولی سلامی گرم خدمت اقا رضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا رضا ترو خدا غلط کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ترو خدا من زندان نمی خوام برم چرا چرا داری منو هل میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا به خدا من از یکی دیگه دستور میگیرم منو اغفال کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا شیطون گولم زد یکی از بچه ها بم گفت هکش کن دیگه نیاد گفت اگه این کارو نکنی می زنمت:47:
اسمشم نمی دونم... اخ نزنید بابا نمیدونم ... وای ...خیلی خوب میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون با اسم مستعار امین با من چت می کرد
چی میگی؟ ازادم دستتون درد نکنه خیلی خوش گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم من بچه ی پاک و معصومی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم بااجازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به خاطر اينكه پسره خوبي بودي يه تذكر ميدم اما دفعه بعد دعوت از اوليا ميشي ها:21:
خدايا خودت رحم كن....ناصر حضور داره انگار----ظهورم داره؟؟
من اين همه پول داده بودم شير خرما(مهم اينه كه خرما داره) (به انضمام كلي كيك+آيس پك+.....)خريده بودم تا يه جشن حسابي بگيريم
ناصر تصميم نداري يه وقت خدايي نكرده چيز بشي؟؟؟
--------------------------------------------------
همينجوري خوشم اومد بگم چاكريم داش رضا...:40::10::40::10::11::31:نقل قول:
خودت چيز بشي...:21:نقل قول:
راستي آيس پك نخوريا!!! معدت تعجب ميكنه ميميري
نقل قول:
حالا چرا ناراحت ميشي:10:
خوب نمي خورم!!!:5:
من هم همه جوره ميگم سروري ناصر خان:40::11:نقل قول:
به به آقا رضای گل!سلام و درود و تکبیر بر دوست قدیمی!چطوری پسر؟کم پیدایی ؟آها! شغله جدید مبارک...اطلاعاتیم که شدی.آقا این Id رو اد کن مشتاق چت..!M_Rock_Magic