بچها نظرتون در مورد این بورد چیه ؟
ASRock ConRoeXFire-eSATA2 Socket T (LGA 775
Printable View
بچها نظرتون در مورد این بورد چیه ؟
ASRock ConRoeXFire-eSATA2 Socket T (LGA 775
بايوسشو با آخرين ورژن (0711) آپديت كردم ولي مشكل از اون نيست. داخل بايوس سه گزينه براي گرداننده jmicronنقل قول:
نوشته شده توسط Lord_theOne
هست IDE,AHCI,RAID هر سه موردو امتحان كردم ولي بازهم مشكل داره. البته با گزينه (Without CD Support)
ميشه از روي cd بوت كرد اما خيلي از cd هاي بوت هست كه نرم افزارهاي كاربردي (مخصوصا partition magic)
از داخل خود cd و در محيط dos قابل استفاده هست و من از اونها خيلي استفاده مي كردم كه متاسفانه در اين سيستم كار نمي كنند.
اينجا چيپستها مقايسه شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در يه قسمتش گفته شده :
With the hard drive world firmly embracing Serial ATA, the need for IDE ports is diminishing quickly. So quickly, in fact, that Intel has dropped IDE support completely from its ICH8 family. Unfortunately, Serial ATA optical drives are few and far between, forcing motherboard makers to use auxiliary ATA controllers on motherboards featuring ICH8 chipsets. Those chips aren't necessary on boards with the ICH7R, nForce4 SLI X16, or nForce 570 SLI, all of which have at least one ATA channel.
نه هركاري مكني مادربرد فقط Asusنقل قول:
نوشته شده توسط shahramcat
بازم میگم رو kingston اصل گیر نمیاری .فقط taiwanو chin هست که taiwanبهتره
سلام خدمت دوستان
من هر بار كه برنامه easy tune 5 رو نصب مي كنم دكمه smart fan فعال نيست!
در باياس در قسمتstatus pc health تنظيماته زير رو انجام دادم:
1.fan speed conrol method [legacy]
2.fan speed control mode [PWN]
لازم به ذكره كه فنهcpu من 4 سيمه.
عزيز فن Smart منظورش فن چيپست هست كه ماله شما ندارد اگر براش بگذاري فعال مي شود
فكر نمي كنم اينجور كه گفتي باشه
چون من رويه مادر بورد 915 giga ديدم كه فعاله و باهاش كار كردم و اين نوع مين هم(915) چيپستش اصلا فن نداره
در ضمن مادر بورد من سه تا سوكت تغذيه فن داره كه از اين قرارند:1-cpu
2-سيستم 3-پاور
از بچه هايه گيگا بايتي كسي نيست جواب مارو بده؟؟؟!!
بچه ها كي قيمت مادر برد Abit Fatal1ty AN9 32X رو داره؟
در ضمن قيمت MSI K9N Platinum رو می خواستم. آخه توی همدان این Main رو 160000 تومان می فروشند. نمی دانم تهران قیمتش چنده؟
سلام دوستان ، می خواهم یک سیستم AMD تهیه کنم لطفا در انتخاب قطعات زیر من را راهنمایی کنید
CPU
motherboard
VGA
RAM
CASE
با بودجه حدود 400 تومان