ها ها ها
2 تا مشکل ، یه نکته
1- آخر دستور ; فراموش نشود ( 10 بار تکلیف امشب از این جمله شما بنویس )
2- همون تعداد که پرانتز باز میکنی ، سعی کن همونقدر هم ببندی ( یه پرانتز کم بستی )
نکته : کاره مکروهیه ضرب Float یا Int با Vector3
Printable View
ها ها ها
2 تا مشکل ، یه نکته
1- آخر دستور ; فراموش نشود ( 10 بار تکلیف امشب از این جمله شما بنویس )
2- همون تعداد که پرانتز باز میکنی ، سعی کن همونقدر هم ببندی ( یه پرانتز کم بستی )
نکته : کاره مکروهیه ضرب Float یا Int با Vector3
حمید جان اگه منظورت من بود :نقل قول:
1.من تو اینجا کد زدم پرانتز کم و زیاد زیاد مشخص نیست ضرب بردار اصلا نادرست نیست...
خودت میدونی Vector3*3
باعث میشه هر بعد بردار ضرب ساده بشه. کابرد زیاد هم داره برای برای مثال برای میل بردار به صفر میشه از این دستور استفاده کرد.
SpeedVec*=0.09
اگرچه هیچ وقت صفر نخواهد شد.
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------
خواهش می کنم.نقل قول:
خوب Input.GetAxis یک مقدار عددی از Axis درخواستی (برای دیدن Axis به )
Edit>Project Sething >Input
برو.
Vector3 که یک ساختار هست که 3 مولفه از نوع float (اعشاری) داره به نام x و y وz
(نکته y در اینجا ارتفاع هست )در خیلی از موتور z هست.
یه سوال برام پیش اومده . الان کلیک راست موس تو یونیتی با fire 2 نام گذاری شده . یعنی کلیک راست رو فشار میدی fire2 اسمشه
اما در مورد آنکلیک چی ؟ یعنی وقتی کلیک راست موس رو فشار دادی . موقع برداشتن هم بالاخره یه اتفاقی می افته دیگه ؟
چقدر بد توضیح دادم :18:
صبر کنید دوباره بگم
کلیک راست موس رو فشار میدیم و رخداد fire2 تو یونیتی رخ میده
حالا میخواهیم دستمون رو از رو کلیک راست موس برداریم ( این رخداد با چه اسمی تو یونیتی نام گذاری شده ؟ )
پرویز جان فک نکنم منظور آقا حامد با شما یود (منظورشون با شما نبود!!!)نقل قول:
فک کنم این باشه :نقل قول:
کد:Input.GetButtonUp("Fire2")
اسکریپت یه مسلسل رو نوشتم اندازه یه مینی گیم کد داره
اسلحه واقعا منحصر به فردی داره میشه و سیستم خیلی پیچیده ای داره و مثل واقعیته
اول اینکه تو هر شلیک که 3 تا گلوله رو به هدف شلیک میکنه هر کدومش ممکنه یه یه نقطه خاصی برخورد کنه ( یعنی همش به یه نقطه برخورد نمیکنه )
تو شلیک دوم بازم به صورت راندوم ممکنه 3 تا گلوله کج و کوله حرکت کنن ( البته این اختلاف زیاد نیست اما خوب قانون اسلحه های واقعی رو داره )
برای این حالت راندوم از قانون دایس استفاده کردم که تو 6 تا حالت ممکنه رو به صورت راندوم انتخاب میکنه و نسبت به اون
گلوله های اسلحه پارامترهاشون تغییر میکنه و خیلی کم پیش میاد 2 تا گلوله دقیقا به یه نقطه برخورد کنه . اکثرا با 3-4 سانت اختلاف به هدف میخورن ( البته تو فاصله نزدیک این اختلاف اصلا به چشم نمیاد )
اگه بازم وقت گیر بیارم میخوام یه سری کد بزارم روش مخصوص گیر کردن پوکه گلوله که تو اسلحه های واقعی خیلی این اتفاق می افته و تو بازی فارکرای 2 هم بود
به این صورت که با هربار شلیک از بین 200 تا انتخاب راندوم مثلا اگه شانسی رو 45 بیاد این اتفاق بیوفته و اسلحه خراب بشه !
اسکریپت داغ شدن اسلحه هم اضافه شد. فکر نمیکردم انقدر وقت گیر باشه اما خوب بالاخره به اون نتیجه ای میخواستم رسیدم
به این صورت که اگه به صورت رگباری و پشت سر هم شلیک کنید اسلحه داغ میکنه
البته به این صورت نیست که هر بار شلیک کنید یه پارامتر خاصی بالا بره و اسلحه داغ کنه
واسه اینکه خیلی ساده نشه کلی وقت گذاشتم و یه سیستم پیاده کردم که تو شلیک های رگباری ممکنه یهو درجه
دمای اسلحه بالا بره و داغ کنه
اما قانون پایداری نداره ممکنه یه بار که دمای اسلحه رو 20% هست به صورت رگباری 6 ثانیه شلیک کنید و اسلحه دماش خیلی بالا نره اما ممکنه یه بار اسلحه دماش رو 10% باشه و با 3-4 ثانیه یهو داغ کنه
البته چند ثانیه اگه صبر کنید و رگباری شلیک نکنید خنک میشه
چیزهایی که تو آینده قراره اضافه بشه
1- حرکت کردن سر اسلحه به سمت چپ و راست و سخت شدن تیر اندازی در صورتی که درجه حرارت بالاتر از 70% بره
2- گیر کردن پوکه در صورتی که درجه حرارت به 100% برسه
دوستان من برای آندروید خروجی گرفتم روی شبیه ساز خیلی خیلی کنده .کسی نمی دونه مشکل از کجاست.
بعد کسی نمی دونه چطوری باید فایل apk مستقیم رو اجرا کرد روی شبیه ساز.
سلام منم همین مشکل رو دارم . اول بگو چجوری خروجی گفتی ؟ لینک دانلود SDK رو به منم بده .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع کامپیل به android هم باید java.exe رو بنندی...
خب شما چرا واسه بازیت تاپیک نمیزنی؟؟نقل قول: