موضوعات سیاسی...نقل قول:
Printable View
موضوعات سیاسی...نقل قول:
بعد ملت میان میگن فیس بوق رو قیلتر نکنید و فرهنگ سازی کنیم !!
آخه فرهنگی هست تا بخوایم بسازیم ؟؟؟
خداوکیلی همون بهتر دسترسی ملت رو از شبکه های اجتماعی قطع کنن ...
((( من خودم یکی از منتقدان بازی تیم ملی بودم ( به خصوص شجاعی و نکونام ))
ولی نه دیگه فحش خواهر مادر بخوام بدم !!!!! :n29:
با کمی جستجو در فیسبوک متوجه خواهید شد چندین پیج برای علیرضا حقیقی ساخته شده درحالی که علیرضا حقیقی در اینستاگرامش برای طرفدارانش پیام میزاره اما چرا چنین پیامی توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در فیسبوک منتشر شده؟ و گفته پیج را به دوست صمیمی ام خواهم داد! آیا این گفته دلیلی بجز دست پیش گرفتن و پس نیافتادن ادمین تقلبی این پیج نداره؟نقل قول:
از همه مهمتر یک ورزشکار مانند حقیقی هیچ وقت چنین حرفایی که نشانه قهر کردن داره رو نمیزنه!!!
از بس رفتار های عجیب وغریب از ملت مون توی این چند وقته ( چه توی فیس بوک و چه توی اجتماع ) دیدم که بعضی وقت ها به با فرهنگ بودنمون شک می کنم. جدا میگم!
.
بعضی وقت ها گزارشگر ها و مجری ها که میان از فرهنگ مون حرف می زنن و میگن: ما ملتی هستیم که فرهنگ داشتیم و ...
من میگم آره راست میگی: داشتیم...
اثری از اون فرهنگ نمونده...
.
.
.
.
.
.
.
محتوای مخفی: مترجم کارلوس کیروش
خب چه ربطی داره ؟؟نقل قول:
اصلا این پیج حقیقی نباشه
مسائله حل میشه ؟؟
اصلا مشکل پیج حقیقی نیست و نبود
مشکل اینه افرادی با این طرز فکر چه گندی بالا آوردن (( دقیقا مشابه پیج مسی ))
حالا بگیم پیج حقیقی و مسی واسه خودشون نبود مشکل حل میشه ؟؟
دقیقا این حرکت یعنی پاک کردن صورت مسائله !!!
چرا راه دور میری همین نظرات اینجارو بخون میبینی که چه توهینایی به کی روش و نکونام و شجاعی... شده درحالیکهاین اشخاص خیلی هم خوب و حرفه ای کار کردن نکونام که پاس تنها گل ایران توی جام رو داد شجاعی هم تجربه بازی مقابل بهترین بازیکنان لالیگارو داره چرا بهش توهین شد یه عده ذاتن مورد اخلاقی دارن دلشون میخواد توهین کنن وگرنه منکه به این تیم افتخار میکنم خیلی هم خوب بازی کردن نسبت به تیمای آسیایی دیگه و اگر از آرژانتین مساوی میگرفتن با روحیه بسیار عالی هزارتا سخت تر از بسنی هم شکست میدادن فوتباله بردوباخت داره اما کو ظزفیت و جنبه. اسپانیا چی بگه قهرمانی که حذف شد اما دل بوسکه تا 2016 تمدید کرد چون نمیخوان تیمشون از هم پاشیده بشه. در تاریخ بازی های ایران در جام جهانی این تیم ایران تنها تیمی بود که اولین بازی مساوی گرفت و گل نخورد بعدش هم فیفا پیراهن حقیقی رو برد برای موزه!نقل قول:
حمایت سردار آزمون و هاشم بیک زاده
محتوای مخفی: سردار آزمون و هاشم بیک زاده
حالا واقعاً همچین چیزی شده یا باز ذهنیات متوهم یه بابایی هست؟
درسته اگه به پیج قلابی هم حمله کرده باشن باز مشکل رو حل نمکنه، کار انجام شده و بی فرهنگ بودنمون رو نشون داده،نقل قول:
اگه ایران صعود میکرد حیف بود
جاده خاکی پر چاله چوله حیف نیست یه مرسدس slr بندازیم توش؟ همون پراید هم زیادیه
رفتار مردم ژاپن بعد جام جهانی چطور بود، اومدن زباله ها رو جمع کردن از ورزشگاه و به همه درس نشون دادن
صبح زنده باد مصدق، عصر مرگ بر مصدق.
هزار سال هم بگذره همینیم.
مثل اینکه اون عکس فیک بوده، سایت فرارو هم اون عکس رو زده///
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که توشته این پیج حقیقی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پیج طرفداران حقیقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته احتمال داره اینم فیک باشه