کسی از این دی وی دی پلیرهای ایکس ویژن XDVP-757 (یو اس بی و خروجی HDMI ) تا به حال تست کرده ، مخصوصا رو کیفیت لنز اگه کسی استفاده کرده نظرش رو بگه
Printable View
کسی از این دی وی دی پلیرهای ایکس ویژن XDVP-757 (یو اس بی و خروجی HDMI ) تا به حال تست کرده ، مخصوصا رو کیفیت لنز اگه کسی استفاده کرده نظرش رو بگه
بیت این دستگاه 16 هستش در حالی الان بیشتر سیستم ها 24 بیتی هستند مضافا اینکه من رو بعضی دستگاه های صوتی گرون 32 بیت هم دیدم... هر چه بیت بیش کیفیت بیش تر!نقل قول:
اون یکی هم تا اونجا که من می دونم اگر اشتباه نکنم (دوستان تصحیح بفرمایید) Frame Ratio هستش که می تونه براساس نوع TV تصویر رو به صورت 4:3 , 16:9 ,... تطبیق بده... البته می گم باز من دقیق نگاه نرکدم فقط تو Specification خود سایت سونی چک کردم شاید تو user manual نوشته باشه می تونی user دانلود کنی ببینی چی داره چی نداره....
دوستان گرامی اگه کسی درباره Region و یا MultiRegion در بلوری و دی وی دی پلیرها اطلاعاتی داره لطفا ما را هم بی نصیب نگذاره...:46:
ممنون رفیق.
یعنی اگه دستگاهی Audio DAC اش 192kHz/24bit و یا 32bit باشه کیفیتش صداش بهتر است؟
Aspect رو با خود تلویزیون هم میشه تنظیم کرد، نداشتن نقیصه ی بزرگیه برای دی وی دی پلیر؟
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
والاو تا اونجایی که می دونم پلیر مولتی رجیون دی وی دی های تولید مناطق مختلف رو نشون میده ولی پلیرهای تک ریجیونی فقط دی وی دی های همون منطقه رو نشون میده مثلن اگه پلیر شما فقط رجیون 2 رو نشون بده اگه دی وی دیت رجیون 1 باشه نشون نمیده، البته انگار با زدن یک سری کدها میشه رجیون های دیگه رو باز کرد.نقل قول:
تو یه فرومی یکی اون مدل سونی که گفتم رو داشت به خاطر همین فری رجیون نبودنش به جاش پایونیر 420 گرفته بود ولی میگفت خوشحال نیست با کیفیت سونی بیشتر حال کرده بود.
نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc
اینجا توضیحات کامل رو داده و روی نقشه هم region ها رو مشخص کرده
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
420 هم کد آکریکا که 1 هستش رو باز نمیکنه . من یک سری DVD برام آورده بودن از اونجا دستگاه نمیخوند که بردم نمایندگی و برام کدش رو باز کردند.نقل قول:
الان ارزونترین پلیرهای ال جی و سامسونگ هم 24 بیت هستن. ولی چرا پلیر سونی 16 بیت است، واقعن تو کیفیت تاثیر زیادی دارد؟
---------------------------------------
یک پلیر دیگه هم پیدا کردم گفتن صدای خوبی داره، Toshiba XDE600.
این چگونه است؟ تست کردید؟
دقیق مشخصاتشو نمی دونم XDE600 ولی این مدل ریویوهای خیلی خوبی گرفته مضافا اینکه امکانات خوبی هم داره ولی چون دنبال این برند نبودم خیلی نمی دونم بهتره خودتون چک کنید.....البته قیمتش هم خوبه 110 هزار تومن.نقل قول:
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
همه دستگاه ها امکان مولتی کردن دارن؟ اگه باشه که مشکلی نیست قبل از خرید می گی فروشنده برات مولتی کنه...نقل قول:
در دو رویو مختلف خوندم تصویر پایونیر 420 با کابل HDMI تاریک تر از زمانیه که از کابل های دیگه سود می برند.
دوستانی که 420 دارن تایید میکنند؟
خب دوستان اصل پولمون 50000 تومنه
البته میشه دوبرابر یا بیشترش کرد اما شما حالا از 50000 تومن تا 100000 تومن چندتا مدل رو بهمون معرفی کنید ممنون
1.usb خور باشه
2.حتی المقدور dvd رایتر داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا میشه؟
3.انواع فرمتارو ساپورت کنه
4.با زیر نویس فارسی مشکل نداشته باشه
ممنون فعلا همینا
سلام (کمک فوری)
دوستان کسی اطلاع داره که می شه بلوری code B یعنی مال اروپا رو کاری کرد که بتونه کد سایر مناطق رو هم بخونه؟؟؟ خواهشا هر کسی اطلاع داره کمک کنه
سپاس