X6 بغیر از تاچ خازنی و 16 گیگ مموری چیزی از ستیو سرتر نداره !
عوضش ستیو میتونه کار یه دوربن رو بکنه ! من باشم ستیو !
Printable View
X6 بغیر از تاچ خازنی و 16 گیگ مموری چیزی از ستیو سرتر نداره !
عوضش ستیو میتونه کار یه دوربن رو بکنه ! من باشم ستیو !
چنقل قول:
تاچ خازني يعني LCD ضد خشه و با انگشت بايد باهاش كار كرد؟؟ من كه اصلاً راحت نيستم مثل آيفون با انگشت كار كنم.. فقط ضد خش بودنش خوبه
بچه ها امروز توی علاالدین قیمت کردم بین 500تا 530 با گارانتی رسمی کامتل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظرتون چیه بگیرم ؟
منم امروز ساتیو گرفتم 520 رنگ مشگی
انشاالله که خوب از آب در بیاد
اما انصافا ال سی دیش فوق العاده است
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
دوست عزیز مبارکهنقل قول:
گوشیمو آپدیت کردم فیلمبرداریش خیلی خوب شده.
می شه بگید چطوری آپدیت کردین
خیلی خیلی ممنون می شم
sony ericsson update servise رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و نصب کردم.. اجراش که کنی خودشو آپدیت میکنه بعد خودش به صورت تصویری میگه که گوشی رو بهش وصل کنی و چیکار کنی..نقل قول:
مبارکه.. مشکی خریدی جای انگشت روش نمیمونه ؟؟ من خواستم مشکی بخرم دیدم جای انگشت روش میمونه هی باید تمیز کنم به خاطر همین نقره ای خریدم
دوستان عزیزنقل قول:
مطمئنا ورژن نرم افزاری گوشی شما r1bb0041
این ورژن نرم افزاری ساتیو به نظرتون لازمه آپدیت بشه یا من؟
بسیار ممنون خواهم بود
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
ممنون از شمانقل قول:
sony ericsson update servise رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و نصب کردم.. اجراش که کنی خودشو آپدیت میکنه بعد خودش به صورت تصویری میگه که گوشی رو بهش وصل کنی و چیکار کنی..
مبارکه.. مشکی خریدی جای انگشت روش نمیمونه ؟؟ من خواستم مشکی بخرم دیدم جای انگشت روش میمونه هی باید تمیز کنم به خاطر همین نقره ای خریدم
کاملا درست می گین منتهی موقعی که من گوشی را می گرفتم رنگ نقره ای نبود
البته اثر انگشت می مونه منتهی چاره ای نیست و باید تمیز ش کرد
در ضمن این را از کدوم ادرس sony ericsson update serviseدانلود کردین؟
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
ممنون از شمانقل قول:
sony ericsson update servise رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و نصب کردم.. اجراش که کنی خودشو آپدیت میکنه بعد خودش به صورت تصویری میگه که گوشی رو بهش وصل کنی و چیکار کنی..
البته اثر انگشت می مونه منتهی چاره ای نیست و باید تمیز ش کرد
در ضمن این را از کدوم ادرس sony ericsson update serviseدانلود کردین؟
از اینجا
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/satio?cc=gb&lc=en
[QUOTE=smaiel;4842357]دوستان عزیز
این ورژن نرم افزاری ساتیو به نظرتون لازمه آپدیت بشه یا من؟
بسیار ممنون خواهم بود
بله باید آپدیت کنی
ممنون از شما
البته اثر انگشت می مونه منتهی چاره ای نیست و باید تمیز ش کرد[COLOR="Silver"]
مال منم مشکیه به نظرم بهترین رنگه باهاش حال کن( مشکی رنگه عشقه):31:
با تشکر از شما اما به نظرم این آدرس بهتر باشهنقل قول:
[PHP]http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1270542879/Update_Service_Setup-2.10.4.22.exe[/PHP]
دوستان تو را خدا كمكم كنيد من بين 3 تا گوشي موندم 1 ساتيو 2 آمنيا hd و3 ويواز برام فيلمبرداري وعكسبرداري وكيفيت صدا وباتري مهمه
بنظر تو یک گوشی چیزه دیگه مهم هم داره:31:نقل قول:
طبق خواسته های شما ویواز از همه بهتره چون تمام چیزها توش هست:10: