با سلام خدمت برو بچههاي گل اين فروم
من براي خريد يك سينماي خانگي 5.1 كانال با قيمت حدود 800 تومان پس از خوندن كل 160 صفحه اين تاپيك با حوصله زياد، rs70 پايونير رو انتخاب كردم، چون واقعا به قيمتش مي ارزه و من رو برآورده ميكنه، با توجه به نظر دوستان اين سايت و كاربرهاي مختلف و عكسهايي كه از اين سيستم گذاشته بودند مصمم به خريد شدم، ولي راستش توي فروشگاه وقتي از نزديك ديدمش نتونستم با قيافش كنار بيام ، ولي صداش از نظر من فوقالعاده بود، برندش هم من خيلي دوست دارم. به هرحال با توجه به ريويو دوست خوبمون پژمان راجع به سيستمش تصميم گرفتم ام رو تا حدود 1300 بالا ببرم و سيستم زير رو انتخاب كنم:
1- A/V Reciever: piopneer 1019
2- speaker: Jamo 606 ( بدون ساب)
3- player: pioneer 420
خوب همونطور كه ميدونيد آمپ 580 تومان، اسپيكر 780 تومان و پلير حدود 90 تومان كه جمعا حدود 1450 تومان كه اگه بشه تخفيف گرفت شايد با سقف بودجه من كه 1300 جور در بياد. حالا سوالات اساسي:
1- آيا با اين تصميم موافق هستيد؟ منظورم اينه كه ست خوبي در نظر گرفتم؟
2- تو اين قيمت چه گزينه بهتري پيشنهاد مي كنيد؟
3- به لحاظ تفكيك صدا و بلندي صدا آيا از rs70 سرتره يا فقط بخاطر اينكه از قيافه rs70 خوشم نمياد دارم كلي پول اضافه ميدم( البته ميدونم كه آمپ 1019 يكك سو گردن از 819 بالاتره و بخاطر قدرت upscale , ... خواستم سيستم خوبي جمع كنم)
4- آيا اين سيستم با قدرت حدود 800 وات ( طبق كاتالوگ جامو) توي يك مهموني خانوادگي حفظ آبرو ميكنه، اگه بلندي صداش تا حد rs 70 باشه براي من كافيه
5- اسپيكرهاي جامو ساخت كدوم كشور هستند؟
6- 1019 پايونير بهتره يا onkyo 607 ( هر دو تو يك رنج قيمت هستند
لطفا دوستان و اساتيد كه اين 170 صفحه رو رئنق دادند منو كمك كنند تا بتونم يك سيستمي بخرم كه حالشو ببرم