اینیستا: از فن بومل نمی ترسم
سایت گل- آندرس اینیستا، بازیساز خلاق بارسا، در آستانه دیدار تیمش مقابل میلان در لیگ قهرمانان تاکید کرد که هیچ کینه ای از فن بومل ندارد.
این دو هم تیمی سابق سال گذشته در فینال جام جهانی مقابل هم قرار گرفتند و فن بومل در پایان دیدار به دلیل بازی فیزیکی اش مورد انتقاد قرار گرفت.
این اولین رویارویی این دو بعد از فینال سال گذشته است و اینیستا در کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد که مشکلی با فن بومل ندارد:" من از فن بومل نمی ترسم. من در بارسا مشکلی با او نداشتم و برخوردی با او نداشتم.
شاید در بازی برخوردارهایی اتفاق افتاد اما فکر نمی کنم دیگر آن درگیری ها تکرار شود. دوست دارم این طور فکر کنم که همه ما به تیم های مان وفادار هستیم و برای دفاع از آن تلاش می کنیم. تکل های بدی در آن دیدار زده شد اما در نهایت برای ما پایان خوشی داشت."
این ملی پوش اسپانیایی همچنین در مورد غیبت زلاتان در دیدار امشب گفت:" واقعا حیف شد که ایبرا در این دیدار غایب است. همیشه دوست دارید که در چنین دیدارهایی مقابل بازیکنان بزرگ قرار بگیرید. او مشتاقانه در انتظار این دیدار بود اما میلان بزرگتر از آن است که تنها به یک بازیکن تکیه کند.
من احترام زیاد برای میلان و بازیکنانی که در اختیار دارد، قائلم . آنها همیشه تیم بزرگی هستند اما من احساس می کنم ما از میلان بهتریم و می توانیم آنها را شکست دهیم. ما باید برای چیزی که می خواهیم تلاش کنیم."
استارت لیگ قهرمانان با بازی در نیو کمپ
پپ گواردیولا و 19 شاگردش شب قبل را در یک هتل محلی گذراندند تا برای بازی سه شنبه برابر میلان آماده شوند. تیم تمرین یکی مانده به آخر قبل بازی خود را دیروز عصر در نیوکمپ انجام داد.
چهار ماه پیش٬ بارسا با کسب نتیجه مساوی در نیوکمپ رئال مادرید را در چمپیونز لیگ پشت سر گذاشت و به فینال صعود کرد. امشب٬ بارسا در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان در خانه به مصاف آث میلان خواهد رفت. با توجه به کنفرانس مطبوعاتی دو تیم و تمرین مردان گواردیولا در زمین نیوکمپ٬ دیروز در تمرینات جو لیگ قهرمانان محسوس بود.
گواردیولا الکسیس سانچز و جرارد پیکه را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. این دو بازیکن٬ هنگام تمرین دیگر بازیکنان در نیوکمپ٬ به صورت جداگانه روی ریکاوری از مصدومیت خود کار کردند. هم چنین٬ مدافع تیم ب٬ مارک مونیسا با تیم اول به قصد ریکاوری تمرین کرد.
پینتو به گل باز می گردد.
همانگونه که معمولا برای بازیهای اروپایی اتفاق می افتد٬ پپ گواردیولا بازیکنان را شب قبل به هتل لا فلوریدا برد.
19 بازیکن گواردیولا شامل خوزه پینتو هم می شود که دوران محرومیت خود که از فینال سوپر کاپ اروپا شروع شد٬ را به پشت سر گذاشته است.
آخرین تمرین تیم پیش از بازی٬ امروز ظهر پشت درهای بسته انجام می شود.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
The Result: FC Barcelona 2 – 2 AC Milan