يورگن گده: شموشک براي نباختن به ميدان مي آيد
شموشک تيمي است که دو پيروزي متوالي برابر تيم هاي بزرگ تهراني بدست آورده است و بازيکنان آن از روحيه بالايي براي شرکت در اين مسابقه برخوردار هستند.
يورگن گده سرمربي آلماني تيم شهيد قندي يزد در گفتگو با فرند ضمن بيان مطلب فوق گفت: اين تيم را دست کم نخواهيم گرفت و با توجه به شناختي که از آن ها داريم، مي دانيم شموشک از نفرات جوان و با انگيزه اي سود مي برند که مقابل شهيد قندي براي نباختن به ميدان مي آيند.
وي در ادامه افزود: مطمئن هستم شموشک با دفاع چند لايه مقابل ما آرايش مي شود و براي گلزني چشم به ضد حمله مي دوزند.
در اين شرايط سعي مي کنيم با استفاده از تاکتيک هاي خاص، اين دفاع را باز کنيم و اولين پيروزي خانگي را به هواداران يزدي هديه کنيم.
سرمربي شهيد قندي تصريح کرد: خط دفاع ما بايد بيش از ديدارهاي گذشته مواظب ضد حمله هاي بازيکنان با انگيزه شموشک باشند.
در اين شرايط برنامه هاي خاصي براي نفوذ به دروازه شموشک و شکستن خط دفاعي حريف در نظر داريم که اميدواريم بازيکنان تيم من به خوبي آن را در زمين پياده کنند.
گده در پايان اظهار داشت: اميدوارم با فراموشي شکست هفته قبل برابر پرسپوليس، در اين مسابقه بتوانيم به پيروزي دست پيدا کنيم.
منصور پورحيدري: کم تجربگي بازيکنان مشکل اصلي شهيد قندي است
فرداي بازي با پرسپوليس در تهران يک جلسه تمرين کرديم و در حال حاضرتيم در شرايط خوبي قرار دارد.
منصور پورحيدري مدير فني تيم فوتبال شهيد قندي يزد در گفتگو با فرند گفت: بازيکنان ما خوب تمرين مي کنند و انگيزه بالايي هم دارند اما کم تجربگي آن ها مشکلاتي را براي تيم به وجود مي آورد. برابر پرسپوليس هم همين طور بود من خيلي به آن ها گفتم که اين قدر روي بازيکنان حريف خطا نکنند که متاسفانه روي همين مورد گل خورديم.
وي افزود: بازي در ورزشگاه خانگي به دليل انتظاراتي که هواداران از تيم دارند و هميشه از آن ها پيروزي مي خواهند استرس زيادي را برايشان به همراه دارد که ما روي اين مسئله هم با بازيکنان صحبت کرده ايم.
پورحيدري در پايان گفت: شموشک دو پيروزي با ارزش را مقابل پرسپوليس و پاس به دست آورده است، به همين دليل نمي توان اين تيم را دست کم گرفت مطمئنم بازي سختي خواهد بود اما سه امتياز بازي براي ما بسيار حائز اهميت مي باشد.
گفتني است هادي طباطبائي به دليل مصدوميت نمي تواند مقابل شموشک به ميدان برود.
در جلسه دیروز معاونان استقلال؛ وضعيت باشگاه و تيم مورد بررسي قرار گرفت
ساعت هشت صبح دیروز جلسه معاونان باشگاه استقلال با حضور مديرعامل در دفتر باشگاه برگزار شد.
در اين نشست پيرامون مسائل مختلف باشگاه بحث شد که مهم ترين آن چگونگي برگزاري مراسم افتتاح ساختمان جديد باشگاه در روز چهارشنبه هفته جاري بود.
ضمن اين که درخصوص برنامه هاي تيم در زمان تعطيلي ليگ به دليل بازي ايران ـ کره جنوبي صحبت شد. يکي ديگر از موارد بحث شده نحوه پرداخت مطالبات بازيکنان بود.
اين جلسه ساعت ده صبح به پايان رسيد. گفتني است استقلالي ها در همين ماه درصدد برگزاري مراسم شصت و يکمين سالگرد تاسيس باشگاه هستند.
