اوه اوه پینگت بدتر شده !!نقل قول:
50% پکت لاس!!!
Printable View
اوه اوه پینگت بدتر شده !!نقل قول:
50% پکت لاس!!!
بلهنقل قول:
حالا شما برو سرویس بگیر ببینیم اونجا چطوره
کی میگیرید ؟
آرش به نظرت اگه 256 از فارا بگیرم توی روز و قبل از ساعت 7 عصر بهم 400 تا رو میده ؟ چون 128 که داشتم توی روز اغلب 150 تا 250 میداد .256 دانلودش تا 400 میره ؟
تا جایی که یادمه ۲۵۶ نداره بعد از ۱۲۸ میشه یک مگنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا اوایل هفته آینده اگه خدا بخوادنقل قول:
نقل قول:
دقیقا متوجه نشدم .یعنی منظورت اینه که 128 و 256 و 512 همشون سرعتشون با هم برابره یا کلا 256 نمیفروشه ؟
خوب وقتی ۱۲۸ رو تو روز روی ۳ تا ۵ بسته و ۲ مگ رو روی ۳ تا ۶ دیگه جایی برای بقیه نمی مونهنقل قول:
کلا فارا فقط ۱۲۸ داره و ۲ مگ
Sent from my iPhone using Tapatalk
درسته ولی توی حداکثر سرعت فرق میکنن مثلا وقتی سرعت من میاد پایین و به 1 مگ میرسه ممکنه با 512 تا 2 مگ پایین بیاد .بلاخره وقتی یه همچین سرعتی در اختیار یوزر میزاره پهنای باندش رو هم اشتراکی میکنه اینجاست که اون تعرفه ها خودشون رو نشون میدننقل قول:
یه بار هم که سرعتم کم شده بود پشتیبانیش میگفت 1 مگ زیاد هم هست مگه از 128 انتظار داری چقدر بده منم بهش گفتم باید تا 4 مگ بره گفت اون مال وقتیه که بقیه استفاده نکنن وقتی اشتراکیه سرعت ممکنه تا خود 128 هم پایین بیاد اگه میخای حداقل سرعت رو داشته باشی باید 1 مگ یا 2 مگ ببری .دیگه نمیدونم راست میگفت یا نه اما اینطوری گفت .تازه وقتی بهش گفتم 128 باید 4 مگ بده داشت شاخ درمیاورد .
دوستان از کجا بفهمم خطم فیبر نوری یا مسی ؟ با شماره 2020 تماس گرفتم ولی گفت سرویس نمیدن رو مخابرات. که البته فکر نکنم درست باشه چون هر شماره ای وارد میکردم همینو میگفت :n36:
خط مسی گرفتن دردسرش کمتره یا تبدیل خط فیبر نوری به مسی ؟
اگر فیبر نوری باشه اصلا نمیتونی تبدیلش کنی به سیم مسینقل قول:
من یه مدت بشدت دنبال همین کار بودم و پیش ریس مخابرات مرکز انقلاب هم رفتم
گفت به هیچ وجه اجازه نمیدیم که خط سیم مسی توی منطقه فیبر نوری وارد بشه و در صورت دیدن بلافاصله قطعش میکنن.درنتیجه اگر فیبر نوری بودی کامل بیخیال سیم مسی باش.
اگر زنگ بزنی به شرکت های خصوصی ADSL و بگی استعلام شمارت رو بگیرن بهت میکن فیبر نوریه یا سیم مسی . میتونی به مرکز مخابراتی منطقتون هم بری و اطلاع پیدا کنی.
خلاصه اگر فیبر بودی که یا آسیاتک یا وایرلس