نگران نباش دوست عزیز.... من چند ماهی هست که این مدل رو دارم.... هنوز هم بعد از 100 ساعت اول تو مد نرمال از مد سینما استفاده می کنم... داینامیکش به نظرم زیادی روشنه.... اون مد نرمال و سینما هم اصلا به معنی کیفیت پایین نیست...نقل قول:
Printable View
نگران نباش دوست عزیز.... من چند ماهی هست که این مدل رو دارم.... هنوز هم بعد از 100 ساعت اول تو مد نرمال از مد سینما استفاده می کنم... داینامیکش به نظرم زیادی روشنه.... اون مد نرمال و سینما هم اصلا به معنی کیفیت پایین نیست...نقل قول:
بابا مایه دار، خدای بلوری، بابا آرشیو hdنقل قول:
وقتی 95 درصد کانالهای تلوزیونی sd هست چی انتظار داشتی یا شایدم فکر می کنی باید چهار تا بلوری
می خریدم و از صبح تا شب همونا رو نگاه می کردم که خودم و گول بزنم یا دیگرانو که بگم تصویر تلوزیون خوبه
حقیقت همونه که گفتم با اینکه در پیدایش تکنولوژی پلاسما حدود دو دهه یا حتی بیشتر میگذره ولی باید قبول کرد که هنوز به
سطح آرمانی نزدیک هم نشده توی پست اولم هم گفتم با توجه به اینکه سورسهای در دسترس اکثرا sd هستند
این تلوزیونها ارزش خرید ندارند مضافا اینکه با تصویر آرمانی چه در hd و چه در 3d هنوز فاصله دارند
خوب تلوزیونی که تصویر sd رو افتضاح پخش میکنه توی تصاویر hd و 3d هم هنوز جای پیشرفت داره خریدش چگونه
توجیه پذیره!!؟
دوست عزیز اسم این TV ـها HDTV هست اگر ضرورتی برای تغییر در حرکت به سوی نسل HD نمیبینید پس دلیلی نداره HDTV بخرید اون هم از نوع FullHD میتونید با هزینه خیلی کمتر یک تی وی HD Ready تهیه کنید که کیفیت مناسب تری روی سیگنالهای SD دارن مثلا بعضی پلاسماهای HD ready رزولوشن 1024x768 دارن که یک رزولوشن با نسبت 4:3 هست و میتونه برای دیدن سورسهای SD ایده آل باشه.نقل قول:
البته کسی منکر توانایی های تلویزیونهای CRT نیست ولی مصرف برق و قیمت تصاعدی و خطراتی که که لامپهای تصویر بزرگ میتونستن ایجاد کنند و متوقف شدن تولید اونها این روزها انتخاب رو به LCD و پلاسما محدود کرده.
سلام به همه دوستان
میخاستم بدونم چه جور این قابلیت تصویر در تص.یر رو در سری s راه اندازی کنم
دفترچه هم تو دستم هست ولی زیاد از انگلیش سر در نمیارم
ممنون میشم راهنمایی کانل کنید
سلام خدمت شما دوستان بخصوص اقاي الوكارد از راهنمايي هاي شما تشكر ميكنم بنده ديروز از بانه يكعد 50vt20-3d ازبانه البته به سختي خريدم البته باز هم تشكر فراوان از راهنماييهاي شما عزيزان
اقاي الوكارد وساير اساتيد خواهشمندم چگونگي پخش اسلايد از usb در vt20 را توضيح دهيد ممنون مي شم چون بنده فايل ضميمه را دانلود كردم روي فلش وتي نمي توانم در vt20 نمايش دهم
وقتی USB و SD card رو به پنل وصل کنید پنل خودش اتوماتیک Detect میکنه و به مدیا پلیر سویچ میکنه اگه این اتفاق نیوفتاد دکمه SD CARD رو فشار بدین و درایوی رو که میخواین بهش دسترسی داشته باشین انتخاب کنید و بعد برای نمایش دادن محتویات گزینه Photo رو انتخاب کنید فقط حواستون باشه برای جدا کردن فلش مموری از دستگاه باید USB Remove Safely رو بزنید.
نحوه تنظیمات برای پخش اسلاید رو هم قبلا گفتم به این آدرس مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد الوكارد با تشكر از توجه شمابنده وقتي ضميمه را دانلود كردم سپس داخل USB كپي كردم وبعد USB را به تلوزيون وصل كردم (لازم به ذكر است فرمت JPEG بوده) ولي وقتي USB راوصل مي كنم تلوزيون USB را شناسايي ميكند اما وقتي صفحه مدياپلير را مي اورم پيغام ميدهد (وسيله اي درج نشده) و اصلا وارد بخش فوتو نمي شود . لطف نموده بنده را راهنمايي كنيد
با عرض پوزش مي خواستم بدانم در 100 ساعت اوليه فقط ديدن مد عادي ان هم با پايين اوردن كنتراست و نور غيره... وهمچنين ديدن شبگه هاي بدون لو گو كه صد البته وجود ندارن ولي با زوم 1 يا 2 قابل حل بوده كافي است و يا بنده بايد كارهاي ديگري براي هر چه بهتر شدن پيكسلهاي پنل انجام بدهم . خواهشمندم كمي اينجانب را راهنمايي كنيد
بهتره فلش مموری رو با PC و با Fat 32 فرمت کنید و مجددا تست کنید دوست عزیز.
به طور کلی موارد ذکر شده در مورد رعایت مسائلی در 100 ساعت اول از طرف کمپانی های سازنده تائید و یا تکذیب نشده ولی در منابعی گفته شده رعایت این مسائل میتونه در بهبود کیفیت تصویر موثر باشه که با توجه به نکاتی که در مورد تکنولوژی پلاسما مطرح هست میتونه منطقی باشه من از میزان تاثیر و صحت و سقم این مسئله در همین حد اطلاع دارم دوست عزیز.نقل قول:
با عرض پوزش مي خواستم بدانم در 100 ساعت اوليه فقط ديدن مد عادي ان هم با پايين اوردن كنتراست و نور غيره... وهمچنين ديدن شبگه هاي بدون لو گو كه صد البته وجود ندارن ولي با زوم 1 يا 2 قابل حل بوده كافي است و يا بنده بايد كارهاي ديگري براي هر چه بهتر شدن پيكسلهاي پنل انجام بدهم . خواهشمندم كمي اينجانب را راهنمايي كنيد