تمرينات تيم فولاد تعطيل مي شود
تمرينات فولاد پس از بازي با پرسپوليس تعطيل مي شود .
تمرينات تيم فولاد خوزستان پس از بازي با پرسپوليس به جهت ديدار تيم ملي با کره جنوبي با وقفه اي دو هفته اي ليگ با تعطيلي مواجه خواهد شد به همين جهت ملادن فرانچيچ در نظر دارد پس از بازي با پرسپوليس تمرينات تيمش را با سه روز تعطيلي پيگيري نمايد.
بر همين اساس تمرينات تيم فولاد قبل از ديدار با شموشک در هفته هفتم پس از سه روز تعطيلي از روز جمعه آغاز خواهد شد.
در اين بين تيم دوم فولاد بدون تعطيلي از فردا به تمرينات خود ادامه مي دهد
مهاجم فولاد در انتظار کارت it " عمادرضا به عراق رفت "
مهاجم عراقي فولاد راهي کشورش شد.
عماد رضا مهاجم تيم ملي عراق که اخيرا به تيم فولاد پيوسته است به سبب بروز برخي از مشکلات شخصي يکشنبه گذشته راهي کشورش عراق شد تا در پايان هفته خود را به مربيان اين تيم معرفي نمايد.
قرارداد عماد رضا در هيات فوتبال خوزستان و فدراسيون فوتبال به ثبت رسيده است اما itc اين بازيکن هنوز از فدراسيون فوتبال عراق به کشورمان ارسال نشده است به محض دريافت کارت itc مهاجم گلزن عراقي به همراه فولاد در بازي هاي ليگ برتر حضور خواهد يافت
نصرت ايراندوست: شکست دادن استقلال اهواز با ارزش تر از پيروزي مقابل ابومسلم است
شاگردان ايراندوست بعد از پيروزي مقابل ابومسلم تا حدود زيادي از بحران چند هفته گذشته خارج شدند. اما مصدوميت مازيار زارع و محسن گياهي بزرگ ترين دغدغه کادر فني ملوان است.
نصرت ايراندوست سرمربي ملوان در گفتگو با فرند گفت: خوشبختانه پيروزي مقابل ابومسلم بازيکنان را به لحاظ روحي در شرايط بسيار خوبي قرار داده است اما از آن جا که ما بازيکنان زيادي را در اختيار نداريم با مصدوميت يکي دو بازيکن سازمان تيمي ما بهم مي خورد.
وي افزود: برخلاف سال گذشته استقلال اهواز در خارج از خانه هم خوب نتيجه گيري مي کند و آن ها فقط به صدرنشين رقابت ها با حداقل گل بازي را واگذار کردند، به هر حال بازي با آن ها بسيار سخت است چرا که هيچ سابقه اي ديگر آسان نخواهد بود.
ايراندوست در پايان گفت: سه امتياز بازي با استقلال اهواز به مراتب براي ما با ارزش تر از سه امتياز بازي با ابومسلم است. چون در صورت پيروزي ما خودمان را از رده هاي پايي جدول نجات مي دهيم و به يک آرامش درون تيمي مي رسيم. ضمن اين که در خانه از امتياز تماشاگران هم برخورداريم.
جورج توپالوويچ:خواسته هاي قلعه نوعي غير منطقي بود
استقلال فصل گذشته جورج توپالوويچ را به خدمت گرفت تا مشکلات خود را در درون دروازه برطرف کند ولي عملکرد اين دروازه بان مورد قبول امير قلعه نوعي قرار نگرفت.
پس از سه، چهار بازي در بين گلرهاي استقلال سيستم چرخشي اعمال شد و در اين شرايط توپالوويچ نتوانست نظر کادر فني را جلب کند.
پس از اتمام رقابت هاي ليگ برتر چند تيم خواهان جذب توپالوويچ بودند ولي او در نهايت عقاب را انتخاب کرد. اين دروازه بان از شرايط فعلي راضي است و معتقد است که تيمش به ليگ برتر صعود خواهد کرد.
فرند گفتگويي را با توپالوويچ انجام داده است؛
· چرا از استقلال جدا شدي؟
دوست داشتم تيمم را عوض کنم و در محيطي آرام به فوتبال خود ادامه بدهم.
· در استقلال با شخص خاصي مشکل داشتي؟
خير، مشکلات کم بود.
