من سرویس نامحدود مخابرات داشتم که تو شهر ما برش داشتن:n14:
میخوام سرویس 512/2M شو بگیرم،سرعت دانلود رایگانش چطوریه؟غیر رایگانش چی؟
اینجا یکی میگه خوبه یکی میگه بده من راستش نفهمیدم خوبه یا بده!
Printable View
من سرویس نامحدود مخابرات داشتم که تو شهر ما برش داشتن:n14:
میخوام سرویس 512/2M شو بگیرم،سرعت دانلود رایگانش چطوریه؟غیر رایگانش چی؟
اینجا یکی میگه خوبه یکی میگه بده من راستش نفهمیدم خوبه یا بده!
خدارو شکر ما اصلا همچین مشکلایی نداریم...
سرعت دانلود رایگان حدود 60 و غیر رایگان بین 200 تا 250 البته بعضی روزها ساعات رایگان محدودیت سرعت برمیدارن - درکل من ازش راضیمنقل قول:
اشتباه بزرگی میکنینقل قول:
اگه مخابرات محدود میده سعی کن از همون محدودهای مخابرات بگیری ... چون سرعت دانلود در ساعات رایگانش واقعی و دستکاری نشدست
(البته مخابرات قطعی های خودشو وداره که این شرکت نوین نت هم کم نداره قطعی و خرابی)
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود نوین نت 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.
سلام دوستان یکی از فامیلای ما از نوین نت سرویس داره ولی ناراضی بود رفتیم از مخابرات سرویس گرفتیم ! تو این چند روز که مخابرات ترکیده بود ایشون رفته نوین نت رو دوباره تمدید کرده حالا میگه وقتی یوزر پس نوین نت رو میزنه وصل نمیشه .
الان میخوام بدونم مشکل داره 2 تا سرویس متفاوت رو یه خط ؟ چون الان مخابرات رو داره استفاده میکنه ولی نوین نت نمیشه . در ضمن این یوزر پس همونیه که موقع وارد شدن به سایت باید وارد کرد دیگه؟ممنون:n02:
اصلا همچین چیزی معلومه که نمیشهنقل قول:
برای داشتن دو سرویس از دو شرکت نیازمند دو خط تلفن هستش:n12:
سلام دوستان این سرویس 512/2MB سرعت چقدر هست تو روز و تو ساعت رایگان چطور؟:n13:
سلام ابوالفضل جان.نقل قول:
ساعات غیر رایگان:210تا230.
ساعات رایگان:55تا60.
نقل قول:
به به داش حامد از این ورا ؟:n02:
پس چطور بعضی از دوستان میگن تو رایگان سرعتم 200 هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بررسی که زدم میگه قابل استفاده هست از نوین نت وقتی رو سبد کنار تعرفه ها
میخوام بزنم غیرفعال هستن :n29: