کریم باقری
Printable View
کریم باقری
به نام خدا
علي رغم تاکيد خاص کميته انتقالي فوتبال مبني بر عدم قرار داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ليست سرمربيان مدنظر براي تيم ملي، اين مربي آلماني اعلام کرده که تقريبا با کميته انتقالي، قرارداد را بسته است! اين درحاليست که معدود رسانههايي به اين موضوع اشاره کردهاند.
مربي کنوني الاهلي امارات اظهار داشت: «در جلسه دوشنبه شب با نمايندگان ايران، مذاکرات تا مرحله نهايي پيش رفته و من از اين بابت خوشحالم.
شفر در ادامه درمورد وضعيت تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازيکنان ايران از توانايي بسيار بالايي برخوردارند که باوجود آن نتوانستند در جام ملتهاي آسيا ويا جام جهاني نتايج خوبي کسب کنند.
او اولين هدف خود را رساندن ايران با اقتدار به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي خوانده است.
برخي منابع معتبر اطلاع از آن ميدهند که ابتدا بغير از وينفرد شفر، ديک ادووکات هلندي و ژاک سانتيني فرانسوي مدنظر بودهاند، اما باتوجه به گراني سانتيني و همچنين تمديد قررداد ادووکات با زنيت سنپترزبورگ، تنها شفر باقيمانده است.
اين مربي 57 ساله که در ماين آلمان متولد شده، تا کنون افتخارات زيادي با تيم ملي کامرون و همچنين الاهلي کسب کرده است که آخرين آنها به قهرماني در ليگ 06-2005 امارات بازميگردد.
منبع: وبسايت خبري گل به نقل از ايران اسپرت پرس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
سلامنقل قول:
مرسی که خوندین وممنون که پاسخ دادین
درسته همه جای دنیا هست ولی نه اینطوری مثلا وقتی فردیناند تو منچستر اون دستمزد رو میگره جاش هم بازی میکنه
نه تو کشور ما که چه پولو بدن چه ندن در حد محلات بازی میکنن واسه همینه هم که ایران هیچی نمیشه
راستش من یه زمانی پرسپولیسی بودم ولی وقتی این چیزا رو دیدم و خیلی چیزای دیگه هم فهمیدم دیگه قید فوتبال ایران رو زدم هیچ تعصبی نسبت به هیچ کدوم از تیمهای ایرانی ندارم حتی تیم ملیشم
جای بحث زیاد داره
گفتم عشق باید دو جنبه باشه نه مثل این بازیکنای ایرانی که بعضی یاشون وقتی یه چند بازی رو بهتر از محلات بازی کنن ببخشین من هی میگم محلات بخدا تو خیلی از کوچه پس از کوچه های ایران بهتر از لیگ برتر بازی میکنن اصلاح میکنم ) بد بازی نمی کنن طرفدارا که هیچ فکر میکنن از دماغ فیل افتادن ببخشید خدا رو هم بنده نیستن و...
امیدوارم بودم دوستان بیشتری بخونن اگه ادامه داشته باشه خیلی چیزا روشن میشه
....
من یک جا خوندم ایشون انحراف جنسی داره حداقل یکی رو بیارن از نظر اخلاقی هم یک کم سالم باشه
به نظر من اصلا به درد ایران نمیخوره
بهترین گزینه افشین قطبی
البته اگه آزاد بزارنش
:biggrin::16::16::16::42::31:نقل قول:
دوست عزيز كاملا حرفهاي شما رو تائيد ميكنم.متاسفم براي اين مردم كه اينقدر ساده ازشون سوء استفاده ميشه.اين تلويزيون هم شده اتيش بيار معركه و البته اونها هم دنبال منافع شخصي خودشون هستند و از احساسات مردم براي خودشون كار دست و پا كردن و مردم رو هم سركيسه ميكنند و جوون ساده ما هم تحت تاثير شور و هيجان و تعصب بيجا كه قرار ميگيره ديگه عقلشون هم از كار ميفته (همه رو هم نميگم).وقتي اين طرفدارهاي اين تيمهاي ايران اينطور به جون هم ميفتن واقعا براي خودم و ايراني جماعت متاسف ميشم.يه عده آشغال هستند كه از به جون هم انداختن جوونها سر اين تيم و اون تيم دارن پول پارو ميكنن.كاشكي اون روز زودتر برسه كه اين طرفدارهاي متعصب بيدار بشن و اينقدر ساده گول نخورن.
فکر نکنم شفر واقعا چنين باشه...!نقل قول:
---
شنيدهها و گمانزنيها تا امروز
در ابتدا درمورد خبر بالا، صفايي فراهاني درمورد ادعاي شفر، اين موضوع را تکذيب کرده و گفته گزينه نهايي هنوز مشخص نيست. از طرفي ديگر پيتر ريد، مربي انگليسياي که چندان هم موفق نبوده اما يکي از گزينههاي اصلي هدايت تيم ملي ايران بحساب ميآمد، مذاکره با ايرانيان را تاييد اما قبول کردن آن را رد ميکند. به عبارتي ديگر اين مربي حضور در راس کادرفني ايران را نميپسندد.
اما حرفهاي ريد خبر از آن ميدهد که مذاکراتي هم در کار است و وقايع چندان هم با صحبتهاي فراهاني مطابقت ندارد. برخي منابع نهچندان غير معتبر ميگويند که معرف پيتر ريد به کميته انتقالي، فرگوسن سرمربي منچستر بوده است.
از طرفي ديگر روزنامه همشهري و وبسايت آن در اخبار خود اشاره به مربيان بزرگتري کردهاند. شماره صبح امروز اين نشريه حکايت از اختلاف نظر درميان مذاکرهکنندگان برسر انتخاب شفر ميکند. مهمترين بخش اين خبر اما مربوط به اينست که گزينههاي بزرگتري نظير کاپلو، لوکزامبورگو، پکرمن، ماگات، هيتسفلد و بيلسا نيز در فهرست کميته انتقالي فدراسيون فوتبال قرار دارند.
ببينيم تا فردا چه خواهد شد...! :46:
منم موافقم
خیلیاشون بی مرامن
جوان اول موسيقي ايران تقديم ميكند :
اگه میتونین حتماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا برین
کنسرت بزرگ احسان خواجه امیری
مکان: تهران ، تالار بزرگ وزارت کشور
زمان: ۲۱ ، ۲۲ ، ۲۳ آذر ۸۶
ساعت ۲۰