· بيشتر توضيح مي دهي؟
درخصوص مسائل مالي مشکل داشتم و استقلالي ها در موعد مقرر به تعهداتشان عمل نمي کردند. با اين شرايط سخت بود که در استقلال بمانم.
· ولي الان از ليگ برتر به ليگ دسته اول آمده اي.
اين جا فکرم راحت است و مشکلي ندارم.
· تنها مشکل مالي باعث جدايي ات بود؟
زياد دوست ندارم در خصوص اين موضوع صحبت کنم. گذشته ها را بايد فراموش کرد.
· با قلعه نوعي اختلاف داشتي؟
خير، مشکل خاصي با او نداشتم. ديگر نمي خواستم بمانم و در نهايت تصميم به جدايي گرفتم.
· در استقلال غريبه بودي؟
خير، آن جا دوستان زيادي داشتم ولي استقلال تيم بزرگي بود و بازي کردن در اين تيم فشار و استرس هاي خاص خودش را داشت.
· دوست داشتي آرامش داشته باشي؟
بله، خسته شده بودم.
· ولي تو يک بازيکن حرفه اي هستي؟
بله، ولي فوتبال برد و باخت دارد و نبايد براثر يک شکست به بازيکن فشار و استرس وارد شود. بزرگ ترين تيم هاي دنيا هم شکست مي خورند ولي بعد از بازي همه چيز تمام مي شود، اين يعني فوتبال حرفه اي.
· بعضي مواقع پس از شکست ها، تماشاگران به شدت اعتراض مي کردند؟
بله، اين خيلي آزاردهنده بود. نه تنها تماشاگران بلکه مطبوعات و تلويزيون هم انتظار داشتند که من گل نخوردم و اشتباه هم نکنم.
· برخورد قلعه نوعي با تو حرفه اي بود؟
خوب بود.
· محافظه کاري نمي کني؟
خير، من دوست ندارم موضوعي را پنهان کنم.
· ولي به نظر مي رسد مشکلاتي در استقلال داشتي که الان نمي خواهي بگويي؟
ببينيد، قلعه نوعي يک مربي عصباني است که به ما مي گفت فقط بايد ببريد. من شرايط او را درک مي کنم ولي يک تيم نمي تواند هميشه برنده باشد. در زندگي واژه "بايد" فقط براي مردن به کار مي رود و شما نمي توانيد اصرار داشته باشيد که يک موضوع حتما اتفاق بيفتد.
در زندگي به اين موضوع يقين داري که يک روز بايد بميري. اين منطقي نبود که استقلال بايد همه بازي هايش را با برد پشت سر مي گذاشت.
نظر من خواسته هاي قلعه نوعي غير منطقي بود و اين موضوع فقط فشار و استرس به بازيکن وارد مي کرد.
· چرا استقلال فصل گذشته قهرماني را از دست داد؟
ما مقابل فولاد و ذوب آهن در دو بازي رفت و برگشت باختيم و عدم نتيجه گيري در اين چهار ديدار حساس به استقلال ضربه زد، البته در بعضي مواقع هم بدشانس بوديم.
· بعضي ها معتقد بودند که تو در خروج ها درست تصميم نمي گرفتي؟
فکر نمي کنم اين طور باشد. من فقط مقابل استقلال اهواز بد بازي کردم و از 35 متري گل خوردم، در ضمن بزرگ ترين دروازه بان هاي دنيا هم اشتباه مي کنند.
· پس از جدايي از استقلال از چه تيم هايي پيشنهاد داشتي؟
از استقلال اهواز، راه آهن و عقاب. دوست نداشتم به شهرستان بروم به همين دليل در نهايت عقاب را انتخاب کردم و خوشبختانه هيچ مشکلي در اين تيم ندارم.
· در ليگ برتر امسال چه تيمي قهرمان مي شود؟
استقلال.
· به نظر تو بهترين دروازه بان ايران کيست؟
ايران گلرهاي خوبي مثل ميرزاپور و محمدي دارد و اين دو از توانايي هاي زيادي برخوردار هستند.
