فیلم های بازی که بین بازی پخش میشه واسه من مثل اینکه مخصوص 3 بعدی هستش و مخصوص تلوزیون و عینک 3 بعدی هستش! راهی نیست بشه معمولیش کرد و دیگه 3 بعدی نباشه ؟
Printable View
فیلم های بازی که بین بازی پخش میشه واسه من مثل اینکه مخصوص 3 بعدی هستش و مخصوص تلوزیون و عینک 3 بعدی هستش! راهی نیست بشه معمولیش کرد و دیگه 3 بعدی نباشه ؟
سیو کامل بازی رو کی داره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
James McCaffrey
این اقا صداپیشه ی مکس پینه. دقت کردین چقدر توی این بازی مکس پین شبیه اشون بود مخصوصا چشماش
درسته دوست عزیز چون اصلا مدل خود شخصیت هم بوده.نقل قول:
قبلا هم گفته بودم. مکس 1 از روی سام لیک بوده و مکس 2 از روی هنرپیشه ای به نام تیموتی گیپس و 3 هم همین که شما گفتی.
کسی میدونه این ارور چی میخواد ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فیلم های وسط بازی چقدر زیاده!!
نمیشه یه جوری ردش کرد؟؟؟من امروز بازی رو نصب کردم و دارم بازی می کنم
راستی چجوری سیو میشه؟؟؟
نه دوست عزیز این حالت گویای اختلالات ذهنی مکس هستش که به خاطر داروهای مسکن دردی (پین کیلر) هست که مکس از اونها استفاده می کنه تازه آب شنگولی هم می خوره دی: چه شود!نقل قول:
روی اعصاب منم بود بار اول آدم زیاد ناراحت نمیشه چون تازگی داره ولی وقتی ریپلای می کنی واقعا دوباره نگاه کردنشون عذاب آورهنقل قول:
اوتوسیو داره البته توی پایان چپتر ها مشکل سازه تا چپتر به پایان نرسه و چپتر بعدی آغاز گیم پلی نیاد چپتر قبلی رو به حساب چپتر کلیر شده نمی ذاره این تیکه اش هم جالب نیست
سلام دوستان
همین الان بازی رو روی هارد تموم کردم
بازی خوبی بود ولی آخراش دیگه رسما جلوی یه ارتش کامل مقاومت می کرد.
دیگه خیلی حوصله سر بر شده بود.
چند تا سوال فنی:
بازی چند تا پایان داره؟
بین Hardcore و old school کدوم یکی سخت تره؟
تو این دو تا مد داستان بازی هم فرق می کنه یا نه؟
میشه زیرنویس های پرتغالی بازی رو انگلیسی کرد؟
موفق باشید
حرفه ای هستیا من توی آسون ترین درجه سختی اون آخرش گریه ام گرفته بودنقل قول:
اول اسکول که میشه بازی سوپر ماریو میکرو که گه می مردی می رفتی اول بازی دیگه چک پوینت نداره وسط چپتر به این حالت مردن توی بازی و رفتن به ابتدای چپتر می گه اولد اسکول توی دارکسایدرز هم می بینی وقتی روی نایتمیر بازی می کنی اگه 20 ساعت گیم پلی داشته باشی دقیقا می ری اول بازی حالا باز این بهتره میره اول چپتر مثل مود نیویورک هست
ورژن بازیت احتمال کاملا انگلیسی نیست دیگه احتمالا بشه با تغییر دادن فایل ها توی مسیر نصب و شناسایی فایلی که حاوی زیر نویس و تغییر اون تبدیلش کرد.
ولی خدائیش بازی اون اعتیادی رو که GTA IV و RDR ایجاد توی گیمر ایجاد می کنه ٫ ایجاد نمی کنه... ولی بازم می ارزه
لا مصب خیلی سخته نسبت به 1و2
من الام مرحله قبرستونم...بعد از برزیل