چون فایرفاکس تو ویندوز مشکل نداره تو اوبنتو اینجوریه!
Printable View
چون فایرفاکس تو ویندوز مشکل نداره تو اوبنتو اینجوریه!
دفترچه مانیتورتو بردار و دستور زیر رو اجرا کن
dpkg-reconfigure xserver-xorg
بعد قسمت مانیتور رو تنظیم کن
اقا من هنوز مشکل هرتز تصویر دارم گفتم شاید مانیتوره ساپورت نمیکنه ولی تو ویندوز رو 60 هست
من اگه بخوام اینترنت افلاین استفاده کنم از نظر امنیتی مشکلی واسم پیش نمیاد چون wireless امنیت درست حسابی نداره
هرتز رو درست کردم!
دوست عزیز این اینترنت آفلاین اصلا چی هست؟ چه مکانیزمی داره؟نقل قول:
آخه آفلاین که دیگه شبکه نمی شه :31: (البته می بخشید از اطلاعات کم من در این زمینه، ولی برای پاسخ به امنیت باید ابتدا ببینیم چی هست این مکانیزم آفلاین! آخه ضد و نقیض هست، اگر آفلاین باشه! دیگه امنیت می خواد چی کار :41: )
:31:نقل قول:
اینجا ایران است، سرزمین تکنولوژی های مدرن
با یه دیش و یه دیویبی کارد به صورت یه طرفه از اینترنت استفاده میکنن. یعنی میان و یه محدوده ای از آیپی (البته من هم اطلاعات دقیقی ندارم) در نظر میگیرن، بعد هرچی اطلاعات کاربرهای آنلاین (به قولی حالت آنلاین اینترنت آفلاین!) اون رنج سرویس با این سیستم دانلود میکنن رو میریزن تو هارد خودشون. البته بحث امنیتش رو دیگه من نشنیده بودم. فکر کن یه تروجان خودش رو از طریق یه ارتباط یک طرفه گسترش میده یا یه هکر از همین ارتباط اطلاعاتتو میدزده. باز تاکید کنم «اینجا ایران است!».
وقتی تعمیر گاه کامپیوتری میگه «سوسپانسیون مادربوردتون خرابه» و بعد ویندوز کاربر رو عوض میکنه هزینهی تعویض «سوسپانسیون» میگیره، انتظار هک کردن یک طرفه رو هم داشته باشین!
سلام من میخام اوبنتو رو نسب کنم و نوع پارتیشن رو روی دستی گذاشتم و سپس منویی از درایوهام اومد میخام اوبنتو رو طوری در درایو C نصب کنم که به ویندوز Xp ام که در درایو D هست آسیبی نرسونه.باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟
دوست عزیز. این بار ها توضیح داده شده. سرچ کن، حتما به جواب میرسینقل قول:
سرچ میکنم ولی مثلا میاره آموزش تصویری نصب ابونتو ورژن جنگ جهانی اول ،بابا من ابونتو 8.04.1 رو میگم!نقل قول:
البته اونم نگاه کردم اونقدر پیچیده نوشته جوابمو بدین انشاالله راتون بیفته تبریز بهتون خدمت میکنم:7:
بفرما دوست عزیز:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2357923&postcount=1361
جناب Blossom شما چرا همه رو به تمسخر میگیری!!
چون من پرسیدم گفتن تو این نوع ارتباط کلی ویروس و تروجان دریافت میکنی گفتم شاید لینوکس هم الوده بشه