· ميرزاپور بهتر است يا محمدي؟
فصل گذشته محمدي بهتر از ميرزاپور بود و مي توانست دروازه بان شماره يک ايران باشد. الان هم چهار پنج هفته از ليگ گذشته و نمي توان گفت چه کسي بهترين است.
· به نظر تو ايران در جام جهاني نتيجه مي گيرد؟
شما بازيکنان بسيار خوبي داريد که توانايي آن ها از فوتباليست هاي اروپايي هم بالاتر است ولي موفقيت در جام جهاني مستلزم يک برنامه ريزي منظم است. ايران مي تواند در جام جهاني شگفتي ساز شود
بهمن فروتن: به نتايج دو بازي گذشته دل خوش نمي کنيم
بهمن فروتن با شکست حريفان مقتدري چون پرسپوليس و پاس نشان داد که با گروهي از جوانان بي نام و نشان نيز مي توان در صحنه اول فوتبال ايران نيز موفق عمل کرد.
سرمربي شموشک در گفت و گو با فرند قبل از بازي با شهيد قندي يزد اظهار داشت: در بازي مقابل پاس و پرسپوليس شرايط خاصي بر تيم حکمفرما بود اما مقابله با شهيد قندي شرايط ديگري را مي طلبد.
وي در ادامه افزود: اگر بخواهيم تا پايان ليگ به نتايج دو مسابقه گذشته دل خوش کنيم به ليگ دسته اول سقوط خواهيم کرد ضمن اين که نبايد از نتايج به دست آمده مغرور شويم.
تيم شهيد قندي نيز به مانند بسياري از تيم هاي ديگر با مشکلاتي مواجه است اما طبيعتا در خانه مشکلات کمتري دارد و در شرايط ميزباني به کمتر از سه امتياز رضايت نمي دهد اين در حالي است که شناخت کاملي از شهيد قندي داريم و با اطلاعات کافي به مصاف حريف خواهيم رفت.
سرمربي شموشک تصريح کرد: شرايط مسابقات امسال به گونه اي شده است هر تيم که با پرسپوليس بازي مي کند در هفته بعد به مصاف ما مي آيد.
از همين رو و به جهت باخت مقابل پرسپوليس شهيد قندي تيمي بسيار خطرناک است و از شرايط خاصي بهره مي گيرد.
فروتن در پايان خاطرنشان کرد: در اين بازي چند ن از بازيکنان خود را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار نداريم که عمده ترين آن غيبت ابوذر رحيمي در جناح چپ است به همين دليل مجبوريم در اين جناح تغييراتي را به وجود آوريم
شهيد قندي بدون مصدوم و محروم به ميدان مي رود؛
تيم شهيد قندي عصر امروز در ورزشگاه نصيري يزد ميزبان شموشک نوشهر است.
اين تيم عصر ديروز و پس از يک روز استراحت تمرينات خود را براي ديدار با شموشک آغاز کرد و عصر امروز آخرين تمرين خود را قبل از اين مسابقه برگزار مي کند و بلافاصله پس از اين تمرين به هتل صفائيه يزد رفته تا اردوي شبانه روزي خود را در اين مکان تشکيل دهد.
يورگن گده سرمربي اين تيم، فيلم بازي هاي گذشته شموشک را به طور کامل براي بازيکنان آناليز کرد و نقاط ضعف و قوت اين تيم را براي بازيکنان تيم خود تشريح کرد.
هادي طباطبائي دروازه بان شهيد قندي به دليل مشکلات شخصي در حال حاضر در تهران به سر مي برد و ساعت 17 صبح فردا به يزد سفر مي کند که در صورت صلاحديد کادر فني اين تيم در مقابل شموشک وظيفه حراست از دورازه شهيد قندي را برعهده خواهد گرفت در غير اين صورت فابيوي برزيلي دروازه بان اين تيم خواهد بود.
براي اين مسابقه تيم شهيد قندي بازيکن مصدوم و محرومي را در ترکيب خود نمي بيند و با تمامي نفرات برابر شموشک صف آرايي خواهد کرد.
لازم به ذکر است مسئولان باشگاه شهيد قندي به بازيکنان تيم قول داده اند در صورت پيروزي مقابل شموشک، مبلغ 5 ميليون تومان براي تمامي نفرات در نظر گرفته شده که پس از بازي به آن ها داده خواهد شد.