واسه من که هنو فیل تتره که ....:41:
راستی امروز متوجه شدم که یکی از کاربرای اینجا (=CYBER=) با irleech رابطه نزدیکی داره ...
Printable View
واسه من که هنو فیل تتره که ....:41:
راستی امروز متوجه شدم که یکی از کاربرای اینجا (=CYBER=) با irleech رابطه نزدیکی داره ...
بسته شد !!!نقل قول:
از شانس بد من امروز بعدازظهر خوابيده بودم، فكر كنم تمام طول زندگيم 3-2 بار بيشتر بعدازظهرها نخوابيدم! امروز كه سيستمشون تعطيل بوده منو خواب گرفته بودنقل قول:
وقتي اين خبر رو از 20:30 شنيدم آنچنان آهي كشيدم كه دل پدرم برام سوخت، بنده خدا فكر كرد چي شده كه من اينطوري دارم آه ميكشم!:31:
سلام ،نقل قول:
من قبلا مدیر ایران لیچ بودم که حدود چند ماهی هست وبسایت رو واگذار کردم .
در حال حاضر پشتیبانی از وبسایت رو بر عهده دارم .
من می تونم یک اکانت تست بدم به شما 3 نفر تا تست کنید .
یکی بین خودتون انتخاب کنید تا اکانت رو بدم به اون هر مدلی می خواید استفاده کنید .
به نظر من سیستم Rapidleech برای استفاده های عمومی به درد نمیخوره ! چون اکثرا سرورا رو دچار Overload میکنه و سرعت پایین میاد . فکر کنم همون Xfilesharing (هیپ فایل ، اپلودباز ) بهتر باشه
بله وضشون بهتر شده ولی الان قشنگ قشنگ ترافیک کم میکنن! من که کارم دانلود نیست برام خیلی محسوسه چه برسه به شما ها که کارتون...نقل قول:
چند بار تا حالا که رفتم تا حالا دوچرخه ندیدم یا به گذرم نخورده . بازارچه مرزی هم منو شما رو راه نمیدن باید کارت داشته باشید.:20:
بازارچه رو بیخیال شو . نمونش همین بانه ! جنساش از مهاباد به نسبت گرون تره ! فقط اسمش اینطور در رفته . برو ارومیه 2 دور بزن حتما قیمت مناسب پیدا میکنی.نقل قول:
اکانت تست رو ارسال کردم به ارومچی . از اون بگیرید .نقل قول:
یا علی .
ساعت 9:38 الي 9:55
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]