نگفتم بدون دیپلم ثبت نام میکنن واسه کنکور منظورم بود، البته تا 10 سال پیش بدون دیپلم هم میتونستی کلاس بشینی.
Printable View
نگفتم بدون دیپلم ثبت نام میکنن واسه کنکور منظورم بود، البته تا 10 سال پیش بدون دیپلم هم میتونستی کلاس بشینی.
كسي نيست جواب مارو بدهنقل قول:
انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا برای پرداختن به همین مسائل هست!
همون جا ادامه بدید لطفا
میگم اگه رشته ای پارسال تو انتخاب دوم ترازش 6300 بوده اگه امسال تو انتخاب اولم بذارمش حدودا چه قدر میشه؟؟
رشته هم ستاره دار نیست.
چون یه چیزی تو این آمار تراز های سال قبل از سایت مبتکران دیدم شاخ درآوردم.
پارسال که من امتحان آزمایشی ازاد دادم .اولین انتخابم رو زدم مهندسی شیمی -صنایع گاز شیراز که قبول شدم.تراز آخرین فرد قبولی در انتخاب اول هم طبق چیزی که تو کارنامم درج شده 4000 بوده.بعد حالا تو این برنامه که مبتکران داده بیرون نوشته تراز آخرین نفر قبولی در انتخاب دوم 5800.یعنی فاصله انتخاب اول تا دوم 1800 تا بوده.
یعنی میشه که این رشته ای که من مد نظرم هست وتراز پارسالش تو انتخاب دوم 6300 بوده الآن 1800 تا تو انتخاب اول بیاد پایین؟
ممنون میشم اگه یکی راهنمایی کنه.
اینکه تراز یه رشته در انتخاب دوم با اول چقدر فرق میکنه اصلا معلوم نیست . یه رشته میتونه توی انتخاب دوم 6300 باشه ولی توی انتخاب اول 4000 باشه , 4800 باشه و حتی 6000 باشه . کلآ روی ترازهای دانشگاه ازاد اصلا نباید حساب و کتاب کرد چون هر سال کلی فرق میکنهنقل قول:
پارسال که نیمه ی اول اسفند بود . امسال هم احتمالا همینطوره!نقل قول:
پارسال بهمن ماه بود كه :31:نقل قول:
سلام
کسی اینجا درصد های رشته ریاضی و فیزیک برای کارشناسی دانشگاه آزاد رو داره ؟؟ یا بدونه از کجا میشه بدست آورد ؟
راستی ترازهای کامل تر از مبتکران رو از کجا میشه گیر آورد ؟
ممنون
پارسال از اواخر بهمن بود تا اوایل اسفند!نقل قول:
آخر معلوم نشده ثبت نام کارشناسی کی هست؟!
اگه میخوای بدونی دقیقا کی ثبت نام شروع میشه.به لینک زیر برو و فرم رو پر کن.هر موقع ثبت نام شروع شد واست SMS میکنن و ایمیل میزنن.نقل قول:
کد:http://notification.azmoon.org/