از لحاظ کیفیت لینکسیس عالی است من x2000 دارم خیلی عالی است و خیلی هم خوشگلنقل قول:
Printable View
از لحاظ کیفیت لینکسیس عالی است من x2000 دارم خیلی عالی است و خیلی هم خوشگلنقل قول:
ایسوس n10 البته یک کم قیمتش بالاتر از قیمت پیشنهادیتون استنقل قول:
عالیه n10 خوشم اومد.
فقط دقت کن بچه ها می گن تقلبیش تو بازار زیادهنقل قول:
از کجا بفهمم اصله یا نه
سلام
من یه روتر با رینج بالا میخوام
قیمتش هم مشکلی نداره اگه تا 150-200 باشه
آیا چنین مدلی هست که تا 5-6 طبقه جواب بده یا باید از رینج اکستندر استفاده کرد؟؟؟
ممنون
سلام
دوستان بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدین
TP-LINK / TD-W8951ND
TP-LINK / TD-W8901G
بین این دو هر کدوم به نظرتون سرعت بهتری در اتصال و آنتن دهی بهتری داره رو بگین که بگیرم
راستی فرق G و N در چیه ؟
سلام
من بتازگی 8951 خریدم.بد نیست.ظاهر زیبایی داره و قیمتش هم 65 تومنه.میگن سری N استاندارد جدیدتریه یعنی سرعت انتقالش دوبرابره ولی برای اینترنت ذغالی ما G حالا حالاها جوابگو هست.آنتن دهیش هم بد نیست و لی بعضی نقاط خونه یه خط کم میشه.مجموعا چون قیمتشون یکسانه و تکنولوژی و ظاهر 8951 بهتره بنده همین مدل را توصیه میکنم.البته این مدل دو ظاهر داره که یکی مستطیلی و قدیمی تره و دیگری تخم مرغی و جدیدتر و زیباتر.قیمتی هم که من خریدم بعیده جایی پیدا کنید.ده تومن زیر قیمت چاره و دیجی کالا بود.اگه خواستید فروشنده را پخ میکنم.
موفق باشید:20:
ممنون از اطلاعات خوبتون . آره حق با شماست مثل اینکه سری N جدیدتره . من رفتم سایت دیجی کالا درباره 8951 کسی نظری نداده بود اما جالب اینجاست که درباره 8901 با اینکه قدیمیتره دوستان زیادی نظر داده بودن و از سرعت و آنتن دهیش خیلی تعریف کرده بودننقل قول:
آدم میمونه 8951 جدیدتره و بالطبع آدم باید اونو بگیره اما 8901 رو تمام کسایی که گرفتن خیلی تعریف به حق ازش میکنن حالا چیکار کنم نمیدونم
Tp-link 8901gنقل قول:
a.p.p.l.e - Tapatalk