8 نیست ، 28 سپتامبره. pes هم 30 سپتامبر میاد.نقل قول:
Printable View
8 نیست ، 28 سپتامبره. pes هم 30 سپتامبر میاد.نقل قول:
LT رو نیگر ، بعدش همRB رو بزن . و برای هر روپایی دوباره Rb رو بزن .نقل قول:
کسی تونسته موقع روپایی زدن حرکت آکروباتیک! (فری استایل) بزنه ؟؟ برای PC منظورم هست .
.
بچه ها من سیستمم رو که به تلویزیون با کابل hdmi میزنم بازی باز نمیشه ! ارور میده؟؟!!
رزولوشن رو هم که تغییر میدم بازهم همینطوره!!! ولی pes اجرا میشه.!!!
ولی با مانیتور خودم مشکلی ندارم .
28 سپتامبر مصادف با 6 مهر ماه تاریخ عرضه فیفا و تاریخ 30 سپتامبر مصادف با 8 مهر ماه PES عرضه خواهد شد.:31:نقل قول:
دوستان لذت بردم از این پرسنالدی بی نظیر بازی .
هر کرنری می زنیم تحت هر شرایطی تری میدوئه میاد سر بزنه !!دی: رونالدو که توپو لو میده بی خیال طرف میشه بجاش بنزما بابای طرفو در میاره !!دی:
واقعا بی نظیره بازی امسال سرعت هم به قدرت بدنی اضافه شده که باعث میشه حق کسایی مثله رونالدو یا مسی که سرعت بالایی دارن ولی قدرت بدنی زیادی ندارن خورده نشه . میشه براحتی با یک تایمینگ درست از سد دفاع ها گذشت .
+
الان اینو بازی کردم دیگه نمی تونم نسخه 10 رو بازی کنم .انصافا تمام باگای بازی قبلی حل شده (حتی دروگبا !!دی)
سلام دوستان
من فوتبال pc رو با fifa 2002 شروع کردم. تا 2006 هم فقط فیفا بازی می کردم. از 2008 تا الآن هم فقط pes بازی کردم.کلا هم آدمی نیستم که روی یه بازی تعصب داشته باشم.هربازی که با سلیقم جور در بیاد رو بازی می کنم.حالا سال 2010 شنیدم که fifa از این رو به اون رو شده و خیلی جذاب شده. ولی وقتی بازی رو گرفتم گرافیک بازی خصوصا چمنش خیلی زد تو ذوقم که نتیجش این شد که سال 2010 هم با pes سپری شد. حالا از دوستانی که دموی fifa 2011 رو بازی کردن چند تا سوال دارم که ممنون می شم اگه راهنمایی کنن:
1-گرافیک بازی خصوصا چمنش نسبت به نسخه قبل بهتر شده؟
2-خطاهای داوری مثل آفساید اشتباه و خطای الکی و غیره تو این بازی وجو داره؟
3-کلا چه چیزهایی تو ذوق می زنه؟
4-خواهشا بی طرفانه بگید بین این بازی و pes کدوم مورد پسندتون واقع شد و دلایلش چی بود؟
فقط از دوستان خواهش می کنم تعصبی جواب ندن.
باز هم ممنون
بهترین جوابی که میشه داد اینه که شما الان داری بهترین بازی ورزشی سال پیش رو بازی می کنی که حداقل 10 % نمرات بهتری از PES در سایتای معتبر کسب کردنقل قول:
1-گرافیک بازی خصوصا چمنش نسبت به نسخه قبل بهتر شده؟
2-خطاهای داوری مثل آفساید اشتباه و خطای الکی و غیره تو این بازی وجو داره؟
3-کلا چه چیزهایی تو ذوق می زنه؟
4-خواهشا بی طرفانه بگید بین این بازی و pes کدوم مورد پسندتون واقع شد و دلایلش چی بود؟
فقط از دوستان خواهش می کنم تعصبی جواب ندن.
باز هم ممنون
1- گرافیک بازی بدلیل موتور جدیدی که امسا اولین بار هست روی PC عرضه میشه کاملا متحول شده .
2-داور ها بسیار بهتر از نسخه های قبل شدن و با داور های بازی رقیب قابل مقایسه نیستن
3-ضربات چیپ و فنی کمی در بازی اسونند و قدرت بدنی بیش از حد روش تاکید میشه .(اینا فقط توی نسخه PC هستند نسخه کنسولی این مشکلاتو نداره)
4-خدا وکیل بی طرفانه گفتم !!!دی:
پارسالم قرار بود توی مهر این دو بازی منتشر شن ولی فیفا فکر کنم آبان اومد pes هم که توی آذر خدا کنه زودتر بیان
هرچند که به فیفا امیدی نیست برای پیسی نسخه بدی میده بیرون
بازی در بدبینانه ترین شرایط 6 مهر عرضه میشه .نقل قول:
پارسالم قرار بود توی مهر این دو بازی منتشر شن ولی فیفا فکر کنم آبان اومد pes هم که توی آذر خدا کنه زودتر بیان
هرچند که به فیفا امیدی نیست برای پیسی نسخه بدی میده بیرون
+
امسال نسخه PC متحول شده و موتورش همون موتوری شده که نسخه های کنسولو باهاش میسازن
+
100 بار این گفته شده !!! حداقل یه سرچ کوچولو بکنید بعد بازی رو مستفیض کنید
خدا کنه اینجور که میگی بشه فیفا نسخه پیسیش مثل کنسولیش بشهنقل قول:
اینقدر اینجا پست هست که حال افتادن توشونو ندارم ممنون که شما کارمو راحت کردی