کسی هست که کد منطقه 2 تهران رو بدونه هر چی میرم مدرسه کسی جواب نمیده میشه منو راهنمایی کنید ؟؟نقل قول:
Printable View
کسی هست که کد منطقه 2 تهران رو بدونه هر چی میرم مدرسه کسی جواب نمیده میشه منو راهنمایی کنید ؟؟نقل قول:
من یه سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم که لازمه واسع فیزیک 2 اون همه تست گاج سفید رو بزنم ؟؟؟
یا ابی کانون کافیه و به همین بسنده کنم !!
ممنون میشم اگه یکی بیاد به این سه تا سوال من جواب بده !
ممنون از همه !
سلامنقل قول:
زیاد نمیخونی؟؟؟ :دی خوبه همین طور ادامه بده
نه این اشتباهو نکنی که پیش2 رو تموم کنی بزار با مدرسه پیش برو تو اردیبهشت تمومش کن
ایام عید هم از خدود 15 اسفند تا 7 فروردین پایه و از اون به بعد پیش 1 رو بخون(مطابق برنامه کانون)
همچنین تمام واکنشا رو خر بزن ... بدون استثناء(البته بیشتر بدانیدها رو نخونیها :دی)
موفق باشی
احتمالا 1102 دیگه.نقل قول:
اگه نبود از 1101 تا 1122 تست کن اگه درست باشه میاره
یه مطلب جالب
حتما بخونین
به بی نهایت ها بیندیش! چرا که تو شایسته ی بهترین هایی!!!
روزی دانشمندى آزمایش جالبى انجام داد.
او یک آکواریوم ساخت و با قرار دادن یک دیوار شیشهاى در وسط آکواریوم آن را به دو بخش تقسیم کرد.
در یک بخش، ماهى بزرگى قرار داد و در بخش دیگر ماهى کوچکى که غذاى مورد علاقه ماهى بزرگتر بود..
ماهى کوچک، تنها غذاى ماهى بزرگ بود و دانشمند به او غذاى دیگرى نمىداد.
… او براى شکار ماهى کوچک، بارها و بارها به سویش حمله برد ولى هر بار با دیوار نامرئی که وجود داشت برخورد مىکرد، همان دیوار شیشهاى که او را از غذاى مورد علاقهاش جدا مىکرد…
پس از مدتى، ماهى بزرگ ازحمله و یورش به ماهى کوچک دست برداشت. او باور کرده بود که رفتن به آن سوى آکواریوم و شکار ماهى کوچک، امرى محال و غیر ممکن است!
در پایان، دانشمند شیشه ی وسط آکواریوم را برداشت و راه ماهی بزرگ را باز گذاشت.. ولى دیگر هیچگاه ماهى بزرگ به ماهى کوچک حمله نکرد و به آنسوى آکواریوم نیز نرفت !!!
میدانید چـــــرا ؟ دیوار شیشهاى دیگر وجود نداشت، اما ماهى بزرگ در ذهنش دیوارى ساخته بود که از دیوار واقعى سختتر و بلندتر مىنمود و آن دیوار، دیوار بلند باور خود بود !
باوری از جنس محدودیت ! باوری به وجود دیواری بلند و غیر قابل عبور !
باوری از ناتوانی خویش…..
حالا این حکایت شده حکایت بچه کنکوری های ما که وقتی دو سه بار ترازش کم میشه باورش میشه که بیشتر از این نمی تونه باشه باورش می شه بیشتر از این لیاقت نداره
یک باور…یک باور از ناتوانی خویش…
من طرف حسابم تویی هستی که چند وقتیه بریدی!
یا اگه نبریدی تو اوج ناامیدی داری قدم برمی داری اما هر لحظه قدم هات سست تر از قبل می شه!
یه سوال می پرسم با خودت رو راست باش و جواب بده
تو توی این ۱۷ -۱۸ سالی که زندگی کردی بعضی وقت ها نبوده که پشت خیلی از رقیب هاتو به خاک زده باشی
نبوده وقت هایی که از خیلی ها سرتر بودی؟
چرا بوده!
به خدا بوده اما چرا الان نیست؟
می دونی چیه؟ تو همون آدمی تو هیچ فرقی نکردی تو فقط یه خورده فکرت عوض شده تو با چند بار شکست به خودت تلقین کردی و باورت شده که دیگه نمی تونی تو ضعف خودت رو قبول کردی!
نه نه نه!من نمی ذارم که اینجوری از دست بری و همه رویا هاتو وآرزوهات به راحتی بر باد بره!
همین الان دستشو محکم بگیر!دست کی رو؟دست همونی که اینقدر دوستت داره و عاشقته که یه لحظه هم نمی تونه ازت دور باشه!اگه یه کم ازش دور بشی دلش برات تنگ میشه!
