با اینا حسابی میرم رو مخ حریف .... چندین بار اخر بازی فش گرفتیم بخاطر این ترول بازی :sq_24::sq_2: ولی فاز میده :31:نقل قول:
اینایی که آریا گفته رو تا بخوای بنویسی خفت شدی
Ctrl+1
Ctrl+2
Ctrl+3
Ctrl+4
Printable View
با اینا حسابی میرم رو مخ حریف .... چندین بار اخر بازی فش گرفتیم بخاطر این ترول بازی :sq_24::sq_2: ولی فاز میده :31:نقل قول:
اینایی که آریا گفته رو تا بخوای بنویسی خفت شدی
Ctrl+1
Ctrl+2
Ctrl+3
Ctrl+4
[QUOTE=kingstreet;7309845]یوزر خودتم اشتباه مینویسی آخه ؟؟:دی
الان کجاش اشتباس مثلا؟:sq_11:
دیدین قراره توی اپدیت جدید حال این جنگلی ها (!!!) رو بگیرن . یه سری ایتم بیشتر مخصوص جنگلی ها میاد . کلا جنگل رفتن سخت تر میشه . اکثر حیوونهای جنگل قوی تر میشن . دیگه هر هیرویی که از ننه باباش قهر میکنه نمیتونه بره جنگل . باید این هیروهای جنگلی رو انتخاب کرد . و مهمتر از همه هم اینکه دیگه pull هم برداشته میشه . چون تا طرف دمیج بخوره به نزدیکترین هیرو حمله میکنه . توی تاپیکش نوشته بودن مثل اینکه همون jungle ورژن یک میشه . من که اون زمان لول پایین بودم و نمیدونستم جنگل چیه . به هر حال اینجور که ادعا کرده جنگل رفتن سخت تر شده و باعث شده که دیگه نشه همون اول بازی طرف گنک کنه .
خوب کاری میکنن :دی خدا کنه diana جانگلر بمونه برش ندارن یه وقت :sq_3:نقل قول:
T جا گذاشتی :دی خوبه جنگل باز نیستم من همون مید بیشتر حال میده:دینقل قول:
ALIDAN3
تیمی هست که حاضر باشه با بکسه ما Match Ranked بده 5v5 ?:sq_11:
ID LoL Mano Add Konid : B3NYaMiN
حیف 5v1 نمیشه زد............:sq_22:نقل قول:
چه بد واقعا حال گیری به احتمال براش شما پیش میاد :sq_3:
بعضی مواقع انقدر تیم دست بدست میکنه :sq_10: که اخر سر تیم حریف ایتم میچینه میاد کل بیس جم میکنه :sq_18: اول بازی تیم کاملا تو دستمون ولی به دقیقه 40 اینا میرسه ایتم میبندم دیگه هیچ کار نمیشه کرد ......... :sq_17:
افسوس که افسوس :31: میشه بدترین خاطره گیمری ادم ..
بچه ها جاتون خالی !:sq_24: دیروز با ایرانیا زدم چه حالی داد :sq_8: هرچند بیشتر از اینکه ببیریم باختیم :sq_17: ولی حال داد ! این MF هم اصلا ارزش پولشو نداره :sq_22: هیرو باید شمشیر داشته باشه !:sq_12: قدرت :sq_23:! ابهت :sq_15:! میبیننش فرار کنن !:sq_13: نه اینکه مثل این mf زیر تاور هم ببینین بش اتک بدن :sq_11:
سپهر بیخیال adc بشو برو همون offtank بخر (fighter) هم قدرت داره هم مقاوم تره.garne مثلا خیلی خوبه ها!:sq_25:نقل قول: