نقل قول:
برای از بین رفتن این نگاه شما باید بقیه مکانها رو مخلط کنید نه اینکه همین یک مکان رو مثل بقیه جاها نابود کنید
حرفتون مثل این میمونه ما 10بطری شیر تاریخ مصرف گذشته داشته باشیم و یک لیوان شیر سالم و تازه و یک نوزاد گرسنه و بگیم چون 10لیوان فاسد هستن اون یه بطری رو دور بریزیم و بزاریم بچه کلا بمیره راحت!!!
من میگم کل جامعه اگه داره شیر فاسد میخوره و دانشگاه میدونه که بقیه شیر فاسد میخورن ، نباید خودش بشینه شیر سالمش رو بخوره ، گرچه شیر دانشگاه هم به این سلامت نیست ، چون خودش از جامعه عبور کرده ...
نقل قول:
هیچ پستی پاک نشده و هرچند پستی هم پاک بشه اتوماتیک براتون پیام میاد و متوجه پاک شدنش حتما میشدید
هرگز جوای ندادین با اینکه چند بار پرسش شد حالا یا جوابی وجود نداره یا از اسرار هست یا ...
من گفتم و هنوز هم دارم میگم که منظورم از تفکیک برای یه مدت ، رفتن دانشجو ها به سطح جامعه اس و این که دانشجو ها مشکل ارتباط توی جامعه رو مشکل خودشون بدونند .
نقل قول:
حرفتون هیچ چیزی جز سفسطه نیست
چون اصلا من حرفی از دانشگاه و دانشجو نزدم و حرفم کاملا کلی بود درباره کل جامعه از دانشاموز و کارمند و کارگر و بیکار و سرباز و ...
ایا شما علم روانشناسی رو که میگه تفکیک جنسیتی و نداشتن رابطه عاطفی و احساسی و جنسی بعد از یک سن خاص باعث مواردی میشه که من گفتم یا خیر؟
یعنی یک کارگر یا یک کارمند هم ممکنه دچار افسردگی و دها اختطال روانی و جسمی بشه در صورت نداشتن این روابط که گفتم
اگر هم قبول ندارید که هیچ بحثی نمیمونه چون حتی کودنترین ملاها هم خودشون به این موضوع ازعان دارن و راه حلهایی مثل ازدواج موقت و ... میدن
میدونم منم میگم این دانشجو وقتی دانشگاه تفکیک میشه و میره مخلوط میشه با کل جامعه ، همون آسیب هایی که شما میگی درباره ی کل جامعه ، برای دانشجو هم اتفاق میافته و اعتقاد دارم دانشجویی که در این حد سست و بدون آموزشه و فشار جنسی روش هست که اگه بره تو سطح جامعه خراب میشه ، بهتره دانشگاه نره ... بره از خدا بترسه ...
دستت درد نکنه اصل موضوع رو مطرح کردی ، یه قسمت از حرفهای من از همینجا میاد ، نداشتن رابطه ی عاطفی و احساسی توی یه سنی باعث یه مواردی میشه ، حالا شما فرض کن اینقدر روی این مسئله تاکید کنی که نداری و ارتباط برقرار نکردی ، الان موقع برقرار کردن ارتباطه ، اونم بدون پیش زمینه ی قبلی ، چی میشه ...
نقل قول:
خب اگر قبول دارید باید قبل دانشگاه ازاد باشه این همه که بر تفکیک دانشگاه اسرار دارید چرا حتی یکبار و یک هزارمش بر اختلاط مدارس و دبیرستانها تاکید نکرده و نمکنید؟
چون میدونم بدون شک کسی بگه مدارس مختلط باشه خواهید گفت مدرسه جای تحصیله نه شناختن جنس مخالف و ...
چون من گفتم اختلاط دبیرستان و قبل از اون ، همه موافق بودن و کسی اعتراض نکرد ، در مورد تفکیک و کنترل روابط داخل دانشگاه که نظر دادم همه انتقاد کردن به خاطر همین اینقدر بحث طول کشیده وگرنه نظر من همونجا برا خودش مونده بود ...
بدون شک ، روش مناسبی برای فک کردن نه برای حرف زدن نیست ، شک باعث میشه فک کنید راجع به موضوع ، خب الان اگه فکر کنید میبنید من تفکیک رو هم با هدف مفید بودن اختلاط بعد از اون دارم میگم .
برای بارچندم ....من با رابطه ی پسر و دختر مخالف نیستم و نمیگم آسیب میزنه به علم ، من با غیر علمی شدن جو فرهنگی دانشگاه مخالفم .