[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا پاش به توپم میخورد به نظر من بازیکنی نیست که در سطح تیم ملی باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا پاش به توپم میخورد به نظر من بازیکنی نیست که در سطح تیم ملی باشه.
:11: .نقل قول:
انصاف داشته باشید پیش غلام پیروانی شد رحمتی، اگه یادتون بیاد تو یه فصل همه پنالتی ها رو گرفت.بعدش رفت سپاهان بعدش استقلال افت کرد رفت مس خوب شد....نقل قول:
انگار وقتی رقیب نداشته باشه بهتر کار می کنه!
اره تیم بازیکن ساز فجر بود نه بعضییییییییییییی تیم های دیگه
تو هم که تابلو بود از اول پرسپولیسی هستی : دینقل قول:
قرار شد بحث تموم کنیم شما هنوز ول کن نیستید ؟ بحث تیم ملی فقط...
بازي شنبه ساعت 12 است يا نه
آره انگار
یا 12 هستش یا 12:30
من دقیقا مطمئن نیستم کدومشه
خلیلی یه تمام کنندست
باید بهش توپ برسه
بازیکنی نیست که بره خودش برای خودش توپ گیری بکنه
والا آرش برهانیتون که با پنالتی زدن شده آقای گل لیگ(خلیلی 18گل بدون پنالتی زد آرش 21 گل با 4گل پنالتی) هم هیچ کار مفیدی نکرد.
حسین کعبی نسبت به قبل خیلی بهتر بازی میکرد.چند تا فرار خیلی خوب داشت و بعضی وقتا همون ترکیب قدیمی هماهنگ رو با مهدوی کیا به وجود آوردن ولی با روزای اوجش فاصله داره
مگه روز اوج هم داشته ؟! اها شاید تو جهانی 2006 را میگی که با کف پا رفت تو صورت فیگو : دینقل قول:
حسین کعبی نسبت به قبل خیلی بهتر بازی میکرد.چند تا فرار خیلی خوب داشت و بعضی وقتا همون ترکیب قدیمی هماهنگ رو با مهدوی کیا به وجود آوردن ولی با روزای اوجش فاصله داره
کعبی یه رفاقت دیرینه ای با دایی داره و داشته. واسه همین تو این مدت همیشه فیکس بود. اما الان دیگه نمیدونم فلسفه دعوت کردن و حتی فیکس بودنش چیه.