واسه همینه که از رگ گردن هم بهت نزدیک تر شده تا تو احساس تنهایی نکنی!چشاتو باز کن اون کنار تو ایستاده دستتو بده بهش!اون نامحدوده و از روح نا محدودش در تو دمیده!پس تو هم نامحدودی تو دیگه خودتو محدود نکن تو می تونی بهترین باشی تو می تونی به بهترین آرزوهات برسی!فقط یه چی می خواد خودت رو نامحدود کن درست عین همون روزی که خدا نامحدود خلقت کرد!
می دونم سخته!درکت می کنم که داری کم میاری! لمس می کنم که وجودت زیر بار این کنکور داره اذیت میشه و می چشم طعم تلخ سرزنش ها و نگاه های پرمعنای اطرافیانت رو!
پشتیبانم پارسال یه جمله قشنگ بهم گفت که منو از این رو به اون رو کرد: اون گفت: عقاب وقتی می خواد از زمین بلند شه و پرواز کنه خیلی بال و پر می زنه و خیلی اذیت میشه وکلی از پرهای طلاییشو از دست میده اما…اما وقتی اوج می گیره حالا با غرور آسمون رو می شکافه و با اقتدار بال هاشو باز می کنه و دیگه بال و پر نمی زنه حالا دیگه خودشو می سپاره به دست باد و از پروازش تو اوج لذّت میبره
تو هم الان سخته برات یه دفعه ای ساعت مطالعه ات رو زیاد کنی یه دفعه ای ترازت رو ۱۰۰۰ تا ببری بالا و …
اما اگه الان که هنوز اول های راهه بال و پر بزنی و کلی از پرهای طلاییتو از دست بدی منظورم از پرهای طلایی خوشی های زود گذریه که شاید الان برات شیرین باشه اما عواقبش ممکنه یه عمر زندگیتو تلخ کنه!آیندتو نابود کنه!
بعد از این که رسیدی به اوج حالا راحت پرواز می کنی و …
کنکور جنگ باورها و اراده هاست…
پس خودت و باورهاتو محدود نکن!اراده کن!اگه بخوای میشه به خدا…کار سختی نیست خیلی ها خواستن و شد و اگه تو هم بخوای میشه درست مثل کنکوری های سال قببل که الان دارن تو جایی که تو رویاهاشون ساخته بودن درس می خونن تو شریف تو شهید بهشتی تو تهران تو امیرکبیر و تو هر جا که باور کرده بودن به اونجا می رسن…
منبع:
کد:www.4sharif.com
کسی که پشت کنکوری بوده از الان شروع کنه میتونه یه رشته خوب بیاره؟
اولویتهاش چی باشه توی مطالعش؟
برای رشته تجربی البته
سلام..
کمک کنید..:41:
امینم جان درباره تحلیلی گفتن اما شک دارم.
بچه های ریاضی فیزیک شما برا تحلیلی چه کتابی دارید و توصیه میکنید عصر میخوام برم بگیرم.
بین گاج سفید و فار اموزش+ازمون موندم!
عاجزانه نظراتتونو بدین.(معلمم هم جزوش خوبه!)
سپاس.
بله که میتونه اونم به چند دلیل 1)پارسال تقریبا بیشتر مباحث و خونده 2)امسال مدرسه نمیره و بیشتر وقتش مال خودشه 3)امسال بابچه های دیگه زیاد درگیر نیست و رفیق بازی نمیکنه:31:شما اول از همه حداقل به طور پیوسته روزی 1 ساعت زیست بخون چون زیست خیلی خیلی مهمه و این طرف عید اختصاصیات و قوی کن البته نه این که عمومی ها رو کنار بذاری ولی زیاد وقت نذار.یه ازمون خوبم ثبت نام کن توصیه من قلم چیه ولی شما باتوجه به بنیه علمیت ببین چی واست خوبه.زیاد کلاس کنکور ثبت نام نکن که وقت و پولت و هدر میدی فقط تو یکی دو تا درس که مشکل داری کلاس برونقل قول:
سلام.نقل قول:
اگه درک ریاضیت خوبه و خوب میفهمی، گاج رو بگیر. (در مورد بقیه کتابا اطلاعات زیادی ندارم.) و اگه گاج رو گرفتی، باید روش وقت زیادی بزاری. اگه این کار رو کردی، در نهایت بهترین نتیجه رو خواهی گرفت. :46: (بازم تاکید میکنم این کتاب هرچند خیلی عالیه، ولی وقت زیادی میگیره ازت.)
من کنکوری نیستم ولی تجربه شو دارم (البته همه تجربه شو دارن تقریبا) خواهرم دو ساله کنکوریه به خاطر اون به اینجا سرک کشیدم
برای همه تون آرزوی موفقیت دارم
امیدوارم تا اخرش با انرزی پیش برید و کم نیارید
والبته خدا شما را از آفت استرس دور نگاه دارد
حیفه دانشگاها از وجود همچین دانشجوای ( ایشالا) خوب و فعالی بی نصیب بمونن:12: