الان این بازی sniper elit V2منو ترکونده هر کاریش میکنم رو گرافیک جیفرس بالا نمیاد کسایی که لپ تاپ 2گرافیکه دارن تو خرید بازیش احتیاط کنن
Printable View
الان این بازی sniper elit V2منو ترکونده هر کاریش میکنم رو گرافیک جیفرس بالا نمیاد کسایی که لپ تاپ 2گرافیکه دارن تو خرید بازیش احتیاط کنن
هوووووووووووووووووووووووو ووووووررررررررررررررررررر ررررررررررررااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا
درستش کردم حالا بگم؟ نه حالا بگم چجوری دست میشه؟ جهنم و ضرر میگم باز بگید نیما بده باز بگید........ هی روزگار
آقا بعد کلی که پدرم در اومد و 100 تا فرم خارجی رو زیرو رو کردم و کلی آویزون شدم رفتم سراغ سایت انویدیا که اونو قربونش برم تحریممون کرده سایتش بالا نمیاد با چیتلر شکم بازش کردم آخرین ورژن 540m و آخرین ورژن فیزیکش رو دانلود کردم و نصب کردم بازی اجرا شد اینم بگم اگه بازی تون اجرا نشد باید برید تو تنظیمات گرافیک gpu و تنظیم کنید رو کارت گرافیک نه روی cpu کسی بازم مشکل داشت پیغام بده اینم از بازی sniper elite v2
بزن دست قشنگه رو
در آخر هم ورژن بایوس 1.29 رو اصلآ اپ دیت نکید که مزخرفه و باعث میشه فن درست کار نکنه و حرارت cpu هم بدطور بالا میره و دیگه هم نمیتونید ورژن بایوس رو برگردونید به حالت قبلیش
داره دوست من !نقل قول:
با نرم افزار Driver Magician میتونید درایوراشو دانلود کنید !
سلام به همه دوستان
من یکمی مشکل دارم با این سوییچ کردن یا شایدم عملکرد کارت گرافیک ....از اونجایی که باید مطابق با درسمون با openglبرنامه نویسی کنیم ...کارت گرافیک هم طبیعاتا باید بره روی حالت nvidia...(یعنی گرافیک cpu نمیتونه همه ویژگی های openglرو خوب نشون بده)
..
خوب منم هم وقتی که میخوام برنامه بنویسم میبرم روی حالت کارت گرافیک انویدیا اما وقتی ویزوال استودیو رو باز میکنم یا یه سری از برنامه های دیگه رو(به جز بازی ها)مثل عکس زیر میشه...من چه کار کنم تا این مشکلم برطرف بشه ..ممنون میشم جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;)
خوب من این مشکلو با نصب آخرین درایور کارت گرافیک حل کردم..یعنی فقط نیاز بود اخرین نسخه درایور رو نصب کنیم.
من خودم core i3 دارم پارسال همین موقع ها خریدم..پسرخالم آبان پارسال corei7 با windows7 original خریده..جالبه ماله اون همش هنگ میکنه درایورش خراب میشه..طوری که مجبور شد windows اش را عوض کنه ..بقیه دوستان تجربه مشابهی داشتن..
در ضمن صفرش الان هست چند هست با کانفیگ های مختلف؟
دوستان که این لب تابو دارن و قصد فروششون رو دارن pm بدن خریدارم
کسی خواست بفروشه حتما بگه
سلام
میخواستم رم ACER5742G core i5 رو از 4 به 8 گیگابایت ارتقا بدم،اول اینکه همچین کاری رو میشه انجام داد؟(منظورم 8 گیگ رو ساپورت میکنه) و دوم اینکه کدام برند رم از همه بهتره(چه مارکی پیشنهاد میشه و اگه میشه قیمتش رو هم بگین)و تفاوت بین رم لپ تاپ با پی سی چیه ؟(مشخصات رم DDR3 1333)
بله میشه
من 40 تومن گرفتم یه ماژول 4 گیگی رو. خیلی فرقی نداره مارکش. احتمالا ارزونتر هم بتونید پیدا کنید.